Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Hej :vio:

Mysti, slikaj se x:)x Ej jaz na tem faksu sovrazim seminarske. Pa so ponavadi 20% izpitne ocene. Raje se naucim za celoten izpit :xx!: Kako pa telovadba? Pa presna?

A pika ma novo sluzbo? iiii, cestitke :palec:

Starsi mi doma tezijo, da naj se sprostim in delam nič, ker grem vsem na živce x:o)x Zato sem se že zmenila z enim xsrcx , da greva popoldan na sprehodek. Vsaj to.

Je pa res, da mrka niti lune sploh nisem občutila. Možno je, da so bili ljudje malce bolj tečni, kot ponavadi, ampak se nisem ozirala.

Zvedla sem, da je moja sošolka noseča :eek: Pr 22ih. No saj, ni tako zgodaj, ampak ce sebe pogledam x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

marsa une šminke ni v mb :8): ..edino, če še grem pogledat v evropark xrolleyesx

Joj Klarus, naj hvala!!! x:Xx ah ni treba, thanx, kaj ces zdaj si tolk opravt dajat s tem, ze za tole sem ti ful hvalezna, ze da si se sploh spomnila!!! x8Dx

Zdej morm pa še šefu povedat, da sm dobila novo službo...ful bi rada, da bi to službo vseen obdržala in jo samo prestavla za 2 uri, k rabm.

Svetujem, da si iskrena, se probas zment. Ce ne bo za, pa nic. kot pravis, bo ze kaj druzga... xcrossfingx

S psi nimam težav, mene krave prebujajo...

x:Dx

Drekasta? x:px

kaj me nis poklicala, pa bi ti kaj bla v pomoc lohk morda.,.. upam da boste spedenal in da nou drekast. x:px

Meni smrad po kakšni praženi čebuli in potem golažu pokvari dan.

jp, al pa po zelju in cvetaci. x:o)x

sam vsaj pol nimam slabe vesti, ko ob 22h pecem ribe al pa kaj tacga. x;)x x:px

.mal so se stvari premaknile z OO točke....

xokx

:onfire: Dobila nova očalca ...
xokx

jaz pa nov zob xokx (se spo0mnis, od tedaj se.. x:o)x)

Starsi mi doma tezijo, da naj se sprostim in delam nič

x8Dx :palec:

ja eni majo pac zgodaj, cist normalno.. ceprav je pa res mal mlado tole. no kakorkoli, vse dbest za tvojo sosolko xcrossfingx

**

Ful dobr opravla pr zobarci!! xsuperx

mam nov zob - BEL (pac plombo, sam je bil skor cel zob) (tko da se dobr da mi je odpadla hehe xDDx) - ker zadnjic so mi dal sivo, pa sem rekla ja zakaj ste mi dal pa sivo grdo tole, je rekla, ja ko je ona za doplacat... sem rekla ja jaz bi jo vseen, je rekla, bi moral rect

Kdaj??? Kako??? Rect?? ce mas ono v ustih. x:o)x

tko da sem dons naropotala vse, predno sem usta odprla. :P

kamen spucala, neki zbrusla al spolirala, dve plombici, skratka, servis komplet. x^x

Nic ni blo z zobom, je rekla da je na dlesen kamen mal pritiskal pa da me je ocitno to bolel.

In da mam lepo zdravo dlesen in kul zobe, da sem lohk vesela (ker sem vprasala, ce belijo tud, ker mam rumene.. je rekla da take pac mam - to je res).

tko da sem ful dobre. x8Dx

aja!! x:o)x

Uni modeli so mi probushil strom!!!

xyesx

pa so zdaj zrihtal, ko sme nazaj prisla. x:o)x mislim ker sem VEDLA no! x:Dx xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

eto, sm že doma. Šefu še nism povedala, k mal cvikam, ampak ga bom kr dons poklicala in rekla....stari, tko pa tko je, če češ, me obdrž, če ne pa ne. :vragec: x:Dx x:px

Zdej sm se prov nemarno najedla tunine pice. :yumy:

Ja, lia, Michelle, hvala...sej je samo prek študenta, sam je pa zelo blizu temu, kar bi rada počela! :palec:

No, zdej grem pa bluzit, mal bom brala, pa mal spala, pa za faks morm za jutr eno predstavitev spedenat. xrolleyesx

Plidni bodte. x:px xsrcx x:Xx

nisem imela časa nič brat... včeraj preživela enega najbolj streznujočih popoldnevov v svojem lajfu... upam, da je malo takšnih oseb na svetu na takšnih položajih, kot sem imela včeraj priliko spoznat... grozno. ampak lekcija zame in zmaga zame. Danes naporen dan v službi, mičkeno je manjkalo da bi kapitulirala in odšla.. res ... Tami hodi na fizoterapijo, ima sindrom kratkih stegenskih strun ter precej skrajšane hamspringe.. kaj pomeni - lahko si samo predstavljam, ker izrazi so takšni, ker bog v beli halji ve, da naši zdravniki ne poznajo teh izrazov (sploh ne bom besed izgubljala). Torej kako sem se počutila zvečer, ko sem se zleknila v banjo - na drugi strani bregu sveta...

tkole grem naprej v borbo z razumevajočim pozitivnim prijaznim svetom ...

mejte se, mene čaka kup zadev.

Marsa, v Maxiju majo tud Shiseido, sam sem si zapomnila sam ime, ne pa cifre tvoje šminke in ne morem za zihr rečt, če jo majo, ker na testerčkih ni blo imen napisanih, sam cifre neke..

Dobila nalepko za špegu :palec: Dobila x:)x Sem šla tle k Bizilju, ko sem ravno v Merkator šibala nekaj iskat..

Obup, še dans sem vsa čudna in zblojena xrolleyesx Kako bom pa pri 50ih žurala, če že pri 25ih tkole dva dni rabim za regeneracijo xrolleyesx :xx!:

Brokoli sem si kupla, mi je zadišal.. zdaj delam nekakšno rižoto...

Čist tko na splošno, ful več pozitive v postih na zadnjih straneh x;)x Bravo, punce x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:bomb: :OO!:

Nisem pa nisem zadovoljna z barvo,pa potem mešamo in mešamo, pa ni "tistega" odtenka... :xx!:

Pol pa le pogledam barvno lestvico, po kateri sme barvo naročila in ugotovimo, da so se zmotili v mešalnici barv. :eek: ...pa seveda ne priznajo, zdaj pa pride sem komisija, da oceni...

je kdo omenil retro merkur? :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

xrolleyesx ja kaj majo pa za hodit ocenjevat, ce so zaj* so pac zaj*. :o|o:

aja point je v tem, da ce so, bodo moral oni krit tole malarijo. x:Dx x:px

zato se pa pol bunijo.

pa ne mors verjet - a se kdo normalno sploh dela kje??? xrolleyesx

montirajo kable, ti probusijo strom al zj* ventil za vodo, ce ti pridejo farbat, narobe farbo dajo... ce ti operirajo zob, maherji, kirurgi, pa ti na drugi strani, zdrav zob ven rezejo, ce ti skuhajo, ti vcerajsnjo omako ushtulijo, na vsakem koraku ena sama k* shlamparija. :xx!:

kok sovrazim to, da vsi sam lezhijo v svojih stolih (niti ze vec folk ne sedi na polozajih, zdaj ze lezijo, trupla) pa cash vlecejo, nihce nic ne dela...

a mel bi pa vsi vse, pa buunijo se tud vsi - nihce se pa ne vprasa - kaj pa jaz - a dobr delam??? :xx!: xrolleyesx

:sick:

*

Valkira, superca xokx jasno si se ze pozanimala, keri snubci so ribe? x:px :8):

Aliana, xokx (no vids x:px x;)x)

st. 7 (electrored), nc najboljs da poklicem... thanx!!

Mystica, saj to ni nc groznega, jaz mam se enga al pa clo se dva... x:px xDDx

enga so mi pa rezal en, ZBUTAL skor z macolo. x:Dx (ne res kot z enim kladivcem, da si pol tak kot superhik x:o)x)

*

Tamal je bil pa 6. na onem Vegovem. x8Dx

*ki sva vcer z matejo se pogovarjali.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

chist sfukan....pa shele zachel se je..... xrolleyesx

ucheri postavljal sceno za dons...prshu dam ob 6ih...jao... xrolleyesx :o|o:

soal itaQ za en kurc...kr neki zvonci, pa telefoni umes... xrolleyesx

tko de zdele pa kufe...pol pa brzaka u klet...poshtimat luch za zvecher.... :vio:

poj sm pa na vecherjico povabljen... x:)x x:)x

sam klinc k nom mogu prou zlo uzhivat ob misli de se morm v un podrum vrnit za celo noch... xrolleyesx x:o)x x:px

jutr pa zhe kr vidm after za ceu dan....zvecher pa jovo na novo.... x:px x:px x:px

zlomk....tralala

pa 777 x:Xx -ou tja.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

poj sm pa na vecherjico povabljen... x:)x x:)x

x8Dx :palec: super, ti rpav privoscim, ma clowk najbrz res dost skoz tale ritem ubitacni..... da je kaj tud tacgale, bolj na izi pa tko, pa da kaj pojes tud tko bolj... ornk. fajn se mej! :palec:

jaz sme pa jutr na kosil povabljena. xDDx

Picasso

:vragec:

sej je bu hec, k sm reku...ma dej, greva nekam na brzino...na pizzo al pa kej tazga

pa je rekjla de JOK!!!...zdej bi te pa zhe konchn rada vidla tut z zhlico v roki x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:px

ja saj....

kaj bosta pa jedla? :irs: x;)x

da bo z zhlico? xDDx

Picasso

OK, majo 7 al pa 9.. neki od tega je zihr blo x:o)x Če ne boš klicala, grem dons v dramo, pa se spotoma ustavim.. Zdej si bom zapomnila.. Sneguljčica in 7 palčkov x:o)x

Maček sedi na balkonu in chekira golobe.. pa me hodi vsake 5 minut tlele v dnevno gledat, pa mijavkat.. se mi zdi, da hoče, da grem z njim ven.. :inocent: Saj mogoče bi pa res lahk šla za pol urce na zrak, da se mal zbudim... (sem poskušala spat pa ne morem..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

sem klicala, Aliana, prav da nimajo. :||

tko da nous zastonj lazla, thanx!! x:Xx

*

saj ni nujno da je kaj Ksenia, hvalabogu da SO (odkril). xyesx

ce ne ves, ne mors zdravt. xokx

ampak morda je sam cist neskodljiva tvorbica, najbrz je kaj tacga. xcrossfingx

Picasso

* Lia, lepo slišat, da si boljše. x:Xx

:vio: sej nisem...sam ven z vakuuma sem padla...dogaja ,da je kr grozn xcivx prej je pa vse stal.....

ne dvomim da si dobro izbrala očala, pišuka jst pa kr mim izložb gledam....še šminke si ne kupim..... x^x se prvajam na new age lajf...minimalne potrebe, minimalna sranja :vragec:

mojmu so odkril cisto v ustih, v ponedeljek pod nujno v Ljubljano... in tole je bil višek tedna, zdej bo šlo pa gor, ane

xcivx v vsakem slabem je nekaj dobrega, kaj pa če bi blo na spodnji glavi xcivx kakor poznam moške je važno , da lahko pokažejo x;)x

drgač pa cist je velik....največkrat jih trpeči tud opazi ne....razpucat pa detoksificirat ga je treba.....švedska grenčica pa naj jo kar pogosto žvrklja po ustih.....za probatt je x:Ix

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ste pa naštepal teksta :eek: pa se mi zdajle ne da brat x:Ix

Dva dni se imel izklopljen svet okoli sebe :inocent: razen ene osebe :2src: pa samo tri urce spanja xrolleyesx tako malo časa in tako veliko zadev za povedat, zvedet, naredit, ..... bo treba ta obisk večkrat izvajat x;)x

Zdaj pa spaaaaaat, mam do nedelje čas in ne nameravam več kot nekaj ur biti izven postelje :vragec: emšo ima svoje zahteve x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

pa ne no!!!!!!!!! :xx!: x!x :mad2:

zdajle mi nabijajo nekje, vrtaJO, da se vse trese, kot bi mi v sobi vrtal, gledam ce bodo kaj probushil... grem do vira sounda groznega, pridem do nasih varovalk!!!! in od varovalk je strahotno brnenje in se trese vse!!! :O:

zacnem mrzlicno sraufat, da mi ne raznese vsega..

pa vseen vrata na hodnik odprem, pa vidim da spet eni zgoraj vrtajo.

ej, odkar so se priselili, to je nekaj let, recimo 2 let, CIST SKOZ vrtajo. mater mi smo kopalnico v 1 tednu.

pa se razni shlampasti *maherji* tlele strefnajo pa mas tak filing, da lohk kar kaj zj*.

pa to je za znort!!!!

kot da bi pr men..

sam cakam da steno probushijo.

jebenti bloke ko skoz en nekaj vrta pa razbija.

pa saj ni tolk velk flat!!! pa ce bi vse zdemoliral pa nanov nardil, pa ne b blo treba dve let vrtat, pa to je za znort!!!

saj mi bodo v banjo uletel, ce se grem kopat zdajle...

x:Dx :palec: ohoho dolgcajt ti ni .....to je kakor vaja Nič nas ne sme presenetiti x:o)x jo poznam v celično strukturo...mam take tle ko to najraje delajo at midnight :O: :madpro: :ill:

Ste pa naštepal teksta :eek: pa se mi zdajle ne da brat x:Ix

Dva dni se imel izklopljen svet okoli sebe :inocent: razen ene osebe :2src: pa samo tri urce spanja xrolleyesx tako malo časa in tako veliko zadev za povedat, zvedet, naredit, ..... bo treba ta obisk večkrat izvajat x;)x

Zdaj pa spaaaaaat, mam do nedelje čas in ne nameravam več kot nekaj ur biti izven postelje :vragec: emšo ima svoje zahteve x:Dx

x:Dx :palec: seveda se strinjam basolutno....emšo je treba poslušat x;)x maš kaj placa...jst bi se tud najraj pod odejo nekam skrila...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx :palec: seveda se strinjam basolutno....emšo je treba poslušat x;)x maš kaj placa...jst bi se tud najraj pod odejo nekam skrila...

Zdaj mam spet plac x:Dx za skrivalnice pod odejo x:)x

Sej sem že dva dni v pojstli, samo spat ni bilo časa x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

x:Dx :palec: ohoho dolgcajt ti ni ........

x:o)x x:Dx

a si vidla tud to, da so mi elektriko zj*? x:px

eno zhico so precvikal, pa je strom ven vrglo - sam en del, ena varovalka je sla.

ampak. :bomb:

miroljubno in blago x;)x prizgem luc (zdajle, 5 minut nazaj) in eksplodira zarnica. :o|o:

pa daj!

dons kar 2x s stromom nekaj.

(prej ko sem bila v banji, me je blo strah, da mi bo cez kak strop se kaj probushil pa v vodo uletel in bom kolapsnila... res, prav bad filing sem mela.. in eto - so mi dejansko sesul...

ni mi delala muzka, telefon, net.. oz. racunalnik.. ves tale del, 1/4 flata).

... pridna bla ko shus dons: na trgu bla, v trgovini, dva blazno velka in ful tezka paketa papirja (tko da mam cist porezane roke od spage) sem nesla v papir, dve vreci plastike v embalaze, ful enih kartonskih embalaz sem stisnila, zvila, lomila, kar se je pac dal in odnesla prav tko v smeti. eno bundo, ki sem jo na pokrovu pustila, v vrecki (oprana sicer, sam mal zgonjeni rokavi)..

ene embalazhe od kremc, saj res, se... ene 'rozce' z ze zdavnaj potecenim rokom (ene sentjanzevke stare pa taksno pa sivke prasne)... ene cote stare (ki sem najprej jih izkoristla pa pobrisala prah pa vse), ene cevlje, japanke, vse to stran pometala.... eno rundo cot oprala, pa ze obesla... xsuperx

dbest... kok lazje diham.... x^x

pa okostje za napoved napisala... x8Dx (... xrolleyesx :o|o: xcivx :8):)

pa en del texta enga zdajle ze zacela....

aja, pa se skret sem pomila. xokx

in ranvokar sem si kozarec piva natocila. xcheersx

Tim je pa ene sosolce peljal na pico na racun rosjtnega dne, jaz sem pa izkoristla.

hudo. x^x kok sem maximalno dobr dan izkoristla. :onfire:

pa prjazna sem bla fulkrat dons z ljudmi... eni gospe sem riz priporocila (PO TEM, ko me je sama vprasala na blagajni, da kaj je pa to za en riz in a je dobr) in ko ga ni nasla, sem zanjo letela ga iskat (ko sem ze placala in spakirala), z enim puncam prjazn... energije izmenjala.... gospe spodaj vrata dolg drzala... vsakmu pescu ustavla... spuscala... enmu iz NM, ki se je motovilil, sem se ful rikverc umaknila, pa bi se kao 'moral' on, pa mi je blo simple... pa je bil ful vesel... ene 10 sem jih opomnila da nimajo luci.... ful kul. x^x x8Dx

dobr dan k svina. xokx

ker dan je? aha 17. x^x

Picasso

Marsa, pa ti s prava Mati Tereza dons. Grem se mal okol vozt brwez luči, da vidm, če mi boš res požmigala. x;)x x:Dx Res si bla pridna. :palec:

JSt sm pa prebrala tekst za faks...bl mem je, ampak se bom tud mal kasnej spravla ga predelat, da nardim obnovo, k jo bo treba pred sošolci prebrat. Juhu! :o|o: x:Dx No, sej bo. :palec:

Zdej pa študiram, če čem še mal pice pojest? :inocent:

x:o)x x:Dx

a si vidla tud to, da so mi elektriko zj*? x:px

eno zhico so precvikal, pa je strom ven vrglo - sam en del, ena varovalka je sla.

ampak. :bomb:

miroljubno in blago x;)x prizgem luc (zdajle, 5 minut nazaj) in eksplodira zarnica. :o|o:

pa daj!

dons kar 2x s stromom nekaj.

x^x men to lahko poveš...k mi je to čist domače xcivx eksplozije pa to....

sam iz vtičnice ti še ziher ni voda tekla x8Dx pa gredice na vrtu tud še nis mela pod 220 Voltov ogrevane....

pih....če ni čudež , da sn še živa x8Dx

drgač pa veš de je za izkoristit, če ni dece doma x;)x sicer pa kdaj pa ti nisi pridna x^x

Zdaj mam spet plac x:Dx za skrivalnice pod odejo x:)x

Sej sem že dva dni v pojstli, samo spat ni bilo časa x;)x

xcivx gužva pred golom vidim x:px x;)x :palec: xwizardx uživaj , tukaj emšo lih ne dela za nas x^x

Evo me. x:o)x x:o)x

:vio:

hudo! xokx

nova ocalcka pa nova farbca! x^x :palec:

Picasso

mene je pa tamal seznanil da je dons matrica.

kul, sem jo sam 1x gledala celo, ze 'zdavnaj' (drugic pa nekaj na pol, ker smo mel ene obiske al kaj).

Bom prav z veseljem pogledala, dobr stos, to je glih po mojem okusu... sam sem bla pa mal 'razocarana' (ker je blo tko *po moje*, je blo pol pa premal 'po moje'. xDDx)...

.. kaj jaz vem, nad produkcijo al cim... sem relativno pozno gledala, ne prec ko je ven prsla, pa ko je bil boom, pol pa ko se je taksno zganjal, sem pa neskromno zastavila. xDDx

... podobno kot sem bla cist razocarana nad eifflovim stolpom. xyesx

sem si predstavljala blazoto, pol ga pa se nasla nisva s fotrom.. x:o)x

pol pa kup zeleza, ne zlo visocga... :o|o:

(*tam ko fotke gledas, so cist iz lezhe al kaj x:px, da je ful visok, pa v nebo se vzpenja pa tak.. v resnic je pa... brez veze xnckrivx)

pac pa l'arc de triomph... :eek:

ko pa si nic nisem predstavljala... ena taka vrata pac kao... x:o)x xDDx ... pa sam? :eek: ful velik... sem cist mickena bla spodaj...

tedaj pa sva tud v montecarlu bla in to glih ko so ble dirke (kar je men tedaj total narobe hodil xDDx - aja kdaj je pol to, zdaj enkrat a ne, vem da je blo ze zlo toplo, da bi skor sel plavat, sam ne se tolk... morda kakega aprila, maja.. al kdaj so te dirke)

*

aja tim ni bil od 36-ih sesti, pac pa od 40-ih... prej je rekel da od 36 (ko sem ga vprasala, da sesti od kolkih xDDx)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...