Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

brez skrbaj bast, kopriva ne pozebe. ;) :)

bom se migala (tko kot ti x:px) :palec:

se boljs!!! zdaj akumuliram energijo, ves kok jo bom mela sele pol!! x:px xDDx

**

evo na danasnji dan pred 42 (:switz:) leti.. je zdajle mama si rekla (po tem ko ji je voda odtekla, tko kot men pr porodu, zarad istega dejavnika - mene x:o)x - ker mam pac tale rh minus)... no je skratka mama mislila, da :switz: bo sobota 14. xDDx

nobenih popadkov kao ne nic.. ura takale...

nakar sem baje total prischtraufenpachtnila na svet... x:o)x eksplozija, mama je rekla, da jo je kar treslo in da je z zobmi sklepetala in da cist tumach...

jaz pa sem uletela iz kanala in GLEDALA!!!! x:o)x da so dohtarji rekl, halo!

in pol sem takoj glavo gor dajala, se dvigovala, kravce pasla, kar je kao cist odstekano za... novorojencka... pa se prej sem bla (bi morala jaz tud bit oven)....

no pol je pa mama mela skoz tole skrb, da petek 13 (ker je mal vrazeverna). xDDx

men se je pa vedno fajn zdel. x;)x x8Dx

Ni bil mrk, je bil pa mlaj (torej cez dobrih 24 ur bo opp. sonca in lune, tedaj pa je bla konjunkcija, zlo tocna, par ur razlike med soncem in luno).. prestopno leto... pa se kaj.

dober datumcek... ful planetov na kupu, jasno da sem se morala ravno tedaj rodit. x:o)x x:px

percival lowel pa plutona so odkril (ki ga je glih slednji napovedal in v njegovem observatoriju so ga odkril, na njegov rojstni dan, sam 1930). hec pa je, da so tud uran odkril 13. marca. sam 1758 al kdaj...

hec pa je tud to, da sta oba pr men na vrh, najbolj vidna. :)

vse je tko hecno povezano pr men....

tko da jasno da verjamem v vse in svasta.

aja, pa se dvojk nimam, torej je se moje zobovje dobesedno vzelo tole trinajstico.. ker zobe mam torej 1 3. :)

evo sam se 3/4 ure bom stara 41 let. x:o)x :C: x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bast, po moje ti prinese ptiča za skuhat.. a veš, zdaj je ptičja gripa pa to, pa če skuhaš, virusi pocrkajo.. pa ti preventivno prinese tole, da ne bo kaj surovo jedel pa nalezel se česa x;)x

Jaz pa čist not v branju o potovanju z mačkom... ful dobrih nasvetov že našla :palec:

a kdo pozna tole: Bach Flower Remedies, Rescue Remedy... a se to kje v SLO dobi?

x8Dx jst to kupim v Arniki v Škofji Loki

vse Bachove in Homeopatske ....pokličeš naročiš in ti ziher pošljejo.....

fajn reč...sploh Rescue Remedy...sam men jih je ena deklica iz Londona pritrogala občutno ceneje kakor jih tle plačam...

zelo uporabna reč ..te rešilne mam zmer v prvi pomoči...in so zakon...delujejo na majhnih otrocih,starcih in živalih....priporočljivo za vse ekstremne situacije....na najbolj banalnih, kakor je strah pred zobarjem, predizpitna trema, trema na prvih zmenkih....do resnih poškodb in obolenj...učinek vidiš že po par minutah, umirjenost in zmanjšanje šoka... x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jaz ful rabim to - a lohk das mal vec info? :8):

sem mela en vitr in skoz dobivala, zdaj pa je... hm, 'usahnil'. xDDx

nedotike pa morda vec tolk ne rabim. :) ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

London.. lahk puncama naročim, ko prideta aprila na obisk v Slovenijo.. :inocent: Kul, thanx.. bom kar nabavla to, če ne bo mačk rabil, bo pa men prav prišlo :palec:

Bom zbrskala na netu kako trgovino v Londonu, kjer se to kupi.. Marsa, lahk še zate pol naročim, če bosta že nosili...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jp, jaz sem tud miski (prejsnja macka) dajala to, ko smo sli na morje recimo... zdajle sem se spomnila...

Picasso

Arnika

Suška cesta 23

telefon:04/513-19-84

Vem da je blo že pred dve leti jurja pa pol razlike...pa eno flaško pol tud dolg rabiš, sploh Rescue...

če imate možnost je to vsekakor idealna varianta....direkt iz Bachove dežele x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Evo, našla kup štacun v Londonu.. pošljem mail naj mal za cene pogledata... Sem jaz mal gledala, pa je tale rescue remedy okrog 2 jurja, preko internetne trgovine. Da vidmo kok je v štacunah normalnih... Kaj pri nas je pa to okol 5 jurjev al kako :inocent: Pol se kar splača iz tam naročit...

Zdej pa dost, grem spat počas.. kar brskam dons tle po netu in iščem vse živo info.. nočko x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaz se tud selim izza racunalnika..

grem tjale se mal pocrkljat (sem ene testercke dobila tud)... pa tko.. ce bo se kaj po tv-ju, ko me ne bo nic stiskal, ker je napoved gor in vse in reset in mrk in vse tole. x:o)x

aja, sminka je super!!! xokx

ful taka mazljiva..... pa take mocne barve, prej oranzna kot rdeca.. sam taka, kot je se nimam, dobr sem izbrala! x^x

(saj je bla pa tud draga! xyesx)

oukidouki, dons sem mela super dan. xsrcx

lahko noc!! :palec: xcivx

Picasso

Drčer x:o)x Bila na Lou Reedu........nea vem kaj dogaja v Lj......v parteru postavljeni stoli k v teatru :eek: :o|o: ...na rock koncertu treba migat, bemu....... x:px Mah tko, no.......sam sem pač hotu videt Louja v živo, sam od mojih najljubših mi je zašpilal sam en štikl.....pa še ta edini za bis :o|o: ...Sweet Jane.........S koncertom nisn glih zadovoljen, no tist kar so so kar korektno odšpilal, sam mal premlahavo zame, pismo Cocker npr. je res rasturu :palec: .....z dnevom pa ful, tud talk Lou Reed je much better ko brez sploh ne Lou Reed x:o)x ......sve u svemu x:o)x ....kul......sam na boljših koncertih pa sn bil zlo dostkrat, ipak. xnckrivx Tud k blo sam uro pa pol špila, z bisom vred....... pa en štikl za bis, pih...... :o|o:

Še dober, da računam na Depeche Mode v Lj, dans so blo v Grazu se mi zdi..... x:o)x

Marsa, Niagara :hapyb:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Za dobro jutro lunatkom je (skoraj) prezgodaj (za nekatere pa prepozno), bo pa lahko jutro meni x:Dx

Končno prilezel do postelje :inocent:

Rock metuzalemi so me že davno razočaral, pa vseeno naivno upam da me bo kdo presenetil :o|o: Cocker in Nico (obakrat) sta bila svetli izjemi xsuperx in prav Nico je bila razlog današnjega obiska koncerta, ampak od njenih koncertov je minilo že xx let

Reed pa gre v družbo z Nazareth :xx!: tehnično super ampak brez duše :o|o: EMŠO+kilometrina sta naredila svoje

Še dobro da nisem kupil karte :vragec: čeprav se niti ne spomnem za kateri koncert sem jo nazadnje x;)x še dobro da s svojo zdolgočaseno faco vedno zgledam zaposlen x:Dx

Bast, Marsa, zadnje čase vsi nekaj štrajkamo s plesom :o|o: očitno je zima res predolga

Pa za petek si moram kak dober žur najt xbendx mi uni "mlinčki" v 4ki sploh ne sedejo

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pozdravcej vsem skupaj....

Ugotavljam te dneve, da retro merkur dela(izvedela svašta stvari, ki jih mogoče ne bi), da mrk dela - preveč, za horano nisem ziher(pustimo se presenetit)

Da imam mrk v četrti hiši - on v peti...in potem vse narobe...

Pa Beno poginil(maček).

Nimamo sreče z mačkami - če je ne ustrelijo(Liso) pa Car odnese katero na sprehod in ne preživi, ali pa izgine, ali pa na koncu pogine. In to na rokah..vidiš kako ugaša lučka življenja v očeh..

Pa danes dobimo inštrukotrja matematike na dom..strejša si spet graje nakopala. Ampak vsaj šprica ne več in razredničarka njena se skoraj razjokala zadnjič - v četrtek - ji reče, da je zelo labilna oseba(riba pač) - in da najboljša med najslabšimi - edina,ki pozdravi..šoki pač..

Grozen teden imam za sabo. Očitno sem ga preživela, za kar se lahko zahvalim dvema LUNATKAMA. Punci hvala...

Pujsa, da si bedela z mano, Astra, da si s sco realnostjo me postavila na trdna tla..

:palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Morgen :hepko: ,

pripujsala do Ljubljane, našsla službo dragega x:Dx x:o)x :palec: , to je dosežek zame, sem bila šele 5x tam, tko da še ne znam tko direkt :inocent: . Eno zadevo fajn izpeljala. PO nesreči nekaj ušpičila :sori: , zarad česar imam še danes zlimane prste na parkljih x:o)x :frog: . Skratka se opravičila, reakcija bla proti pričakovanjem prijazna, čeprav je bila točka občutljiva x:Ix . Očitno res mrk dela čudeže v vse smeri x:Dx .

Že na glas vse v depresijo tule spravla, ker določene zadeve štekajo v službi, pa nimam več idej kako se jih lotit :V: . Saj me nihče ne gnjavi in vedo, da so pač take razmere, ampak vseeno imam odnos pa verjetno tudi razumem, da tole ni fajn xcivx .

Nataly, malenkost, sva se pa nasmejali no, priznaj x:Dx , pa ko se nasmeješ vse skupaj zgleda pol lažje. Sicer pa zaslužiš :medal:, pa znaš se obrnit v vsaki situaciji, tako da vem, da ti bo uspelo :vtz: x;)x xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Napoved kr drži...prfuknjene sanje, občutljiva, sitna, razdražena. :xx!:

V rt se morm brcnt ornk. Kr nč se mi n eda...ne tko, ampak na splošno, v življenju...najraj bi vse poslala v 3.... :vragec: :o|o:

Sej se bom itak skulirala, sam tko...sej sm sama seb zoprna, k skoz iz muhe delam slona...pa, k jst zamerm, ej... :eek: ne vem, kako hudiča, da nimam nč škorpijonovskega v seb. x:px x:Dx

Ajde, upam, da ste ostali kej bolš...čeprov prbližn isti klinac zgleda, vidm.

Nataly, zdrži. xsrcx

Grem kao delat naprej. xrolleyesx

Mick, sem pomislila, kako se imaš na koncertu... x;)x ..ni vsak žur, pravi rock žur x:px

Nataly, saj men je včasih žal, da take zinem, sam vidim, da pomaga. Jeb***, včasih je treba zadet v sredino, pa mislit na preživetje...in tukaj sco scena najbolj pomaga.Potem pa ti s svojim strelcem greš naprej...Jaz mojih frendic ne ujčkam...in od njih pričakujem podobno.Saj sama sebi se lahko smilim, od drugih pa pričakujem, da mi povedo, česar v takšnem trenutku sama ne vidim...v glavnem... xupx :detelca:

* Marsa, kolk mi je dobro, da tako samozavestno uletiš v Limonija... :palec: Pri šminkah pa se kar navadi, da jih ne delajo večno, ko ti je ena grozno všeč, je ni več v programu... xrolleyesx

______-

Sneg v mb :xx!: saj ne morem verjet, da že spet.Vse stvari sem zložila na teraso, nimam kam drugam, zdaj pa sem potegnila platneno tendo, upam, da je ne bom uničila.Dežuram z metlo in stresam z nje sneg...

Vstala ob 6h, da še mal kuhinjo očistim, preden pridejo ponjo, pa je malar prišel že ob 7h... :eek: ...in zdaj je, tako, kot je...Prišli mizarji od RK, so jo že odmontirali, to mi je res dobro.Kako pridejo, odmontirajo, sami znosijo ven in odpeljejo... x^x pa še nekdo je bo vesel...dobi še štedilnik zraven s steklokeramično ploščo... :palec:

Tašča pa kot tašča... xrolleyesx , brska po škatlah, ki sem jih nastavila za RK, nekaj posode, kozarci, skodelice za kavo in čaj...pa gleda, če ni to škoda :xx!: ..pa tak ma vse zabasano in polno neuporabnih stvari...

Gospod klical zvečer s smučanja, ko sem bila tako utrujena, da mi je šlo na jok... :o|o: ..pa je rekel, nimaš pojma, kako cenim, da si mi prišparala tole...hm :o|o:

za dnevno sobo izbrala umazano roza barvo :eek:, upam, da bo ok...okol kuhinje in jedilnice pa se še odločam...kr naprej mi pogled sili na opečnato rdečo, pa ne vem, če ne bo pretemno... x?x ..mam še par ur časa, da se odločim...

zdaj sme imela modro - zeleno, pa je bilo kul, sam sem se naveličala...

Nič, me že kličejo, grem dalje, v nove zmage... :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Uf Astra :eek: štedilnik tudi x?x Meni pa pečica nagaja x:px x:px viš tega pa se nisva menile.

Ma dobro no..saj dobim element

x:px

In da stvari niso tako slabe - sem ugotovila ko odprla mejl - me čaka odgovor oz. kritika na neko mojo kracarijo, ki sem jo spisala nedolgo nazaj. Itak bila ful vesela, da sem sploh začela pisarit...in kritika je bila čisto ok. Ogromno pravopisnih napak - in popravkov ampak stvar BO objavljenja. In vabijo me k sodelovanju(baje imam čisto samosvoj način pisanja -nič monoton, prav živahen) skratka - bomo torej ustvarjalni.

Če že gre vse v franže...pa bomo drugje izživeli. :palec:

x:o)x jzt pa nekako ful in the mude za tale reset na mrk x:px :palec: x:px

astra veš kolk jzt komi čakam, da bom imela enkrat svoje stanovanje in bom lahko prebarvale vse stene kot mi paše in urejala po svoje :onfire: jaz ob tem ful enegrije dobim x:)x :palec:

nataly čestitam za objavo tvojega dela :vtz: xokx :flowers:

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Napoved kr drži...prfuknjene sanje, občutljiva, sitna, razdražena. :xx!:

V rt se morm brcnt ornk. Kr nč se mi n eda...ne tko, ampak na splošno, v življenju...najraj bi vse poslala v 3.... :vragec: :o|o:

:o|o: enako velja zame

nič se mi ne da. hočem sonce. počitnice. potovanje. stran od tuki. xcivx

ajd, lep dan.js pa knjige brat pa seminarsko pisat

:vragec:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Nat, žal, samo štedilnik res ni tak, da bi ga ponudila znani osebi... x:Ix

naj neha snežit, pliss.. xcrossfingx

Astra

ok. Torej je enak mojemu(kar je skoraj nemogoče:)) V barvnih dilemah si?

Pri je spodaj vse v belem..ne vem kako dolgo še..zgoraj pa neke barvne odtenke dali..

Ja. Dovolj je snega.

V soboto sem bila kot prerojena - sonce, vetrček..regrat x:px v nedeljo pa že vse narobe

:vragec:

morgen.... :o|o: xrolleyesx :o|o:

mislu jst, kuko se bom lepo pretegval po postli cu teden :inocent:

pa KURAC...... :ermm: ......same traparije podzavest ven meche.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

a ni dost de mam zhe RL trapast......a zej morm pa she sanjat ..... xrolleyesx bemu

pa kravauc tut neki slab kazhe....tale sneg..... xrolleyesx

zej bi lohk pochas zhe tichi zuni zjutri nabijal....pa gonil se..... :vio:

no ja......bo zhe......kokr xrolleyesx

zlomk....tralala

pa 777 x:Xx -ou..................tja .........................na tistox:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...