Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

sneži, ful... sej snegec pegec imam rada, samo tisto blato in vodo pa ne - očitno bo tega še veliko, še en dan brez mojega pohoda

poleg likanja si bom privoščila nedeljo za razvajanje in spomine. Pred leti je bil 12. marec zame poseben dan, tko da imam nekakšno obletnico xsrcx mogoče bom šla k mami na obisk...

naj se vam naredi lepa nedelja xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

daaannnnnn

a kr sneži al kaj.... :eek: . ne...ne priznam...dost je blo zime. tle je blo večeraj ful sončno, danes pa oblaki...no, ja. igrala biljard včeraj in je blo dbest. prav pasalo...pa nekaj zelo lepih potez mi je uspelo.

dans pa študiram, kje bi se generalke lotila...pa kuhat se mi ne da....pa jest tud ne....in mal razvajanja imam v planu...s papajo...kako ti dnevi letijo...pa valkira me je spomnila na tisto štrom-banjico za razstrupljanje...moram mal razmislit o tem....ko je glih tak čas in bi se znalo tole super obnest....valkira, hvalaaaaaaa.......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ojla! :palec: x:)x

tle je tud lepo. xDDx

zaenkrat pa nimam nic za pisat. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja (jaz bobnarjevega posta sploh vidla nsiem, ker sem mela ze mal prej odprto).

tu je snezil, sam ga ni niti 2 cm zapadlo.. in je ze nehalo...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:o|o: Tle tud vse neki mokro in čmokasto xrolleyesx OK, v redu, zarad mene.. sam nej bo pol lepo cel julij in avgust sonce.

Nardila včer zvečer polovico osnutka x^x

hihi, kok sem se smejala prejle.. spustim mačka k mami v sobo, da jo mal pocrklja.. tamal skoči na vodno postlo in se mu je čist scufal x:Dx kaka žurka x:)x se je kar metal gor pa dol, nič s kremplji, sam tko.. kr vrgel se je na hrbet dol, pa vstal, pa se spet vrgel.. pa sploh ni dol hotel x:o)x x:Dx

grem seminarsko delat, ker preden tamal vstane lahk že končam, da pol greva homepage dokončat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hudo Aliana, si ga kar predstavljam. xDDx x8Dx

aja doma si.

Pridna (seminarska). :palec:

aja Valkira, daj mal infota, kje to ubodes, a se mors narocit, kok stane, kako zgleda, a mors it tesc tja... in vse tole? :8):

jaz bi tud sla na tole, ze ko je frend omenil, se mi je ok slisal... :)

Picasso

Thanx! x:Xx

aha.. ni dost ena.. hm, potem je pa to bolj ornk...

a oni je se zmer na dolenjski? x;)x xDDx

vem kje je to, nisem vedla, da ma on to.

hm... 6 terapij... mesec do dva......

to pol ni sam tko da gres.. to mors dva mesca bolj tko zivet tud, sicer nima kakega smisla...

OK, thanx! :palec: :vio:

DOLENJSKA CESTA 13

BRNČIČEVA 13

x:px xDDx

Picasso

kurc, tu so plužli :xx!:

a daj!! :eek:

no pol pa cist stekam, da mas dost snega, saj mas konstantno tole, kidanje pa vse...

Spet vidve o tisti žbljakariji :eek: x:Dx x:Dx

x:o)x x:Dx

Picasso

Po treh tednih menjanja higijenskih vložkov, sem s poštenim kopanjem Velikanke zaključila njeno gončkanje :vragec:

(Velikan še riba kopalnico xsuperx )

:switz:

Pa še tale fotka, za vse ljubitelje lepih teras x:px x:Dx

...stranišče od Mačke.... :inocent: x:Dx

blagorcek! :2src: x8Dx :palec:

(jaz pa gruntala, kwA JE za en touster tamle xDDx x:px)

:switz:

vse popoldne porabla za nekaj izrednega, neplaniranega...

namrec, hocem dat link na prispevk iz LNM in prazen sajt. :eek: x?x

na druzga - tud. x?x xnckrivx

ugotovim, da je povsod potekel rok objave (ker so al pa smo pac nastimAL recimo 1 let al pa 2... in je vse expired)..

in zato nic nikjer.... ze ful cajta.

tko da sem 35 strani tem na LNM osvezila, apdejtala...

tud zato so pa datumi objave tko hecni... kot da sem jih dons 50 nastepala. x:o)x

hotla sem namrec oni reset kao mal speljat...

no pol sem pa tole...

vmes pa bila v btc-ju (peljala tima in jana v kino), sla giro do stepanjca x;)x xDDx, pa do mat, pa dam...

pol pa spet LNM...

Mitja klical, da so bli ze na vseh moznih 'smrtnih' in 'hudicevih' in da snezi in da je ful nad.

in da super, ker vcer *je on kuhal*.. ker vsak en dan kuha.. in vcer je on in je joto pac. x8Dx

napoved pa me se caka, sam jo mam 1/2 ze pod streho.. od vsacga pol...

Picasso

Oj, lunatki! x:)x

Hvala za čestitke x:Ix x:Xx

Veste, prav zlahka se bom navadila tega, da mi ne visi noben izpit nad glavo. Naravnosti ODLIČNO mi gre to od rok... x:px

Smo imeli ne samo praznovanje, kar cel festival smo izvedli... x:o)x Pa se še niti začelo ni, resno začnemo praznovat šele naslednji vikend...

Jutri izvem, kdaj začnem delat, se pa resno bojim, da bom do takrat imela najmanj pol promila ves čas... x;)x x:px xcheersx

Lia: ojoj... :V: :sori:

Ruby: kok maš lepo kužico... pa razgled :2src:

Lep začetek tedna vsem skupaj! Joj, jutri imam birokratske opravke... Najbolš, da kar še enga ruknem... xcheersx x:Dx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Freia, mal pozne čestitke :palec: Pa spomnila si me, da moram še po diplomo na PeF :o|o: Še ena stvar, ki jo odlašam in odlašam v brezveze xrolleyesx Upam, da niso že obupali nad mano pa jo vrgli v smeti x:o)x

ful bla pridna drugač ta vikend.. sva delala z bratom homepage za očita, nekaj celo uspela sčarat.. pa cel osnutek seminarske sem uspela naredit, še enkrat prebrat celo knjigo in mi je daj točno jasno kaj bi rada pisala. Nesem v torek na govorilne pokazat x^x

Maček je imel spet vikend zunaj na zraku, pa počas se bodo nehal grdo gledat z domačima mačkoma, ta vikend je bilo že kar znosno.. Sem se pakirala prejle, pa košaro odprem in ga pokličem, se pospravi noter in je zaspal v avtu, še preden sem do vrha naše ulice zapeljala.. Čist crknjen x:o)x x:)x (jao, kok jaz enga froca rabim xrolleyesx x:o)x )

Zdajle že v Ljubljani, pospravla mal na hitro, dala cunje prat, zdaj pa čakam frendico, da pride na 'kofi'...

Hmm.. resetting bi se šli? :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ah...ruby...kakšen blagor za oči...pes pa terasa...zaljubljena v novofundlandce....moj kuža bil tud napol tak....še zdej ga hočem pozdravit zjutraj, ko grem od doma...pa skoz se mi zdi, da bo glihkar okrog kakšnega vogala prišel.....

imela čistilno v kopalnici...kaj je blo ene pretečene šare....jutri še eno poličko, pol ta prostor zaključim...in gremo dalje....kanta za smeti bo čist nabita še pred koncem tedna...pa sodim med tiste, ki niso nagnjeni k zbiranju stare šare...uni bi zdej že rabli prikolico...za ostalo pa šleper....

tista zadeva s štrom banjico je res kulska...pr nas stane 15000 za 10x....hvalabogu, da ma kdaj tud provinca kakšno zadevo boljšo.... x^x ...sprobala. sam takrat sem hodila 2x na teden....

aliana...maček.... x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ruby :2src: ...pogled in pes, saj ne vem,kaj je lepše...

Freia, čestitke... :palec: :palec:

Marsa, napeto čakamo napoved x:px x;)x

kje naj začnem? recimo pri tem, da sem danes dnevno sobo čistila z gumijastimi rokavicami...je Jan imel rojstnodnevni žur včeraj... xrolleyesx :xx!: ...ko sme prišla domov, so spali po vseh kotih bajte, Jan pa s Sarinimi tangicami na glavi....razdejanje sem opazila šele danes zjutraj...sama božja previdnost me je bila, ko sem že pred dvema dnevoma umaknila tepih iz sobe... x^x drugače bi ga zdaj tako obesila...

Očitno nimam nobene avtoritete v tej bajti, jaz si nikoli neb upala pustiti vse pobruhano in polno črepinj... :xx!: :xx!:

zdaj pa baje gnjavim, ker zahtevam, da mi pomagata... xrolleyesx praznim dnevno sobo in kuhinjo...veselje v obliki malarja prihaja...upam sam, da bo nekaj dni ostalo suho, sem večino stvari na teraso zložila...

__________-

gospod na Tirolskem na smučanju, baje fuuuul mraz...-24 stopinj...

dva dni jedla in pila, se mi zdi, da grem kar na sokove za en teden, tolk mam dost vsega...

Astra

Per aspera ad astra

Uaaaaaaaaaaaaaaa.....v Slo.Bistrici je vedno fajn scena, sm čist zblojen od vsega dobrega :vragec: :2src: x:Dx Kaj zaj, kaj že spite al kaj? :inocent: x;)x x:Dx

Končno sem spet počen k se spodob..... x:Xx xnckrivx

Ajd..... x8Dx

x:o)x

:eek: :eek: Kaj ti si iz Bistrce ?? Cool člani mojega xbendx so iz tam x:Dx x:Dx večkrat posedamo v Kreshu, ko imamo 2 dni maratonskih vaj. xyesx xyesx xyesx

:ermm: :ermm: huhh a moram predalčkat x?x v naši glasbi je od punka do psihodelije xhypnox en velik politično / ekološko angažiran zid hrupa :bomb: :bomb: :bomb: he,he

ah, ne, na moji ohceti pa ne boste igral, xrolleyesx xcivx x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...