Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Saj se ne. Forum "zlorabljam", da si dam duška. x:Ix Nisem tip človeka, ki ne bi znal rečt "oprosti", to sem itak že storil. Gre za globji blem, se mi zdi, pri men, deloma pa tudi za posledice, ki sn jih povzročil. Pismo, v lajfu sn bil deležen ljubezni vsaj štirih prekrasnih deklet, burek k sn sm mel še srečo, da so ble tolk luškane kot karakterno super osebe, pa tud sam sem se v te zacopal, pa misliš, da nisn kdaj zajebu? :xx!: :xx!: Eh, brez veze, grem štrik iskat.... :xx!: :o|o: x:Dx Ne, nč se ne smilim, verjetn mal dobivam skoz vest to kar sn dajal, prav mi je. Sam res pa je, da se zdej pa resnih vez kar bojim mal al pa celo mal bl.... :sori:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Jaz več res ne vem zakaj je "to kar se mi dogaja" prav, res ne vem. :o|o: Zakaj ga imam? K sn bil slab, zgubu sn se in bil slab človk do nekoga. Nefer. Pa ne namerno, enostavn sn se zgubu.....Nihče mi ga posebej ne vzbuja, mene bremeni, ne spoznam se v tistem kar sem počel, k da si sam ne znam oprostit.......da sn se zgubu. Sam, če se zgubiš, se potrudiš se poiskat, ne pa še drugega v zgubo porint, ne? Včasih mi je res vsega dost, mogoče pa jaz nisn tip za bit s kom, mogoče ne znam ljubit, mogoče zahtevam preveč, mogoče sem presvojeglav (al egoističen?), da bi kdo zdržau z mano......Naj so bejbe še tolk ok do mene, vedno neki zajebem, jst mam tega dost!!!! :xx!: :xx!:

Marsa x:Xx , Onix....7 let????????????? :eek: Nea me straši, no...... :sori:

ah daj no :vio: xsrcx ne bit tak do sebe...zgodilo se je pač kar se je...nehi iskat krivde sam pri sebi....lepo si oprosti in ji oprosti in pojdi naprej x:)x xsrcx boš videl svet bo čisto drugi xwizardx xwizardx x:Xx

a raki so taki :eek: kaj šele čaka mojo lubiko(nečakinja xsrcx ), ko je 3x rakica :O: :inocent:

Saj se ne. Forum "zlorabljam", da si dam duška. x:Ix Nisem tip človeka, ki ne bi znal rečt "oprosti", to sem itak že storil. Gre za globji blem, se mi zdi, pri men, deloma pa tudi za posledice, ki sn jih povzročil. Pismo, v lajfu sn bil deležen ljubezni vsaj štirih prekrasnih deklet, burek k sn sm mel še srečo, da so ble tolk luškane kot karakterno super osebe, pa tud sam sem se v te zacopal, pa misliš, da nisn kdaj zajebu? :xx!: :xx!: Eh, brez veze, grem štrik iskat.... :xx!: :o|o: x:Dx Ne, nč se ne smilim, verjetn mal dobivam skoz vest to kar sn dajal, prav mi je. Sam res pa je, da se zdej pa resnih vez kar bojim mal al pa celo mal bl.... :sori:

mah sej bo...se bo že našla taprava, ki ti bo dala vetra x^x :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

V naslednjem življenju, klarus? :vragec: x:Dx Sedanja? xsrcx :inocent: Eh, vsaj pri dveh od tistih štirih ljubezni sn bil v seb globoko prepričan, da je prava.....Pa nič od tega. :o|o: Pa sn mel vse......notranjo in zunanjo lepoto, pozornost, nežnost, prijateljstvo, dober seks........Al Mick pač ne more bit Mick, če ga ne vserje neki slej ko prej..... :o|o: :xx!:

K. Čapek

xscratchx

x:Dx x:px

... Pa ne namerno, enostavn sn se zgubu......

tedaj ko si na eni stopnji, ne mroes znat za visjo stopnjo - nazaj pa lazje vidis, kje si sfalil kaj.

sicer pa: 'na potovanju nik(d)ar ne sledi (samo) glavnim cestam; izgubi se (kdaj)'. :palec:

mick, ne rečejo zastonj, da se je treba znat sprejet...vsak sam sebe, takega, kot v nekem trenutku je........

natancno to. :palec:

a raki so taki

ja, raki so (tud) taki... se posebej asc... najlazje je lunam... (od S, L, A)

sicer pa, to nic ne pomen - stelij najveckrat poudari planete, ne znak.

ce sta recimo sonce in luna v istem znaku, se preusmer na asc in je veckrat TA mocnejsi, pa ceprav v manjsini..

res, vcas je tko, tud tle: manj je vec. ;)

kar pomen - ce ma tvoja necakinja se kaj mocnejsega, zna ono prevladovat (al pa vsaj uravnotezit)... ze od osebnih je lohk kaj v dvojckih, levu, pa je prec drugac

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eh, mick, pridejo dnevi, ko zgleda mal bolj črno vse skup.. pusti preteklost za sabo, je že mimo.. pa ne se bat prihodnosti... xsrcx

Šla se neki zment za zobarja, sam mam tolk čuden občutek, da bodo zabluzili :inocent: Sem že naročena čez en teen, pa bi morala nekak uradno zobarja zamenjat pa sem šla vprašat in so rekli, da ni panike, da se to pol zrihta.. Ma ne vem.. bodo vidl, če res..

Na uni stolpnici, ko se pelješ v center, je pisalo, da je 10 stopinj x:)x Pa dva motorja sem vidla x8Dx Pomlad se definitivno začenja :palec: (sem imela že idejo, da bi se domov odpeljala, se vsedla na motor in šla en krog.. pa bo počakal do naslednjega vikenda, naj se malo ogreje še...)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xokx pr men pise 11. xsuperx

in res sem nekaj prejle kratke majice iskala, chekirala. x8Dx

ja saj po mojem je res tko aliana - sam podpises nekaj, najbrz.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:px

tedaj ko si na eni stopnji, ne mroes znat za visjo stopnjo - nazaj pa lazje vidis, kje si sfalil kaj.

sicer pa: 'na potovanju nik(d)ar ne sledi (samo) glavnim cestam; izgubi se (kdaj)'. :palec:

natancno to. :palec:

Ja, saj. Ampak jst sm znal al pa znam bit tud pretirano slep za svoje brezveznosti :xx!: Kako dimenzijo dobijo, ko jih vidiš z distance, boljš, da ne pravim. Pa včasih sn kar jezn na fotra mal, k mi je cel lajf vbijal v glavo "poštenost, poštenost, poštenost"! Kaj pa je pošteno, a vemo vedno kaj je pošteno, a je to kar je po tvoje pošteno tudi za druge? No, nekaj mojih fint bi tud slepec proglasil za nefer.....

Jaz sem se že tolkrat izgubil (tko al drugače), da sn že mal utrujen od posledičnega iskanja..... :o|o:

Ja, saj vem, dans je moj dan..... :xx!: :xx!: :xx!:

K. Čapek

Pr men pa 12 stopinj. Zmagala sm. x^x x:Dx

Mickeni. xsrcx Mal se zjadi tuki in dej ven, pejd na dolg sprehod in razčisti. :palec:

Šefetu sm povedalal in je reku, da bom ostala še kake 2 meseca, da uvedem novo...tko da, vsaj tolk časa mam še mir, pol grem pa iskat novo službo za popoldne. Ampak se mi je kamen odvalil, da sem le povedala in da je mimo. :switz:

Zdej mam pa fax ob 4h. Televizija. :palec:

Pridni bodte. x:Xx

Šefetu sm povedalal in je reku, da bom ostala še kake 2 meseca, da uvedem novo...tko da, vsaj tolk časa mam še mir, pol grem pa iskat novo službo za popoldne. Ampak se mi je kamen odvalil, da sem le povedala in da je mimo. :switz:

:palec: :vtz: :medal: x:Dx

Pr men pa 12 stopinj. Zmagala sm. x^x x:Dx

x:Dx x:px x:Dx xcivx

Kul ko si tole dorekla s shefom... v dveh mescih pa se marsikaj zgodi. :palec: x8Dx

Picasso

Eh, Mick sprejet sebe do obisti takega kakršni pač smo,je težko,......ampak to je končna faza,...še prej te čaka mukotrpno delo spoznavanja sebe in priznavanja sebe kot takega,..šele nato se lahko sprejmeš. Hja lažje (menda) je blefirat sebi in drugim kaki smo oz kaki bi bili. Pa misliš, da je luštno cel lajf se kazat po vnaprej "nastavljeni fasadi" ?,.....meni ne,.....praviš si zajebal kr štiri krasna dekleta,...no ja kapo dol, jest sem jih več (moških jasno),....pa si jih ti??? načrtno???......čemu so ti pa "dopustile"???.....v vezah slednje ni tako enostavno......na koncu ko pogledaš pošteno tudi krivde ni,...na nobeni strani ne,....vsaj v tem pomenu ne,.......ker na koncu ugotoviš, da si z nekom toliko časa, dokler se en od drugega učita,......nekaj v tebi je bilo, da si odreagiral tako, in od tebe zavisi, da boš/če boš zvedel zakaj je temu tako.........in ko boš zvedel, si siguren, da boš naslednjič odreagiral drugače?.....ali boš morebiti "krasna" dekleta gledal "drugače"??,......to je life,...učitelj vse življenje, če smo ga pripravljeni sprejet in živet, torej učit,....lohka pa ždiš v kalupu in životariš,.....pa posipanje s pepelom za nazaj,....niso te še skurl, torej pozab na to.

Vse dobro! (pravjo) :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ma Mick... devica, devica... prevec brskas skoz not nekaj...

al se prilagodis, drugim, si FER, al pa pac kaj druzga. ampak se odlocis, ce se ne da vsem ustreci, bos pa jasno najprej seb.

Picasso

V naslednjem življenju, klarus? :vragec: x:Dx Sedanja? xsrcx :inocent: Eh, vsaj pri dveh od tistih štirih ljubezni sn bil v seb globoko prepričan, da je prava.....Pa nič od tega. :o|o: Pa sn mel vse......notranjo in zunanjo lepoto, pozornost, nežnost, prijateljstvo, dober seks........Al Mick pač ne more bit Mick, če ga ne vserje neki slej ko prej..... :o|o: :xx!:

v tem x^x v naslednem boš itak kobilca :vragec: x:Dx pol pa napiši na list papirja vse te 'felerje' pa se malo analiziri in list enostavno zažgi :palec: x^x sej bo mick :vio: vem x^x x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Eh, Mick sprejet sebe do obisti takega kakršni pač smo,je težko,......ampak to je končna faza,...še prej te čaka mukotrpno delo spoznavanja sebe in priznavanja sebe kot takega,..šele nato se lahko sprejmeš. Hja lažje (menda) je blefirat sebi in drugim kaki smo oz kaki bi bili. Pa misliš, da je luštno cel lajf se kazat po vnaprej "nastavljeni fasadi" ?,.....meni ne,.....praviš si zajebal kr štiri krasna dekleta,...no ja kapo dol, jest sem jih več (moških jasno),....pa si jih ti??? načrtno???......čemu so ti pa "dopustile"???.....v vezah slednje ni tako enostavno......na koncu ko pogledaš pošteno tudi krivde ni,...na nobeni strani ne,....vsaj v tem pomenu ne,.......ker na koncu ugotoviš, da si z nekom toliko časa, dokler se en od drugega učita,......nekaj v tebi je bilo, da si odreagiral tako, in od tebe zavisi, da boš/če boš zvedel zakaj je temu tako.........in ko boš zvedel, si siguren, da boš naslednjič odreagiral drugače?.....ali boš morebiti "krasna" dekleta gledal "drugače"??,......to je life,...učitelj vse življenje, če smo ga pripravljeni sprejet in živet, torej učit,....lohka pa ždiš v kalupu in životariš,.....pa posipanje s pepelom za nazaj,....niso te še skurl, torej pozab na to.

Vse dobro! (pravjo) :palec:

Ne želim si blefirati, ne da se mi samemu sebi lagat, kak sn bil ok in ah ter sploh (no, saj tud to sn bil x:o)x ). Morm jaz to neke stvari razčistiti mal. Štiri krasna dekleta sn omenu, k so to tista dekleta, s katerimi sem bil mal dlje v vezi, se zaljubil, v nekatere od njih, vsaj dve, bil čist nor, bedeč sanjal od blaženosti. Seveda so tu bile še druge ženske, samo ok, mogoč jim ni uspelo priti toliko globoko vame al pa zato ni bilo niti priložnosti ali želje al česarkoli že. Od njih sem se umaknil, ker pač to ni bilo to, bilo je lepo, ko je bilo.......Tega ne štejem za nek zajeb, glih. Sam ko bedeč sanjaš, ko si res nor na nekoga, živiš skupaj, je fajn frendica, ljubica itd., se ti čist predaja, pa vseen kiksneš, tud skrajno mim (o tem raje neb), no tega pa me počas postaja strah. A sem tolk nezrel, al se tolk naveličam hiter, strelček smotani, a ne znam ljubit - torej funkcioniram dokler sem zaljubljen, ne znam pa teevforije zaljubljenosti v ljubezen spremeniti, al sem čustveno mal adijo do žensk al koga vraga? Ta dekleta, razen ene, še vedno vidim kot krasna, smo prijatelji......tud njihove ugotovitve so podobne....ti si ful fajn, s tabo je blo nepozabno, sam.......te pa mam velik raje zdaj k sn si opomogla od tebe za frenda k pa za tipa, k si nestabilen u 3 krasne, zravn tebe mora človeka vedno bit mal strah, da ne boš tu in tam zabluzu..... :inocent: Boljš met enga manj fajn, pa se vsaj varna počutim. Tko nekak, skračeno. :eek: Če sn sam in nezaljubljen mi ni prav, sam če sn v vezi tak, pa tud jebeš......to. Zbloznjava..... x:o)x Čemu so mi dopustile? Heh...... :inocent: K sem enostavno piču po svoje, ne glede na eventuelne posledice.......Ni se me dalo vstavit, misliš, da niso poskusile? Pa saj vseen, dans me trga ful, rad bi končal počas s to mojo nestabilnostjo, se mi zdi, da mi bi bil lajf lažji.......Saj sn poskusu, pol pa mi je spet neki vrag falil.......Matr, bom brisal te poste, k že tu mač bluzim.... :xx!:

K. Čapek

saj res, zdajle sem se spomnila, da je sla Daisy dons v bolnico.

drzi se, Daisy! xwizardx

Picasso

Daisy xcrossfingx :detelca: xcrossfingx

Ja, jaz pa tu bluzim s svojimi fintami, folk pa take bleme..... x:Ix :o|o:

ma Mick... devica, devica... prevec brskas skoz not nekaj...

Cccccc..... x:o)x Ja, saj, se mi zdi, ko berem tvoje poste na moj bluz, da mi ena "mala šola" pr teb neb škodla.... x;)x x:Dx

K. Čapek

No Mick, pa smo tam....."enostavno si piču po svoje"......sej si vse povedal,.....eee, na tebi je pa zakaj si piču, in "kam", česa si se nadejal,....ali "pred čim" si šprintal nekam,.....in zakaj si mislu, da če bi "ostal" ne bi bil bil to ti?,......no viš, par odgovorov pa si kompleten,...... x:)x

p.s.

..in na koncu, boš ugotovil slednje, moškega v tebi lahko "potrdi" samo ženska, ki si si jo izbral in kot tako "potrdil" ti sam,...vse "ostalo" je iluzija od lekcije ...

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ja vsak ma svoj(e) blem(e).

nisem vidla, da si napisal vmes..

ma saj ti cist dobr gre, Mick, saj lohk vsak samo sam svoje teste resh. x;)x :palec:

Picasso

Mick, saj greš v pravo smer...kar tako naprej. :palec:

ozavestil si, kaj je težava pri tebi, in sedaj jo lahko začneš reševati. Očitno si se tokrat rodil za to, da daš to lekcijo skozi...prej ali slej ti bo uspelo, samo vztrajaj... x;)x :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Mickeni. xsrcx Mal se zjadi tuki in dej ven, pejd na dolg sprehod in razčisti. :palec:

Pikica x:Xx Ja, tist prv mi že ful gre, tist drug pa še sledi. Pa še eno masažo si bom prvošču. x^x

K. Čapek

No Mick, pa smo tam....."enostavno si piču po svoje"......sej si vse povedal,.....eee, na tebi je pa zakaj si piču, in "kam", česa si se nadejal,....ali "pred čim" si šprintal nekam,.....in zakaj si mislu, da če bi "ostal" ne bi bil bil to ti?,......no viš, par odgovorov pa si kompleten,...... x:)x

p.s.

..in na koncu, boš ugotovil slednje, moškega v tebi lahko "potrdi" samo ženska, ki si si jo izbral in kot tako "potrdil" ti sam,...vse "ostalo" je iluzija od lekcije ...

:inocent: Dobra vprašanja s ti to zdej men postavla :palec: Blem je, k odgovorov ne poznam. :o|o:

Ja, to se pa strinjam.

Sam, jst nisn več 25-30 letn mulo, se te ne morm bezljat cel lajf neki, ne.....in iskat, iskat, iskat..........imet nekaj kar sn lahko (bil) samo srečen, da sem imel, imam, pa vseen bezljat? Tu neki ne špila, garant! :o|o: Pa kaj sm potem iskal al bom iskal al kakorkol že? Men se včasih zdi, da pri seb nisem nekaj uspel zbezljat na plano.... :o|o:

Cashy, thx x:)x , Marsa x:)x

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...