Guest mačona 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ja, najboljše se zapreti in počakati, da mine. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 macona, vcas je to resitev, vcas pa ni.vcas je treba pa med ljudi, ven, ko si tak, cuden. treba je seb sledit.. ampak resnicnemu seb.. ne bluzenju z vzorci, ki ti jih pripopajo drugi, recimo v smislu kaj vse 'bi moral'. dons sem 'ugotovila', da sem vodnar v bistvu tud.ne maram da se me vkalupi. nikamor. saj pri astro testih mi je prislo tko (najprej skorpijon, druga jaz - kao drugi mozni odgovori, kar sem tud, pa je prislo vodnar. ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 afirmacije... od zunaj pa me gledajo, navijajo in spodbujajo (:xx!: ) in pravijo boga pa tak.. zakwa? saj pac plavam... in kar se mene tice, bom na drugem bregu tadobrem. oni bodo pa vsak sam se obremenjevali na starem bregu z mojimi problemi. modelsko. Afirmacije so čist zastonj v Svinjaku ........ treba je seb sledit.. ampak resnicnemu seb.. ne bluzenju z vzorci, ki ti jih pripopajo drugi, recimo v smislu kaj vse 'bi moral'. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 bila pri frizerju, imam občutek, da hihi ni najboljša luna za striženje, ampak ok, bomo preživeli sej je vse kul, samo mene tko moti zadaj če mi štrlijo lasje... aja pa nore hlače sem ubodla zdej pa čakam en klic da grem... zelo pomembne informacije anje preskočte pa bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 saj res, lohk bi iz napovedi zlinkala (sam se na moje zdravje ne zlinkam nikol nic, pa je to tam zato - da olajsam.jaz pa hitim in pisem iz glave pa se mi ne da se linkat (je hitrejs, da ga kar napisem ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 sem na faksu zrihtal danes, kar se je pač dalo. Skoraj nič to je pa filofaks Jest tud občasno gostujem na FFju, pa mam tak občutek kukr da bi v sredno šolo pršu "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Zrihtala vse kar včeraj nisem , zdej sem pa krep :xx!: . Pa nazaj grede iz službe sem šla na pumpo in plačam s kartico in je vse OK, potem sem šla pa še v štacuno in nabavla cel kup stvari mi pa ni potegnila , prokleta plastika, da sem izpadla ena budala tam na blagajni . Majo srečo, da so banke ble že zaprte, jutr me bojo mel na telefonu prec ob 9h!!! Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 macona, vcas je to resitev, vcas pa ni.vcas je treba pa med ljudi, ven, ko si tak, cuden. treba je seb sledit.. ampak resnicnemu seb.. ne bluzenju z vzorci, ki ti jih pripopajo drugi, recimo v smislu kaj vse 'bi moral'.vem, da je to vzorec, a ko je tako vlažno vreme, sem vedno pobita in nezainteresirana, čisto se potegnem vase. včasih mi pomaga že vroč tuš, dobra hrana in TV, včasih pa samo suho in sončno vreme. jebat ga, tako sem stvorjena, mi pač ustreza suho vreme. zgleda, da sem blazno občutljiva na svetlobo, vlago in vse to.med ljudi pa ne maram, ko sem taka, ker nočem moriti. med ljudi grem, ko vem, da sem koliko toliko normalna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 pridna bla.. zdržala cele 4 ure predavanja, ženska je precej monotona in jo ponavadi spuščam, ampak sem ful vesela, da sem bla tam.. počas bom dojela tale subjuntivo.. in počas bom dojela kako se učit tele stvari Kok mi je pa prejle vroče ratalo v avtu.. nekaj brskam po denarnici in ugotovim, da se že cel mesec vozim brez prometne x!x Oz. s prometno od motorja.. Jao... Zadnjič sem vse ven dala, ko sem šla v tujino pa pol očitno narobnega nazaj not pospravla.. Kličem zobarja, pa majo faks prižgan Mačk me je ful zeznil prejle.. sem bla prepričana, da ga bom zunaj pustila in šla na faks, ker sem ga 2 uri skup klicala pa me je ignoriral.. Pol se pa oblečem, grem ven, čist za štos še enkrat pokličem in se v trenutku pojavi.. Sem sam vrata od flata mu odprla in zaklenila nazaj in šibala.. Kok sva usklajena OK, zdaj pa delat plan za jutr, da česa ne pozabim.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Jest tud občasno gostujem na FFju, pa mam tak občutek kukr da bi v sredno šolo pršu sej v resnic se na tem faksu počutim odlično, domače, ampak birokracijo imajo pa urejeno tipično "slovensko" :xx!: ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 se mi zdi, da damo birokracijo na FF na dnevni red vsakič, ko kdo tule diplomo dela.. pa še kdaj no ja, vsaj ne bom presenečena.. (čeprav pritoževala se bom pa vseeno tlele ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 sem srečal eno zelo kul lunatko v živo. lep večer.končno prišla iz ljubljane. pa zaljubljena sem v lj. pa gneča na celovški, pa gneča na tržaški... prav domače sem se počutla prav lep dan je za mano. najprej po dolgem dolgem času se dobila z eno meni nekdaj (še vedno in za vedno) zelo ljubo osebo. prav lepo se je bilo pogovarjati s tabo potem šla na faks. končno spoznala enega lunatka , tako toplo in srčno osebo pol pa na govorilne ure. se nisem nič kaj konkretno uspela dogovoriti, razen da moram prebrati en kup knjig pol pa zapravljat denar za malo stelo (nečakinjo mojo) nakupovala , pol še obisk pri sestripa še omo sem šla obiskat. hm, utrujena sem... ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 daaannnnn..... marsa...a ti se seliš?....prejle videla tam nekaj....čestitke... pobože za vse ki jih zeza zdravje, vreme, depra...itd.... bobnar...pa drugič mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Preživela. Taščin rojstni dan. Če rečem, da mi gredo na živce te ribje scene, verjetno nič novega ne povem... Pridem k njej, jo vprašam, če lahko kaj pomagam, pa vidim, da sam izgubljeno bega, vsako stvar naredi do polovice...pravim, ej, ura je tri in deset minut, ona pa ne, ura je dve... ojoj, pozabila sme na uro gredat...pol pa panika. :xx!: še dobro, da sem spretna in hitra v kuhinji...itak pa si ni mogla kaj, da mi neb takole, med vrsticami povedala, kaj vse drugače narobe delam... ..recimo, pravi, veš, jaz pa tetrapak od mleka stisnem, da zazvzame manj prostora v smeteh...itd, itd....In potem tisti neskončni pogovori o tem, kako je bilo včasih...je eden od gostov pripomnil, kako še danes ve, kaj sme imela oblečeno, ko sem bila prvič predstavljena... ..sem morala pošteno pobrskat po spominu, da sem se spomnila svetlo modre obleke...njegova žena pa je znorela, aha, tako torej, še DANES veš, kaj je imela oblečeno, pa se morda spomniš, kaj sme imela JAZ oblečeno, ko sva se spoznala???...slinavec :xx!: kot da nisem opazila njegovih pogledov v vseh teh letih... :xx!: Res pa je, da tudi mene stisne, ko pomislim, da sem že 25 let del te familije... ...skoraj pozabim, da sem bila včasih del druge družine.. *** jan ima maturantskega naslednjo soboto ..zdaj pa je problem obleka.Klicala sem v izposojevalnico oblek in računajo od 50-60 jurjev + čistilnica za izposojo obleke... :xx!: ...kupit jo za 1x uporabo pa tut nima smisla.Sam hoče obleko, ker jo bodo vsi imeli, potem pa sem prišla na genialno...klicala sem bližnje frende, ki imajo podobno številko kot Jan, pa se dogovorila, da mu jo bo eden posodil, danes gre probavat okol,kaj mu je prav... je gospod komentiral, tamala, tole si se pa dobro spomnila... ..nismo glih pri kešu trenutno in taki nepotrebni izdatki sam narobe hodijo... Jan ...je še z Marso govoril, kaj ona misli, če lahko začne danes praznovati rojstni dan, ki ga ima komaj jutri... ...je rekel,preroki pravijo, da to ni dobro... ...v glavnem, še zdaj ne vem kdaj in kje bo praznoval...ribja posla, saj pravim... ... Dežuje in nekam tmurno je zunaj. :xx!: ..in razpoloženje temu primerno... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 kok mal je treba, da se men dan polepša Mam veliko začetnico Pa sploh sem fajn.. vstala že ob 8h (ker sem mislila it na faks pa pol ugotovila, da je brezveze, zguba časa..) in zdaj že eno uro rešujem naloge in se učim.. pol pa faks ob 12h, pa sestanek za job, nič še ne vem točno, ampak upam da bo tko, kot bi rada.. pa tisto darilo končno kupit.. pol pa ob 5h sestrična pride kar k meni, rabi net za eno seminarsko...pa še v trgovino moram spotoma enkrat.. Tole dežuje zunaj al kaj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 potem sem šla pa še v štacuno in nabavla cel kup stvari mi pa ni potegnila , prokleta plastika, da sem izpadla ena budala tam na blagajni .ti to se je men tud ene 2x ze zgodil! :xx!: med ljudi pa ne maram, ko sem taka, ker nočem moriti. med ljudi grem, ko vem, da sem koliko toliko normalna.jaz sem tud taksna. Kok mi je pa prejle vroče ratalo v avtu.. nekaj brskam po denarnici in ugotovim, da se že cel mesec vozim brez prometne Mitja pa lan, da ze pol leta brez registracije! Ko je vmes bil 12 let star avto al kaj je ze blo, pa smo cist pozabil. marsa...a ti se seliš?....prejle videla tam nekaj....čestitke... thanx! (saj ne se tko rapidno, tam cez ene dobrih 14 dni) ...ribja posla kok mal je treba, da se men dan polepša Mam veliko začetnico ** Jaz pa zlo mal rabim, da si poslabsam dan. prec kaj siknem pa taksno, pol mi je pa zal.. vcas mi pa tud ni. Ahoj! Mater kaksen grauzh je zunaj! :xx!:drugac pa, guramo. rintamo. Jota je pa tud ze pod streho. sam nc ne vem, kaksna je, ker nc ne poskusam.. sam voham... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 še en perfekten dan za žretje, posedanje, ležanje, smiljenje samemu sebi, ker se nočeš ali ne moreš zoperstaviti vremenu oz. ga pozabiti in biti dobre volje. ko bi vsaj kaj pametnega delala ali pa vsaj razmišljala kaj konstruktivnega. sovražim se, ko nisem prav nič koristna. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 še en perfekten dan za žretje, posedanje, ležanje, smiljenje samemu sebi, ker se nočeš ali ne moreš zoperstaviti vremenu oz. ga pozabiti in biti dobre volje. ko bi vsaj kaj pametnega delala ali pa vsaj razmišljala kaj konstruktivnega. sovražim se, ko nisem prav nič koristna. :xx!: ja, ja, to so te sladkosti dualizma. ko ma clovek veliko dela, razmislja, kako bi sel na pocitnice, ko pa celo stvarstvo dela zate in ti pripravi en popoln dan za polezavanje, zabusavanje, pocivanje,..., bi pa kar nekaj slabo vest clovek imel in se slabo pocutil. jaz bi tudi, pa joto bi tudi. sicer me pa caka en fin petek. po sluzbi fitnes potlej pa se kozmeticarka. mi je fajn, ko naredim nekaj zase. v bistvu kar dosti delam zase pa se kaj bi morala ja, ja... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ubija me to, da "moram" biti pasivna. jaz pa moram nekaj delati, migati, vsaj v mislih in to v pozitivni smeri, da grem naprej. ker drugače je sigurno nekaj narobe. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ....za popizdit dolgocas... komi cakam, da mine se teh nekaj urc... pol pa weekend... upam, da se vremenarji motijo... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 ko bi vsaj kaj pametnega delala ali pa vsaj razmišljala kaj konstruktivnegapejt v knjiznico pa kaj beri. ubija me to, da "moram" biti pasivna. jaz pa moram nekaj delati, migati, vsaj v mislih in to v pozitivni smeri, da grem naprej. ker drugače je sigurno nekaj narobe.drugac glej... kot podarjen dan zase. spomni se, ko si kdaj garala ves dan, pa si zelela, da bi lohk lenarila pa bla pasivna.No, to je dons. ....za popizdit dolgocas... komi cakam, da mine se teh nekaj urc... pol pa weekend... upam, da se vremenarji motijo... kaj pa pravjo? Lea, to! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 pejt v knjiznico pa kaj beri. Lea, to! macona, zihr mas doma kaksno knjigo, ki bi bila prava. ja, marsa, ane. slisim, da se selite SELE cez 14 dni. da je vse tako hitro in pravo. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 jp, ocitno je, dons sem v enem shusu ubodla (morda, ni se cist ziher) tv, pralni stroj in raztegljiv kavc. sam jaz se selim, temu pa sicer recemo shiritev. pac na dveh plejsih se bomo razprostiral, sam mal hecno so ti plejsi postavljeni medsebojno. Mi smo mal taki posebni. (*poleg tega da pac operriramo s temi moznostmi, ki so pac na voljo) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 jp, ocitno je, dons sem v enem shusu ubodla (morda, ni se cist ziher) tv, pralni stroj in raztegljiv kavc. vse se ti kar samo ureja Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 ja, ene stvari pa mi res blazno laufajo....recimo tko kot lan s kopalnico... v enem tednu se je vse ubodlo. saj itak tko furam - ce gre, gre, ce pa ne gre, pa se mi ne da razpocit, ker pol ni pravo pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts