cosma 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Meni še mumile ne pomagajo pr tem. *Marsa, 2 kosili? Pa kam si dala, ko si tko suhcena? ...sej menda se mi je tole prvič zgodil..k kj tazga pa še ne pomnem da bi se prigodilo za mojega časa..... *mogoče ti pa mal soli manjka Tončka prerokuje ...mogoče komu prav pride. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ...ziher sol....to je rešitev za vse.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Tončka prerokuje ...mogoče komu prav pride. obdaja me zlata svetloba..... svašta There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 obdaja me zlata svetloba..... svašta mene tud Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 mene tud ja sam glede na moje sanje danes ponoč..me je mal fršlak There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ja sam glede na moje sanje danes ponoč..me je mal fršlak Ja, sem prebrala spooky Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 men je Tončka rekla, naj grem na sprehod .... pismo ve na hrbet pa v meditacijo, jest pa taka skripana v ekšn.... Mislim, a je tole Tončko za zares vzet? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Ja, sem prebrala spookyma ja no..očitno se mormo tud na to navadit iiii sonček tu pa tam kuka izza oblakov There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ma ja no..očitno se mormo tud na to navadit iiii sonček tu pa tam kuka izza oblakov fouš štajercem.......... hahaha kaj mi je še Tončka rekla : Vi imate prav, ne pustite se zavesti........ mater mi je ego zrastu! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 nisem mislila umirjenosti, pac pa odnos do zivljenja, vpogled, ena taka zrelost, pac. poznate arcnije za vsako bolezen. saj ni, da ne bi imele tezav, sploh ne, se posebej obcutljive ste pa svetobolje npr. vas tudi tare, pa kljub temu obvladujete situacije. Lea, to pa prinesejo leta... Pika, v svojem filmu pozabila čestitat za job na radiu Nadaljevanka malarija še kr traja... K Tončki pa raj ne grem gledat, nimam časa za sprehod Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Hvala vsem še enkrat. Dons sm varuška, pa mam bolj mal časa tuki gor. Bom kej še napisala. Kaj je s to Tončko? Morm ščekirat. Vsem slabe volje pa če je kdo še bolan tud. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 hahaha kaj mi je še Tončka rekla : Vi imate prav, ne pustite se zavesti........ mater mi je ego zrastu! Blagor se teb!!!....men je pa rekla, "rešitev je pred vami",.....pih,....zgleda, se morm naročit k okulistu....sam LNF na ekranu vidm.... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Blagor se teb!!!....men je pa rekla, "rešitev je pred vami",.....pih,....zgleda, se morm naročit k okulistu....sam LNF na ekranu vidm.... Silki faca! h okulistu ...... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 *mogoče ti pa mal soli manjka Tončka prerokuje ...mogoče komu prav pride. jaz sem tukajle čisto na novo in sem vam hotla povedat, da sem odkrila novo preročišče in sicer tončko, ne vem, če jo vidite, ker bi to morala biti moja ikonca, no ona prerokuje na www.osebnost.si, ker je sicer revija O Osebnosti in to res fantastična, zaresna revija o psihologiji, taki bolj na simpl, pa še ezoteričen del je notri. seveda ni mozno da ne bi Toncke ze omenil tlele. hecn sam, da je v temi LNM. Men je pa prslo:pustite, da se zgodi... al neki tacga. ja, orakelj pac, mi ga bomo tud mel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Gospa Tončka sodeluje tudi na LN ... mogoče bi ji Marsa kj zašlogala Nisem vedela, da je že vpisana na LN.... vsekakor Tončka dobro se imej med nami. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 ne saj ne vem, ce gre za Toncko... je zlo odstekan.. saj vidis.. ikono ma tole (Tonckasto )... skratka nisem cist postekala, a je Toncka herself al kaj.sam sem opazla, bla pozorna, pa zdaj vidim, ko si dala in sem sla (sele zdaj) pogledat na oni sajt. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ti kadis??? jaz tudi nisem mogla verjeti, ko sem jo videla, da si prižiga čik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 heh kaj sem nasla... http://www.sigov.si/uzp/city/site/music/marsa.html sem iskala na najdi.si oz. chekirala, ce najde bloge itd., pa sem dala pujsa, pa pujsin blog...pol pa se marsa, me je zanimal, kaj bo prislo, pa sem tole nasla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Hej Marsa, si pred kratkim praznovala RD? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Astra, super si tole poštimala! Eh, kaj bi z novimi joški, s temi se že dobro poznaš... Meni Tončka pravi "komunicirajte" A ŠE bolj, al kaj? Me je že itak sama goflja... Dec bo tole Tončko zbrisal s sveta, če mi bo take kvasila... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Drdan Čist zmozgan, bemtiš Čakam na maj ....prvi......no, že 27. april bo ok.... Nič, grem si nekaj za v želodček skup spravt, pol pa eno pivičko, se mi že cel dan lušta, pa mal prej odkril, da mam Amstel doma Astra pa ne dobih novih jošk, šleka pac Lej jo, Enjo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 O Enja, te nekaj casa ni blo! jp. v pondelk, 13. (moja cifra, saj morda ves, no to zato ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 jaz sem pa sitna dons... no saj vcer sem bla tud. tko nekam.... :xx!: pa cist zblojena sem... namrec, dopoldne sem ziher vsaj pol ure (ce ne vec, res) iskala cifro od zobarce... ker sem pogledala na kartoncek in nad klela, da kako ni tega gor (da na prejsnjem kartoncku pa je blo).. in bogve kdaj sem bla nazadnje (aja, zob me boli, pa zato).. skratka, vse koledarcke prebrskala, na netu iskala na telekomu... nic nasla, nisem mogla verjet....prav ne, no...pol koncno najdem na najdi.si in majo clo blazno urejen sajt, hudo, najdem, clo na mojo zobarco direkt link in vse, telefoniram (aja sem si 'zrihtala' da sem tok pozn klicala, da me ne bi slucajno dons narocil, ces kar pridte )... se narocim za jutri...kul, hocem na oni neuporabni kartoncek napisat cifro, da bo gor in nazaj pospravit v denarnico, pa vidim - cifra gor!!! x!x kar pojavla se je. (*jasno je bla ze prej, sam ne stekam, da je nisem vidla!!! - mislm halo!!)..no pol sem pa tole izkoristla in sem si vse mozne cifre zapisala... just in case... nikol ne ves... saj ni strahoten... zobobol (saj niti omenla nisem), sam me pa nervira... v zivec mi bocka... skoz cutim.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Astra - hura za joške Cosma - a ti mumila ješ (sej jest sem dons tud taka kot bi mumila jedla ) Marsa - kaj si me spomnila na tole... jaz tud nekaj zob čutim ***Pred pol urce se privlekla hučikuči iz službice... meli Vegovo danes... zej pa kar sedim klelele in se mi ne da niti preoblečt al kakšno hranco vase dat al kej... mal vegetiram zdelele funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 sory... prejle sva se s frendico pogovarjali in je ona ugotovila pravzaprav... da se osmic selim.... v 15. letih*. (aja ne zdaj bo 16)...hec... polna cetrta bajta... (*povprecje rusi vosnjakova, kjer smo bli 5 let, pa tlele smo ze 4...)je rekla frenda, da sem res nomad.. pa sem rekla, pa glih jaz, ki kao nisem... in postekala, da zato nisem... jasno da se mi ne da nikamor premaknit.... ce se skoz premikam... (pa ves ta schtraufenpacht skoz... ko bi vsaj bli sam druzina.. tko pa se tolk enih dejavnosti... kok je stafa, ne mros verjet... (aja, pospravljam, stran mecem )mater... pih, v bistvu. Astra - hura za joške saj res, vegova - tim je mel danes nekaj, matematko al fizko, en tekmovanje... cosma, mumila! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts