Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

evo...dons se obeta kulski dan...noch...jutro...etc..... x:)x x:o)x x8Dx x:px

sej ucheri blo sicer tut chist kjut...ampak DONS je pa tist tapravo... x:px

tko de zdele najprej jutranja kavica... x:o)x

pol smuknem tamalo poshpiclat.... :hepko:

pol pa dekoracije shtimat za nochno vzdushje... x:o)x

aja....tist k ga zanima:

dons sami SLO DJ-ji...usi uni k so si skos zhelel DJ-at u 4ki pa jim ni nkol ratal

bp kr hec

mali flor klasika: cu, prfuk in mitko; tavelk čpa razni geteci etc ...xrolleyesx

za gesto poshlte SMS-e z imeni (pa se pol zih namalite tam) x;)x

ALIANA je pa ITAQ najtopleje vabljena in je na listi od trenutka k sm prebral onile post... x:)x x:o)x x:)x

zlomk...tralala

pa 777 x:Xx -ou....tja x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kako sam slo - a ni napovedan svasta enih tujih tud?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kako sam slo - a ni napovedan svasta enih tujih tud?

mal poglej v temi PARTYYYYYYYY k je bast dala napovednik ....tist v oklepajih x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ALIANA je pa ITAQ najtopleje vabljena in je na listi od trenutka k sm prebral onile post... x:)x x:o)x x:)x

x:Dx x:Dx x:o)x x:Xx

no sej.. mam ene obiske že najavljene.. sam pol se mi še ne bo dal spat it.. pa te presenetim x;)x mogoče, mah rajš nč ne obljubljam, k pol me bo pa zadn trenutek strah ratal, da me boste gledal in se mi smejal x:o)x :vragec: pa bom šla rajš pod koutr..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx x:Dx x:o)x x:Xx

no sej.. mam ene obiske že najavljene.. sam pol se mi še ne bo dal spat it.. pa te presenetim x;)x mogoče, mah rajš nč ne obljubljam, k pol me bo pa zadn trenutek strah ratal, da me boste gledal in se mi smejal x:o)x :vragec: pa bom šla rajš pod koutr..

bemu babo

MASAH DE SE NAMALASH!!!!!

x:)x x;)x x:Xx

zlomk...tralala

Brrrr xcivx Zmrznjene prste mam, komi tipkam..

Sem hotla mal prezračit, pa sem balkon odprla in je tokrat mačku una tehnika frrrrr čez balkon uspela.. Sploh nisem dojela, da je neki mim mene letel x:o)x :vragec:

Pa sem lepo brez panike, odprla še okno, da se pol fajn prezrači, če že, si oblekla bundo in šal in šla skoz glavni vhod ven (nazadnje sem v tem primeru čez balkon skakala.. xrolleyesx )

No, mačk je veselo čakal pod ta prvim drevesom, ker je dva metra nad njim na veji sedel ful lep kos in ga zafrkaval.. čivknil vsake tolk.. tamal se pa kar tresel x:Dx

Sem ga pustila ene pol ure tam pod drevesom, pa mal sva storže lovila, dokler ni od daleč enga psa zagledal.. in sem ga komaj shecala in ujela in privezala na špagco.. Ne vem kaj ta maček misli da je.. Namest, da bi se skril in bežal pred psom, bi on direkt nanjga :o|o: Pa ne kakega pudla, neeee, on bi kar zlatega prinašalca za začetek :o|o:

No ja, po eni uri sem zmrznla, pa sva šla nazaj not.. zdej se mu pa cufa čist..

Aha, obiskci.... x:)x

Jeee!!! Od Robija CD sem dobila :) :) :)

loesje

Spet nazaj -

x:Dx x:Dx x:Dx Hvala, patrik :)

Sicer pa.. glihkar gledam.. fora :) Enga daljših postov napisala potem, ko sem napisala, da komi tipkam x:o)x

AAAAAA!!! Cufa se mi, dbest volje sem!!! Greatest hits od Robbieja poslušam, plešem tle po bajti, frendica z mano, yeeeee x:Dx x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Oj!

Fajn dan dons. Se ful dobr počutm, kr tko. Yeah, life is good! :palec:

Zdej grem na večrjo, pa tarok, uglavnem, samo razvajanje bo! x:px

Aha, pa glavo sm si oprala, kdo ta tedn štempla? :inocent: x:px

Mejte seeeeeeeeeeeeee....voli vas Pika, ali ne više od sebe. x;)x xsrcx x:Xx

Nč, sem organiziral en "moški izlaz" x:o)x ......haha, kaki modeli smo to, različni v nulo.......iz otroštva pač večina.......par pirčkov pa čvek že dolg ni blo na programu......Ha, kaj mi je vse prej napisal preden pirček ratal....par pričkov, par pičkov..... x:Dx Mogoče tud kak biljard odšpilamo, tud že dolg nisem koga naružu... x:px Ajd... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Spočit, naspan, pa še dobre volje :onfire:

Pa žur do jutranjih ur xsuperx al pa še malček v sobotno dopoldne

Marsa, a rabiš prevoz do 4ke? Sem že konc s službo, pa te lahko ob običajni uri poberem x;)x pa Zlomčiju ostane še ena karta za potalat

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Še zmer sledim modnemu trendu za to sezono in sem od glave do nog... pikčasta. Prelep pogled, vam zagotavlljam - če hočte bit in - rdeče pikice na beli podlagi... x:Ix x:Dx x:Dx No, pa u faco ste lahko mal zeleni... :sick: x^x Sicer pa... zdej mam tut nohte urejene... barve se kr prelivajo in iz minute v minuto spremijajo - a kako do tacga efekta? Čist izi - prste daš med vrata avtomobila in močno zaloputneš... :ermm: xrainbowx Pišuka, sm vse zvezde vidla in to pr belmu dnevu... x;)x Palec je velik skor kot Brazilija in zdej sploh ne rabm televizije, kr kr naprej bulm v moj nesrečni noht in njegove spreminjajoče se barve...

Sicer pa sva ble z bejbiko pr dohtarju - očitno so antibiotiki prjel in bo kmal vse uredu xcrossfingx No, pa sm bla tok vesela, da sva šle pol prve ta prave čevlčke kupt (pismo, me je kr pr src stisnlo, k sm vidla račun!!! Pomojem vsi moji čevli skup niso bli tok dragi, ampak nej bo, k za tamalo more bit vse najbolš. Sam da je vesela :2src: ) in pol se je cel dan naglas smejala in vsakmu kazala svoje nove čevlčke, da bi jih ji še 10 kupla, tolk je bla vesela. Jest pa pol še bolj, k je nardila prve korakce!!!! :hepko: x:Dx

Najbl smešn je blo, k je pršu bratec s šihta in tamala koj k nemu, pa mu pomoli nogo pod nos, češ: "Poglej stric! Jest mam pa čevle!"

Sicer pa me kr neki meče - glavo mam polno idej in prsti me srbijo (no razn tistga ta priškrnjenga - ta me boli) in vrjetno se bom spravla pisat novo knjigo. (Ne vem sicer zakaj se mučm, k mi pol dokončane (knjige) tko al tko ležijo nekje na polici v moji sobi, ker nikol ne uspem zbrat poguma in poiskat založnika oz. se jih bojim sploh dat iz rok - niti za prebrat komu). No ja, mrbit bojo pa po moji smrti odkril, kakšn talent sm bla provzaprov in bom po pisateljski veličini morda prehitela celo samega Cankarja, pa čeprov nism tok zatežena in morbidna kot on x:Dx x:Dx x:Dx Mal me sicer skrbi, kako me bo pol mladina preklinjala, k se bodo mogl učit: "ta in ta rojena takrat in takrat 198in še nekaj je bila že v osnovni šoli pisateljsko nadarjena in je... Kot najboljša učenka je bila celo vpisana v Zlato knjigo in sploh... Šolanje je nadaljevala na gimnaziji v..., kjer se je posvetila predvsem poeziji. Takrat so nastale ene najlepših ljubezenskih pesmi, med drugim Veter, Splavar in .... Šolanje je nadaljevala..." - jao, boga mladina!!! x:Dx No, sej verjetn jim bo prizaneseno, ker me je premal v hlačah, da bi sploh komu pokazala kaj in kako delam.

Nč, vidm, da sm v elementu, pa grem kr poskust napisat prvo poglavje... xscratchx Čeprov, če dobr premislm, bi blo vrjetn bolje, da si najprej pospravim svinjak, ki se imenuje moja soba, če ne mi bo ta tipkovnca kr naprej padala s kolen na tla... :o|o: Bom še vidla, česa se bom najprej lotila... Itak bom o vsem poročala jutr. Če bo koga zanimal, seveda. Če pa kdo že dones ne bo mogu spat zarad tega, se bom pa še enkrat mal kasnej oglasila in povedala kako sm se odločila.

Pa lep pozdrav x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

Spočit, naspan, pa še dobre volje :onfire:

Pa žur do jutranjih ur xsuperx al pa še malček v sobotno dopoldne

Marsa, a rabiš prevoz do 4ke? Sem že konc s službo, pa te lahko ob običajni uri poberem x;)x pa Zlomčiju ostane še ena karta za potalat

A ste že šli? :inocent:

Hja, očitno se bom res spravla.. sploh ne morem verjet x:o)x ampak me je Zlomči klical in zdej sploh nimam izbire... x:o)x hudo, upam, da bom najdla vhod... x:o)x

sam ne še čist zdele...

loesje

Spet nazaj -

dej prste na radiator al pojej kaj toplega boš takoj lahko tipkala. xracx

x:Dx x:px

Enga daljših postov napisala potem, ko sem napisala, da komi tipkam x:o)x

x:o)x x:Dx

Marsa, a rabiš prevoz do 4ke?

xokx, ulet ob 'obicajni uri'. xsuperx

Fajn ga žurajte, bom spil še kakega na vaše zdravje.... xcheersx

enako, xcheersx

Še zmer sledim modnemu trendu za to sezono in sem od glave do nog... pikčasta. Prelep pogled, vam zagotavlljam - če hočte bit in - rdeče pikice na beli podlagi... x:Ix x:Dx x:Dx No, pa u faco ste lahko mal zeleni... :sick: x^x Sicer pa... zdej mam tut nohte urejene... barve se kr prelivajo in iz minute v minuto spremijajo - a kako do tacga efekta? Čist izi - prste daš med vrata avtomobila in močno zaloputneš... :ermm: xrainbowx Pišuka, sm vse zvezde vidla in to pr belmu dnevu... x;)x Palec je velik skor kot Brazilija in zdej sploh ne rabm televizije, kr kr naprej bulm v moj nesrečni noht in njegove spreminjajoče se barve...

Sicer pa sva ble z bejbiko pr dohtarju - očitno so antibiotiki prjel in bo kmal vse uredu xcrossfingx

:sori:

xcrossfingx za prst

pa kul da antibiotiki delajo. :)

A ste že šli? :inocent: .

x:Dx x:o)x x:px x:Dx

ob pol enajstih?

matineja? :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne me hecat :vragec:

če še nikol v lajfu nisem bla tam, no... x:Ix OK, kdaj približn, da nom res sam jaz tam po odru skakala? x:o)x x;)x

loesje

Spet nazaj -

ne vem, ke pred 12.o ne... pol se pa pocas ze nabere (pa itak bo aakhut tam pa ziher bo ze kaj folka).

sam recimo 1x sva prisli z astro ob 23h al kdaj, pa je blo cist cudn.. pa prvi sva bli al kako je ze blo. x:px x:Dx

midva bova najbrz prisla okol 1h....

ma sej je v glavnem sam kul folk tkole na teh transih, muzka pa itak... :palec:

super, pol se vidmo. xokx

aja aliana - vhod je noter iz dvorisca, ne s kersnikove.. gres cez pasazhico pa takoj desno je vhod, saj bos vidla, ko je bolj osvetljen, pa folk v grozdih poviseva pred vrati. :)

Picasso

v smislu sej je že noč, disko time :vtz:

x:Dx x;)x

ja saj, mal sem zleht. ;)

aliano rada hecam, ker prec zapopade. :)

aja seveda, ti si dopoldne rojena tud, no jaz sem pa ob 23:25, torej glih ob pravem casu (pa tud tko, da sem se petek 13 ujela xDDx)

Picasso

Dr čer x:Xx kwa je žurerke a ste še kr doma? Jest sm Penzo, kokr bi rekla Valkira in sem že prišla pojstlo gret. Drgač pa bila na eni fenomenalni zabavi oz. kar dveh zabavah, ena matinejna pa pol ena tazaresna večerna....srečala modelko, ki je 4 leta živela z Eskimi in je imela samo 1x letno šoping x:Dx ne moreš verjemat. No tv, no internet, nothing....živela v vasi z 400 ljudmi...pol moraš pa naglumit, koliko jajc v prahu potrebuješ v enem letu, pa koliko mleka v prahu za eno leto, pa sekret papirja, pa zobne paste x:Dx ...jao kwa so to zgodbe.... no pol je bila pa 10 let v Albaniji x:Dx .... so imel pa mal druge štorije.... mah saj je bilo pestro, spet sva bila edina na zabavi, ki sva bila rojena in živiva v Slo, pol pa mislimo, kwa smo za eni znalci, pa razgledanci itaq pojma nimamo.

No tolk....grem zjutraj smučat, pa bom lahko še ene 3 urce oddremala na poti :o|o:

Konoč x:Xx

*Pobož na prst :O: iz Brazilje, EnglBengl

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:o)x ma jst tud čist Penzo kar se tega tiče.. x:o)x

evo, zaspala na kavču, napol oblečena, z makeupom gor.. Ma ne, iz principa grem zdej :vragec:

loesje

Spet nazaj -

Ajajajajajaj...ki ste žureri? x8Dx Ja, pravi žureri še ga valjda žurajo......... x:o)x Bil divji večer dans......uaaaaa x:o)x Grem kar v komo past. x^x x:Xx

Pa čist sam sm na lnf.... :eek: :inocent: ...pa to te dol buje.....kaka finta, kul x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Nč, sem organiziral en "moški izlaz" x:o)x ......

Upam, da ste tokrat mel s sabo vsaj eno denarnco? :inocent: x:Dx

Valkira, sori, prebrala včer, pa pozabla napisat :att: Čestiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!! :onfire: Kdaj greva na pilote? :inocent: x:px x:Dx

Eto, pršla sm dam okol pol 3h. Spekl smo pico... :yumy: pa jst sm zmiksala hruške in banane in jih polila s čokolado... :yumy: Zato smo pol kmal omagal, k smo bli tolk napokani, da so se nam začele učke zapirat :U: in pol smo se dam spokal. Ampak je blo fajn. :palec:

Dons pa še pojma nima, kaj bom počela. Mislm, da grem v šopig po futr zase, za cel mesec (ja, men 1x mesečno rata, Cosma). x:px Sm včer glih račun za diners plačala, pa pol lohka spet mal jem. :o|o: x:Dx

Faaaaaaaaaaaaajn. Še vedno dobre volje, u iber. Ne vem, kaj mi dogaja, ampak mi je všeč. :palec:

EnglBengl...čestitke za tamalo, o knjigah lohk pa kej več poveš. O čem je na pol dokončana in o čem bo začeta? :inocent: x:px

Aja, sm slikala mojo skobčevko grem prlimat med Ptičke. x:)x xsrcx

No, zaspanci, zbusdte se. x:Dx Lupčka. x:Xx

15min nazaj vstala z glavobolom

se mi zdi, da me čaka danes D-day v premagovanju same sebe

sončkeeeeeeee (bi jih rabila)

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Joj, kolk ste zlati, k tok moj boleči prst božate... Hvala Marsi, Aliani, Pikici, Cosmi (in verjeten se komu, k sm ga/jo spustila), čeprov jest še zmer pih pih piham :fiju: pa toko lepo lila je ratu :cry: x;)x

Sicer pa sm včer pol obupala in nism naredila nič, se pravi, nism ne knjige začela pisat ne pospravlat... x:Dx Sm pa zato dones tok bl pridna in mam pol sobe že spedenane, zvečer pa pride knjigica na vrsto. Aja, Pikica Firbčna, moje knjigice so zlo pestre - od pravljic (o eni kjut čarovnici) do ljubezenskih zgodbic (ala Bridget Jones, sam, da so bolj duhovite )w:Iw Na, zdej mi je pa nerodn...

No, norice pridno napredujejo - zdej ni več niti koščka kože, k ne bi biu pokrit s pikicami... :cry: Kolk je to za znort!!!! :sniky:

No, ker mi je še zmer narodn, grem naprej pospravljat in me ene tri dni nau nazaj na forum... x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

Lupčkov vam ne bom pošiljala, da vas slučajn ne okužm, vas pa vse lepo pozdravljam in vam sporočam, da vas mam vse zlo rada x;)x x:Ix

Papa

živi in pusti živeti

Ko sem Englbengl bral, me je kar zravn bolelo....pa ne samo prst, tud srček xsrcbumx

Pocajtej se, punca, nato pa hitr iskat kakega založnika...a so te učili tako, da moraš svoje talente pokopat, ali trgovat z njimi? Ne delaj se norca iz svojih darov in svojega življenja, ampak jih izkoristi! :vragec: x:Dx x:o)x

Sem imel prejšnja 2 dneva prav nora...četrtek šiht, potem pa od petih do enajstih (6ur!) vaje z bendom....potem pa ob petih vstati in spet na šiht...nato, v trgovino z bendom po enotne srajce (vsak 2 dobil za jurja kos)

nato pa na ustanovni občni zbor Muzejskega društva Bled, upam, da se bom lahko kaj vštulil zraven, glede na to, da je to tudi moja profesija...mal poznanstev nabral x:px, in še fitness...sem bil oreng crknjen...samo, potem sem se na msn-ju spet prerodil ob klepetu x:Dx prek enajste zvečer....

danes pa spet lenobo pasem, ti-ti cashy :vragec:

kakšen "kažin" (ne znam napisat straupfenpacht) imamo pri bendu zdej s pevko...zdešnja se ne more še odločit, a bo pri nas, ali ne, ima še opcije drugje, pa smo našli neko drugo, mlajšo, bolj luštno pevko, ki je v celoti nam predana....in bo kriza, če zdejšnja želela ostati pri nas....res je prva bolj izkušena, ima tud boljše veze za špile rihtat, druga pa je bolj resna, pa njen fotr bo lahko naš mentor, in svoj studio nam bo dal na razpolago za komade snemat (mogoče celo zastonj x:px)

Upam, da se bo kaj dobrega izcimilo iz tega....

Pikica, se pa priporočam, da boš kak naš komad zavrtela na radiu x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:wacko: :blink: :sleeping:

ich bin zblojen. :||

mitja me je zbudil prej, ko je iz muenchna prisel.

je rekel, da so sami bmw-ji. x;)x x8Dx

in da je blo nadmega potegnit po D.

jaz pa ful uzivala vcer, totalno super je blo, ritala, do stropa skakala in taksno x:o)x... sam zdaj sem pa totalna bogyca. :|||

onix prijazen... odpeljal, pripeljal... x^x

vedno srecam kup sosedov, ko pridem ob 7h dam. x:o)x

dober vecer? dober dan? dobro jutro? zbljjjblj? x:o)x x;)x

ojojjojojoj... :blackeye: :ill:

sem eno fotko aliane nardila, ko je total noro plesala, migala da je blo joj!

hehe aliana, a nisem faca, ti me pa sploh nisi vidla, sem se cist ushunjala! x:px x:o)x x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...