Pika Pikica 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Eto, pojedla repo in matevža, zdej pa počas na pevske...v soboto mamo nastop. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2006 Marsa, a ti tud na kolk padla... kot jest v ambulanti, pa še zdej ne morm na boku na tisti strani spat hvala bogu, da ti nič ni....če bi tebi kaj bilo, bi tudi kmalu naši alter-egoti na lnf-ju pocrkal saj res, sory cashy, sem tolk polna sebe, da sem nekak 'pozabila' da si mel tole... po mojem se ni bat cesa tacga. z mano je ok, z vasimi alter in drugacnimi egoti pa upam tud. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 men se pa žurira nemorešverjameš.... hehe mam eno mapo z glasbo, naslov divje, potem pa še eno - čist divje, no in danes je na programu ta... grem nazaj med miganjem z boki pospravljat marsa, če se spomnim mojega padca sej veš hladni obkladki, sol... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Bila na kontroli pri dohtarju. Mi je tko zarila tisto luč v uho, da me je spet začel bolet :xx!: Ampak bolniško mi je pa zaklučla, vseen . Mah, sej je bil že cajt. Jutr je služba , so me že klical, kaj me vse čaka Drugač pa ima moja sestrica danes rojstni dan in sva večino dneva pohajkovale po sončku. Luštno je bilo xrosex Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 saj res, sory cashy, sem tolk polna sebe, da sem nekak 'pozabila' da si mel tole... po mojem se ni bat cesa tacga. z mano je ok, z vasimi alter in drugacnimi egoti pa upam tud. jooooj, marsa, sej se sam preveč izpostavljam, prosim, sploh ni treba, da kdo ve, to je bilo čisto mimogrede napisanoin super, da imaš modem spet uštiman, pa da vse laufa tako, kot se zagre brez tebe je tako prazno...to pol sploh ni več lnf ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Evo mene Ful blo spet fajn na faksu, jaz bi sam to, književnost, skoz... So mi zagotovil pri veterinarju, da se ptičja gripa samo med vodnimi ptiči raznesla, kolkor se je, tko da če moj mačk vrabca ujame (če... ), mu nima bit kej.. Smo ga še ta drugič cepili, zdaj pa sam še steklina, da gre lahko čez mejo, pol pa mir. (ma tok lep evropski potni list ) Pa pokazala sem svoj črn noht in je ugotovila, da mu bo res kar ona dala tableto proti zajedalcem en simpatičen tipček mi je kavo obljubil, ko se naslednjič srečava sem se ravno v avto pakirala, ko pride do mene.. a greste ven, jaz pa iščem parking tle okol že pol ure, pa sem zdaj ful daleč parkiral.. sem rekla, če ga počakam.. pa sem ga res pol.. nek reševalc bil al medicinski brat al kaj, sodeč po jakni.. Hmm.. a ma kdo kaj pojma kje se da dobit cifre.. kok podpore bi dobila od države mamica samohranilka, ki je še študentka, pa nima ravno super krasnih staršev, da bi jo podpirali.. grem še zadnji košček tiramisuja pojest pa nalogo nardit za jutr... Ne, Marsa, nisem.. tega nimam posnetga, moram najprej dobit ga nekje.. (sem prav velike presledke delala in se potrudila, da sem več o seb, kot o mačku napisala ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 nisem zdržala več, morala sem na faks, zato ta mesec ne bom več delala. enostavno ne da se mi več je.at za 700 sit na uro. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 nisi nič zadremala vmes? (mene pobere že pri anandasani, kaj bi šele bilo pri nidri ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 pa kako to misliš, da te žgečka? ni mi jasno. ne moreš se umiriti z mislimi ali te pač vse srbi, ko bi bilo najmanj treba (če misliš to, kar mislim jaz, ko npr. greš zvečer spat, pol te pa začne srbeti nos, pa podplat, pa trebuh in nimaš mira, ker se praskaš kot pes ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Mislim, da sem ene 5 minut zaspala... k sem zamudila sproščanje desne roke... je blo pa ful enga smrčanja danes... v naši skupini je že itak zmeraj kako smrčanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 no vidite zato sem jst opustila jogo muke ježeve ...k vsi globoko dihajo in so ful sproščeni....tebe pa vse žgečka, srbi in moti vonj ostalih trupel k ležijo okol tebe.... smo našli človeku in ženski prijaznejše načine sproščanja ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 kak te naj jst vem kaj teb paše....glede na ikonco mrbit potapljanje bi ti prineslo globinsko ravnovesje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 mene si najdu....najbolj se sprostiš če enga na njuško tak je če si Štajerc, za Primorce mi zmanjka praktičnih izkušenj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 točno tak, jebi ga, gremo dalje.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Eh ja, plusi in minusi lajfa enkrat več enih, pol se mora pa mal zglihat... bedno sicer.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 sam to mamo na razpolago.... maš kako tretjo opcijo...jst je še nisem našla **** važno je da se gre, da se potuje, da se ne stoji na mestu....da se ne čaka in ne omahuje...življenje je popotovanje in vsi smo samo popotniki....in dobro je če se odločiš , da se boš mel fajn, tud če ti škripa pod nogam od mraza, ko rineš v hrib, al ti pa teče po ritnem klancu, ko se pražiš na soncuin ko znaš uživat, ko si ves okopan in odišavljen in da znaš uživat ko brodiš po blatni zemlji...najbolj važno pa je da znaš pogledat sopotnikom v oči in ko se odpreš , ko razpreš dlan lahko kaj pade vanjo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 sem med umivanjem zob ugotovila, da je v bistvu kul, da so... plusi in minusi.. po moje bi pol manj cenila dneve, kot so teli, če ne bi blo pred njimi unih za žile rezat.. tole ti bom pa ukradla, Lia, in si obesla tlele na steno. včasih tko dobr poveš stvari, ki jih jaz samo vem nekje deep down... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 lepe sanje ti želim...kaj bi se kraljevske levinje s takimi deep stvarmi preveč ukvarjale...sledi svoji poti , ti moraš blestet , žaret in igrat.... *** Razmišljati o današnji varnosti je jalovo početje..Dejstvo, je da smo z rojstvom sprejeli tveganje življenja.Naj si še tako prizadevamo, enkrat nas vrhovni šef spet vzame k sebi.Drugo neizpodbitno dejstvo.Ostalo je statistika in verjetnost. Sitnarimo in se pritožujemo nad malenkostmi, ki za naš obstoj niso omembe vredne.Največ zakonov gre narazen zaradi najbolj brezveznih razlogov,šlampasto izstisnjene zobne paste,.....Mislimo da mora biti vse brezhibno, sicer smo že na robu živčnega zloma. Le neizrečeno mnenje je nesmiselno.Obrne se proti nam in nas gloda.jemlje osebno moč, napetost raste, sproščenost pada.Zapiramo se.Glavni igralec se umika pasivnemu opazovalcu...Naenkrat smo spet v naslanjaču. Reka življenja pa vabljivo teče pod našim mostom! ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 yoga nidra cool! Juhuuu ... ravno iz joge... mam tak filing, da sm po Yoga Nidri kar boljši človek... kakšen filing U ce je namen nardit kej med vajo je mal tezi zaspat ne Ja no je že boljš da zaspiš, ko da izvajaš ležeči break dance ala jaz free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 važno je da se gre, da se potuje, da se ne stoji na mestu....da se ne čaka in ne omahuje...življenje je popotovanje in vsi smo samo popotniki....in dobro je če se odločiš , da se boš mel fajn, tud če ti škripa pod nogam od mraza, ko rineš v hrib, al ti pa teče po ritnem klancu, ko se pražiš na soncuin ko znaš uživat, ko si ves okopan in odišavljen in da znaš uživat ko brodiš po blatni zemlji...najbolj važno pa je da znaš pogledat sopotnikom v oči in ko se odpreš , ko razpreš dlan lahko kaj pade vanjo nekak v tem štou se jaz gibljem v zadnjih dneh..čaka me naporen dan, dve službi, potem zadnji obisk limfne, nato imam še ful papirjev nekomu za uredit, ... počutje bolj otožno kot včeraj (verjetno je že luna v raku a). Imam občutek da mi mrk prinaša nekaj, kaj bomo pa videli... grem se do konca uredit, pa v službo... o navdih kam si se skril? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 daaannnnn.... včeraj pospravila razstavo...še zdej mam poln avto slik. prišla prepozno domov, da bi se mi dalo vse to s prtljažnika dat pa pospravit....pa eno stanovanje šla pogledat k bodo preurejali....končno nekaj dela za dušo. na vso srečo je sonce...sicer baje sam še danes....ampak je*ga, dokler je, je treba uživat....danes zvečer bobnanje...pa skor nč nisem vadla ta teden....no ja, bo treba nadoknadit čez vikend. že vidim, da bo treba spet dan podaljšat s faktorjem 2..... ....šef me baje danes obvesti o svoji odločitvi....zdej zjutraj me je že skenslal....me prav zanima, kdaj me bo poklical....po možnosti pol ure po koncu šihta....kot sodelavko....ma ko ga šiša....bo že.... mejte se max.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ajajaja, puno tega Mickeni , si v moško pomladansko čiščenje padel , ne rabiš se preveč sekirat, je še sneg, imaš še dosti časa . Danes imela jutro ******* , vstala šele ob 4h , obesila perilo, pomila posodo, pripravila malico, ta doug Cyber sprehod nardila, kok je blo fajn . K da bi mi en ne vem kaj šenkal . Drugače me je pa en OS počakal, mislim da eden mojih najljubših, kar sem jih kdaj dobila. Pismu mi je pri srcu tole bitje , resnično, po eni strani zelo zelo čustvena, se zna vživeti v druge ljudi, vedno pripravljena prisluhnit, kakšen nasvet prišepnit in vedno da občutek, da ji iskreno ni vseeno. Po drugi strani pa zadeve vidi kot nove priložnosti, ne goji zamer , zna videti življenje s svetle plati, pa vseeno čustvena. To pomeni zame umetnost Življenja in tole konkretno je resnično zame vzor v praksi . Sem včeraj razmišljala o novih situacijah v življenju, kako velikokrat večinoma odreagiramo. Običajno se ustrašimo spremembe, najprej opazimo, česa ne bo več in se ustrašimo, kaj slabega nam bodo nove razmere prinesle. Koliko nepotrebne tesnobe pa strahu prinese taka taktika . Hm, neverjetno, kaj mi dela Merkur , ponavadi objavo kar postnem, zdaj jo vedno preberem, ker je cel kup tipkarskih napak . 666 za Zlomčija, ko dvigne ruletke Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 muke ježeve ...k vsi globoko dihajo in so ful sproščeni....tebe pa vse žgečka, srbi in moti vonj ostalih trupel k ležijo okol tebe....sam ne vem zakwa mors zato JOGO opuustit.Bi rajs vsa ta trupla in vse tole. jaz tud zato joge ne izvajam v skupinah, kot tud nobene druge telovadbe. ahoj folk!se javljam, da vas nou prevec skrbel. Dons ma stari 14 let! tocno takle dan je bil, sam da je bla nedelja... nazaj sem glavo obracala, racunala, keri bodo ascendenti in ce je luna ze iz ovna ( ), pa mela ze dost tega matranja..... se eno slabo urco pa pol, pa mi je ona ovnica koncno na trebuh skocila in se je koncno pol izstrelil. gremo pol na kosil, pa ne vemo se kam, se mora tamal odlocit. kwa je lep dan!!! mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 fajn praznujte.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts