nataly 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Eh ribe ja..o tej modrosti se jaz tudi vprašam(imam v mislih najstarejšo - je pa res, da trenutno hormoni govorijo)No..hotla sem samo pozdravit vse popotovalne, pa bolne..in manj bolne in prestrašene in žalostne sploh pa vesele Sem imela nove sosede včeri na obisku - imam filing, da mi poskušajo neko vero predstaviti - neki citati svetega pisma padali kot po tekočem traku...upam da nista kakšne JP...če pa že glih sta...naj me pri miru pustijo..(in ujela, da ne marajo živali no ne vem kako bo torej tole sosedstvo šlo vkup) Sicer pa končno ZVONČKI.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Bobnar, tebe pa občudujem, kako potrpežljiv si s staro mamo.A si mislu Mick? Mali, nepozoren si. Eto, 2 uri na radiu že oddelala in tko vsak dan....se pravi vsak dan ob 5h vstat. Sej kul...I like it. Dons mam pa faks, a ne? Se prav do 12h delam, pol damu na kosilo in pol na faks. Kiham k prfuknena...pa ne spet bolana bit, no. K je od sestre tip neki fasu, pol pa cela bajta kiha zdej. :xx!: Dons šefu povem za radio....držte pesti, da obdržim tole. Rabm nujno...če ne pa če kdo ve, da kdo rab za 4-5 urc na dan kako računovodstvo/administracijo....let me know. Poročam kasneje. Lep dan....13 stopinj bo popoldne. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Pomlad bo Mateja čestitke mamici ..je res hec, kako se datumi poklopijo.. * nadaljevanka še traja... , malarji so zaključili komaj v soboto zarad tiste zmešnjave z barvo.Ampka zdaj je kul, natanko tako,kot sem želela... Mizar je prejle nekaj nakladal, v glavnem, mislim, da jih danes ne bo, da bodo kuhinjo montirali jutri... * preživeli Janov maturantski ples v soboto, o podrobnostih raje ne bi...je pa bil luškan in četvorko kar dobro odplesal... Ampak, kot je Sara včeraj rekla, mami, daj, delajmo se, da tega večera ni bilo...ona že ve, zakaj :xx!: saj sem mislila neke pridige držat, sam saj je res.Sama ve, kaj je naredila narobe, kaj čemo zdaj iz tega cirkus delat...Priznam pa, da sem bila mal nervozna, ker smo imeli hecno zasedbo pri mizi, zraven so šli namreč vsi Janovi naj frendi, so rekli, seveda se moramo tega udeležit... , pa še tri Sarine frendice, ki so bile soplesalke janovim sošolcem...In potem sem sam gledala, za katerim šankom popivajo... ...tekila je tekla v potokih... Sem opazovala okoli, drugi so pripeljali babice in dedke, pa tete in strice in tako...naš pa frende, nas je bilo 11 za mizo...mi je to bilo kul, vseeno... kak teden je za mano zdaj, ko gledam nazaj.Totalna presija na vseh koncih, pa še sem utegnila mrk doživeti po svoje.. zdaj pa mal bolj izi scena...veseli del rožnega venca prihaja, opremljanje in tako... Sonce je, čeprav je bilo zjutraj - 3 stopinje in sem še praskala led s šip... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 ja, mislil sem Mick , pardon, Mick in hvala Pikica za popravek...glede službe pa, Pikica, te na OS kontaktiram, ker me zanima ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 pikica, sem vidla, jasno da svetlorjava ne more prjet na crno v smislu da bi zdaj blo svetlo...ampak si nardila pac ta kroak.ce se bos uffurala res, ne bo sam 1x. Aliana, mene si najbrz sprasvala, ce nov avto - ne, sem rekla da mislim fiesto se pedenat.. pa tud, nov avto, zarad starterja? a tko hitr vi odpisete stvari?men bi blo meumno dat vec casha za podoben, a recimo slabsi avto.... v marutija nisem vlagala, sem se mi pa splaca vlozit tud kaj vec kot 10 jurjev. Wow, Mateja, netopircek!!!!! pa kok rEjen, debelckan!!!! Nat - ZVONCKI!!!!!tud vcer jih opazla. Astra , sam da je (pa sam da je matura mim ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Aliana, mene si najbrz sprasvala, ce nov avto - ne, sem rekla da mislim fiesto se pedenat.. pa tud, nov avto, zarad starterja? a tko hitr vi odpisete stvari?včas še prej mah vzgoja, moj oči bi ga že zdavnej menjal... sej maš prav drugač... Kake čudne sanje mela, so me čist zbudile.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 ja, saj.... pac razlicno furamo. jaz tud ful sanjala, pa vse pozabila, ko me je zbudil telefon. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Bobnar, tebe pa občudujem, kako potrpežljiv si s staro mamo. Moja začne takoj jadikovati, kako ji je bilo hudo v življenju, kaj je vse pretrpela, kako je bila vsem dobra, zdaj jo pa nihče ne mara...res mi jo je težko poslušat, zato se malce ogibam dolgim debatam z njo... najhuhe pa je, ko hoče vedno imet prav... smešno pa, ko želi izgovort kako daljšo strokovno besedo, pa se je ne more spomnit. potem pa pol ure razmišlja, kako se temu reče, na koncu se spomni, in jo nekako pove, vendar požre kak zlog ali dva... Mah, ni tolk hudo, k sam na obiske hodim pa to, ne živim z njo, pa se mi tiste trenutke, ki jih preživim z njo ni tolk težko prilagodit. Ipak sem kot otrok ob njej gor rastu.......Če vidim, da je srečna, ko pridem, pa se mal ukvarjam z njo, je to edino kar je pomembno, od tolk starih ljudi pa je težk pričakovat, da neb bli tečke mal....Velik več potrpežljivosti potrebujejo moji starši. Jebat ga, visoka starost...... Danes sem nostalgičen mal, čist umirjen sicer. Če se slučajn ne motim, sem končno zaključil eno dolgo poglavje, epizodo v mojmu lajfu.....Čudn občutek, res. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Res je pri starih ljudeh potrebna velika potrpežljivost. Mi bomo lahko že hvaležni, če bomo tako starost doživeli, kaj šele, da bi bili pri popolnoma zdravi pameti. Sicer sem pa tudi sam mnenja, da se pri meni dogaja neka prelomnica, začetek nečesa novega...sem poln pričakovanja, in upam, da ne bom zatajil, da me ne bodo premagali moji stari vzorci vedenja. Potrebujem in željan sem spremembe. Mogoče je pa le lažen občutek, za katerega je kriva tista knjiga od Veneta: Bogastvo je v nas in bo kmalu minilo... upam, da ne ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Jaz pa nimam prav veliko potrpljenja z staro mamo. Imam jo ful rada, ampak ni se tako stara ( 69 ), ampak najbolj pomembno vprasanje od nje zame je: Kaj boš jedla? In potem: Zakaj ne ješ? A si že kej jedla?Druga stvar, ki je glavna pri njej je pa, kaj si bodo sosedi mislili: Kaj si bodo sosedi mislili, ce imas tako umazan avto ( ce pridem tja iz spomladanskega blata, ker res nimam kaj)? Kaj bodo rekli sosedi, ker si tako ali pa tako oblecena? In tako dalje in tako dalje Al pa ce govorim prenaglas...Potem je pa se njeno pospravljanje. Vse mora biti kot v skatlici. Ko sem se kdaj pri njej ucila in sla umes malce ven, da sem naredila pavzo, mi je vse pospravila. Ko sem prisla nazaj, so bile vse knjige zaprte in na rob poravnane Se zadrzujem uspesno sicer, ampak ne dolgo Pol grem pa na sprehod Drugače pa tudi jaz potrebujem malce optimizma. Samo se o morju razmisljam. To mi trenutno daje motivacijo, da se ucim Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Dobro startaj v nekaj novega, cashy...... Faaaaaaaak......iz kože bom skoču. Še ni konc, joj kak sn jst že utrujen od tega, a izginejo kdaj sence preteklosti, bemu sunce. Utrujen sn že od tega......zlo. Nkol konca. Grrrrrrrrrr, popenu bom, čist zares. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Dobro startaj v nekaj novega...... Faaaaaaaak......iz kože bom skoču. Še ni konc, joj kak sn jst že utrujen od tega, a izginejo kdaj sence preteklosti, bemu sunce. Utrujen sn že od tega......zlo. Nkol konca. Grrrrrrrrrr, popenu bom, čist zares. drži se. Čas vse celi... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Thx. Pa kolk časa je treba, bemu? Na živce mi gre vse skup, še sam si grem, jaz bi rad zadihal spet s polnimi pljuči.......Pa še ta preklet občutek krivde, hodi vztrajno in vedno za mano, k da je s sekund lepilom name naliman..... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Thx. Pa kolk časa je treba, bemu? Na živce mi gre vse skup, še sam si grem, jaz bi rad zadihal spet s polnimi pljuči.......Pa še ta preklet občutek krivde, hodi vztrajno in vedno za mano, k da je s sekund lepilom name naliman..... :xx!: Vse je za nekaj prav... Pa razčisti zakaj imaš sploh občutek krivde... Lahk da je po nepotrebnem. Oz. se nekdo tudi, da bi ti ga vzbudil... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 ah saj bo, Mick! Kot pravi Tina - cas res celi vse rane.... Michelle, sem se prav posmejala tvojmu postu... je tko... 'znacilen' nekak. bod vesela, ko mas tko mlado staro mamo. moja mama je skor 10 let starejsa od tvoje stare mame.in s tem, kar bodo sosedje rekl, se je ze zdavnaj nehala obremenjevat, kaj pa je hotla, revca. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Mick, pri meni se vleče že 7 let, pa še vedno nisem zih da je konc Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 (raki ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 (raki )Kdo pa je rakec? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 onix (asc) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 onix (asc)Aja hehe se mi je čudn zdej, k je lih prej v škorpijone uletu - dvojček Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 potlej je pa onix nekej podobnega kot jaz. mislim tako osnovna dva znaka. sonce, ascendent. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Vse je za nekaj prav... Pa razčisti zakaj imaš sploh občutek krivde... Lahk da je po nepotrebnem. Oz. se nekdo tudi, da bi ti ga vzbudil... Jaz več res ne vem zakaj je "to kar se mi dogaja" prav, res ne vem. Zakaj ga imam? K sn bil slab, zgubu sn se in bil slab človk do nekoga. Nefer. Pa ne namerno, enostavn sn se zgubu.....Nihče mi ga posebej ne vzbuja, mene bremeni, ne spoznam se v tistem kar sem počel, k da si sam ne znam oprostit.......da sn se zgubu. Sam, če se zgubiš, se potrudiš se poiskat, ne pa še drugega v zgubo porint, ne? Včasih mi je res vsega dost, mogoče pa jaz nisn tip za bit s kom, mogoče ne znam ljubit, mogoče zahtevam preveč, mogoče sem presvojeglav (al egoističen?), da bi kdo zdržau z mano......Naj so bejbe še tolk ok do mene, vedno neki zajebem, jst mam tega dost!!!! :xx!: :xx!: Marsa , Onix....7 let????????????? Nea me straši, no...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Jaz več res ne vem zakaj je "to kar se mi dogaja" prav, res ne vem. Zakaj ga imam? K sn bil slab, zgubu sn se in bil slab človk do nekoga. Nefer. Pa ne namerno, enostavn sn se zgubu.....Nihče mi ga posebej ne vzbuja, mene bremeni, ne spoznam se v tistem kar sem počel, k da si sam ne znam oprostit.......da sn se zgubu. Sam, če se zgubiš, se potrudiš se poiskat, ne pa še drugega v zgubo porint, ne? Včasih mi je res vsega dost, mogoče pa jaz nisn tip za bit s kom, mogoče ne znam ljubit, mogoče zahtevam preveč, mogoče sem presvojeglav (al egoističen?), da bi kdo zdržau z mano......Naj so bejbe še tolk ok do mene, vedno neki zajebem, jst mam tega dost!!!! :xx!: :xx!: Marsa , Onix....7 let????????????? Nea me straši, no...... Ne se smilt sam seb. To je največja napaka. Če si imel moč, da si dojel, da si nekoga prizadel, maš tud moč in možnost (ta namreč vedno je, če hočeš), da se opravičiš- nekako popraviš, pa čeprav je potrebna le ena beseda - "oprosti"... Sam včasih je to najtežje....Good luck... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 mick, ne rečejo zastonj, da se je treba znat sprejet...vsak sam sebe, takega, kot v nekem trenutku je....al pa je bil....pišuka, no...ljudi lahko prizadanemo tudi takrat, ko se nam o tem še sanja ne...... ...sej nis nobenga fental.....si pač nekoga prizadel....pa čeprav nenamerno...ni bilo prvič in tudi zadnjič ne bo. tak je pač ta svet...js lahko tud koga prizadenem, že sam s tem, da drugače gledam na svet....pa to nekoga prizadene....zelodober je zato nasvet iz knjige "pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa povsod": za sabo ne puščam mrtvih...le lažje ranjene. saj se ne norčujem, veš....sam je že tako, da se nam to zgodi oz. dogaja....in če si misliš uspešno težit, zato tebi ali drugemu ne bo nič bolje....vso srečo pri kenslanju občutkov krivde...so trdovratni, saj vem.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts