Mick 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Upam, da ste tokrat mel s sabo vsaj eno denarnco? No, zaspanci, zbusdte se. Lupčka. Jutrček ...no, pa saj sm že pozajtrkoval, se tušnu, sm budn že dolg Hahaha, neuš verjela, bla podobna zgodba. No, zanimiva sestava bla včeri.......devica, kozorog, strelec, strelec, manjkal je škorpija. Zunaj pa še samo bejbe žurajo, ka te tipi, doma tv gledajo? No, smo pač mogli bit uvidevni, pa jih zabavat, ne morš bi tak pa revice tam zdolgočasene puščat ......Kakorkoli, naš "šofer" se ob enih dveh odloč, da gre domov raj, da ne bo kake neumnosti naredu, preventiva pa tako (poročen), sta z eno zmenjala že preveč besed in slučajnih dotikov, sm vidu kak švica ..no, greste vi tud.....ah, mi pa ne, gremo s taksijem, prav un model od zadnjič, jaz mu pa podam slinček na hiter, k mu vse teče ob bjondi zravn njega. Ok, se odločm, grem jst tud s taksijem, me tak lohk sam uzput odloži, k njega pelje domov v selo mal ven mb. No, ko se spokamo končno zjutri 1x, pa taxi do mene prpela, pa na1x un......čuj, daj mi posod 5 jurjev, nimam prebite pare Halo, taksi si naročaš, pa maš prevoz ob 2, pa si brez love, pa nč ne poveš prej, kaj če tud jaz neb mel? Hehe, sicer sm se nauču, da zravn takih vedno morm met. No, pa me je stal prevoz 3km s taksijem 5 jurjov No, to ma da vrne. x!x Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 sem eno fotko aliane nardila, ko je total noro plesala, migala da je blo joj!hehe aliana, a nisem faca, ti me pa sploh nisi vidla, sem se cist ushunjala! Kaj si???? Ne, nisi.. ne verjamem!!Halo, kje si pa bla, jaz pa tam iščem in se sprehajam gor in dol po celem placu in gledam kje kakšna divje barvno oblečena bejba noror skače okol Pa sem sam Onixa pa Aakhuta vidla.. Halooo??? Ne, ne verjamem.. Dej fotko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Dej fotko ...dej! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 Kaj si???? Ne, nisi.. ne verjamem!!Halo, kje si pa bla, jaz pa tam iščem in se sprehajam gor in dol po celem placu in gledam kje kakšna divje barvno oblečena bejba noror skače okol Pa sem sam Onixa pa Aakhuta vidla.. Halooo??? Ne, ne verjamem.. Dej fotko ne mi rect da si nasedla!!! joj sory, nimam fotke, pozabla da si lev. kakšna divje barvno oblečena bejba noror skače ... vcer sem bla cist neopazna. tam sem nekaj zad opletala, povsod me je blo dost.... je rekel aa prec, da si tu, sem mislila, se bova ze vidli, no pol si sla pa prej dam... skoda, ampak saj, pac, se bomo ze se vidl.a si se mela dobr? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 zadna 2 dni mam tolk ene energije, da jo bom kr v skladisce dala za kasneje...hehe en energetski pozdravcek vsem!!!ajdek ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ne mi rect da si nasedla!!! joj sory, nimam fotke, pozabla da si lev. ... vcer sem bla cist neopazna. tam sem nekaj zad opletala, povsod me je blo dost.... je rekel aa prec, da si tu, sem mislila, se bova ze vidli, no pol si sla pa prej dam... skoda, ampak saj, pac, se bomo ze se vidl.a si se mela dobr? vedla joj, marsa, kok ti mene tle v smeh spravljas..Ma ja, tko no, ni to glih moj stil muzke, sam ko sem bla ze tam, sem rekla da ne bom sam not pa ven sla, pa sem pol eno uro pa pol cist not padla in plesala Ma ja, kjut no, pasal se mal razmigat.. pa luštn blo videt Zlomčija po celi večnosti..sam pol sem pa ob ene 4h mal ven iz filinga padla, pol se mi pa naenkrat ni dal več pa sem spokala.. in se režala sama sebi celo pot do doma *** ful bi mi pasalo mal sadja zdajle.. pa se mi tolk ne da iz pizame zlest in do trgovine it.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 nič od fotke Its coffe time Pa razmišljam še kaj bi všpiču? Če spljoh kaj.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 men pa včerajšnji ples ni bil fajn . sej ful plesala, muska je bla ok, tud tamladi dj-ji fajn rolali, sam folk ... kr neki. res ni blo prave energije v zraku, daleč od trensa... najbrž se pozna zaprtje lipe, mladina nima kam it... ma ja, prou nepotešeno se počutm , k sm se ufurala da bo dbest... pa škoda se mi zdi, da tolk vpliva okolje na moje razpoloženje, sam.. tko je. pa sej, ob enih petih, se je scena mal sprostila, sam kaj, ko mi je takrat že zmanjkovalo energije mah.... dobro, da bo kmal poletje in open air-i. komi čakam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Sej sm vedl, da ga bo spet bluznu, Mick. EnglBengl...se priporočam za izvod telih knjig...slišat zelo zanimivo! Resno mislm! Zdele sm mela kosilo...mjami. Piščanc, krompir, solata, vse zabeljeno s stanetovo soljo. Včer, k smo pico spekl, ni bla glih slana in jst ful epruveto iz torbice prvlečem in začnem solit in vsi kva maš to? Ja, je treba za zdravje skrbet, ne? Dons bo pa muvi najt padu. Spet bo kako žretje. Zdej berem eno zanimivo knjigo o ženski, k je ful privlačna in ma povhn kufr moških, k jo skos obletavajo in svojo trdoto tiščijo ob njo in pol popeni in da oglas v cajtng: Iščem inteligentnega in impotentnega moškega! In pol valda, izmed vseh kandidatov najde Mr. Right, sam pol jo pa začne u iber matrat, k ne more...pol valda ona rata lovc, glih zato, k se itak vsi hočmo dokazat, da smo partnerju všeč in da ob nas nori....nism še do konca prebrala..je pa zanimivo, ampak stil pisanja pa u iber beden in neroden...če zgodba sama po sebi neb bla zanimiva, bi nehala brat. No, pol grem še mal čveknt z eno kolegico, pa futr nabavt...dan bo spet bliskovito minil. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Pa sem se že tretjič danes zbudil vsakič sem samo čaj skuhal, enga prižgal, spil čajčka in nazaj zaspalPol se pa čudim da ponoči ne morem spat Meni je pa kljub gneči blo v 4ki plesal do jutra Žal pa Aliano srečal šele ob njenem odhodu, mogoče se boš pa večkrat pojavila, zdaj ko veš kje je vhod nama nikoli ne rata več kot tri stavke izmenjat, pa bi se rad usedel za daljši razgovor Mogoče že to soboto, 11.02.06, Zlomčijev RD Matineja ponavadi konča 3:15, ko začnejo avtobusi vozit in se "utrujena" mularija spoka domov. Takrat si oldtimerji končno lahko damo duška in pri tem ne dajemo slab zgled mladini, ki nas primerja s svojimi starši sem spet dobil ponudbo da me ena mladenka predstavi svoji mami EnglBengl na prstka in za čimprejšnjo spremembo pikastega outfita Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 pa sem pol eno uro pa pol cist not padla in plesala .. (evo! ) men pa včerajšnji ples ni bil fajn . sej ful plesala, muska je bla ok, tud tamladi dj-ji fajn rolali, sam folk ... kr neki. res ni blo prave energije v zraku, daleč od trensa... najbrž se pozna zaprtje lipe, mladina nima kam it... ma ja, prou nepotešeno se počutm , k sm se ufurala da bo dbest... pa škoda se mi zdi, da tolk vpliva okolje na moje razpoloženje, sam.. tko je. pa sej, ob enih petih, se je scena mal sprostila, sam kaj, ko mi je takrat že zmanjkovalo energije mah.... dobro, da bo kmal poletje in open air-i. komi čakam. men je blo pa dbest, mas pa prav za folk, ja, sam nekak sploh nisem opazila... jp, open airi so cist neky drzga, sam vseen, hvalabogu da lohk vsaj nekje divjam tkole mal.pa morda nisi mela pravega dneva, saj men tud vcas kjaj ni, pa je cist super muzka pa vse.No vcer je Bakr spet ful dobr rolal Včer, k smo pico spekl, ni bla glih slana in jst ful epruveto iz torbice prvlečem in začnem solit in vsi kva maš to?jaz mam tud te finte, pa me pri kaki mizi sosednji debelo gledajo, kwa za eno drogo si v juho dajem. Meni je pa kljub gneči blo v 4ki plesal do jutra men tud povsod me je blo dost, na obeh florih, v ozadju, na wcju ( :xx!, ker je bla taka guzva, da si moral cakat, pa sem se tko zapricala z enimi parimi.z enim sem se zapricala in me je vprasal kok sem stara, ker se vid, da 'sem starejsa'..Od koga, cesa, v primerjavi s kom, cim?ga vprasam, ker letnik pa si, prav 84'. sem rekla, ja, to pa res, SEM starejsa res... in da naj ugane ker letnik sem in je rekel - 76 (sem rekla, ja no saj zmaj sem pa res )..Pa tko... men pashe, ce se tipcki tko mal okol mene smukajo, ampak sam mal, ne da najedajo..mi je blo pa vsec, ko mam velik gentlemenov okol in je vcer en prot men nekaj zatezhil, sta v momentu dva frenda k njemu stopila.. nic tko, zatezheno, sam dala sta mu vedet, da opsala.tko da, wow, se dobr da 'ga se vedno zhgem', kot je zadnjic rekel moj frend sco. tle smo take mone.... sploh se ne znamo zabavat, men je pa tko super, ce se veseli pa vse to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Ego lačen - ego papal Zdaj je tud moj sit so me nocoj vedno za 10-12 let pomladil če bodo tko nadaljevale si bom kakšen silikonski mozolj na čelo prilepil, pa bom najstnik Marsa, paše smukanje samo nekateri(e) po dveh-treh komplimentih preveč pričakujejo instant generacija Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Ja, ja, vi ta stari ste čist drugačni Onix, bi blo fajn enkrat, ja Glihkar klical stric (pogovarjala se 2 minuti z njim, preden sem dojela s kom se pogovarjam sploh ), povabljena na rojstni dan drugo soboto.. OK, to bo za kosilo, pol predstava, pol pa, če bom še sposobna stat, se pa res prikažem, da dan enga Aakhutku... Fajn dan, lenarim.. bla pol vseen v BTC, očala so mi zastonj popravli, face pa nabavla kup sadja in zelenjave in pol prejle, pred pol ure ugotovila, da v bistvu nisem še nič jedla danes.. Sem se spravla zeljnato solato grickat.. Čakam frendice, gremo eno predstavo v KUDa pogledat.. Hehe, pa kremšnito iz Bleda dobim Sta me brat in punca prejle vsake 5 minut klicala, da sem jima navodila dajala kako do Bleda prit Za začetek sta po narobni avtocesti vozila, sploh ne štekam.. Jao, tamal nima nobene orientacije, kar se vožnje z avtom tiče Sem prejle klicala, če sta že v Avstriji, al sta slučajno do Švice uspela pridt, pa sta rekla, da sta na Bledu, juhuhu WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 Ego lačen - ego papal jp, saj, priznam, kaj pa cem, sam ce bi kdo rekel, da mu ne pase mal, bi po mojem lagal.. no al pa tud ne, sam po mojem bi vecini cist pasal. kaj pa je to kaj tacga? men so bli moski zmer vsec, pac sem tak tip, da maram moske. ful se dobr pocutim z njimi, brez tezav dok reces xex navezem stik..tko da, smukanje pase, ja, sam tud ne kar od vsacga. v bistvu mam rajs, da me ne opazjo, ce bi bli sam 'cudni tipi' (pac men).. pol ze najbrz ne bi tolk ritala. moski so bolj... naravni.... vse se lohk menim z njimi, prec smo na ti, z bejbami pa je drugac, prec vidim v oceh ocenjevanje, primerjanje in VIDIM, kaj bodo rekle pol frendicam.... da kok sem smotana pa vazhichka. ker njim jasno ne bi pasal, da bi se tipi okol vrtel. ne maram pa da najedajo, da 10x recejo, ce grem plesat.halo?plesat?a ne vidis da plesem? Ja, ja, vi ta stari ste čist drugačni Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Pozdrav vsem Lunatkissimom Kakšen teden Bila v domovini, pa srečam ene, ki smo bili 100 let sosedje, pa jih nisem že dolgo videla. Od kar so nonoti umrli, je mama dala v najem hišo eni , ki tako zločinsko ravna z drevesi, ki jih je moj nono s tako ljubeznijo sadil in negoval, celo libanonsko cedro x!x je dala odžagat, babura ignotatska Zato se temu kraju na veliko izogibam. Taki fajn ljudje, pa jih vprašam, a mate še palčke? Pa me je ženska najprej debelo , meni pa je že šlo tako zverinsko na smeh, ker sem se momentalno spomnila, da tudi Marsa zahteva od vseh perfekten spomin , ...tista štorija, a mate še morskega psa v dnevni , neee, vrgli stran, ker je začel smrdet No, ti so pa imeli palčke iz gipsa v vrtu , pa Sneguljčico z odčehnjenim nosom. En tak obupen kič ranga nagačenega morskega psa, ki gre ponavadi v kompletu s tisto gondolo v stekleni vetrini na vidnem mestu, spomin na sindikalni izlet v Benetke pred 25 leti... Nee, nimamo več, se je sin poročil, pa je snaha nesla v kanto cel palčkeraj, da ki full grdo..baš čudno ..ker vsi sprašujejo po palčkih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 celo libanonsko cedro x!x je dala odžagat... najbrz sploh ni vedla No, ti so pa imeli palčke iz gipsa v vrtu , pa Sneguljčico z odčehnjenim nosom. En tak obupen kič ranga nagačenega morskega psa, ki gre ponavadi v kompletu s tisto gondolo v stekleni vetrini na vidnem mestu, spomin na sindikalni izlet v Benetke pred 25 leti... Nee, nimamo več, se je sin poročil, pa je snaha nesla v kanto cel palčkeraj, da ki full grdo..baš čudno ..ker vsi sprašujejo po palčkih x:Dx (kok dobr poves, sneguljcica z odcehnjenim nosom ) gondola!"!""!" leta se mi je valjala, polomljena, nekje, ko je nisem mela srca stran vreci. men so pa svec palcki, taki hecni se mi zdijo, ce bi mela bajto, bi ga mela prec. vec bi jih mela.pravzaprav smo ga mel, majhnega, lustnega, kakih, hm... 25, 30 cm.ne vem a se je razbil pri selitvi ali je kje v kleti.ja, ker so taki kichasti, sam je lohk zlo posrecen. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Ah dej no palčka bi mela.... ..je takoj čez mejo na Škofijah na Rabujezu neki 'Ettore Bembich CERAMICHE' ...verjetno ti še plača, če mu odpelješ.... tudi kakšnega bambija dobiš, pa paleto najljubkejše izvirnih fontan z vgrajenim mehanizmom za vodomet (kot Cosmina poročna torta... da bi prišli na račun njeni hoh pridobljeni sorodniki ) Včasih tako padem v tvoje poste, da potem mislim, da se meni dogaja , isti filingi, pa fore, pa situacije... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 (kok dobr poves, sneguljcica z odcehnjenim nosom ) Slovenski jezik je fantastičen ...med učenjem vožnje, so prečesnili mlado jablano.... Malo paberkujem.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 bambija jp, a ni hec? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 dobr večer pošteno sm zmatrana... smo imeli družinski celodnevni šoping v ikei v gradcu... bilo fajn, nakupila sem par pametnih stvari za stanovanje, pa seveda tudi ful drobnarij (svečk, bambusov, vazic in podobnih zadev...) in sem zdej čist izčrpana... včerej smo imele babji čvek pri meni - smo se zaklepetale do pol dveh zjutraj in spile nekaj litrov kuhanega res super večer... v kranju je res težko najdt dober žur, ga morš sam narest... al pa bo treba v lj začet hodit zdej sem pa doma... ubistvu sploh ne vem, kje sem pravzaprav bolj doma... je pa fletno tukej, z bratci gledamo filme in se jemo nezdravo hrano sej res, prebrala sem Naključnega popotnika (se mi zdi da sem na tem forumu dobila idejo) - ful navdušena, res ful huda knjiga... bom zihr še kdaj prebrala in zdej grem spet nazaj pred TV... ne vem, kdaj sem nazadnje tolk poležavala v enem dnevu... in sploh gledala tolk TV Lep vikend še naprej, uživejte Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Kok kul večerček Prav luštkana predstava bla v KUDu, ugotovila, da sem enkrat že pijančevala s telimi igralci .. iz Kikinde al kje.. Fajn blo..Pol smo nadaljevale v LPetiju ob martiniju in pogovorih o slovenskem šolstvu, končale pa pri meni z burekom iz Miklošičeve Ob 1h s tem, da prej cel dan nisem skor nič jedla.. Spet sem vsa prekajena Evo, tega pa ful ne maram, že včeri mi šlo na živce.. nočko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Noč. Pršla damu iz muvi najta. Študiram, če b še kakega pogledala al grem v mižale. Jao, kaj vse se živmu človeku ne zgodi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Br'dan! en dva tri zame!!! Hvala bogu - sonceeeeee!!!! Ker rabim vso spodbudo, ki jo lahko najdem... Samo malo vas pokušujem vam zaželim lepo nedeljo pa če RES nimate jutri kaj počet, navijajte zame med 9. in 12. uro Po želji lahko tudi s pom-pomi. lepo se imejte! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 z veseljem prebrala, kar ste napisali...sam mal dost je za komentirat.... englbengl en popih na daljavo.... ...sem se pa tolk narežala zraven....punca, ti maš en lud stil pisanja.in ne glede, za kako resne stvari gre, je zmer zraven velika doza humorja....z veseljem berem... ma tolk se je zgodilo, da nimam volje vsega opisovat....pa nekaj dela me še čaka...da bo do jutri vse pošlihtano.... ugotavljam, da sm od fitnesa ves čas pod rahlim musklfibrom. pa ne tako, da bi bolelo...sam mal je skoz zategnjeno....se moram spravt doma delat raztegovalne vaje....oz. jih že delam....sej počas bo tud kakšen rezultat.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Me je čakala v hladilniku blejska kremšnita Sonce je WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts