Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Morning x:)x Vse najboljše, Marsa! x:Xx

men tud prva stvar, ki jo zjutraj na mobitelu vidim: Marsa - rd.. Sam nimam zvoka vključenega, tko da je bil ta zjutraj pred 20 minutami x:Ix x:o)x Kok se mi je pa spalo danes, čist hudo.. Pa še maček bil lenoba, neki dvakrat mijavknil ob 7h, ko bi mogla it na faks, pa se mi ulegel ob glavo in zaspal in spal z mano do zdajle :eek:

Včeraj nekaj plane delale s prijateljico za poletje. Sliši se kul, sam ene stvari so še za premislit pa posvetovat se mal..

Evo, spet en dan brez faksa, bom izkoristla in šla v knjižnico po mal literature, pa mamo bom šla obiskat.. So rekli, da je nekaj slaba..

*

Jaz sem tud parfum tko sprobavala zdajle v Španiji. V treh dneh tri probala, se vohala cel dan, in se pol odločla za najboljšega. (fora bla, da sem hotla met Banderasov parfum x:o)x za foro, pa so sami moški in sem preizkušala, če bi slučajno kaj blo vseen fajn.. in sem našla tegale, Spirit, se čist zaljubla vanjga.. in čist nič moško ne diši na meni.. bi ga na koncu kupila tud če ne bi gor pisal AB.. )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ej noro, prav na budnico ste me dal pa tole. xDDx x:Xx

wow!

xsrcx

sem dobre, je fajn ce se spomnijo nate. x8Dx

mama, slaba, kaj pa je? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O Boris, hvala, :vio: lepo od tebe, da si priletel mi voscit! x:Xx

saj se bom mela fajn, se zdajle spravljam ven in si bom kupila nekaj lepega. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mama, slaba, kaj pa je? :8):

hmm.. babica to. ma nič, stara je že.. pa pol vse, kar zraven pride. Pa ugotavljam, da jo moram mal večkrat obiskat zdaj, ko je še, da mi ne bo pol enkrat žal :sori:

loesje

Spet nazaj -

ja, mam mal v mislih en parfum... Bulgari - Omnia, ta mi je od vseh, ki sem jih preizkusla (vsacga posebej, probala, pa doma zvecer oz. kasnej vidla, kaj 'ostane' od vonja), nekak najbolj pasal.

Vse najboljše, Marsa!! x:)x

Danes ima tudi moja mami rojstni dan in tudi njen najljubši parfum je Bulgari Omnia Crystalline :)

Vau, kak tajming mam... x^x

Popoldan pride vodovodar, da odklopi pomivalni stroj in pipo v kuhinji. Jutri ob 8h pride malar.Ob 8.15 pride Rdeči križ, da odmontirajo kuhinjo in odpeljejo. Vmes enkrat dopoldan pride električar, da prestavi neka stikala...pa še mizar pride, da nam sname lesene obloge, ki smo jih zdaj meli v jedilnici...

vse štima ... x^x :palec:

kak bom gospoda osrečla, ko pride domov in bo vse gotovo... :palec: .Saj vem, da je tole mal noro, ko ga tako poskušam zaščitit, sam pa res dela zadnje mesece od jutra do večera.Mu prav privoščim tole smučanje, da si mal oddahne.In navsezadnje, saj se znajdem, pa majstre mam dbest... x^x

Bila pri zobarju.Pohvaljena.Odkar sem imela 4 operacije na dlesni in zobeh, se več ne igram...

Pijem čaj iz preslice in koprive... x^x

Astra

Per aspera ad astra

šele zdaj uletela na net....marsa, vse naj naj....in na oranžno in zeleno.... :palec: ...pa kar v velikih količinah.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hmm.. babica to. ma nič, stara je že.. pa pol vse, kar zraven pride. Pa ugotavljam, da jo moram mal večkrat obiskat zdaj, ko je še, da mi ne bo pol enkrat žal :sori:

saj se mi je zdel. x:)x

si s takim tonom ocitno rekla, da sme najprej na to pomislila, sam pol pa ne bla ziher. pridna, lepo, ja, je fajn se spomnit, sploh v tem tednu bojo vsi tko cudni, pa je fajn kaj tacgale...

Vse najboljše, Marsa!! x:)x

Danes ima tudi moja mami rojstni dan in tudi njen najljubši parfum je Bulgari Omnia Crystalline :)

Thanx! x:Xx a daj ga lomt!!! :eek: x8Dx

ker men je bil christaline najprej na prvo zhogo clo bolj vsec... cist okol padla (sem najprej tega probala), sam pol zvecer na men ni tko lepo disal kot ta omnia 'tastara'.

Jo ze mam!!! xokx x^x

disim ko shus! x^x

Pijem čaj iz preslice in koprive... x^x

:palec:

mas cel schtraufenpacht dons, tko je tud prav. x^x x;)x

šele zdaj uletela na net....marsa, vse naj naj....in na oranžno in zeleno.... :palec: ...pa kar v velikih količinah.... x;)x

x;)x x:Xx thanx!

sem se nate spomnila, da se ti moram pohvalit, ker sem si tud en blok za risat kupila. x8Dx

evo ze mam: Omnia, bulgari... xokx

sam sem se ze skor se za enga navdusla, chanel allure mensezdi, hudo, kok dobr vonj.. sam je skor se 1x drazji, pa mi je blo brez veze na blef ga kupovat, ce sem onega ze po svoje stestirala.

Pa je prodajalka 'sodelovala' in dons so mel prezentacijo in sem dobila pa testercek tale - allure! xokx x8Dx

tko da mam zdaj 'oba'.

ze en jacky usnjen (semis) probala, z zadnjimi silami se zadrzala. zelen. hud k svina. x^x

no tko.

zdaj pa en cajcek al pa kej spijem, pa greva s tamalim na pico, sam nekam drugam (zadnjic smo sli v kavala).

Picasso

Pridna "diška",....pa lepo praznuj preostanek dneva :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

jp, thanx!!! xcheersx

tolk bi mi pasala kaka dobra viljamovka...

aja!!!

pa se sminko sem si kupla, to sem pa od sebe dubla. xDDx (parfum od mat, sam je rekla naj si sama zberem, pa navadno si kupim pol kako perilo al pa kaj tacgale)..

Shiseido ne izdeluje vec electro red.. :sori:

pa najboljsa sminka zame od vseh. :o|o:

pol sem si pa neko diorjevo hudo kupla.

mocno rdeco, ampak na oranzno, sam ne na rjavkast, so kar dobre tele punce v Limoniju, so prec postekale tole moje barvno kompliciranje xDDx - cist nekaj druzga kot povsod, kot 'sem vajena' od prej. x^x

Picasso

Joj, točno, jaz sem tud enkrat na allure čist padla.. na trajektu na poti v GB, pa sva s frendico po unih duty free hodile.. In kao, gremo Chanel sprobat.. pa mi 5 ni bil nič spešl, tale pa čist hud.. Sam ja.. ni bil to takrat ravno moj rang parfumov x:o)x

Fajn se mejte!

loesje

Spet nazaj -

jaz sem tud hotla ze 'protestirat', ko je stopila tja k chanelu, ker mi je tud 5 prevec klasik, sam tale je pa mal poseben, ma patchouly not ocitno, no ta mi je prec izstopil, sam ne premocno,k glih prav, tko da unga si moram tud enkrat ubost. x:o)x x:px

ce kdo hod kaj okol, pa zagleda shiseido electro red (st.7), naj mi javi pliz!!

ker morda majo se kje na zalogi kako...

ker tko tezko dobim te mocne rdece sminke zarad pigmenta, pol pa boljs da tako vzamem, ko je ze itak na oranzno mal...

jp, ti tud in vsi se fajn mejte! :palec: x:Xx

Picasso

Marsa :hapyb: xcheersx xgoldfishx xpresentx

Tud pisat se mi ne da :xx!: že par dni samo ležim in spim, kar sem buden pa visim v službi :xx!:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:vragec:

morgen.... x:Dx x:Dx x:Dx

kakshen vikend... xrolleyesx

pa sobotni after.... xrolleyesx x:o)x x:px

zdej pa cel teden frej....sam en sestankec jutr....juhuhu x:)x x:)x x:)x

bo treba mal na krvavc it pogledat.... x:)x

zlomk...tralala

in seveda da tudi vseh 777 x:Xx -ou ne more umanjkati.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

morgen.... x:Dx x:Dx x:Dx

kakshen vikend... xrolleyesx

pa sobotni after.... xrolleyesx x:o)x x:px

zdej pa cel teden frej....sam en sestankec jutr....juhuhu x:)x x:)x x:)x

bo treba mal na krvavc it pogledat.... x:)x

zlomk...tralala

in seveda da tudi vseh 777 x:Xx -ou ne more umanjkati.... x:)x

Sobotni after ja.... Kaj pa nedeljski after? Si šel potem kar spat? x:Dx

:palec:

ahoj Onix! xcheersx

saj bo ze se cajt pa prilka pa filing za kaj bolj zurerskega. :palec:

aakhut, fino, pejt mal na luft, ja...

Mitja je dons ze 2x ves navdusen klical, da kolk mega... in da je cist ded bil zvecer, sam v postlo padu in spal 10 ur al kolk (ne spomnim se, kdaj je zadnjic tolk spal)....

jaz pa TOOOOLOLK sita... :sori: :sick:

pa se po indijancka sva sla. x:o)x

se ga tud pogledat ne upam, mi slabo rata sam da se spomnnim, tok sem se sita, pa sem 1/2 pice se dam prinesla...

100x sem dons parkirala pa vzgala avto, sment mi na zadnji turci pred domom, pred mercatorjem, ni hotel vzgat. pa je ze tamal z enim etitjudom, sem sam rekla, ma daj nehaj, bomo spedenal! x!x xyesx

in sem tolk casa tam drkala, da je vzgal. x^x

bljek kok sem sita.

pa ko bi vsaj mela kako radensko al pa kaj, mam pa sam 1 sladek fruc al solo (ko je tamal zbral)...

Picasso

666 zlimanih x:Xx Zlomčiju

Nekaj sem z lepilom, z onim ta hitrim packarila :eek: , pa imam zdej desen parkelj ves poliman, a kdo ve, kako se tega :vragec: dol spravi, razen, da se ga odstrani s prsti vred? x?x

Kaj vse ne pogruntam xrolleyesx x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vse najboljše za tvoj rojstni dan, Marsa! xsrcx

*

Obtičala v postelji :O: . Očitno je tisto bahanje s teraso in marcino prineslo zelene barve do tu x:o)x . Spet sem fasala vnetje mehurja in sedaj imam tega dosti, bom šla na en ultrazvok in h urologu :V: . Poleg tega imam takooo težko glavo, ni ravno prehlad ali kaj... bed no, fuj.

Pa trening mi gre po gobe :sori:

Včeraj smo bili pa na enem Abrahamu popoldan, spoznala ene res zanimive osebe. x^x

Lep večer vsem

xsrcx

Uf...sm mela zdej predavnja...Televzija in smo se snemal...kao, eno novico si povedu. :eek: Sam, sej je blo kr kul...narežal smo se pa do solz. x:Dx Sam, mi vseen radio bl paše....nisi vizualno izpostavljen. :o|o: x:Dx

Zdej pa gmah. x:px

Ajd, ne da se mi več.

Marsa, vse naj, k v čestitke nč ne hodš gledat, pa cew kup ldi ti vošč tm, ti pa nč. :xx!: x:Dx x;)x xsrcx x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...