Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

x8Dx x;)x xcheersx

(*je bla pa zanimiva tale debatkica tud zato, ker sem vedno mislila, da je tole pr men sam skorpijon - da ce se nekaj ufuram pa to - zdaj pa vidim, da bi se dal posplosit na stalne* morda .. kajti pujsa je pa lev - ker to seveda ni ne riba ne tehtnica njena)....

*stalni znaki: Bik, Lev, Skorpijon, Vodnar

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uh, kako morasto vreme,....ma vsi so neki deprasti okol,....težko dons s folkom delat, jih spravt v pogon :sori:

Ih Marsa, sej vem, da je točn, sam vseen ne vem kako si lahko vodnar prisluži pozicijo "stalnega" znaka,....a to sam zato, ker pač mora bit tud en od lufnih staln?.....verjetn de x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ja saj vodnar ni naspidiran....

Vodnar je veckrat zlo pocasen, izi, pac v enem svojem svetu.....

Tud je velikrat mocne konstizucije al velik... to je tud nekaksna znacilnost stalnih dostkrat...

sicer pa je vodnar, podobno kot riba, tko etericen, pa potem v stevilnih primerih deluje blazno zemeljsko... si privzame nekaksno naravo saturna....

mal opazuj, bos rpesenecena, kolk vodnarjev je zlo zategnjenih, togih, okostenelih in niti najmanj elasticnih in pripravljenih na spremembe in novosti (ce jih drugi ubodejo x;)x).

je kar stalen, vseen, vodnar... hocem rect, se cist vid.

recimo saj vidis razliko pri denimo kreganju (ker zrakom tezko do konca prides) - sam dvojcek je hiter, te merkurjevsko zmuti.

vodnar pa zna zatrmarit, se ufurat pa taksno... tko da, zrak je ze, sam cist drugacen.....

dvojcka pa tehtnico briga.. ok, ne gre, zgubita zanimanje... vodnar pa ne. ;)

TO je tud stalnost. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja saj vodnar ni naspidiran....

Vodnar je veckrat zlo pocasen, izi, pac v enem svojem svetu.....

Tud je velikrat mocne konstizucije al velik... to je tud nekaksna znacilnost stalnih dostkrat...

sicer pa je vodnar, podobno kot riba, tko etericen, pa potem v stevilnih primerih deluje blazno zemeljsko... si privzame nekaksno naravo saturna....

mal opazuj, bos rpesenecena, kolk vodnarjev je zlo zategnjenih, togih, okostenelih in niti najmanj elasticnih in pripravljenih na spremembe in novosti (ce jih drugi ubodejo x;)x).

je kar stalen, vseen, vodnar... hocem rect, se cist vid.

recimo saj vidis razliko pri denimo kreganju (ker zrakom tezko do konca prides) - sam dvojcek je hiter, te merkurjevsko zmuti.

vodnar pa zna zatrmarit, se ufurat pa taksno... tko da, zrak je ze, sam cist drugacen.....

dvojcka pa tehtnico briga.. ok, ne gre, zgubita zanimanje... vodnar pa ne. ;)

TO je tud stalnost. :)

Uf, s te plati gledano čist drži.....thanks, bom tud s te "pozicije" opazovala. :palec:

Glede kreganja pa čist drži,...tehtnica se na "odpor" nazaj povleče, dvojček ti neki ptga ven vrže, s kreganja prešalta na zabavo,....ja vodnar pa trmasto vztraja pr svojem,....no tle maš sam dve varianti, totalno indiferntnost pa se ne pustiš motit, al pa totalno ostrino in mu ne pustiš dihat xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

evo...praktični nasveti. kolk se mi zdi to fajn...tako uporabno.... :palec:

sicer sem pa ful vesela, da je tega tedna konec. še službovsko žurko da prežvim.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

al pa totalno ostrino in mu ne pustiš dihat xDDx

haha x:px pol ga je pa naj* x:Dx :vragec:

še službovsko žurko da prežvim.....

:palec: xcheersx

ah uzivaj!!!! xokx

Picasso

ko ste pa glih omenjale dvojčke pa vodnarje....mi je ful zanimivo, kako so po eni strani vodnarji taki vizionarji, po drugi pa trmasti kot osli. poznam cel kup....in čist pri vsakem sem zasledila tale vzorec okostenelosti, nekega oklepanja nekih prepričanj...za ne verjet. pa dostkrat so celo nazadnjaški, kar me je tud presenetlo....neka taka dvojnost....razen sposobnosti za "videti vnaprej" v bistvu nimajo nič zračnega.....

poznam pa zgleda zelo netipične dvojčke....nekaj primerkov je ful zategnjenih, nekomunikativnih....kot bi svojega merkurja uklenili nekam v eno ječo, pa zazidali okna in vrata....pa ena taka površnost...čudne sorte....v družbi lahko zabavni....v bolj osebnem odnosu pa pogosto tiho, pa brez elana, smisel za humor zaklenejo...

no, sej poznam tud drugačne primerke...sam neverjetno dost jih odstopa od lastnosti, ki naj bi bile kao značilne.....

ah uzivaj!!!! xokx

žal to ne bo stvar za uživat...razen, če ne pride kakšen čudež vmes.....bo točno tako, kot sem napisala, sam za prežvet.....

ja, saj dvojcek je tud tako lahkotno znamenje, tko da nic cudnega, ce si tud on navzame naravo mocnejsega znamenja, recimo ce je tak asc...

lohk ma v biku kaj, raku, sploh merkur, pa je za dvojcke se bolj pomemben in tud bolj delujoc pol...

merkur je pa itak kameleon med planeti, tko nic cudnega, ce ima dvojcek 500 obrazov. :)

Jaz pa sem pri ovnih in ribah opazovala to hecno nasprotje: ogromno ovnov poznam, ki so cist bledega obraza in zlo tenkih lask, etericni in cist brez energije, pac pa vecina rib, ki jih poznam, so pa zlo lasate.. in dost jih je tud energicnih (ok, to mroda tud zarad generacije neptun v sco, pa ker mamo vse nekaj 'mocnejsega' *zadaj*, ampak vseen)

saj zato pa pravim: AH,

uzivaj. xDDx

kao, ah daj, le uzivaj, pac vrzi se v to, ce itak imas, saj morda bo pa cist lustno. xDDx :palec:

Picasso

ja, saj...zanimivo opazovat.... :palec:

čudež ja....ko bodo začeli spraševat kaj je rekla požarka danes...me res lahko sam še čudež reši...al pa da se čist zapijem...vozim itak ne, ker me drugi peljejo.... x:Dx

Guest mačona
pejt v knjiznico pa kaj beri.

drugac glej... kot podarjen dan zase. spomni se, ko si kdaj garala ves dan, pa si zelela, da bi lohk lenarila pa bla pasivna.

saj štekam. xDDx ma, se mi zdi, da moram ob takih momentih nekaj konkretnega delati. čeprav sem prej ob knjigi kar malo pozabila na vse skupaj. x:)x sicer pa grem delat pecivo - pijano nevesto - rada packarim v kuhinji. prejšnji vikend sem jo 1. pekla doma - sem rekla mami, da bi jo pekla, pa ona reče, da je ravno tudi ona mislila xDDx - in je uspela, začuda je bil biskvit ful dober, sam več ruma bi morala dati. :palec:

... pa še raztrupila bi se rada zraven... x^x

xokx

Bravo!

Potem si pa res v stosu, namrec ravno pisem napoved in zadnje, kar sem napisala (vmes pa imela obisk), sem omenjala ciscenje in razstrupljanje organizma, ker bomo mel slabse ciscenje.

evo da si v stosu. :palec: x^x

Drugac so pa to itak ze ribe, ves, tud, sam se nikol nisi TKO spremljala tega, saj si komaj manj kot leto tu, ce se ne motim*.

Vcas stvari dozivljamo, jih mamo, pa se vemo ne.

Kot vcas, ko sele cez 10 let opazis, ko si nekje zivel, da je na tisti bajti oni kipec... logo al kaj jaz vem kaj... pa si ga vse zivljenje gledal. :)

*se ne motim, sem zdajle vidla pr ikoni tvoji xDDx x:px

Macona, ti si mi vsec, ker se ti da vse rect, pa ceprav si pravzaprav zlo obcutljiva nase. :palec:

Picasso

:C: umira....rak ....štirinajst dni nazaj še nič narobe...zdaj pa pravijo da ni več pomoči.....

fak...

sploh nimam besed..kaj pa naj rečem....nč...totalno nč.....kr konc ....amen....nepreklicno brez možnosti pritožbe...kr brez priprav ...ob zid pa je ....

:V:

še nebo joče :C:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona
Macona, ti si mi vsec, ker se ti da vse rect, pa ceprav si pravzaprav zlo obcutljiva nase. :palec:

ma ja, vse se mi da rečt in tudi če v tistem momentu nočem videti resnice ali pa se ji izogibam, slej ko prej pridem do nje. ker sem pač taka, da moram vse sama. in potem rečem, to je pa tako in izpadem malce trapasto, ker je to tisto, kar mi človek dopoveduje. x:Dx

Lia :sori:

Ma ja, neko čudno obdobje, naj gre v rt vse skup, grem žurat, pa se fajn met, se mi zdi kar dober izbor za dans.... :palec: x^x Kolk sem čul mi bodo večer polepšal Jebela cesta, MI2 pa Kreslin.......pa kak jack pa frendica.......kul. :palec: Lep petkov večer vam želim.......kolk se pač le da. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Se opravičujem, nisem vas nič brala, sem končno prišla domov, z nabijajočo migreno, a vseeno evforična, kajti:

DIPLOMIRALA SEM!!! x^x

Hvala vsem za lepe misli pa lepo se imejte - jaz se moram sestavit, da bom lahko ustrzno praznovala, hehe. :xx!:

Jah, tradicija pa mora bit: x:Xx x:Xx x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

:palec: :onfire: čestitke Freia....carica si

Mick naredi si najlepši večer xwizardx xsuperx modra izbira kako ubit ta večer x8Dx

Poleg pameti je volja zelo pomemben pogoj za našo srečo.

(Fridrich Nietzsche)

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia x:)x :palec: Pa ja, ga grem vničit na fajn način.... x:o)x

Freia.....čestitam, kul :palec: Pa še končn kaka fajn novica...... x:)x

xcheersx ....diplomirani freiarki x:o)x :palec:

Hm, da bi se šel še mal kregat tja k Drnovšku al pa k cerkvenim zlorabam, ha? :inocent: Ah, ne........ne rajš, treba sevat pozitivo, čeka me rock veče .... x:o)x x:Dx

K. Čapek

AAAAaaaa!!!!!!! Banderas je na A kanalu, mlad, luštkan, s čopkom :wOOt: :onfire: :onfire: :inlove: x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Ix Ok.. khm.. mal me je zaneslo prej x:o)x

Anyway, bla na faksu, yes, yes, spet mal veselja do španščine dobila.. No, a me bo tole izučilo :inocent: Sprot pogledat, ko mi kaj ni jasno, ne pa jokat 2 mesca kako mi ni jasno.. pa pol lažje slediš vsem stvarem, ki se dogajajo in vedno Boljjasno ti je..

Pa sestank za job, moram zdaj počakat, da me pokličejo, sam filing je bil kar fajn. Pa plačilo bo tud, če bo :palec:

Sestrična bla tle prejle, sem ji pomagala mal seminarsko delat.. pa vesela bla darila, saj je bil še men všeč x:)x En tak noro lepo dišeč 'shower gel + losjon + maska za spat' kompletek pa še lipgloss sem dodala, vse v taki lila barvi.. Pa blo vse skup 2 jurja :palec:

Čez vikend grem pa spet domov, z računalnikom vred, oči klical da rabi pomoč za homepage nardit.. s tamalim itak spet ni nič xrolleyesx Sem rekla da pridem, pod pogojem da me ribice jutri za kosilo čakajo. So rekli, da velja x^x x:)x

Pa koncept za seminarsko bom nardila med vikendom, da v torek nesem pokazat. Evo, si obljubim tole :palec:

Pa kriza, nič nisem zaspana :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Uaaaaaaaaaaaaaaa.....v Slo.Bistrici je vedno fajn scena, sm čist zblojen od vsega dobrega :vragec: :2src: x:Dx Kaj zaj, kaj že spite al kaj? :inocent: x;)x x:Dx

Končno sem spet počen k se spodob..... x:Xx xnckrivx

Ajd..... x8Dx

x:o)x

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...