Amis 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2006 Hocem it do mame, pa vmes skocim se na pumpo.kupim chike in se hocem odpeljat v mest in mi avto ni vzgal, ne prvic, drugic, tretjic, ne desetic... :|||pa rukala pa vse, pa nic pomagal ...do zdaj je se zmer in pomaga ce rocno zategnem pa ce je na ravnem al pa mal navzdol in da so poravnana kolesa (vem da se bedast slis, sam je vedno delal)... tokrat sem pa pozabila, pa sem tko da je bocno bil postran, pa se rocne nisem zategnila.in mi skratka ni hotel vzgat.Joj kok se mi je bedast zdel.. in sem tolk trmasta za bedarije, da nocem prosit za pomoc, kao, bom sama zrihtala... no in nisem. in sem bla prisiljena enga prosit... potem sem pa jasno sam dam odpeljala in se nazaj sparkirala. :|||Potem pa sem razmisljala, da tud rect nekomu pomen to da sem 'zrihtala', sploh pa ce mi je to tezje kot pa tezek avto sem pa tja rolat. eh ja...nisem si upala da mi v mestu ne bi vzgal - na pumpi so vsaj maherji pa vedno je kdo pa vozniki pa vse... tam v mestu pa vprasanje... kaksne mlade suhe vidis ki setkajo, kako bodo oni porival iz druge pa tud.. kje, ko je guzva... tam z bocnega kakega parkiranja... ma bedast...tko da, sem cakala da bo tko, da mi prav ne bo pa ne bo, da bom morala gnjavt koga no in zdaj je to. mam dost in grem zrihtat tole. ker kanim se met fiesto, sem se odlocla. magar kaj se mikro, kolkor bo pac potrebno, vlozit. prej sem gledala TLP in je bil en temnopolt, crnec, ki prideluje cvicek nekje na dolenjskem. in je pel zdravljico pa skoz se je smejal... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2006 tko da je danes mal lepši dan. (te je vcer vse skup izcrpal) Zanalašč se bom...na uno belo blond. sej si ne upaš Mysti, jaz sem tudi gledala Viktorje.jaz pa ne, ocitno nisem nic zamudila. Dbest za morje! Sonce Se ze soncimo, sicer v termo zoknih, pa vseeno Se ena slikica sam kaj je tu eroticnega? jaz sem total v študiju (imam jutri en kolokvij...držat pesti )pridna. Bodemo. thanx Marsa za priporočilo se je splačal ostat pokonc .. me veseli, pa tud pozdravljam tvoj okus in shirino in tud, kok preneses tacga (tud tega tezjega pa tacga). aha, ribe so cajt parfumckov... smo vsi nekak not zdaj bolj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 en temnopolt, crnec, ki prideluje cvicek nekje na dolenjskem. in je pel zdravljico pa skoz se je smejal... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2006 Pomlad... ja najprej sem kao bla bolj... pazljiva pri izbiri besede, pol se mi pa nekak ni zdel dost, sploh ker je hecen podatek (ker gre za cvicek ze zato).. pol je pa tole ratal. Boby... hm, mas netresk? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Glava me hoče bolet.. nujno si moram eno luč omislit tlele nad računalnikom.. pišem seminarsko že cel popoldne, pa dokler je svetlo, je kul, pol pa luč.. si pa samo senco mečem Mah domov bom šla odmontirat uno iz moje sobe, saj je nihče ne uporablja.. me veseli, pa tud pozdravljam tvoj okus in shirino in tud, kok preneses tacga (tud tega tezjega pa tacga). A pol nov avto kupuješ * Tlele se bašem s čokolado pa mi v bistvu sploh ne paše WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Evo, Pika je čist peroksidna po tanovem. Sej neeeeeeee. Sm si dala preliv...rjavo-črn. Pa je itak črno vse...mogoče bo na soncu kak rjav odblesk...zdej bom to gor dajala, k ni barva in se spira, tko, da če me res pič, grem na blond. In če bo res štala (kar vem, da ne bo), grem vseen lažje nazaj na rdečo al pa črno. Ampak ta sprememba bo itak šele v roku kakega leta, ne prej. Zdej sm 3 palačinke maznla. Zdej bom šla pa najbrž na drinko s kolegico. Jutr pa spet ob 5h vstat, ker se je treba uvajat...itak se pa morm navadit, ne? Ja, pa sej mi ni težko sploh...vsaj v petek mi ni blo...ker se vidi razlika, a greš z veseljem v službo al z muko. Kr ne morm verjet, da dogaja. Jst sm carica. Marsič, dej res zrihti ti tale tvoj avtek, da ne boš mela skoz slabga filinga. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Piky kakšen preliv to (men so glih zanč povedal, da majo tud tele barve za 5 pranj peroksid not :xx!: itak da sem pol mela scufane lase...) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Mislm, da je bil Country colours....se prav poly...kao za 6-8 tednov (24) pranj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2006 Pikica, bravo!!! ker nas NISI poslusala. resno mislim... ker si poslusala SEBE, probala. (saj ti ziher pase, saj si svetla.. torej najbrz bi pa res cist lohk bla blond.. bi te mroala vec kot 2x na hitrico vidt ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Pikica, bravo!!! ker nas NISI poslusala. resno mislim... ker si poslusala SEBE, probala. (saj ti ziher pase, saj si svetla.. torej najbrz bi pa res cist lohk bla blond.. bi te mroala vec kot 2x na hitrico vidt ) Ista sm k prej. Nis dobr prebrala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Silicone freesam kaj je tu eroticnega? Na Luninem netu, izracun horoskopa, napise tole za ribe:""Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, so zelo obcutljivi in dojemljivi za razpolozenje okolice. Imajo neskoncno intuicijo in posedujejo ogromno modrosti. Zelo so samokriticni, navadno celo prevec, kar jim otezuje doseganje ciljev. Imajo mocan cut za etiko in estetiko. So zasanjani in leteci, pesniske in umetniske duse, cesto jih najdemo med glasbeniki, umetniki in igralci."" Glede na obliko, simbolnost in ce se to ni bilo dovolj, napis "Silicone free",bi pricakoval, da bo jasno, da so to, vulgarno povedano, joski. I zvijezde kadkad grijese Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 kaj je Daša dons našla na sprehodu funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 jel ovo šišmiš...... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Mislim, da sam vidio micu macu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 šiš miš ... revež, ga je nekej zmedl (kaj ga nau, tale dolga zima, pol pa kr na lepem sonce u glavo), pa je bil sred belga dne pokonc funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Evo, jaz pa danes bolj ali manj jem Saj se kesam, aja imam dober izgovor za nažiranje- luna konjukcija saturn, tako nekako Poslušala sem odlične pesmi snete z mule in tako je moja duša nahranjena (in ušesa). Pa bila sem zelo pridna, saj sem imela inštrukcije za matematiko in upam da bo šlo Aja, še to, čisto malo mi še manjka, da naredim popolno špago. Ja, ja naslednji teden bo že cela In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Drčer Uf uf kak dan.....lep, sončen Po dolgem času sn spet staro majkico peljal na sprehod, hehe, je faca (še mal pa bo 94), k si je ne da več kar začne jamrat, da ne more več, sam pa ji ne nasedem več, sn jo že skužu, sva kar naredla planirano turo. No, sva naredla enourni sprehod, mi je vse živo razložila, med drugim tud kak lep fantek sn bil, k sn 3 letn molil "Sveti angel varuh moj" , so ble vse ome čist nore name. No, pol smo skup kosilal , s fotrom sva dohodnino porihtala, me skor kap, k bom mogu zgleda enih 150 jurjev še jim plačat :xx!: :xx!: Morm to porihtat, neki ne špila, boljš, da mi več odtegujejo, k pa to pol naenkrat plačat, ipak.....No, pol sn še renglo spucal, pa v pralnico odpelu......pol pa sn še bivšo obisku pa mojga mujceka...... Nič kaj fajn mi ni blo sicer, sam sn kar razčistu, tud obžaloval marsikaj in se obsojal, se mi zdi, da ona pa mi še vedno marsikaj zameri, zravn nje na trenutke dobim občutek, da sn bil živa zloba, slab, slab, slab........ Me na konc sam v slabo volo spravla......no, se mi pa zdi, da sem vsaj končno uspel prekinit s preteklostjo na tak in drgačn način......Še to, da je lušna k sam satan me ne gane več tolk Mucek pa se je tolk cartal Kakorkol, zdej sn še neki za službu naredu, zdej pa mal preberem kaj pa vam dogaja..... : Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Teb zgleda velik! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 vsaj spomni se kaj, za razliko od drugih k ne vejo kje tatooje fašejo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Gnilila (kok mi je pa všeč tale beseda ratala, sori Boby... )Danes: se uspela po telefonu skregat z bratom, jedla, prebrala dve poglavji Sto let, jedla, napisala okostje za seminarsko, jedla, gledala TV, jedla, gledala TV, jedla.. Bistvo: kr neki se nažiram dons ka me je res tist včer tko zadel, da se morm zdej s hrano tolažit al kaj Koka Ma nič, spat se bom spravla. Jutr mam faks v planu... šišmiš še nikol od bliz vidla.. kok je pa to luštkano a je vse OK z njim? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 to pa drzi. zlo! vsaj zame. sam tisto o modrosti, bl za rezervo uzamem Na Luninem netu, izracun horoskopa, napise tole za ribe:""Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, so zelo obcutljivi in dojemljivi za razpolozenje okolice. Imajo neskoncno intuicijo in posedujejo ogromno modrosti. Zelo so samokriticni, navadno celo prevec, kar jim otezuje doseganje ciljev. Imajo mocan cut za etiko in estetiko. So zasanjani in leteci, pesniske in umetniske duse, cesto jih najdemo med glasbeniki, umetniki in igralci.""... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 šišmiš še nikol od bliz vidla.. kok je pa to luštkano a je vse OK z njim?misilm, da ja... Daša ga je odkrila v enem razpadajočem štoru in je nekaj prav zmedeno gledal v svet, potem pa se skril nazaj v luknjo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 tale internet doma bo pa treba nujno zrihtat. Zdaj crkuje že 2x na dan po cel dan .Sem pa spet pred dilemo, ko bom šel v Lj. diplomo pisat, ali kupit en rabljen komp samo za pisat, kak film pogledat, muziko laufat in surfat, ali naj kupim kaj bolj oreng, da bom imel še pol za doma...samo sem s financami bolj na kratkem, me utegne pol kje drugje zaštihat x:O) Šišmiš, huh, pri nas ga je nekoč v OŠ sošolec prinesel k biologiji, nam je po razredu letal luštkana zadevica Mick, tebe pa občudujem, kako potrpežljiv si s staro mamo. Moja začne takoj jadikovati, kako ji je bilo hudo v življenju, kaj je vse pretrpela, kako je bila vsem dobra, zdaj jo pa nihče ne mara...res mi jo je težko poslušat, zato se malce ogibam dolgim debatam z njo... najhuhe pa je, ko hoče vedno imet prav... smešno pa, ko želi izgovort kako daljšo strokovno besedo, pa se je ne more spomnit. potem pa pol ure razmišlja, kako se temu reče, na koncu se spomni, in jo nekako pove, vendar požre kak zlog ali dva... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts