Aliana 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 jutro (en) (lep) dober dan. (največja anomalija zadnjih dni ki jo slišimo po javnih občilih, nihče od slovenistov pa se še ni obregnil) maš prav, sam ni zadnjih dni, tole se že dolg časa sliši vsepovsod Mene pa zebe ponoč, sploh zjutraj, že ene dva dni sem še z dekico pokrita.. So očitno že zmanjšal gretje al kaj En a velka šalca čaja, pa tekst za španščino me zdajle čaka Ksenia WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 astra in onix...thx ksenia.... še mal tle pobluzim...pol pa nazaj prepisovat...mam en teks za spravit v digitalno obliko. nič takega. sam zahteva koncentracijo, pa me mal zmanjkuje.... ...bo šlo pa bolj počasi, pa kaj....jutranje ure je za izkoristit, dokler sem vsaj za silo normalna..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Čakam ono na n Astra Naskok, nateg? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 ne se cist bo pa nad lepa tale pomlad ...A ja, a se zavedate, da je POMLAD!!! ... se zacenjajo spomladanske utrujenosti... pr folku. pomanjkanje vitaminov etc... ki so bli iztroseni preko zime.. in tk... Pikica, a bi že prosim nehala bolehat...ni čudno, da moj komp nonstop virusi napadajo pocajtej se včeraj smo imel temeljit pogovor glede benda...predvsem zarad pevca. Ni dosti manjkalo, pa bi v 3 mesecih obstoja propadli. Vodja je predal svojo funkcijo drugemu članu. Najhuje pa je, da se bivši vodja in pevec sedaj zelo grdo gledata. Ko bi imela vsaj toliko jajc, da bi vsak požrl mal svojega ponosa in bi se lepo spravila med seboj Če se odnosi ne pošlihtajo, grem proč, v mučnem ozračju mi pač ni užitek igrat Včeraj sem bil še pri otologinji, ki mi je prepovedala veliko govorit in sploh pet vsaj še 2 tedna, v četrtek bi pa že moral imet svoj prvi solo nastop petja Upam, da se kmalu pocajta vse skupaj Mick, jemlji življenje kot šolo. Nonstop se učiš, in drugače se ne da napredovati, kot z učenjem iz napak... več jih narediš, bolj si izkušenj, boljše odločitve sprejemaš pozneje le z optimizmom naprej free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Naskok, nateg? ( bi tudi blo fajn) * mizarji so prišli .Ob 12h pa še vodovodar in električar, da vse priklopita... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 nateg? Oj nisem spacala napovedi.... .. sem mela en obisk, par telefonov, pol je mitja dam prisel in sva se imela ful za zmenit, ko se ves teden nisva videla......pa se potem nisem vec spravla na racunalnik.tko da me dons caka se vedno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 ck, pa bo gor jp. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ck ...kok sm produktivna, ta teden samo šponam in celo nekaj stvari, ki so prej leta ždele, čemele, visele kot Demoklejev **smrkelj** nad menoj se počasi razrešujejo....pospešena čistilna akcija (zakaj že ) pa še lustra ne smem pozabit naglancat Danes imela take lepe sanje še vedno sem vsa blažena. Tok mi je dobro, da ne znam opisat. Kadarkoli so sanje iz tega tematskega sklopa, sem pol še vsa zadeta od lepega....kdo bi znal tole obrazložit..... pa tko fino se mi je vse povezalo v zaključen krog. Spet sem na homeopatskih kroglicah in takrat mi sanje šopajo 100/hVčeraj se šla pocrkljat k mamici ki je blagovolila priti z dopusta pogledat svoje otroke...sem jo že kar malce pogrešala, moram spet organizirat kak materinski dan.Danes je pomlad ...ok se ne vidi čisto kot tako a v mojem je že tako....imam en spešl obred vsak leto na 21. marca pokličem vse moje **lube sestrične** in naredimo plan za poletje, ko imamo vse tako skomplicirano. Zadnja leta zaradi raznih bolezni vse nekaj oteženo pa še 2x bolj komplike kot običajno.... splaniramo 26 letalskih prestopov, da se uspemo srečati...ah ampak na koncu skoraj vedno večini uspe. Zadnjič sem iskala eno zadevo, našla pa nekaj drugega, mogoče kdo ve iz katere knjige je ta citat????>> Kako se smešno izgublja, moja samotna pot ulica, slepa, gluha, na kraju kamnitem, plot. In nanj je življenje vklesalo neizprosen klicaj-a ti ne moreš mimo in več ne moreš nazaj.<< Grem naprej... prepojena s prelepimi občutki... saj pravim da od sanj Ksenia Amis Astra Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ojla Sem si lih kar posnela mp3 za v avto, pojem kosilce, potem pa svignem v Lj Bo treba bit do petka ta teden. Imam obvezni zdravstveni pregled za faks Itak sem cist zdrava Lepo se imejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Cosma, tvoj post mi je bilo prav v užitek brat... En tak mir in zadovoljstvo veje iz njega... I tata bi, sine... Astra, d best! A pol mate pa konc? Kulsko Ksenia Pikec, pozdravi se no, brez veze je že tole... Jst sem nekam melanholična, po prebrani napovedi sem to gladko predpisala vesolju... Prec boljš... Sicer se grem pa Fato, zdaj imam čas za generalke... Rabi človek sončne špegle v naši bajti, tudi ob oblačnem vremenu Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Konec? malo morgen... ja, kuhinjo montirajo, sam ni čist taka, kot sem si predstavljala... , smotana jaz, ne oni...nimam pojma, zakaj sem imela v glavi srebrnkasto barvo lesa, zdaj pa mi tale vleče na rumenkasto...In seveda ni vse gotovo x!x morda res ni šlo prej, sam.. Manjkajo letvice, pa ena povezava med elementi, pa karnise, pa alu profilov niso dobili, pa na delu, kjer bo steklo še ni vrat...itd, itd... Ful me je melanholija zgrabila :xx!: namesto da bi bila polna energije in veselja, sem kr neki žalostna... Kliče me sto ljudi, vsi bi radi, da jih poslušam, pa svetujem pa vse to...jaz pa si mislim, a bi morda kdo vprašal, kako sem jaz?????...a koga sploh zanima? spet sem v fazi, ko dajem, se razdajam, pa nič ne prejemam... aja, ne smem pozabit na čakam električarja in vodovodarja, da mi priklopijo pomivalni stroj, vodo, štedilnik, Jan pa stoji zraven mene in sprašuje,kdaj bo kosilo... :OO!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Jaoooooo Nem raj več nč reku..... Astra drž se Lahko pa si greva skup štrik kupt....al pa greva raje na pir....... Bemti život, kak me jezi.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 Manjkajo letvice, pa ena povezava med elementi, pa karnise, pa alu profilov niso dobili, pa na delu, kjer bo steklo še ni vrat...itd, itd... pa saj res ne mroe it enkrat smooth takle al kaj! Ko si pa glih elektricarja omenjala, sem se pa TA HIP () narocila k avtoelektricarju koncno da zrihtava tale starter. sem v cetrtek narocena (al pa da bi dons, sam dons nekam frendico peljem, greva na loterijo, ce bo vzgal ).Mi res najeda tole... zivcno dela, da lohk ne vzge... :||| in nekaj odstekanega mam.... ene dva tedna nazaj al kolk.. no al pa teden, sem blazno padla spodaj pod stengami na bok (saj sem rpavla)... ni in mi ni nic, nobene plavice niti.... pac pa sem nekak na stopalo cudno priletela al kaj, sploh pozorna nisem bla, ker me je drugo bolj bolel....in zandjic nekaj sepam in tko... me ful noga boli.... in dons pa ze kar bolj ornk... razmisljam, razmisljam, in se pol tegale spomnim...halo!!! po tolkem cajtu... in vedno je tko.ko sem lani 3x al kolX padla, sem si tud zapestje sesula mal, pa se opazla nisem, ker je bla bolecina okol kolka hujsa.tko da me totalno podplat boli, tko da moram shepat mal. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Jaoooooo Nem raj več nč reku..... Astra drž se Lahko pa si greva skup štrik kupt....al pa greva raje na pir....... Bemti život, kak me jezi.... a me vzameta zraven na pir štrik ne mislim uporabit... mam še določene zadeve za razjasnit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ful me je melanholija zgrabila :xx!: namesto da bi bila polna energije in veselja, sem kr neki žalostna... Kliče me sto ljudi, vsi bi radi, da jih poslušam, pa svetujem pa vse to...jaz pa si mislim, a bi morda kdo vprašal, kako sem jaz?????...a koga sploh zanima? spet sem v fazi, ko dajem, se razdajam, pa nič ne prejemam... , ne smem pozabit na KU, ku pa sem tu Te povabim na masažo s toplimi kamni in oljem za sprostitev ( mešanica sandalovine, jing jang, meslise) . No , kaj praviš ? Pohiti, da si ne premislim Potem pa vroči ............ in boš videla, da se boš bolje počutila. LP! Melissa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Veš de, Ksenia. U troje smo jači Melissa Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Veš de, Ksenia. U troje smo jači Pa štrik mora tut jači bit... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ful me je melanholija zgrabila :xx!: namesto da bi bila polna energije in veselja, sem kr neki žalostna... Kliče me sto ljudi, vsi bi radi, da jih poslušam, pa svetujem pa vse to...jaz pa si mislim, a bi morda kdo vprašal, kako sem jaz?????...a koga sploh zanima?....Astra ne bit zalostna, no. zaradi takih kot si ti, tudi jaz postanem zalostna. me pretrese to, da nekako furas zivljenje, se z vso mocjo trudis, da bi stvari stimale, da bi bili vsi, najbolj pa ti sama zadovoljna, potlej pa pride trenutek, ko si reces kako in zakaj. pa takim fajn zenskam se to dogaja, no. saj ves, da ima pac nek namen, ane. najbrz so taki trenutki pomembni, da se zaves in si reces naj gre vse skup nekam in gres v kino, na sprehod ali pa v toplice, da si speces eno tono pomfrija in se spustis z vajeti, da ves dan lezis in beres tocno tisto knjigo. verjamem, da se ti zaradi preutrujenosti dogaja tole, vsaj meni se. in ne sekiraj se zaradi kuhinje, bos videla, da je ta prava . a rumena ne gre z rdeckasto al kaj itak je taka barva bolj topla, ane.se tale mrk mine pa bo vse , bos videla. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Pa štrik mora tut jači bit... Astra Mogoč pa rajš rečmo........pa pirov bo tud treba več.... Saj, če neb vedu, da bom pol še bl zblojen, bi se ga kar šeu ulit, majke mi.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 kaj pa če se greš na pohorje dret There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Greva v duet? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 bos videla, da je ta prava . a rumena ne gre z rdeckasto al kaj itak je taka barva bolj topla, ane. sem isto pomislila.. da ziher je se boljs. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 sem isto pomislila.. da ziher je se boljs. no, a si vidla, se sefica tko pravi mene pa ravnokar daje zaspanost. tale dez :xx!: :xx!: pa sprehod popoldne sem imela v planu. mater, dvodnevni vikend mi je premalo, definitivno. ravno se naspim in se pripravim, da bi pocela kaj meni koristnega. pa je ze konec. no, saj nekaj ze imam od teh dveh dni, samo vcasih se mi zdi, da bi bilo najbolje, da bi bila v penziji ampak, najbrz nikoli ne bom. imam obcutek, da bom do smrti pred to skatlo. kje so casi, ko so hodili pri 50ih v pokoj, no, zdaj pa moramo mi namesto njih. pocitnice bi, ampak do takrat je se no, pa vsaj pomlad bi, no, pa nekaj sneg napovedujejo :xx!: pa, da ne bo poletja pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 ja, v cetrtek, baje v nedeljo pa 18 stopinj. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Eh, zdaj pa sem taka kot Mick... ...ko prihajam sem svoj bluz pisat Trenutek pač.In ker je to dnevnik, ne morem pisati samo, ko sem high, bi mi preveč zavidali Ubilo me je to, da sem mislila, samo še danes, pa bo.Potem pa vidim, da bo trajalo še vsaj en teden.Niso krivi majstri, problem je v tem, da sem si narisala sama pohištvo, pa je vse nekam nesimetrično, tako sem želela, pa cel kup nekih povezav, ki jih lahko naredijo šele, ko je vse montirano in se lahko natančno zmeri.Na tleh je višina 1, 5 cm razlike, zato je pohištvo na nogicah in bodo komaj zdaj lahko naredili okrasne letve...itd, itd... pa vsi okol mene mi težijo, Jan je sam kakih 2o cm od mene ves čas, kao daje podporo... Lea Ni panike.Melanholija mora priti včasih, ti odpre oči. In ljudi postaviš tja, kjer je njihovo mesto. Ko si ves evforičen, ne vidiš ali pa namerno spregledaš, zamahneš z roko, kao ni važno.Pa je važno.Zame, dolgoročno. Ne moremo bit vsak dan zmagovalci.In pogled od spodaj je prav tako dragocen, vidiš z druge perspektive. Tudi umazani del rožnega venca .Kot recimo če gledaš človeka, ves dišeč in nalickan, lepa obleka, manikirani nohti.Potem pa se spotakneš in padeš, pa vidiš, da ima umazane nogavice in čevlje.... Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts