aakhut 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Ahoj, 666 jutranjih . Si v stilu, vsi mamo neke frke sej!to je tist zaskrbljujoche che zhe dogaja....nej sam men zlomk...tralalana she enga -a tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Br'dan! Meni se je tudi čisto odbito sanjalo... :xx!: Sem bila kar vesela, ko sem se zbudila, da niso sanje resnične... Sicer se ne dam motit raznim kozlarijam, jaz se imam načrtno fino. Ker sem se odločila, da si zaslužim... Z ljubimcem (možem, no, samo se lepše sliš...) načrtujeva krajše potovanjce, komaj čakam! Nataly, drži se! Saj bo, boš videla... Pa čestitke , to ni kar tako! Astra, to so kljub vsemu take fajn skrbi, a ne, odločat se o barvah... Naj ti rata fajn izbira Marsa, zdej me pa že resno firbca, kakšno šminko imaš... Kaj če bi se pofotkala? Al nam pa pokušvana pisemca razpošli... Sam res, me prav nič ne zanima, če je za en k... vreme - jaz se imam fino! Če me hoče pa kdo kej sekirat, pa rečem, pa dej, a veš kooook sm jst zmatrana? Moram k sebi prit, čak mal... Paše! Pa še bolj strupen jezik sem uvedla, sem kao od vseh teh stresov neuravnovešena pa to... Par nenašminkanih Pa lep dan si naredite Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 Drčer Bila na Lou Reedu....Marsa, Niagara sem se spomnila vcer nate Thanx!! Kdaj, danes 13. a NE VES? x!x Rock metuzalemi ja saj.... men se sploh ne da guzvat po koncertih, stat pa gledat pa POSLUSAT. ja, long long winter. Pa Beno poginil(maček). Nat, jaz tud v 4., direkt na steliju.... saj bo! tko da še ne znam tko direkt . ne vem, kako hudiča, da nimam nč škorpijonovskega v seb. bod vesela v bistvu (sicer pa mas za trmo pa trdnost bika, za globinsko bluzenje in zamerljivost pa ribe ) Pa še prehlad me ne zapusti, čist mam zabasane sinuse.zakaj si ne naredis fiziol. raztpoine?? * Marsa, kolk mi je dobro, da tako samozavestno uletiš v Limonija... Pri šminkah pa se kar navadi, da jih ne delajo večno, ko ti je ena grozno všeč, je ni več v programu... jp, a ne, 'prej' ne bi not zavila, ce bi mi placal. zdaj pa taglavna. ja, saj to vem ze od prej, ze od 'nelimonija' - se z vsako je blo tko, ker maram te mocne rdece al pa posebne, pol pa za to ni blo ne vem kaksnega povprasevanja so sle pa vedno iz programa, pol sem pa stare pa plastelinaste morala met, ce sem hotla met po svoje in ne drekaste barve.blagorcek..jaz pa tu lohk ne vem kaj zganjam, pa bo isto... bi blo treba tud malarje pa arhitekte.. po drugi strani pa iz 50 ne mroes naredit 70. :|| Cakam da me tim poklice, da ga grem iskat - je sel v solo sam nekaj pisat (je tolk vesten). * tim klical, moram ze it (sam se kavo do konca spijem), so prestavili test in je zastonj revez rinil v solo z busom. :||zdaj je pa pri babi in me tam caka in bo jedel rizibizi se. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Nekaj sme pisala, kako mi tajming štima, pa vse... Ko smo sneli stropne obloge, našli spodaj azbestne plošče :xx!: , tako se je pač včasih delalo... , normalno, da bomo zdaj vse sneli, pa dali nove...sam mal bo trajalo... pa besna klicala na RK, kako so kuhinjo odpeljali, omare, ki sem se je najbolj želela znebiti, pa ne x!x zdaj pridejo nazaj... Ja, saj je fajn, po eni strani.Samo zdaj vidim, kaj vse še ne štima.Radiatorje bi bilo treba prebarvat.Pa vrata, sam so rekli, da se ne splača barvat, da je isto, kot če kupim nova... pa ograjo na stopnišču zamenjat, itd, itd... vsaj snežit je nehalo.. Mizar je nekaj jamral, da kolk je še dela z mojo kuhinjo, da ni ziher, da bo v petek... sam na to uho ne slišim.. lačna :xx!: ...tukaj pa lahko izbiram med pesinim, zeleninim in korenčkovim sokom... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 lačna :xx!: ...tukaj pa lahko izbiram med pesinim, zeleninim in korenčkovim sokom... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 marsa, za uno šminko..a si pogledala v mullerju ? včeri sem šla firbec past( sam si nisem napisala kakšna barva je točno) in imajo p7 tak da bom še danes šla bol natančno pogledat... aja ta muller je v mb There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ojjja,spet sem tle ,mal molzem studente prezhivela kar lep teden,vsega po malo.v soboto clo bla na rogli mal.... uzhivala na smuchah ,pa tak lep sonchek je bil,da sem se domov vrnila ,kt kuhan rak rdecha pa celje sem si ogledala-kar iz avta ....v nedeljo smo ga zhgal...mel mozh rodjendan,pa smo ga mal sekal s frendi s presenecenji,pa tko....zher pach.dragi se je skor zjokal od presenecenj no dans sem pa z dieto zacela,ker je treba mal telo precistit od tistga alkohola,pa nezdrave prehrane.tko,pa odlocila sem se da si bom v kratkem rolerje nabavila vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 fajn da ne vem kje mam mrk in kje ga majo drugi..... evo ..sam režim se še k počen lonc k da gledam nekaj filmov hkrati.....komedije, tragedije, risanke.... *** bila na Jesenicama , pa ljudi kakav grad...pa kakvi dohterji.... so rekli kaj se režim...menda da ni dobro če se dohterju v brk režiš....skratka kaj češ lepšega ....bolnico je treba kuj zapret, zarad tega ker vsem manjka soli so vprašali kaj delam tam, pa menda sem prišla sneg gledat ma ja važno da so deca novo simpatijo srečal, ista poškodba pa tisti iskrivi dolgi vlažni pogledi...pa naj še kdo reče , da v vsakem slabem ni nekaj dobrega..... đebe me švabščina, nujno morm kupit nekaj kar bi morala že zdavnaj.... bemu omame, pa se ne znam lotit, ebay-a , če mi kdo kak švinglc napiše mu bom do smrti vsak dan pela slavo bemu a je sploh smiselno zdaj kaj kupit, al bodo sama jajca s tem ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 a daj nehaj Klarus!! kok si prijazna da si se spomnila... jp, shiseido 7 - electro red....ne v muelerju nisem gledala (nisem vedla da sploh majo to tam, sem mislila da morda nimajo vseh znamk, tale shiseido je mal nadstandard mensezdi, v glavnem sminka je draga ko zafran, sam mega).Daj poglej, ja, pliz, pol pa ugnjavim kako svojo MB navezo (morda se prej se pozanimam v LJ Muelerju).. je res spesl, pa nekaj ma not, da nic ne pokajo ustnice, pa one crte grde (gube neke, saj ves) se ne naredijo, pa ni onih pikc.. skratka, kvalitetna sminka, res, cist neki druzga, sem mislila da je fora sam v brandih pa tko, je pa res, da je to cist nekaj druzga. sam tale diorjeva je tud mega.. taka polna, gosta, a mazljiva (a ne mastna zoprna).. skor opecnata, sam ne na drekast, al pa prevec rjavkast, tko skor naravna... a mocna... ker drugac men ne sme nc na rjavo potegnit, mora bit mocna barva, ne perla, ne pastelna, ne svetla.. ce je svetla, je lohk sam zivo oranzna. Oj Cigichka!!! saj res, ste praznoval..a spet delas, mas net? Lia, kaj pa kupujes? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ja zdej po novem(mogoče sam pri nas) imajo tudi ta rang kozmetike, če pa ne bo prava bom pa še skočla v duglas, ki je nasproti....itak grem vsaki dan mimo... pri nas so taki đeki, da mamo v eni ulici muller, duglas, dm in limoni čist preveč na enem kupu There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Majo shiseido tud v LJ Mullerju mensezdi.. Če bom kaj mimo hodila danes, sporočim..Grickam ene oreščke.. pa en tekst moram še predelat za španščino.. Nekaj me hoče glava bolet.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 nakoncu bo pa mela marsa zalogo te sminke za par let There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Hmm.. a se da te stvari zmrznit? ne vem no, tko kot pravjo za maskare in tak, da hraniš v hladilniku in dlje zdrži... * uf.. ni sam 'mal' teksta.. je 3 strani.. grem kar delat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Kakšen fajn doooolg klepet doživela, presenečenje totalno . Kok je dan hitro barvo zamenjal. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 Pujsa, Klarus, Aliana! kok mi je super, da daas tkole na forum, pa se vse ubode, najde itd. Zalogo? Da bankrotiram. morda, pa res... (*zmrzo), durgac pa pol zacnejo 'po plastelinu' vonjat, pol jih pa stran vrzem (zlo nerada). Revlon je delal take mocne rdece, sem mela kar rada, bla kar zadovoljna... sam zdaj pa nekaknimajo vec teh ta mocnih.Ja, nehajo delat, hitro.... kaksne tele specificne barve... a je z modo al cim povezan... kar snezi, snezi....saj je lepo, sAM 14. marca mam pa se jaz dost snega. (*se jaz zato, ker maram zimo in sneg drugac) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Hmm.. a se da te stvari zmrznit? ne vem no, tko kot pravjo za maskare in tak, da hraniš v hladilniku in dlje zdrži... Vprašanje, če vse šminke zdržijo tako torturo meni je lani za Pusta zmanjkalo tekočega pudra, ki je, zmrznjen, zdržal 19 let odmrznjen je bil samo teden dni na leto Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 aha Boby, je en odstekan vreme, kar brije na trenutke... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 jah to vreme, vsaj snežit je nehal....ampak vreme mi nebo narekovalo počutja pošten veter pa zna tud konkretno možgane prepihat There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 jah to vreme, vsaj snežit je nehal....ampak vreme mi nebo narekovalo počutja pošten veter pa zna tud konkretno možgane prepihat ko sem se s kolesom vozila pa klela, ko je bil veter nasprot, sem si enkrat rekla: - dbest mASAZHA za gube! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Nekam sitna ratujem... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Ah, ne no, Astra Škorpijoni imamo regeneracijo kot nihče Danes mi je bistveno boljše, no, ne čisto dobro ampak- čisto druga situacija Nič, odslej bom nekaj časa na treningih nosila nogavičke, kaj čem Tisti judoisti, pa aikidisti, ki so v palestri pred nami, odprejo vsa okna kot da je poletje , potem je pa tatami leden Samo...tale mehur bo teba zrihtat in to temeljito .Prihodnji teden grem v akcijo!Za začetek bi lahko udarila eno kuro nog v kisu Hočem reči, noge bi morala namakati v kisovi kopeli. Dobra zadeva Danes je v Ts celo dopoldne snežilo , na srečo se nič ni prijelo, ker je bilo nekaj dni kar toplo, nad 10°C. Branky, pridi že enkrat iz črne luknje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Grem gledat edino osebno soočenje med Prodijem in Berlusconijem Pismo...volitve kmalu...še en gir trenutne ekipe, se preimenujemo kmalu v Argentino 2 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Jel me netko tražio??? Don't cry for me Argentinaaaaaaa ...ja, ja še mal pa boste res neki tazga..... pa hitr obveznice državne prodat, ker pol jim hudo pade vrednost, če se ti kje kaka valja doma ali pa na terasi Upam, da je pr men mrk svoje oddelal.... Dons so mi vzeli kri v laboratoriju...srečala en kup znanih ljudi tam nisem vedla, da je laboratorij lahko tak chat plejs....sm bila več kot uro tam in nakladali. No...nism kj dost naredila, k sm se vzela bolniški status za danes, sm tolk boga, k so me piknl Ciga is bek in tavn Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ojla...sem že mislila, da tle vsi spijo.... ...kakšen mega dan. nekaj časa sem bla celo čist naspidirana. pa sem se mal ukrotila, ker drgač je čist tumač. večer bil prva liga....sam ta čas tako hitro mine...ne morš verjet. v prestolnici celo nič snežilo...zrihtala darilo za fotra...vsaj en kos. čaka me še zavijanje. pa vse je blo tako na knap s cajtom danes....se je pa izšlo in to je važno.....pred spanjem še eno resetiranje....pa luno pogledat...če se oblaki vmes razkadijo, jasno..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 total sem zabedirana... včeri sem izvedala (od odvetnika), da je gospa, ki je moji mami prodala zemljo po mamini smrti zemljo še enkrat prodala...ker mama ni še uredila prepisa v zemnljiško knjigo je sedaj cela piz****** in se mi trga sploh pa zato, ker je ta kupec točno vedel kakšna je situacija, ve da je bila zemlja že prodana, sedaj mu bo treba to dokazati (sanja se mi ne kako) to ne morš verjet kaj vse so ljudje sposobni narediti dons grem k odvetniku ponoči nič spala naj gre vse nekaj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts