Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Thanx! x:Xx :palec:

saj ne bo prav praznovanje, pac gremo tko mal se usest pa pojest kaj (in to ziher ne bodo ribe al pa kaj zlo gurmanskega.. x;)x, prej kaksna pica al kaj tacga xDDx)...

Sem vidla, da mors do sefa. xcrossfingx

Boby, :sori:

xupx xcrossfingx

Zivemu cloveku se vse zgodi. xDDx

Je ze za kaj dobro. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx dons mi je pa ena stranka službo ponudila... pravi, da bi rabil takšno prodajalko (itak da sem ga prepričala da rabi to kar ponujam, še celo sama sem se o količini odločila), tip ne ve, da mogoče pa kdaj izkoristim tolo ponudbo :vragec:

marsa, uživajte :palec: mali, vse najboljše x:Xx

se javljam, da vas nou prevec skrbel. x:Xx x;)x :vragec:

Dons ma stari 14 let! xsrcx

tocno takle dan je bil, sam da je bla nedelja... nazaj sem glavo obracala, racunala, keri bodo ascendenti in ce je luna ze iz ovna (x:Dx x;)x), pa mela ze dost tega matranja..... se eno slabo urco pa pol, pa mi je ona ovnica koncno na trebuh skocila in se je koncno pol izstrelil.

x:Dx x:Dx x:Dx

Uh, kakšen lep dan x:)x , pa kakšni posebni spomini :2src: :palec: . Si te predstavljam, ja, da so okoli tebe ženske vzdihovale in bile bolj v bolečinah, ti pa v astro sceni x:Dx , a si vse aspekte uspela naštudirat med porodom x:o)x ?

Čestitke xpresentx :hapyb: soavtorju Straufenpachta, če se ne motim x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jp, x8Dx xDDx, dobr se spomnis Pujsa. xDDx

Ja, velik je blo vzdihovanja pa vpitja, po tekocem traku, razen ko so k men hodil vsi tisti razlicni turnusi mozni, so rekl: xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx x:o)x

'a TA pa se zmer rojeva'.... 'dajte ga ze iztisnit, da ga noumo z vakumom ven vlekl', no pol je blo pa tkole - dobesedno, zenska, mocna (oven, so me zgnjavile na porodu seveda x:o)x kaj pomen to in ono - sam sem si pa zato prisluzila bojda skoraj nedosegljive notranje shive, da so se vsi obregal v to, 'ta ma pa notranje shive, a primarija pozna' x;)x xDDx).. no ta bejba mi je skocila na konc na trrebuh, ono, pof, da je sel ven. x:o)x (je pa hec, ker ma sonce na mojem marsu tamal, pa jasno pluton na ascendentu in res je bil schtraufenpacht).

Pa cist micen je bil... ce sem sedela, ga je blo tocno za moja stegna, po dolzini. :2src:

Pa bala sem se, da mi bo dol padel pa da ga bom stlacla, tisto struckico majhno.

Rok sem imela 3. aprila namrec.. je bil se mal tak puhast pa tak, se ne cist 'za ven'....

... Tud moja mama je na nedeljo rojena. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
:eek: Dobila rožico od šefeta...me je kr na rt vrgl. x:Dx :palec:

Joj, kok je dans lep dan, no. x:)x DObre vole sm. xDDx

Lep dan tud vsem vam, ženke. x;)x x:Xx

Se pridružujem :palec: http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/top%20paketi%20103.jpg

Thanx! x:Xx

ja, tud jaz! :palec: xrosex

Picasso

xupx xcrossfingx

Zivemu cloveku se vse zgodi. xDDx

Je ze za kaj dobro. x:Xx

x:Ix xyesx

vse najboljše in lepo praznujte... 14 let , a ni, ko da bi pihnil ....leta grejo ko šus....

*

jst pa pogrešam mal jeze, pa agresivnosti....vsa sem nekam čudna.....pa pogrešam mal, kaj mal, močno.....zdajle si dam en žilorez na player ....bemu...zgleda da se mogoče tud jst staram :fool:

nč, jebiga gremo dalje.....življenje ni sam cvetje xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

življenje ni sam cvetje xcivx

jp.

'Najboljse ne prihaja samo. Prihaja v druzbi vsega.' xyesx

Thanx! x:Xx

ja, ck ck, pa je 14 let.

saj je fajn, so bla intenzivna in bogata, ce dajes vse od sebe, tedaj ko dogaja, ti kasnej ni zal, da cesa nisi pa tko. xDDx

sem ga mela do 4.5 leta doma - redkokdo si lohk to spoga. in jaz sem si lohk, pol sem pa si.. pa sva risala oba doma, poslusala cebelice maje pa tak, pela, vse zivo... dobr sva se mela.

sam sva pa popizdljiva oba.

a je kaj cudnega? xrolleyesx :o|o: (mars na sonce, pluton na asc, saturn na saturn...)...

Tedaj sem bla tko negotova.. pa skoz po tistih bolnicah, pa tele komplikacije skoz...

zadnjic pa srecam medicinsko sestro v mercatorju, pa pravi, o, vas pa ni blo ze dolgo (kakih 5, 6 let), pravim jasno ce smo pa zdravi. x^x

Fajn je blo. xsrcx

Pa dobr folk, pa dobre stvari so mi nasprot prisle...

sem mela pluton na ascendentu prakticno vse desetletje, ko je skoz gor pa dol ruzhil glih na stopinjah okol mojga asc (se retro, itak pa je pocasen)

evo zdajle bo... 10:24 je blo ura, so pravilno napisal. :)

Picasso

x8Dx tud če te pokličem Bobi, ne bo nč drgač....ravno mi je od tod do Gevgelije....itak , ko prideš na toliko vrhov in tolikokrat treščiš na tla se ti po malem začne žvižgat vse skupaj :vragec:

sam zdaj se včasih zdrznem ko mi hodijo ob rami, kak je to možno da so ti velikani moja deca x8Dx sama se pa počutim k šestnajstletnica xrolleyesx me pa mrzla zona oblije, da je statistično možno da bom kmal babica :blink: to je nekaj kar se dogaja drugim xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

aha boby, a ni fantasticno vreme no!!! xcivx :2src: xsingx

Ja, Lia, drugim... jaz tud kmal babi lohk. x;)x :madpro:

jaz nisem bla tko mlada mamica spet, no pac, ne rosno mlada, pa so mi vseen govoril o kako mlada mamica... ce sem mela pa taka rdeca pa socna lica! xDDx x;)x

Picasso

Tim, vse najboljše x:Xx x;)x sem glih zanč razmišljala, da sem ga pred ene 3 leti vidla pa da mora bit zdaj čist drugačen.

Spustila jutranje vaje.. ni se mi dal, preprosto.. Še mačka sem ven iz sobe vrgla, ker je težil in se pol še eno uro valjala po postelji.. Užitki življenja xsrcx x:)x

Sonček je xsrcx

Pojedla še čist zadnji košček tiramisuja za zajtrk.. Zdaj ga pa res ni več x:)x

Eno tako lepo pesmico dobila za dobro jutro.. poslušam zdajle, mi grejo kar kocine pokonc.. Evo, taka muzka je men všeč :palec: x8Dx

Točno, mami moram kako rožico poslat.. vsaj virtualno..

Zdaj pa moram šibat na seminar, gospa mal alergična na zamujanje x:)x

Ej, tok mi je kul dan xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tim :hapyb: xcheersx

če slučajno kaj na Marsin monitor pogleda x;)x

men se pa nič ne da, bom šel kar nazaj spat...

sem bral Veneta, ravno en del, ko naj bi ugotovil, kaj je moj sanjski poklic, moja "osebna legenda". Pa niti pod razno ne morem ugotovit, kaj je tisti žmoht, ki bi me veselil v življenju, pa da bi to želel počet nonstop z veseljem, in da bi se dal živet od tega xnckrivx...kdaj bom končno najdu samega sebe?

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Thanx obema! x:Xx

niti ne, sam ga bom poklicala, pa bo pogledal. xDDx :palec:

aja saj res, ti si ga vidla, aliana. :)

ja, cist drugacen (razen oci ma iste skoz), zdaj je ze vecji kot jaz, cifro noge ma 43!!!!! xDDx

Picasso

a že zaključuje z osnovno šolo? :eek:

pa kaka starina mi ti postajaš, Marsa x:o)x zmeri bolj zanimiva za mojo profesijo x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

8. razred devetletke. :)

(je sel s 7. in ne 6. leti v solo)

(Aja vcer je bil na tekmovanju iz fizike x8Dx)

Starina totalna, Cashy. x:px x;)x

Aliana, se spomnis ko mamo temo o zamujanju? xDDx

Picasso

Helov, lunatki!!! x:)x x:)x x:)x

Vesel 8. marec!!!

Ko sem bila osnovnosolka, smo vedno mamicam kaj super lepega sami naredili, smo delali kar lep cas, vcasih celo 2 tedna prej. Pa kar nekaksen "kult mame" je bil - mama je zlata, mama nas ima rada, je pridna, hodi v sluzbo in za vse nas poskrbi... Eno tako spostovanje so nam vcepili, kar se mi zdi lepo in prav...

Danes sem se kar ok opravila, se v petek - pa fertig!!! Jiiipiii!!! :onfire:

Samo moram RES dobro opravit, bomo se krvavo scali do takrat... :xx!: Pa se ribici se bom sla priporocit... x:Ix xsrcx

Amis xcrossfingx , da bo slo vse v sluzbi tako, da bo zate kul.

Marsa - vse najboljse tvojemu sinetu!

Hehe, jaz sem se tudi na nedeljo rodila (sem nekje brala, da je to dobro - sigurno pa za mamo, da me je koncno spravila na svet, me je imela ze dosti, jaz sem "zamujala", nisem bila pa nic prenosena al kej tazga).

Pikica, kako mehur? A urin je zdaj cist?

ej folk, ni za verjet, v petek po vsej verjetnosti koncno diplomiram! x^x

Imejte se skrajno lepo, samo še pokušujem vas x:Xx x:Xx x:Xx

Cav bav

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

O glej jo! :palec: xDDx

Thanx! x:Xx :palec:

Opsala, diplomca! x^x :palec:

Picasso

x:Dx dons mi je pa ena stranka službo ponudila... pravi, da bi rabil takšno prodajalko (itak da sem ga prepričala da rabi to kar ponujam, še celo sama sem se o količini odločila), tip ne ve, da mogoče pa kdaj izkoristim tolo ponudbo :vragec:

marsa, uživajte :palec: mali, vse najboljše x:Xx

kaj.... :wOOt: ...da kdaj izkoristiš...kao enkrat čez 500 let :O: ...pišuka.... a ne bi blo bolš se pozanimat, kakšen je tip, pa kako redno plačuje, pa kakšna je plača in delovni čas...pol pa ukrepat kaj prej kot "mogoče nekoč".... :inocent:

freia...hvala...tebi pa za petek.... xcrossfingx

lia...jh...leti časi in ni za verjet....

spet so me nekaj zagužvali...pa teli so neverjetni...najprej nikjer nikogar, pol te pa zasujejo s celo goro reči, ki so kao vse nujne...tumač....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vragec:

morgen....apchih.... :o|o: :o|o: :o|o:

pun kurc mam postle, usekvanja, kihanja, kashlanja, shvicanja.......polezhavanja..... :o|o: :o|o: :o|o:

bemu sm jezen..... :xx!:

pa delat bi moral.... xrolleyesx

sm dobu ucheri rider za BOOM ..... xrolleyesx ......bemu..... x:o)x x:o)x x:o)x

to bo fletno..... x:)x x:px x:o)x x8Dx

zhe komi chakam.... :vio:

T I M .... :hapyb: :att: xbendx :farb:

zlomk...tralala

pa she 777 apchih x:Xx -ou.... x;)x ....tja..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Oooo, x:Xx lepo, thanks! xrosex

ful sem dobre.

grem na hitrico pod tus, pol pa 'na cakanje'.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...