Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pujsek..pa na družinski izletek šla...ziher na oni strani boljše vreme..

Mater je blo dobr :palec:.

Opozarjam, nadaljevanje sage o taščah x:o)x .

Smo jo šli v bistvu spremljat na tek povežimo soline - 10km, od Strunjana do Sečovelj. Pismu jo občudujem vsakič sproti, ko je pred leti, ko sem jo spoznala, bila strašno bolna, nič ni mogla početi, zdaj pa takele teče, pa 21km maratone tudi :medal: . Na glavo si je postavila lajf, čisto. No še vedno ko smo jo spremljali, je bilo zelo lušno in ko pridem v civilizejšn, je mislim da kar velika možnost, da se lotim česa tazga. Zdaj je tule full snega, pa pozno domov prihajamo, tako da je težje se it kej tazgale.

No in ko sem bila že tam, sem se odločila, da grem pa na 10km pohod ista trasa. Je blo kar lušno, sonček, pa vse.

Škripnila mašina za kruh :O: :vragec:

Ampak...to ni rešilo problema z mašino.

Kok rada tvojo ikonco zagledam. Saj ne da bi ti privoščila, ampak vedno sem v nevarnosti, tudi če se ti kaj manj prijetnega zgodi, tako napišeš, da je za crknit od smeha x:Dx :palec: .

aja!!! na poti na gorenjsko sem kragulja vidla!!!! x8Dx x^x xokx

wow!!! ker vcas mislis, da ga vidis, pa je 'sam' kanja.. sam je tolk visok, da ne steknes...

no on je bil pa pr mir, tko dostojansstveno, prav zame je bil tam.

Vem kaj misliš, tule na Notranjskem je polno takih kraguljev x:o)x, ki glumijo, da so kanje xcivx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:o)x

enkrat si razrednicarka ze ni mogla spomnit vec, da kere pa barve se ne... ko je v nekaksnem skor besu (nad mano) nastevala, da kerih vseh nisem mela, in je... nekaj casa skor sapo lovila, pol pa rekla: kodrlajsasta... xDDx x:px

da sam taka se nisem bla... xDDx

pa sem jo zadrzano opomnila, da tud taka sem jasno bla (*vmesne faze pa to, ko res ne mros rect druzga barvi kot kodrlajsasta). :8): x:px

skoda ker nimam fotk...

xscratchx tedaj nisi mel na telefonu, ki si ga nosil s sabo v zhepu, se fotoaparata. x:o)x x:Dx

pravzaprav ce bi kaj tacga gruntnila, bi bla *cist sfantazirana*. x:px x:Dx

hocem rect... oni en teden al dva, ko sem mela zeleno farbo, mordA NISI mel s sabo fotoaparata, al si mel pa CB film not. x:o)x :madpro:

kajti - 20 let nazaj... plus... stara moja... xsuperx x:px

vse naj daši!! :palec:

kaj lepšega, kot da te na lepo sončno nedeljo zbudi sms, da je na svet pokukala mala Gaja xsrcx x:Xx :2src: ... jasno, da se je rodila en dan po Dašinem RD, če pa ima njena mamica RD en dan za mano xwizardx xsrcbumx

kaj lepšega, kot da te na lepo sončno nedeljo zbudi sms, da je na svet pokukala mala Gaja xsrcx x:Xx :2src: ... jasno, da se je rodila en dan po Dašinem RD, če pa ima njena mamica RD en dan za mano xwizardx xsrcbumx

:palec: x8Dx :palec:

Mega! Cestitke vsem vpletenim! x;)x xrosex xokx

dobre novice enkrat za spremembo mal, ko pokukcas. xDDx

jaz tud dobr. xDDx

gledala mal formule, pol pa celga poirota, zdaj pa planico...

ful je lep soncen dan, se en dober teden, pa se uradno zacne pomlad... spodaj pa sneg... ne spomnim se, da bi blo velikrat cez moj r.d. sneg, sploh tkole, ne sam zaplatke. Noro.

Jp, kragulja, Pujsa, men se vendo kaki ptici pojavijo, ce mam kaj pomembnega al pa kako pomembno obdobje.. (*aja saj res, moram chekirat simbolicno kaj pomen..... no verjetno kot vsi ti velki in sploh ptici, svonoda, sirjave, sirina duha in podobno, sam kragulj mi zveni... se lepse, zanimivejse, ziher je kaka... legenda, mit, nekaj....

Dbest tole s tasco! x^x :palec:

"sedaj pa robert kranjec".. no da vidmo... xDDx

xokx glih tipknila pa gledala, kaksen lep polet!!!!! x8Dx x^x :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm...spat šla okol 2h zjutri...sploh nisem mogla zaspat. :o|o: Pol sm pa okol 9h že vstala in posesala svoj in matkin avto....je bil že skrajni čas...k so smetarji zmer študiral zjutri, če morjo mojga tud not v smeti zabrisat. x:px

No, pa sadje sm nama zmiksala z mami, pa prej sm sendvič maznla. :yumy:

Čez dobro uro grem pa mal na sprehod, k je tak lep sonček. :2src:

Pomlad prihaja. x:)x

AJd, lepo nedeljo. x:Xx

jst se sploh nims sou (spat) :sori:

Hm...spat šla okol 2h zjutri...sploh nisem mogla zaspat. :o|o: Pol sm pa okol 9h že vstala in posesala svoj in matkin avto....je bil že skrajni čas...k so smetarji zmer študiral zjutri, če morjo mojga tud not v smeti zabrisat. x:px

No, pa sadje sm nama zmiksala z mami, pa prej sm sendvič maznla. :yumy:

Čez dobro uro grem pa mal na sprehod, k je tak lep sonček. :2src:

Pomlad prihaja. x:)x

AJd, lepo nedeljo. x:Xx

Pikica, a prideš še mojga posesat? Avto.. (saj jaz to preventivno, če bi kdo hotel vlomit not in kaj iskat, bi ga minilo brskat med vso tisto navlako x:o)x )

(v barvo se pa ne bom vtikala ;) )

Pozdravčke Gaji xsrcx Ful lepo ime...

Jaz tud pozno šla spat, gledala Cesarstvo čutil.. sem bla prepričana, da bom zaspala vmes, pa me je kar potegnilo in gledala do konca. Hudo.. zanimivo.. Par res lepih prizorov, barve.. Zgodba ti tud kar mislit da.. v eni taki kulturi, za katero imam vsaj jaz občutek, da so moški glavni, ena ženskica kontrolira u nulo lajf moškega.. si ga podreja.. do smrti.. hudo.. posesivnost, zaljubljenost daleč čez mejo zdravega razuma.. Ampak majo pa oni precej telih De Sade variant, a ne.. Se spomnim enga filma, pred kakim letom bil na istem programu.. tud tele sadistične fore ble, pretepanje, biči.. No v glavnem, thanx Marsa za priporočilo :palec: se je splačal ostat pokonc xyesx

Maček zunaj golobe lovi pa vsake 10 minut pride nazaj not, ves navdušen in naspidiran x:o)x sam da dogaja.. Jaz pa zraven prezračujem kuhinjo pa počas bom zmrznila x:o)x

Prijateljici sta šli na Irsko SaintPatrick's day praznovat pa dobili sta parfum, ki sem ga po celem Londonu iskala, pa ga imajo očitno res samo na Irskem, ker je njihov.. (za mami, sem ji obljubila, jaz ga mam še pol flaške..) To en parfum, ki me spremlja že.. hmm..več kot 5 let.. od prvič, ko sem bla na Irskem.. tak poleten, morski.. Ga vsake toliko naročim komu, ki gre na Irsko..

Sem mislila it domov danes pa se mi ne da.. Seminarsko grem mal sestavljat pa Sto let samote bom prebrala prvo poglavje pa s tamalim se dobiva, da greva sestrični internet zrihtat.. Končno so zrihtal, bova lahko malo bolj na vezi. Hmm.. mogoče ga pa na kosilo povabim :inocent: bratca..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

..na uno belo blond.

xsingx back to life back to reality... x;)x x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

....

dobr dan

....

kok lepo vreme je dones, js pa skurjen od cvička.... :o|o: x:o)x

včeraj je bil tak čuden dan, na koncu pa zvem še žalostno novico...

dva mulca iz moje soseke, eden 21 let, en pa 19 let, sta se zaletela z avtm, slednji je umrl na kraju nesreče, drugi pa je v kritičnem stanju...

žalostno... kaj je to življenje, dones si, jutri te mogoče ni več....

xrolleyesx

honor and respect

x:Dx :palec: Dobra fora. xnckrivx :inocent: x:Dx

ma mane so na tak načisn sprovociral, da sem šla iz takelepe zlate blont na rdečo..in to čez noč :inocent: x:o)x

je pa res, da so mi 8 ur 'pral možgane' z tem ne upaš x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

....

xrolleyesx

ja, žal včasih mislimo, da smo nesmrtni, in da se nam kaj takega ne more zgoditi xcivx xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Mateja, cestitke!!! x:Xx :palec:

Mysti, jaz sem tudi gledala Viktorje. Mah, skoda je takih dobrih igralcev, ko dobijo tak scenarij v roke :o|o: Meni vsa ta ruska verjanta ni bila vsec. Pa tudi podeljevalci so bili antipatični :sori:

Škoda no. Je pa res, da smo od Zrneca dalje, zelo zahtevno občinstvo.

Vesela sem, da je Planice konec. Grem na sprehod počasi, dokler je se tak sonček, potem pa na delo. Vikend sem zabluzila jasno, zato me po jutri spet ne bo na internet. Ker me resnično zavira ( ker sem odvisna xrolleyesx )

Seal, bad :sori: :V:

Za prvega maja grem na morje xsrcx Lahko bi ze zdaj izkoristila, ker je vikend vedno frej ( pa se iz Lj sem v dobre pol ure ), ampak se nikoli ne spomnim. Danes sem se pa pogovarjala o tem s starsi in jo bom kar pičila. Sprememba klime bo pasala x^x http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/f025.gif

Lepo nedeljo vam zelim http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/d010.gif

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

....

včeraj je bil tak čuden dan, na koncu pa zvem še žalostno novico...

dva mulca iz moje soseke, eden 21 let, en pa 19 let, sta se zaletela z avtm, slednji je umrl na kraju nesreče, drugi pa je v kritičnem stanju...

xrolleyesx

čist sem se spomnala na tebe, ko sem čula to novico :8):

jah življenje je pač tako, treba je živeti, kot da je to zadnji dan...s tem da ni treba da vse napake skusimo na svoji koži... :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

sončke vsemmmmmmm....

jaz sem total v študiju (imam jutri en kolokvij...držat pesti x;)x )

me pa neki zanima: A JE MOGOČE KDO OD VAS IZ OKOLICE kOZJANSKEGA???

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:V:

xvrtcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...