Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

:OO!: :bomb: ..to je edini možen komentar...

Astra

ja, v pravni državi. S tem da varuh **domnevnih** človekovih pravic ve za vse to... za sodnike, ki namenona zavlečujejo razprave, za sodnike, ki prelagajo po 7x ali 8x razprave, pa se onemu, ki se ne javi nič ne zgodi... da imajo določeni sodniki in odvetniki nekako ustaljeno prakso s svojim vedenjem...pa se jim nič ne zgodi, ker so zaščiteni, bolj kot kočevski medvedje...ker kaj bodo pa pol revčki delali????? Na zavod naj jih dajo in potem bodo morali sprejeti prvo ponujeno delo, po tanovem....

Pol bomo pa videli, če se bo še kdo upal zajebavat na račun ljudi. Najbrž samo oni, ki bodo zadosti zaslužili s svojimi dirty games.

Saj to se ne tiče danes mene....ampak mogoče se me bo pa jutri.... mogoče se zgodi meni, moji mami, sestri, prijateljici.....nam vsem....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

se odvetniku ne more kar tako odvzeti licence, ker kaj bo pa potem kot bivši odvetnik delal :wOOt: :sniky: :mad2: :wacko: :madpro:

(Vir: 24ur.com)

Naj gre delat kot "domnevni novinar" k neki "domnevni" časopisni hiši... Ista branža... :xx!:

Samo, imamo pa tudi zakone za dol past... Pri nekem predmetu pri mojem študiju sem se morala malce (ampak res MALCE) spoznat s kazenskim zakonikom pa en malček tudi z zakonom o pravdnem postopku...

Zdej pa - al sem jaz genij :o|o: al je pa zadeva hujš k ementaler - kot popolni laik TAKOJ najdeš cel kup lukenj!!! Sej ni čudno, da se potem takole lahko izmotavajo.

Najtežje skoz prideš, če si pošten. Bljak! :xx!:

Grem pravljice brat, da se potolažim... x:o)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Da še došajsim, ker ne morem mimo: predsednik odvetiške zbornice Miha Kozinc je ob vsem tem komentiral, da se odvetniku ne more kar tako odvzeti licence, ker kaj bo pa potem kot bivši odvetnik delal :wOOt: :sniky: :mad2: :wacko: :madpro:

Za tole bi prav prišel kak pranger!!!!

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Da še došajsim, ker ne morem mimo: predsednik odvetiške zbornice Miha Kozinc je ob vsem tem komentiral, da se odvetniku ne more kar tako odvzeti licence, ker kaj bo pa potem kot bivši odvetnik delal :wOOt: :sniky: :mad2: :wacko: :madpro:

ja sem spremljala in baje do sedaj še niso nobenmu odvetniku na tak način na prste stopil, čaka ga baje samo denarna kazen... čezdalje bolj razmišljam da bi kakšnega novinarja poslala k našemu odvetniku...

Vsem puncam, ki rabite... x:Xx :detelca: xupx

Kok sem smešna dons x:o)x kr neki blodim.. pa tresem se, že dve uri skup me špika tle pri srcu neki, vroče mi je x:o)x jao, menopavza al kaj x:Dx

Yes! Super! Glihkar me klical za un job, dobila, tri vikende x:)x OK, še četrtki zraven, tko da bom mal špricala faks :o|o: ampak.. :onfire:

kar ne da se mi še jest.. po malem grickam kandiran ananas in brusnice.. pa pijem..

OK, lase oprat, položnice plačat, pol pa počas po otroke v šolo.. Zvečer grem pa na en koncert x:)x

** A kdo ve kje poceni prilepijo ogledalo nazaj na šipo v avtu? Sem ga nekak.. odbila.. in če peljem na Fordov servis, me bodo mastno... Pa še zadnji brisalc imam polomljen, bi tud rabla novga :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

bemti merkur pa reto?...roto?....ratrak?...whatever.... x:Dx

spet sanju TAAAAKEEEEeeee...... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

pol se pa raj zbudim pa sm techn, kokr de spim pa bedarije sanjam.... :vio:

dons bo she mal zatishja....jutr pa "intro v noroblazni vikend".... x:)x x:o)x x:px :

chetrtek:

SUBURBAN

02:

Peers (UK), Pertz, Plivert

..........

petek:

GET LIFTED IN ASTRODISCO

01:

DJ KOZE (GER), Bizzy, Krizs, Dojaja, Dekaos

02:

Electrosaurus, Mique

...........

sobotek:

CHEW THE FAT!

01&02:

PAUL 'TROUBLE' ARNOLD (UK), JAMirko & Pier, Dado, Massimo, Borka, Marvin, Siletich, Neja:Aka

...........

za nedeljek je pa itaq brezveze pisat....se ve x:o)x

upam de naujo spet kakih afterjev delal.... xrolleyesx x:o)x x:px

zlomk....tralala

pa 777 retro x:Xx -ou tja.... x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ne to kupis tako nalepkico, ker mora bit spesl, prav za to plastik steklo.

jaz sem sla na fordov servis in je blo 200 sit al kolk....

moj avto tega sploh ni mel, tko da sem prvo voznjo, iz kamnika, peljala brez ogledala, je blo cist odstekano. xDDx

no pol sem sla pa sam po nalepko (in mi zdaj vec kot 3 leta ze lepo drzi).

sam pejt na summit motors, ce bos sla (tle so kul, men so tud ze kaj zastonj nardil pa kaj zimproviziral pa tko).

Brisalc pa bo vec, ja, to pa na pumpi vpras al pa na amzs, ziher obstaja kak standarden, ki je cenejsi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, thanx, pol se bom pa kar ustavla čimprej.. brisalc se pa še drži mal, bo počakal x:o)x

Ma saj se že cel teden brez špegla vozim, se čist da, sam vseen ni fajn.. ker lahko pa ravno zarad tega kaj spregledam pa brezveze izzivat :o|o:

loesje

Spet nazaj -

** A kdo ve kje poceni prilepijo ogledalo nazaj na šipo v avtu?

Bi se jst javla, sam sem glih dol spravla lim z mojih parkljcev od mojega zadnjega uradovanja x:o)x x:Dx x:o)x , pa glih v avtu sem neki limala, k sem prou trapasto zlomila xrolleyesx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

pejt ja. :palec: se da vozit, sam ni fajn, ze itak je tecno na cest, pa se vremenski pogoji, tko da vsaj osnovno je fajn met ok.

lohk da bo kakih 100 sit vec (ker je 3 leta od tedaj), sam ne mroe bit drago...

magar vpras po telefonu, kok stane.

sem se bala, da se bo kar odlepil pol dol, ko ga bom premikala pa to, pa ni, lepo drzi..

je blo res tko, kot mi je prodajalc rekel (ko sem avto kupvala, pa ni blo spegla, pa je rekel, ne saj to je par 100 sit - in je blo res xDDx) - pa sam lohk spedenas.. nic cakanja in tega.. tko kot ono nalepko, ki so ble, registr.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

malo pazi kam noge tišiš ko se žgeš, da ti ne bo špegl napoti...

I wish... xrolleyesx x:o)x x:Dx

Bi se jst javla, sam sem glih dol spravla lim z mojih parkljcev od mojega zadnjega uradovanja x:o)x x:Dx x:o)x , pa glih v avtu sem neki limala, k sem prou trapasto zlomila xrolleyesx .

Sem probala s sekundnim pa ne prime (razen prstov, sam se mi sploh ni dal omenjat tlele x:o)x )

pa to crkneš od smeha x:Dx maček vrgel dol iz mize posodico s svinčniki.. sem hotla naprej en post do konca napisat pa pol pobrat nazaj.. pogledam zdajle dol, ni svinčnikov več sploh x:o)x x:Dx so že vsi pod omaro x:Dx :vragec:

loesje

Spet nazaj -

sem klicala zdajle zate, aliana, ker mam cifro na broju, pa se je smejal tipcek, pa je rekel, gospa, to pa stane celo rpemozenje. xDDx

da ja, majo jasno, da je 200 sit. :palec:

v summit motors sem klicala (valjda majo tud na drugih ford servisih in je nabrz priblizno ista cena).

drugac pa: 25 25 125 (o1) Flajshmanova 3 (8h - 18h, razen sob. - 12h)

Picasso

Men tud x:)x

Hvala x:Xx (evo, zdaj se moram pa že zarad tega res spravit in ne spet zavlačevat 14 dni x:o)x )

loesje

Spet nazaj -

eh saj vemo... x:o)x x;)x

no sam zdaj vsaj ves, da kadarkoli lohk ubodes, da ni neki tecnega, pa da te ucurijo pa tak. :palec:

Picasso

Joj, kolk je mam dost... x!x Tašče namreč. :xx!: dnevna soba je gotova, zdaj se plazim okoli in čistim pohistvo, spravljam stvari iz skatel in tako...

Pa pride in pravi, hm, danes pa pride, glej da bos ocistila, da ne bo prisel v tako... :xx!: in potem, jah, mogoce bo pa jutri, ko ti pride cistilka in bo ona vse naredila...fak x!x x!x kaj pa jaz trenutno delam????????..in ja, cistilka pride, da bo pomila okna in tla in tako svinjarijo...

kolk mam dost tega, da pride in tako po ribje, zavito, med vrsticami pove...kolk je njen sin ubogi, bogi, ker ma mene... xrolleyesx

In potem pregleduje, kaj mecem stran in komentira..." ti pa res misliš, da je treba vse novo kupiti, pa nič ne šparaš stvari, ki bi se kdaj prav prisle.."...tako kot ona recimo, ki da Sari kaksen puli, ki ga je nosila njena hčerka pred 30 leti, pa ga je bilo skoda za stran... :xx!: :xx!:

je rekla, ti se vedno toliko beres, zdaj lahko vidis vse knjige na TV, pa se kaj bi lahko delala zraven...ce beres, pa ne mores...

Me ma, da bi...uhhh

Astra

Per aspera ad astra

Astra, kje pa lahko vidiš vse knjige, bi mi prav prišlo, ker imam kup za zlikat :xx!:

ej tole je podobno tistemu - reče moja tašča svojemu sinku, zakaj pa imaš tko črno mrežo pa doze plin (ne spomnim se izraza) al pa mali, tamle bi lahko prah pobrisala... sem ko ekonom lonc... kot da ležim cele dneve :xx!: torej res bi rabla kakšno dobro knjigo na tv da zlikam ;)

ravnokar izvedela, da je umrl sorodnik, da je stara mama vse slabša, da se za življenje bori ženska, ki je pazila na mojo sestro in katero sva imeli obe zelo radi... popoldne ugotovila da je bratranec nekaj zamočil pri zavarovanju (prišlo do zbrke in dolga, za katerega niti vedela nisem - Zavarovalnica zato ne krije prošnje za limit na računu), očitno ni bila samo ena slaba novica zjutraj dovolj za tale dan... dajem odpoved temu dnevu :xx!:

Astra, saj to ni sam 'ribja', to je bolj *tasca stos*, defolt. ;) :D

mene tud dons vse nervira. :||

tamal je muzko ful naglas poslusal, spet en metal blazen, pa sme bla tolk zivcna, da sem s pestjo v podboj boxnila (ker nisem hotla njemu tezit).. nisem mogla se skulirat..

sem si rekla, o, super, grem pa dons une texte nadaljevat, da kaj naredim.. v TISTEM hipu zaslisim nabijanje in vrescanje.. mi je vse dol padlo.. ves moj telo, vse, je bil en sam utripajoc zivcen ushes. x:o)x x:px

vse mi je slo na zivce, v glavnem.

Zjutraj sem pa ze cez okno vppila, naj za bozjo voljo psa not spustijo!! :mad2:

ko laja zunaj eno uro (pa ne sam da tezko poslusam, to tud, sam se smili se mi, minus tolk pa tolk, oni so v topli pojstli, namest da bi psa ven peljal, ga sam spustijo, pol pa bevska s takim glasom, zalostnim, pochenim, eno uro, da ga reveza not spustijo.. mitja je enkrat pop* in jim je zagrozil, da jih bo prijavil na Drustvo PMZ, ker je to blazno vellikrat :o|o:).

Ksenia... :V:

Ja, ful enih slabih novic. :(

Za staro mamo in pestunjo! xcrossfingx

Picasso

to je bolj *tasca stos*, defolt. ;) :D

A to je kak nov astro znak? Vladar kere bajte pa je x:o)x ? Verjetno doma, pa zna bit cel shit, če je v kvadratu s Saturnom al pa Plutonom x:Dx x:o)x .

Tule imam pa jaz srečo xflirtx xyesx :palec: , dve tašči imam, pa obe zlati x:)x :palec: , imam lahko svinjak, lahko sem sitna, pa razumeta, pa me spodbujata x:)x :palec: . Uh, hvala ker ste me spomnili, da imam tudi zvezdice v žlahti x:)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vladar kere bajte pa je

sedme, ce mas sreco. x:px

(sicer pa cetrte x:Dx)

O Mateja!! xDDx :palec:

te kar pogresam, ce te ni, tko da vsaj da uletis (pa ceprav s takimle x:o)x).

Ceprav jaz si tebe tko tezko zivcno pa znervirano pa tako predstavljam. :8): xDDx

Picasso

Ksenia :detelca:

Astra x:Dx :vragec: če se zgledujem po tebi, vidim, da mi z leti ne bo pojenjalo **leporečje** moje presvetle tašče. :wacko: Sem mislila, da bo z leti kaj boljše... pa je ravno zadnjič enga kozla spet upihnila :vragec: mahhhh v bistvu ni bil kozel je bil bolj bivol varijanta :icon15: Tole s poloverji in ostalimi blagovnimi bogatstvi ima pa na zalogi še od njene mame, pa od nje ko je bila še mlada, mlada....pa še tudi marsikaj od njenih otrok....

Potem takem moram imeti jaz celo gnečo v 4 hiški :vragec:

Danes dobila dopis iz Davčne...sm si rekla...evo ga :vragec: ziher kake bed njuz....pol pa berem, pa berem, pa berem pa nč ne štekam :eek: ....pol pa gospoda prosim, če on pogleda in mi razloži kaj hočejo..... pa pravi on meni, če sem tolk **zaostala** (neki v tem stilu) da ne štekam, kaj bi radi.... no po 5 minutah proučevanja strokovnega dopisa.....mi ni znal kaj dosti več povedat, k da se mu tudi sanja ne kaj bi radi....

Ok...kwa zdej? A sm sam jest omejena al sva zdej oba? x:px ni komentiral....po pričakovanjih....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Uf, jaz tud tapkala vsa živčna po volanu, ko je tamal zadaj.. kaj pa to, kaj pa ono, kaj pa to.. JAz pa daleč stran od vsake pumpe, z bencinom na nuli, da ne omenjam, da sva se brezveze vozila na en konc Ljubljane in pol morala it spet nazaj v mesto.. Pa sem se nekak oppominjala, da ni tamal čist nič kriv, še neverjetno dobre volje je bil.. Pol sva pobrala še tamalo, zabluz totalen in smo končal pri meni doma.. Je blo fajn no, smo Enko mal igral pa mačka mučili.. Zdaj sem ju pa odpeljala..

grem dat prevleke od postelje oprat pa mal posesat.. mam totalen mess.. frendica pride čez pol ure, greva na koncert...

Ja, pa luštno barvo mam.. Sem hotla nekaj naravnega, sam za osvežit mal.. ker so mi povedal, da majo tud une za 5 pranj peroksid not.. In sem našla un Eho losjon, črna flaška, od Ilirije.. Preizkusla rjavo.. Kul, mal temnejš je, nič strašno, sam tolk da se lepo posveti na sončku.. (če bi bil :o|o: )

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...