Pika Pikica 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Vstala ob 7h in šla svoj avto spravljat izpod snega. Ko je bil na pol fertik, sm klicala šefa, če je nunjo, da pridem, ker sm mela še za kako uro dela. No, pol sm ugotovila, da sm si res ornk prehladila mehur, ker me res mal boli, ko lulam, pa ni samo urin, if you know what I mean. No, ampak sm že cel dan na Ursi čaju in vsa zadekana, tko da....je boljše že. Če pa ne bo še ok, grem pa jutri k zdravnici. Tko, da faks tud kenslam dons, ker se mi ne da parkirišča iskat, ker itak ni nič odkidan. Zdej se pa z evrokremom bašem. Lia, đe s ti men? A s mi kej prnesla? Drgač me sploh ne ogovarji več kle gor. Marsa, nej ti čimprej začne delat net. Ah, že rabš mal miru in cajta zase, zgleda. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 morgen.... ... vikend konchno mimo.... zdej pa brezdeln teden....jah..hehepol pa verjetno spet kak tak vikend temu podoben... bo treba mal na gorensko skochit... mal posmuchkat, pa ,al skulirat... zlomk....tralalavsekakor pa she 777 -ou....tjakaj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Br'dan! Kar en čas se nisem nič oglasila, sem take "zaubitse" volje... Pa ne maram morit, sam mal bom pa vseen pojamrala... Komur ni do branja jamranja, lahko gladko preskoči... Ful me boli, da se nekdo, zarad katerga sem bila prisiljena "odložit" svoje življenje za kar lep čas, zaradi katerega sem skoraj prikovana na dom (evo, da ne bom pletla tukaj, skrbim za ostarelo in rahlo dementno žensko), do mene tako grdo obnaša. Saj ne pričakujem nobene hvaležnosti ali kar koli takega (pač moja butasta odločitev - in moževa, mlada in neumna... :xx!: ), vse kar bi rada, je to, da ne bi bila nesramna do mene. Pa še njeni otroci... Podn, res. Mogoče res mislijo, da sebe nevemkam povzdignejo, če mene ponižujejo???No, skratka, da ne bom preveč jokala tukaj - tega res ne maram. Nesramnosti in nefer odnosa... Hvala bogu, vseeno zelooo kmalu končam vse okrog faksa, potem se lahko pa na trepalnice postavijo - jaz grem delat in končno ŽIVET, dost mam špilanja dekle... Upam, da ste vi vsi skup boljše volje kot jaz, pa da ste zdravi ipd. Lepo se imejte, jaz se grem prepričvat, da mi ni nič hudga... sej ne jamraš, nesramnost in zahrbtnost ni nikomur všeč... zakaj pa si ne dovoliš malce slabe volje in jeze in bentenja... potem bo lažje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Pikica, daj se pozdravi no....dvomim, da je forum dovolj močan prenašat dva tožeča bolnika... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 sej ne jamraš, nesramnost in zahrbtnost ni nikomur všeč... zakaj pa si ne dovoliš malce slabe volje in jeze in bentenja... potem bo lažje Hvala, Ksenia, točno to bom naredila... Pa všeč mi je tvoj podpis! Malo bolj bo treba zobe kazat in renčat, se me bodo bali malce (samo, da me ne bodo kam zaprli )... Bolniki, prec in takoj se pozdravt!!! Pikica, pojdi vseeno po antibiotike, ker jih rabiš glede na napisano... Da ne bo šlo še kam višje od mehurja (beri: ledvice). Za zihr bit... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 vsekakor pa she 777 -ou....tjakaj Vsekakor 666 rikverc Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Hehe...kaj čm zdej, eni po antibioitke, eni čajčke....čist zmedena Tenks vsem, bom jutr vidla,kako bo in poslušala svoje telo/intuicijo. Pobral me pa ne bo še lep cajt...don't worry. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 pozdrav... joj, malo se moram pohvaliti končno začela pisati seminarsko nalogo ,sicer bil že skrajni čas...če bom pridna, bom konec prihodnjegatedna imela že skoraj napisano nič, popijem še čaj, pol pa malo lenariti, zasluženo pika pikica: moja sestra ima zelo pogosto težave z mehurjem. zelo ji pomaga brusnični čaj, okus je sicer :xx!: , pomaga pa le. če ne pa poskusi jesti vsaj suhe brusnice, te pa so zelo zelo pa na splošno pij veliko tekočine cashy, se držiš nasveta tete Pehte? veliko sončka, pa zdravja vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Valkira Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Go Valkira. Ful pivoščim, res! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Valkira, kar tako naprej, z veliko entuziazma In Druidka, danes sem celo 2 šalci bezgovega čaja spil na snemanju... doma ga pa nimamo bom kar na žajbelj presedlal... saj je tudi koristen, mar ne ? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Valkira, kar tako naprej, z veliko entuziazma In Druidka, danes sem celo 2 šalci bezgovega čaja spil na snemanju... doma ga pa nimamo bom kar na žajbelj presedlal... saj je tudi koristen, mar ne ? te bo malo razkužil ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Valkira, a so ti Šefi dal kak nasvet kako z Batmanom preživet ta mesec, če ti "pozabijo" dat plačo? Ptičja gripa tudi pri mačkah še dobro da je moja mačka svoje življenje preživela svobodno, njena naslednica bi (bo) žal morala imeti omejitev gibanja :xx!: Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Valkira, vse v sklopu akcije NNNP Še delam, vztrajnost je bojda lepa čednost in vrlina Spet sem zreduciral spanje na par uric na dan/noč, odvisno kako naleti 5-6 ur je čisto zadosti So se pa zadeve glede frendice in njenega šolanja začele urejat na, upam vsaj, najboljši možni način pa nisem niti potreboval načrtovanih drastičnih ukrepov nekaj dolgih in vročih v mrzli Berlin Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Hmmmm...dons sploh nč ne boli, k grem lulat, sploh nc odtenka roza na papirju....vse štima. A čm sploh it gužvo delat k zdravniku? Klicala kolega, k je dohtar in mu povedala vse, kaj je dogajal in je reku, da ne rabim it, sam nej velik tekočine pijem...bo še poklicu in dal nadaljna navodila, je mel glih pacienta. Tko da...ne vem a čm it al ne. K mi je pol kr mal bedno tm bit, k bo res bolan folk, men pa nč ni. Jutro. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 bi blo vseeno da daš vodo na preiskave... men se je tole vleklo nekaj let, potem je bila pa štala pa lepo čajčka pit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ma ja, Piky, vsaj vodo pejt dat.. sej zdravnici pa tud ne vzameš tolk časa, če ti napotnico napiše.. Brezveze se igrat z zdravjem...(in to jaz tlele govorim ) Jutro! Maček tečen za pop**&$# A bo sončni mrk al kaj? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 freia..."zobe pokazat" je včasih skrajno koristno in tud učinkovito dejanje. eni pač ne štekajo prej. držim zate! in super za faks pika pikica in cashy...lepo se pozdravta!!! pika, sam, da si bolš valkira...faca. na vse pomislila že predhodno! onix...upam, da ti res zadostuje sam tolk spanja... danes zvedla, da bodo gospod šef jutri zjutraj imeli čas zame. njegovo visočanstvo me bo počastilo z minutko svojega časa.......v sredo mi namreč poteče pogodba...in imam še 5!!!! dni lanskega dopusta....in v petek inšpektorco na objektu, tako da ta teden pregledujem vso dokumentacijo.......in če me skenslajo, se lahko gladko obrišem pod nos za lanski dopust.....ma brez veze.....sem pa prav ponosna nase, da me to ne obremenjuje več....ko šiša...bom že rešla. sicer pa ugotavljam, da je en kup folka v ilegali...in da že kar mal pogrešam njihove zgodbe in komentarje...pa marsa je zgleda tud še zmer brez neta.....jp...retromerkur..... z merkurjem al pa brez njega...mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Valkira Punce, čuvajte svoje mačke, sem poslušala po radiu, da vedno več mačk zboleva... Marsi je crknil modem :xx!: upa, da ga danes zrihtajo... *** Bila pri dohtarci.Ko sem se naročevala, mi je sestra pozabila povedat, da so se preselili .In ker imajo zdaj naročanje na uro, sem bila še v večji paniki.najprej želela potrditi kartico, avtomat javi, da dodatno zavarovanje NI urejeno... :xx!: Potem se zaletela v staro ordinacijo in si skoraj nos razbila, ko sem treščila v zaprta vrata...No, novo ordinacijo sem hitro našla, sam ene 3x sem se izgubila , potem pa stavbo vidim, pa nikjer dostopa do parkirišča...eh, saj sem se sam parkrat okol peljala in takoj našla... Potem pa nazaj v laboratorij, mal sem se psihično pripravljala na odvzem krvi, ko plane noter en pacient, ki mu je kri špricala iz žile,ker si ni dobro držal...vsi skakali okol in brisali tla, jaz pa sam vedno bolj belo gledala...no, sam sem preživela... Mam fajn dohtarco, se je takoj strinjala, da je fajn, da sem prišla kar tako, mal ščitničnih, jetrnih testov naredit, pa holesterol in sladkor prekontrolirat.Sva pregledali kartoteko in pravi, da sem ful malo bolna, da očitno znam ravnat s sabo... ..stanetove soli nisem omenjala... nekam opasno dobre volje sem ...po drugi strani pa me mal stiska, ko vidim, kaj ljudem mrk dela, kr neki gredo dolgoletne zveze narazen... za vse, da zdržijo... Sonce Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 ...po drugi strani pa me mal stiska, ko vidim, kaj ljudem mrk dela, kr neki gredo dolgoletne zveze narazen... za vse, da zdržijo... Mene sta se tudi dve taki zadevi fuuuuuuuuuuuul dotaknili . Upam da se zadeve uredijo tako, da bo za vse vpletene dobro, kolikor je pač lahko Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ja, saj Pujsa, če bi bila sam ena, bi rekla, ok, se zgodi, sam zdaj pa kar TRI... Ne vem, ne vem... Ni fajn.Se mi zdi, da znam lažje hendlati s svojimi težavami, ob težavah drugih se počutim popolnoma nemočna... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 včeraj nam je triu uspelo posnet tisti komad prej kot v 2 urah matr smo džeki pevec je pa takrat, ko bi moral peti najbolj zagovedno kmetavzarsko pel najbolj šolsko - operno!! no, potem smo ga le naučili, kako in kaj ko sem stal v studiu s harmoniko, so mi pa hitro moči pešale, so mi hvala bogu prinesli stolček, da sem se med pavzami malo usedel...danes sem pa zato malo bolj utrujen in slabšega počutja kot včeraj no, nič zato, imam še cel teden pred seboj, da ga lahko preležim Aliana, kako ti uspe vedno več napisat o mačku, kot o sebi? Amis, ti se pa vztrajno prebijaš po lestvi podjetja navzgor... še mal, pa boš šefova tajnica kar tako naprej In ohrani tak brezskrben odnos do dela, ker za sposobne ljudi se vedno najde nov, boljši šiht Valkira, prav čestitat ti moram, ni več veliko ljudi, ki bi si lahko ustvarili prihranke za mesec naprej...večina jih živi samo od dneva do dneva z današnjo plačo, zmeraj več pa s plačo prihodnjega meseca...žalostno, res in Astra, skrb za zdravje na višku to mi deli!! teli terminali so en k.rc vredni...tud men ni hotel potrditi zdravstvene izkaznice v soboto, dokler nisem sterilno spucal čipa na njej ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ni fajn.Se mi zdi, da znam lažje hendlati s svojimi težavami, ob težavah drugih se počutim popolnoma nemočna... Aham, ko ti ni vseeno, pa bi rad pomagal, pa ne veš kaj in kako lahko. Ampak mislim, da lahko ponudiš uhelj, pa ramo, pa pokažeš pripravljenost na pogovor, pa pomoč, ostalega pa žal ne moreva namesto njih. Včasih je res lažje ja, svoje kidat. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Punce, čuvajte svoje mačke, sem poslušala po radiu, da vedno več mačk zboleva... Dopovej to moji zverini, ko tlele teži, da to ni res, ker ga ven ne spustim Je nek mrk, a ne... Jaz bi ušla ven, če bi se mi kaj takega v laboratoriju zgodilo. 100%. In nikol več me tja ne spravjo Marsa ma pa prisilni dopust al kako? Je že kul... Ej, Astra,a bi šla gledat Hoja po robu sem čist resno mislila... Aliana, kako ti uspe vedno več napisat o mačku, kot o sebi?K ma zverina ful bolj zanimiv lajf, kot jaz Ti pa bluziš okol namesto da bi se zdravil... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 K ma zverina ful bolj zanimiv lajf, kot jaz Ti pa bluziš okol namesto da bi se zdravil... Imam feeling, da imaš kar pestro in polno življenje. Tudi če ni tako nabit z dogodki, vseeno vse, kar se ti dogaja doživljaš ful intenzivno in v polnosti...in temu se reče Življenje.... Tisto včeraj je bilo pa skrajno nujno...ker je v petek že dead line za oddajo komada, pa ga je potrebno posnet še s pevske strani in zmiksat... bilo je neodložljivo...moje zdravljenje se je pa le zamaknilo za kak dan, kar pa me ne moti...takoalitako nimam več obveznih opravkov ta teden.. pa hvala za skrb dobro pazi na Tristrana, da ne faše kaj letečega ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts