Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Eh, zdaj pa sem taka kot Mick... ...ko prihajam sem svoj bluz pisat Astra Pa ja, ka pa te. Saj v real privat lajfu praktično nikomur ne jamram, edin starši včasih kako fašejo k mam vsega poln k.....no, pol pa treba lnf za to izkoristit. In sploh nekak ne maram folka k sam jamra, pa poleg tega še nč ne naredi.....Pa v pogovoru s folkom v real lajfu vsak v kakšni takšni debati nekak prilagodi debato, komentar odnosu, ki ga ima do tebe, tu pa tega ni tolk, men je fajn, k berem odzive lunatkov, mi odpirajo še druge perspektive razmišljanj. Pa še nekak lažje mi je ponavad, k se zjadam, pa zaropočem.... Tak, da, ti kar daj, za pir tak ni-maš cajta, pa kdo bo pol jutr delal po bajti Na konc pa boš tak porihtala k je treba Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Greva v duet? js sem takoj za There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Nekam depresiven začetek pomladi Ampak na srečo ne za mene celo nasprotnoJe pa res da ponavadi evforiji sledi nekakšna depra :xx!: živi bili pa videli Se mi zdi Pohorje + precej boljši recept kot štrik pa še dež bi odplaknil neg. energijoPotem pa: kar ne odplakne dež utopi pivo Naj ta dež odstrani še zadnje ostanke (ogabno umazanega) snega Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 js sem takoj za Hm, zdej takoj ne morem , čez kake tri, štir ure pa bi šlo.......bova pač v luno tulila. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 v luno tulit se ti zavedaš, da se igraš s svojim življenjem..luna zelo čudno vpliva na mene There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Kaj to.......koga nabrišeš na smrt al koga natolčeš na smrt? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 tak kruta pa spet nisem(upam vsaj ) sam kri spijem There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Brrrr-- kok mene žebe... Glihkar pojedla kosilo, še sošolko povabila.. Grem se pod dekco stisnit za pol ure pol pa nazaj na faks.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 tak kruta pa spet nisem(upam vsaj ) sam kri spijem Ahm. Neb rajš kazga pira? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ahm. Neb rajš kazga pira? raje rdeče vino There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ok. Bi mi po službi, kar bo nepričakovano kmal, pasal en pir, no bo kaj? A si kje bliz centra? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 a u žabariji že ščije? ma scije niti ne... mal prshi... pa se skor ze 'sonce' mal pokazhe (je ze rumenkaste barve mal nebo ), pol pa spet sivota. ni pa prav dez, scanje kaksno pa to. no vsaj v sentvidu, se prav na Z. kje pa se aakhi kaj potepa, po oni vecerji ga se nisem zasledila? pa na Pikota sem se prejle na stengah spomnila, da ga neky cajta nsiem vidla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2006 jp, cist na konc, tik pred obvoznico (v blizini mercatorja, hipermarketa, ce ti je kaj poznan).sam bom sam se kakih 10, 14 dni tle (se pa selim na V.. no pravzaprav... hmm... VJV... tko nekak...).sem zvedla, da bo oni se 10 dni not. torej tolk enga cakanja... :|||to mi je najtecnejse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Tle tud ne dežuje.. niti prši ne trenutno. Evo, mal sieste mela, pa pogrela se.. Še kofi si skuham, čez 20 minut pa nazaj na faks.. sej sam do 6h, pol pa freeejj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Čakam Velikana, da skupaj neseva mašino za kruh popravit (pooblaščen servis) Do popravila pa 'Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi!',iz filma Varljivo leto '68 (Bata Stojković) Sem hotela dodat en wav, pa ne dela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Joj, kolk sem nesramen Mi je najboljši prijatelj že 15. 3. poslal mail iz Innbrucka, kjer je na Erasmusu, pa sem šele danes po parih tednih prečekiral ta mail naslov...cel teden po prejetju ...Cashy, ti notty, notty boy ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Bla na faksu, pršla domov, dala mačku ovratnico gor in sva šla mal prevert, če še zna s špagco, ko ga zdaj skoz ven spuščam samga.. No, zna Pa očitno se ful bolj varnega tko počuti, kar gre za mano čist na drug konc, kadar je pa prost, se pa premakne 20 m od bloka, pol pa noče več naprej.. V glavnem, sem pretekla en krog, pa 3x splezala gor in dol na hribček en tle ob bloku, tackala po blatu Kupla si supergice, take kjut.. da mam neki prehodnega.. Kuham nekaj.. preizkušam kaj se da iz sojinih kroglic nardit, mi jih je zanč mami podtaknila, ker ni vedla kaj naj počne z njimi WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 jaooooooooo, ker dan je z amano...delala 11 ur. Pa bolana....sej je sam prehlad, ampak mam povhn kufr, k me skos neki daje, pa sm drgač ful zdrava. Jebemti! Drgac sm pa dons prvič v lajfu konja jahala....in to policijskega...jihaaaaaaaaaaaa. Mam fotko. Kva sm carica, ej! Ne da se mi zdej pisat več. :xx!: Vsem božčkom pa lupčeke. Pa hvala vsem za skrb. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 in kako si? ...a koga sploh zanima?... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 konji. nikoli nisem imela priložnosti jahati kakšnega.Pikica modelka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 beu sneg hm, pomoje tut nau vec snega letos.. ma kaki sneg do novembra bo skos depra! itak, sonca manjka, nizek pritisk je biu dans in tk... pa se zvezde majo svoje privat zure... no, ga skor ni k bi reku da ni biu tezek dan.Nekam depresiven začetek pomladi Ampak na srečo ne za mene celo nasprotnoJe pa res da ponavadi evforiji sledi nekakšna depra :xx!: živi bili pa videli Se mi zdi Pohorje + precej boljši recept kot štrik pa še dež bi odplaknil neg. energijoPotem pa: kar ne odplakne dež utopi pivo Naj ta dež odstrani še zadnje ostanke (ogabno umazanega) snega free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 huh, Pikica, odlična fotka ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Drgac sm pa dons prvič v lajfu konja jahala....in to policijskega...jihaaaaaaaaaaaa. Mam fotko. Kva sm carica, ej! Kazga policaja pa nič? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Drgac sm pa dons prvič v lajfu konja jahala....in to policijskega...jihaaaaaaaaaaaa. Mam fotko. Kva sm carica, ej! Pičkica mal na trd sediš pa noge niso u stremenih, drgač pa carica res! Ke maš pa lastnika(žrebca) mislm! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 uau...pika pikica..... do enih uspela delat, pol sem se pa začela trest...ostali del dneva preživela v simbiozi s kavčem...čaj se po novem kuha v velikem loncu.....vročina mal padla...upam, da bom spala danes. ne prenašam dobro bolezni, pa tega, da moram ležat pa pr miru bit....upam, da bo jutri že kaj boljše, drgač je nevarno, da v sitnobo zapadem. to pa res ni ok..... ...pr nas dež ....začelo se je dopoldan...menda.....in še kar vztraja....sicer bodo pa začele cveteti narcise....pa breskve in marelice menda tud kmalu.....nekaj podobnega pomladi smo le dočakali..... mejte se..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts