Mick 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Že leta. Pol pa ni ne tič ne miš, pogosto. Mick pa ne mara neki na pol...... Pa baje sem že dovolj odrastu, men se pa nič ne zdi......k ko o tem začnem razmišljat, pol šele zabluzim....hahahaha Brez veze, nek tak dan, teden, mesec....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 pa ne, da se gre za to, da te starši silijo, da si končno poiščeš resno žensko in se oženiš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 ej thanx folk!!! dons je res lustn dan... xrosex Zal ne tud zate, EnglBengl!!! In zdaj sele vidim manino pisanje, ko si citirala... Nc, upam, da se vama (in vsem, ki majo taksnole al pa podobno) cimprej porihta! **mene so pa ochi sesule nekaj... komaj gledam... prav tko kot bi blo ful mocno sonce, tko da se gubam prav fejst... prav bi jih zaprla... sam nisme zaspana... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Jst pa ga neb več lomu, sm že cel polomljen ............ Verjetn bom v naslednjem lajfu nuna. pajade...jst pa papež.... pišuka a ni fajn filing na konc življenja pogledat nazaj pa rečt fajn je blo....največji hudič je če skoz nekaj cincaš, pa malo bi pa malo ne bi.... eh vse je stvar perspektive, pa kaj pol če se te depresija loteva, jebiga gremo dalje...eh ni da bi se sekiral...vse počaka in nihče ni nezamenljiv.... sam ne se upirat ... Ni zmagovalec tisti, ki na uspehih leži ampak tisti zna osrečit sebe in druge. V vsakem slabem je nekaj dobrega.Vse gre z roko v roki. Evo jst bi se zdajle nekam ugriznila, sem si res naredila praznik, sem se šla joga nidro in zajebala orientalski ples edina reč k se je zadnje čase res ful veselim vse dni.Pa ne pomnim cajta, da bi se sred popoldneva fliknila na kavč. Ljuta je ta žestoka da popoldne zaspiš na sastanak Grrrrrrr..... Jz sem mam na sumu, da bi vse.........vse pa ne gre, ne. Pol pa tehtam k najhujša tehtnica temu v teoriji rečejo razvajenost ne pa tehtanje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Hahahaha mačona........mah, ne, moji starši so kul, vedo, da sm mal utrgan, za njihov način lajfa pa njihovih prijateljev, pa sorodnikov, čist usekan......No, mal mi že po ovinkih namignejo kaj tazga, foter ni več rosno mlad, mal ju kak vnuk mika........Saj sta ok, ju čist razumem, nič ne silita, zlo nežno to kdaj izrazita. Se pa itak vprašam.........sm se zadnjič s frendico, mal starejšo sodnico mal zapil pa počvekal.....je tko mal bl konzervativna, pa verna pa to.......je rekla, Mick ne bluzi več, zagrabi svojo pošten, naredi otroka, pa bo tvoj lajf čist drugačn.......Se sprašujem.......ali imajo mogoče celo prav, a tak k sn mogoč to potrebujem? Nimam pojma....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 mitji je crknil mobi.... .. je dal blazne chuke, en mesec po garanciji crkne... je cist znoru... gre na servis, aha, se da popravt - 36 jurjev. :xx!:a zato kupis kao kvaliteto???mater ma da dela vec kot dve let, no!!!Pol crkne net.. ugotovimo, da je modem crknil. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 temu v teoriji rečejo razvajenost ne pa tehtanje Hahaha, to sem tud že čul.....ja. Sam niso me glih razvajal, bemu...... pajade...jst pa papež.... pišuka a ni fajn filing na konc življenja pogledat nazaj pa rečt fajn je blo....največji hudič je če skoz nekaj cincaš, pa malo bi pa malo ne bi.... eh vse je stvar perspektive, pa kaj pol če se te depresija loteva, jebiga gremo dalje...eh ni da bi se sekiral...vse počaka in nihče ni nezamenljiv.... sam ne se upirat ...Ni zmagovalec tisti, ki na uspehih leži ampak tisti zna osrečit sebe in druge. V vsakem slabem je nekaj dobrega.Vse gre z roko v roki. temu v teoriji rečejo razvajenost ne pa tehtanje Sam ne se upirat........bi znal bit moj velik blem. Ma ja, lia, rad te berem Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 a veš, EnglBengl, da ima Lia čisto prav. Pusti življenju, naj se ti dogaja v polni meri, pa če ti bo še tako nagajalo, ga lahko najbolj zafrkneš tako, da mu nazaj pokažeš roge in jezik, da se mu zoperstavljaš z nasmehom na obrazu. Boš videla, kako boš priljubljena babica, ko boš imela vnukom pripovedovati toliko življenjskih zgodb... in vse na zabaven, humoren način, da jim boš vcepila veselje do življenja. tale retromerkur pa mobiteli so pa res neki čudno skup povezani....v nedeljo nisem mogel poklicat šefice, da sem na bolniški, mi je s službenega stacionarca povedala, da ga je izgubila. Danes pa je brat dobil po pošti nov mobitel, ki ga je naročil, pa nima denarja, da bi ga plačal. Je rekel, da ga bo plačal, ko bo prodal svojega starega (3 mesece, pa čist nič slabši, kot je ta sedanji, ki ga je naročil ). Ne vem, kaj , če je sploh kaj, tale kekec razmišljal. Je bil cel kažin doma okrog tega (beri kaj se mulo gre kupovat, če pa ne more plačat ) in sem mu nato založil teh 25k, ki mi jih bo moral odplačat ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 kaj je mick zdaj, si cist nekam ribjega pocutja al kaj? pa se rakovskega mal zraven.. joj folk - ne past na finto saturnovo no! aja... hm,. niso vsi ribe, ene custva cist sesujejo.,. men so ti bluzi normalni, folku se pa cist trga. saj mora bit res grozn... sam ni grozn, ce cutis pa ce se mal zdravo sekiras, pomen, da nisi cist otopel.. sam ne smes se pa pogrezat... tko nekak, plemeniti taksno... tezave.. ce ne gledas sam zrtveno in tko...no, vsaj mene bogati...rajs v divji reki se borim za lajf, kot pa v smrdljivem jezeru se pogrezam. torej, resitev je boj, ne beg, pogrezanje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Neb vedu. Tak nekak otožn mal.......Ma ja, sam velja....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 mitji je crknil mobi....Pol crkne net.. ugotovimo, da je modem crknil. Ne vem ko pri nas za napovedi skrbi . Mah tole z mobiteli, jaz sem mislila,da si bom kupila enega, pa mela vsaj 5 let mir , no zdaj sem že dojela, da so potrošni material, na žalost. Ker meni se zdi sicer nepotrebno jih fullkrat menjat, ker itak sam klicanje uporabljam, pa SMSe. Tečno ja, da kar tkole crkne . Drugač pa res vse neki šteka, včer ena največjih rač. firm pri nas ni imela dostopa do neta, nam v coni zmanjkalo elektrike Mickeni ti pa mal manj kompliciraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Helou!!! Long time no see nimam casa vec za internet... odkar sem v svojem stanovanju samo se knjige berem - no, v resnici nimam racunalnika in se niti ne trudim, da bi do njega prisla... ga ne potrebujem pac... sicer sem uredu, polno zaposlena.... zmeraj se nekaj dogaja... Prejsnji teden bila v Berlinu in Bruslju - navdusena, ful fajn! sploh berlin Sicer pa nic posebno novega, mogoce jutri zjutraj kaj vec napisem - po dolgem casu sem namrec doma Nocko Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Hm...jst pa za spremembo nič kej preveč razmišljujoča, žalostna, deprasta...k se mi to ponavad zgodi pri luni v raku in retro merkurju. Sej vem, da me boste sovražl, k bom tole rekla, ampak men se pa že jutr zvečer vikend začne. Zdej sm glih na friš spod tuša, lasi oprani...kdo je nehu štemplat? Jutr en test pišm...pa se mi ful gre, da bom dobr pisala...sej nekak ni možnosti, da bi ga pogrnla, sam vseen...bi rada, da je ful dober rezultat. Pliiiiiiiiiz. Sej bo, čutm na vodi. Nč, počas bo treba v mižale. Nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Hm...jst pa za spremembo nič kej preveč razmišljujoč, žalostna, deprasta...k se mi to ponavad zgodi pri luni v raku in retro merkurju. Mogoče sm mal prehit goflo stegnla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Danes grem pa po dolgih mesecih spet enkrat v Lj. na faks. Tako močno ga pogrešam, kot nisem pogrešal še ničesar, niti lastnega doma Grem vpisat diplomo in določit rok za oddajo diplome. Da bo malo prisile, drugače je ne bom skupaj spacal niti v naslednjem življenju. In kar je najbolj pomembno, mogoče srečam eno super osebico, tudi lunatko. Res je taaaak se slišimo, ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 dobro jutro zdejle sem pa ob eni ugotovitvi male na Marso pomislila. mala je izjavila, da je naveličana hrane, da bi čist tko živela, sadje, pa kakšne oreščke, pa čokolada pa nisem na Marso zaradi čokolade pomislila včeraj naporen dan, so me klicali iz šole naj nekdo po malo pride, je prejšnji dan poškodbo na treningu staknila, se ji je ful vrtelo, meglilo, pa oko je čezdalje bolj otečeno postajalo... popoldne delala v drugi službici tako dolgo, da odpovedala limfno, bila zgodaj v postelji in brala... prišla do nekega krutega spoznanja, ampak začudo me ni spravil iz tira.. mogoče pa že obvladam tele Saturnove finte...Tim, pravi dečko si že EnglBengl Mick , danes je verjetno drugačen svet... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 ojla, hm, tamala Ksenia? - upam da je much bolje. o glej jo, ajda! ja, berlin je bil tud men nad, sam ga 'novega' se nisem obiskala, sem bla tedaj ko je bil se zid, sam - zakon! Pujsa, saj to, ce das 80 jurjev za mobi, jasno ne mislis, da bo prec po garanciji fuch.je rekel mitja, da bo sel tja in da ga bo enmu v glavo zabrisal. zdaj ma pa lepo starega (kakih 7 let), ki ga je nadomestil s temle novim... in po tolkih letih dela... ona nova jajca pa ne.Goljufija.se prav bom kupla novga bemvlna in ne bom mogla racunat da se ne kvar. cez dve let bo nekaj crknil in bo prislo pol cene novega bemvlna al kwa! zato pa kupis kvaliteto!!!sicer bi za 5 jurjev jetrcka kupil.mater.ma, saj se mi ne da jezit. :||| aja pa se to: timu posljem vcer 2 sms-a - nobenga ni dubu!!!halo!!! odstejejo pa mi jih, pa kolkrat se mi to zgodi!!!! da enostavno naslovnik ne dobi. pa halo!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Ma ja, teli mobiji , jasno da razumem, pa jasno da se mi zdi trapast, sem glih razlagala, kako sem bla prepričana, da ima človk vsaj z osnovnim loh za minimalno 5 let mir, kaj šele z dražjimi . Verjamem, da je jezen, bi men tut blo trapast. Ne vem kaj ga serjejo mobiteli, men tut včeraj ni kazalo zgrešenih klicev, pa sem slišala, da se me kliče in nisem dvignila, ker sem bila v štacuni, pa ni kazal, da je kak zgrešen klic . Kar se pa avtov tiče je pa tudi naš šefek imel Mercedesa novega, full na servisih, vse žive napake, jih še Yugeci niso premogli. Dons sem se sama pripeljala v civilizejšn , me je mal na avtocesti hotl zanest, je bla neki mokra sam nekje, sem pol zelo zelo previdno naprej vozila . En uspešen in prijeten dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Ahoj, depre in deprčki hvala bogu, nisem več v tem štosu, sam zima je bla pa dooooolga :xx!: tokrat me je dolgo držalo.Sem pogosto jokala že zjutraj v postelji, pa se potem komaj prevlekla čez dan. Je gospod rekel, naj že zdaj razmišljam, kam bom šla drugo leto januarja, ker je tole neznosno....na tak način pa upa, da bomo lažje preživeli, jaz in on.. zdaj pa čist druga scena ..zjutraj v postelji že čutim vznemirjenje, kaj mi bo dan lepega prinesel... Sem ravno včeraj, kos em se vozila domov z badmintona...razmišljala...Ej, stara, teb pa se res kockice v pozitivo zlagajo...opravila vse, kar sem odlagala mesece in mesece, pa me je zaradi neopravljenega stiskalo v želodcu. In zgleda, da bomo končno prodali stare poslovne prostore in začeli spet dihat, ker zdaj še sam na škrge... Pa bajto bom po dolgih letih zrihtala, vse premalano, pa nova kuhinja z gospodom še kar nekako skupaj dihava , pamža sta ok.Rešila 14 let stare zadeve, ki so me težile tudi v najboljših trenutkih... pa idejni projekt za novo stopničko v lajfu je pripravljen... Sem si rekla, ej, tega pa ne pozabit, kako se obrne, ko boš naslednjič v globoki luknji...še januarja se spomnim, sme pisala mail frendici in ji po točkah naštela, kaj mi dogaja, je res mal grozljivo delovalo...zdaj pa ..pa se je vse speljalo na pravo pot... sam, ker nisem glih tip...mirnoinzadovoljno.press...bodo že kake nevihte privršale... ..sicer pa nova zima ni daleč... *** Eh, vem, da se zdaj kao mal hvalim ..sam je tole men tudi v lastno vzpodbudo, da bom lahko šla kdaj nazaj brat, kako se tudi najbolj črni scenariji prevesijo v rožnato... pogum, bejbe, vse mine...sam starejši smo vsak dan... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 ma seveda, jasno da ti kaj crkne lohk, se zgodi.. sam ne more crknit recimo motor al pa kaj jaz vem, ono ki je najdrazje, zarad cesar sploh kupis tak car. namrec ker racunas da bo delal mal vec kot dve let. saj nam je isdn isto crknil takrat - 2 mesca po garanciji.Tale adsl modem zdaj tud - tik po garanciji, caplji.sam da tega ni blo treba placat - sam prisel je, odnesel starega, ne vec delujocega in nastimal novega. vsaj to. astra. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 morgen..... sovrazhim postlo....apchih....pa lezhanje....apchih....pa vrochino.....apchih.....pa kihanje....apchih..... bo treba ochitno posezht po domachih preizkushenih arcnijah... jutr bi znal bit pravi dan za kaj takega.... TEHNOLOGIJA01:MAHATMA (GER), Numarex, Wortex, Daniel Gloomy, Ulix02:Ian F, Comrade, Boltzmannlepo 2 X-a...pa se preshvicat s plesanjem.... che dons nau nch boljsh ....seveda.... zlomk....apchih....tralalapa itaQ she vseh 777 kihajochih -ou.....apchih....tja....apchih.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 za vse bolnike in vse v "prehodnih" obdobjih Aakhut, tebe je pa bolezen RES zdelalal še tehnaža bo zdravilo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Aakhut, tebe je pa bolezen RES zdelalal še tehnaža bo zdravilo tut teČno party je lohk zdraviln.... zlomk...tra....apchih...lala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 aja Aaakhut, a cist bogi si res?Pocajti se!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 aja Aaakhut, a cist bogi si res?Pocajti se!!! thx tok zlo bogi, de se zhe samu seb smilm... zlomk...tra....a-a-a-a---aaaaaa.....PCHIIIIIIHHHHhhh.....lala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts