Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

saj pravim, da vas tud povabit ne nameravam...niti po pomoti x:Dx

:fiju: :fiju: :fiju: he,he x:Dx x:Dx

Ni treba predalčkat, sam tko okvirno me je zanimalo. x:Dx

Joj cashy, okusi so različni, ne? x:)x

Saj meni tudi tole ne sede tolk, ampak vseeno bolj kot narodna. x:Ix

Metal je zakon.

xrolleyesx kaj ti je pa recimo všeč iz metal glasbe xsuperx xsuperx

Deli na socialnih omrežjih

Uf, pa sm doma. Bla na oddihu mal, na primorskem. x:px Sam skoda, k ni bil glih lep vreme, pa pol nism nc kej velik setkala...bl not bla, lenarla in gledala filme. x:)x

Zdej pa doma, počas bom šla ajat. :U:

Sestra se je s fantom k nam preselila za 2 mesca, ker pri nejgovih nista več zdržala in bom mela zdej lubiko tuki cel cajt. x:px xDDx

Ne da se mi pisat niti.

Lia xsrcx

Freia :palec:

Ostalim pa x:Xx

zdaj pa baje gnjavim, ker zahtevam, da mi pomagata... xrolleyesx praznim dnevno sobo in kuhinjo...veselje v obliki malarja prihaja...upam sam, da bo nekaj dni ostalo suho, sem večino stvari na teraso zložila...

:inocent: si pa res čudna...verjetno sta utrujena :vio:

__________-

gospod na Tirolskem na smučanju, baje fuuuul mraz...-24 stopinj...

x:Dx :palec: kaj češ lepšega kot gospoda na mraz postavt,da malo pridobi na trdnosti... počas se bo začel vse topit x;)x

Ne morem mimo, da iskreno ne povem, da me kr zelena barva prijema, ko gledam to prekrasno poletno teraso :2src: in črno mrcino na njej...

Ta vikend se mi ni uspelo z nobenim na smrt skregat....čeprav mi je parkrat pokrovko skor pod strop odneslo, sam smo se obrzdali, al se je pa nasprotnik....al je pa ostalo v zraku kakor počen groš.

xcivx jst sem tud čudna xrolleyesx ker si domišljam, da lahko še kdo drug za kaj poskrbi al pa počisti :o|o: pa dobro, vsaj nekaj krame mi je uspelo zreducirat x^x

retro pravite da dela, sam men to nč ne nuca, našle so se ene ful fajn slušalke, istočasno so se pa zgubile ene , ki sicer niso tok fajn, sam so brezžične....in zdaj vstajam tle od mize in pobiram printe ven s tiskalnika ...se počutim k pes na ketni, vsake tok me cukne nazaj x8Dx

sam mal se kaže konec tega duhamornega dela....celo nekaj stvari mi je uspelo dokončat al pa do konca zasrat....o nekaterih zadevah pa sploh ne razmišljam več....od preveč razmišljanja, pride do kratkih stikov.....tak da kar je bilo včeraj je bilo včeraj , kar bo jutri bo jutri.....zdajle je pa čist fajn...nihče ne teži, telefon je na off, pomlad pa definitivno pred vrati......

Sem vmes skočila na mal na zrak, mal bicepse premigat, je pihal k v sibirski tajgi....ampak to ne more več dolgo trajat......še največ dva meseca in življenje se bo začelo, še vsako leto je bilo tako, za prvomajske je v trenutku vse ozelenelo, če ne že kak teden prej x:)x

Tam se privajajo na novo sožitje z novim bitjem, tam se poslavljajo .....pa naj še kdo reče , da življenje ni pot.....med pospravljanjem sem našla predpotopne fotke...me je premaknilo desetletje nazaj...španska in grška obala , sirtaki , mala črna obleka in šop skuštranih las, lepi spomini xyesx xflirtx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:eek: :eek: itak pridemo le v primeru, če boš imel več kot 1000 povabljenih. Koncert bi moral bit v cerkvi in vsi vključno župnik bi morali slemat xsuperx xsuperx ha,ha bo tako vredu x?x

x:Dx x:Dx x:Dx ...več kot odlično.... x:Dx ...men povejte, da pridem gledat ta mega štos.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Po treh tednih menjanja higijenskih vložkov, sem s poštenim kopanjem Velikanke zaključila njeno gončkanje :vragec:

(Velikan še riba kopalnico xsuperx )

:switz:

Pa še tale fotka, za vse ljubitelje lepih teras x:px x:Dx

...stranišče od Mačke.... :inocent: x:Dx

Joj kako lep novofundlanc, super kužika, super .xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Ha to je pa za zapisat.

Danes me je nekdo na Bledu hotel zalezovati. Vztrajno se je šušljal za mano, oprezal, ustavljal, ko sva se z Rikijem ustavljala, hodil iz ene strani ulice na drugo. Sem si rekla, sedaj pa da vidimo, kako se boš počutil, če bo obratno. Sem se odločno ustavila in čakala, potem je čakal on, jaz sem ga gledala, videl da tako ne bo šlo in šel naprej, počasi, jaz sem stopila za njim. Na pol metra. Ko se je ustavil sem se jaz ustavila, hodil je čisto počasi. Bil je zbegan, ni vedel kaj, bil je zalezovani. Obratno, bilo mu je grozno. Potem sem se odločila da ga izpustim, sem šla nekaj v trgovino kupit in izginil je ko kafra.

Res super doživetje x^x xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Vsem en krasen, sončen dobro jutrčk! xsrcx

Marsa tebi pa res vse najboljše za tvojo obletnico privekanja na ta svet. Vidim, da ti gre kar v redu! x:Dx Naj ti gre še naprej tako dobro, lahko pa tudi še bolje če češ!! (Ne glede nato, da imaš danes za pisati napoved!! x:Dx ) xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

xsrcx xsrcx xsrcx

Thanx punce, kaksno prijetno presenecenje... x:Xx

ker saj veste, sem skenslala datum tamle (pa ne zarad let pa tega xDDx)...

Sem se hotla potuhnit, dokler napovedi ne spacam x:px x:o)x - pol sem pa vseen sla na forum in dala refresh. xDDx

pol pa moram mal kuknit v ene par tem vsaj.

Napisem do konca, pol grem pa ven, morda si kupim parfum. x^x

sem razmisljala o kremi proti gubam, pa se odlocla, da se se ne vdam. xDDx

aja Tim pride zdajle dam iz sole, ker ga je ze vcer grlo bolelo, no in ma cist 'debel' glas.

Skoda, sem mislila, da bova sla na kako pico al kaj tacga.

Me je sonce zbudilo pa mesidzi ki so civkal ko so prihajal. x:)x :vio:

lep 13. marc!!! xDDx :palec:

Dons ma r.d. Tihareka, pa William H. Macy, pa Percival Lowell.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa vse NAJ NAJ!!!! :detelca: xsrcx

....juuuj,...mam v notesniku napisan M/rd,.....pa že od jutranje kave študiram kaj pod to za narest.....pa sem pogledam.....pa kapneeee,......joj skleroza.... x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Hello!

Od kar sem bila nazadnje tukaj je napisanih ze 50 strani :eek: No to ne bom brala :vio: Potem, ko bom imela več časa, mogoče, zdaj nimam nič.

Sem se toliko prišla pofočkat. da šefici čestitam za rojstni dan! :vio: Skratka, Marsa, lepo praznuj, uzivaj, čimveč delaj stvari, ki te veselijo, želim ti zdravje, srečo, še naprej tak izgled :vio: ...vse naj naj no!!! x:px x:Xx http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n055.gif

Upam, da ste ostali tudi v redu, se beremo kaj konec meseca! x:)x

En sončkast pozdrav,

T.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

To je pa zlo lepo, Michelle, hvala! x:Xx :palec:

Tud teb vse dbest, sem te ze zadnjic pogresila, fajn ko vsaj mal priletis! :palec: xcheersx

Silki, mas take fore kot jaz. x:px xDDx

Thanx! :palec: x:Xx

Oh fino, spacala napoved, po telefonu se pogovarjala, timu caj skuhala...

zdajle bom sla pa pod tus pa mal okol, morda si kaj kupim. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Veš kaj,....obvezno se moraš z nečim pocrkljat,.....boš že uočila kaj primernega, da ti bo všeč x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ja, mam mal v mislih en parfum... Bulgari - Omnia, ta mi je od vseh, ki sem jih preizkusla (vsacga posebej, probala, pa doma zvecer oz. kasnej vidla, kaj 'ostane' od vonja), nekak najbolj pasal.

hotla sem tud kake uhane...

po drugi strani pa bom rabla mobi, sam tega si ne mislim za 10 jurjev kupovat.

pa ocala hocem nova (soncna).

Bom vidla.

nekaj se ne pocutim najboljs, kar naenkrat, nekaj pokasljujem in mal me hoce zebst pa grlo bolet. :||||

ampak bom ze... xyesx

Picasso

Marsa, vse naj naj najboljše! :hapyb: :party:

Pa lepo praznuj! xcheersx

Delat začnem s prvim junijem!!! :onfire: Hehe, me zanima, kako dolgo PO tem datumu bom tako vesela... :o|o: x:Dx

Še enkrat hvala za čestitke... S festivalom pa nadaljujemo za vikend, da si jetra opomorejo... x:px

Lep dan vsem skup!

Aja - obvezno: x:Xx x:Xx x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Brez skrbi da bom, thanx! x:Xx

PO, ne? x:px x;)x

Cestitke! x8Dx :palec:

Picasso

utrujena, čaka me obisk v bolnišnici, pa namen imam še določene zadeve za pospravit, kosilo za skuhat...pa mislim da se mi mrk dogaja ravno na Asc..., torej bo naslednji mrk tam v 7 hiši ane... ker trenutno je Sonček ravno na decs, pa sanje mi ne gredo iz glave, pa z mojim sem se totalno spičla, ampak pazi to - kar povečal so mi limit ;) vsaj nekaj anje... ma ne bom jamrasta pa zoprna, grem, mejte se

aja Marsa, o kakšni kremi za gube ti to - a kupuješ kaj na zalogo za čez nekaj let ;)

tam pri 50ih da zacnem ko bom ze cist zgazhena pa itak nou nc pomagal. :madpro: x;)x x:px

evo jaz pa vsa freshy, sam ne rpevec diseca, da bom lohk parfum sprobala.

sam shit je, ko sme ze vse sprobala in tud ce zdaj kakega novega kulskega staknem, nom vedla, kaksen je na men kasnej (pol se mal.. prilagodi in spremeni vonj, oz. ostane pac ona nota, ki se najbolj s posameznikovo kozho 'vezhe')

so mi vsec kaki taki 'poprasti', al pa na zeleni caj, ingver, taki posebni... sam pol se vse to nekak odlufta in isti nek defolt vonj ostane, osnova pac, to kar je najmocnejs, saj je logisch.. sam je pol cist drug vonj...

kake probleme mam, a? x:px x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...