Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Eh, zdaj pa sem taka kot Mick... x:px ...ko prihajam sem svoj bluz pisat x;)x

Astra

x:o)x x8Dx

Pa ja, ka pa te. :palec: Saj v real privat lajfu praktično nikomur ne jamram, edin starši včasih kako fašejo k mam vsega poln k.....no, pol pa treba lnf za to izkoristit. In sploh nekak ne maram folka k sam jamra, pa poleg tega še nč ne naredi.....Pa v pogovoru s folkom v real lajfu vsak v kakšni takšni debati nekak prilagodi debato, komentar odnosu, ki ga ima do tebe, tu pa tega ni tolk, men je fajn, k berem odzive lunatkov, mi odpirajo še druge perspektive razmišljanj. x^x Pa še nekak lažje mi je ponavad, k se zjadam, pa zaropočem.... x:o)x Tak, da, ti kar daj, za pir tak ni-maš cajta, pa kdo bo pol jutr delal po bajti xcivx x:Dx Na konc pa boš tak porihtala k je treba :palec: x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nekam depresiven začetek pomladi :o|o:

xwizardx xgoldfishx xcrossfingx xrainbowx

Ampak na srečo ne za mene :onfire: celo nasprotno

Je pa res da ponavadi evforiji sledi nekakšna depra :xx!: živi bili pa videli x;)x

Se mi zdi Pohorje + xcheersx precej boljši recept kot štrik :o|o: pa še dež bi odplaknil neg. energijo

Potem pa: kar ne odplakne dež utopi pivo x;)x

Naj ta dež odstrani še zadnje ostanke (ogabno umazanega) snega xwizardx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

js sem takoj za x^x xcivx :inocent:

Hm, zdej takoj ne morem x:o)x , čez kake tri, štir ure pa bi šlo.......bova pač v luno tulila. x;)x x:Dx

K. Čapek

v luno tulit :eek: :eek: :eek: se ti zavedaš, da se igraš s svojim življenjem..luna zelo čudno vpliva na mene :inocent: x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Brrrr-- kok mene žebe... xcivx

Glihkar pojedla kosilo, še sošolko povabila.. Grem se pod dekco stisnit za pol ure pol pa nazaj na faks..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ok. Bi mi po službi, kar bo nepričakovano kmal, pasal en pir, no bo kaj? x;)x A si kje bliz centra?

K. Čapek

a u žabariji že ščije?

x:Dx x:o)x

ma scije niti ne... mal prshi... pa se skor ze 'sonce' mal pokazhe (je ze rumenkaste barve mal nebo xDDx), pol pa spet sivota. ni pa prav dez, scanje kaksno pa to. no vsaj v sentvidu, se prav na Z.

kje pa se aakhi kaj potepa, po oni vecerji ga se nisem zasledila?

pa na Pikota sem se prejle na stengah spomnila, da ga neky cajta nsiem vidla.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jp, cist na konc, tik pred obvoznico (v blizini mercatorja, hipermarketa, ce ti je kaj poznan).

sam bom sam se kakih 10, 14 dni tle (se pa selim na V.. no pravzaprav... hmm... VJV... tko nekak...).

sem zvedla, da bo oni se 10 dni not. :o|o:

torej tolk enga cakanja... :|||

to mi je najtecnejse.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tle tud ne dežuje.. niti prši ne trenutno.

Evo, mal sieste mela, pa pogrela se.. Še kofi si skuham, čez 20 minut pa nazaj na faks.. sej sam do 6h, pol pa freeejj x8Dx :palec: x:)x

loesje

Spet nazaj -

:o|o: Čakam Velikana, da skupaj neseva mašino za kruh popravit (pooblaščen servis) :o|o:

Do popravila pa 'Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi!',iz filma Varljivo leto '68 x:Dx (Bata Stojković) :vragec:

Sem hotela dodat en wav, pa ne dela :sori:

Joj, kolk sem nesramen x:(x Mi je najboljši prijatelj že 15. 3. poslal mail iz Innbrucka, kjer je na Erasmusu, pa sem šele danes po parih tednih prečekiral ta mail naslov...cel teden po prejetju ...Cashy, ti notty, notty boy :ermm: x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Bla na faksu, pršla domov, dala mačku ovratnico gor in sva šla mal prevert, če še zna s špagco, ko ga zdaj skoz ven spuščam samga.. No, zna x:)x Pa očitno se ful bolj varnega tko počuti, kar gre za mano čist na drug konc, kadar je pa prost, se pa premakne 20 m od bloka, pol pa noče več naprej..

V glavnem, sem pretekla en krog, pa 3x splezala gor in dol na hribček en tle ob bloku, tackala po blatu x:px

Kupla si supergice, take kjut.. da mam neki prehodnega..

Kuham nekaj.. preizkušam kaj se da iz sojinih kroglic nardit, mi jih je zanč mami podtaknila, ker ni vedla kaj naj počne z njimi x:o)x

loesje

Spet nazaj -

jaooooooooo, ker dan je z amano...delala 11 ur. :eek: Pa bolana....sej je sam prehlad, ampak mam povhn kufr, k me skos neki daje, pa sm drgač ful zdrava. Jebemti! :vragec:

Drgac sm pa dons prvič v lajfu konja jahala....in to policijskega...jihaaaaaaaaaaaa. x:px Mam fotko. Kva sm carica, ej! x^x

Ne da se mi zdej pisat več. :xx!:

Vsem božčkom pa lupčeke. Pa hvala vsem za skrb. xsrcx x:Xx x:Xx x:Xx

Guest mačona

konji. :2src: xsrcx nikoli nisem imela priložnosti jahati kakšnega.

Pikica modelka. x:Dx :palec:

beu sneg x:Dx

hm, pomoje tut nau vec snega letos..

ma kaki sneg x:o)x

do novembra bo skos depra! x:Dx :sori: x:o)x

itak, sonca manjka, nizek pritisk je biu dans in tk...

pa se zvezde majo svoje privat zure... x:Dx

no, ga skor ni k bi reku da ni biu tezek dan.

Nekam depresiven začetek pomladi :o|o:

xwizardx xgoldfishx xcrossfingx xrainbowx

Ampak na srečo ne za mene :onfire: celo nasprotno

Je pa res da ponavadi evforiji sledi nekakšna depra :xx!: živi bili pa videli x;)x

Se mi zdi Pohorje + xcheersx precej boljši recept kot štrik :o|o: pa še dež bi odplaknil neg. energijo

Potem pa: kar ne odplakne dež utopi pivo x;)x

Naj ta dež odstrani še zadnje ostanke (ogabno umazanega) snega xwizardx

Drgac sm pa dons prvič v lajfu konja jahala....in to policijskega...jihaaaaaaaaaaaa. x:px Mam fotko. Kva sm carica, ej! x^x

:eek: x:)x :palec: Kazga policaja pa nič? :inocent: :vragec: x:Dx

K. Čapek

Pičkica :palec: mal na trd sediš pa noge niso u stremenih, drgač pa carica res! x8Dx Ke maš pa lastnika(žrebca) mislm! x;)x x:px

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

uau...pika pikica..... :palec:

do enih uspela delat, pol sem se pa začela trest...ostali del dneva preživela v simbiozi s kavčem...čaj se po novem kuha v velikem loncu.....vročina mal padla...upam, da bom spala danes. ne prenašam dobro bolezni, pa tega, da moram ležat pa pr miru bit....upam, da bo jutri že kaj boljše, drgač je nevarno, da v sitnobo zapadem. to pa res ni ok.....

...pr nas dež ....začelo se je dopoldan...menda.....in še kar vztraja....sicer bodo pa začele cveteti narcise....pa breskve in marelice menda tud kmalu.....nekaj podobnega pomladi smo le dočakali..... x^x

mejte se.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...