Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Amis xwizardx xgoldfishx :detelca: velja tudi za vse ostale :ill:

Mene bolezen počasi zapušča, končno, se je verjetno prestrašila napovedanega obiska xsrcbumx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hvala onix.... :palec:

sploh nisem vedla, da je tebe držalo do zdaj :sori: ...nisem tolk sledila, sori.....in bravo za obiske.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Sej nisem niti povedal :inocent: me je :2src: tolk prevzela, da sem mislil da je to odtegnitveni sindrom x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Ok. Bi mi po službi, kar bo nepričakovano kmal, pasal en pir, no bo kaj? x;)x A si kje bliz centra?

hitr js to vidim :sori: :8): :V:

drugače pa delam čisto v centru :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Sej nisem niti povedal :inocent: me je :2src: tolk prevzela, da sem mislil da je to odtegnitveni sindrom x:Dx

odtegnitveni sindrom..... x:Dx x:Dx x:Dx

jutro, klarus..... x:)x ...in ostali......

uf...kriza...ni kaj pisat, ko se pa razen kavča pa računalnika

nič ne dogaja..... x:Dx :vragec: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Morgen :hepko: ,

sem se odločila, da zdej je pa res pomlad :flower: . Bunde bom danes pospravila, sem že oblekla eno srednjo prehodno jakno x:Dx , ma da me vreme uboga, da me ne bo zebl x;)x .

Imela napad hiperaktivnosti včeraj., tudi doma x:px :palec: . Končno :onfire: . Packarila kosičerjo, jagodne cmoke x:px :palec: . Vmes sem še gledala limonado, pol žehte zlikala, pa čevlje spucala, parkeljčke v vodi namakala x:o)x , končala dan ob 22.30. zadovoljna full x:px :palec: .

Dons pa novim zmagam naproti.

666 x:Xx za pogrešanega :vragec:

Aja pozabila, posledično zamenjala tudi obutev, imam danes namesto zimskih prizemljitvenih čevljev salonarje s peto. Ko pridem v formo, si loh v cirkusu kot akrobatka najdem šiht x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

hitr js to vidim :sori: :8): :V:

drugače pa delam čisto v centru :inocent:

Kaj kaj kaj zaj mutiš.......k je blo treba it na pir si pa mrknla raj, kar priznaj. :vragec: x;)x

Jutrček x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kaj kaj kaj zaj mutiš.......k je blo treba it na pir si pa mrknla raj, kar priznaj. :vragec: x;)x

Jutrček x:o)x

to pa ni res :O: :inocent: sam včeri sem bla take volje da bi še kerga pretepla :inocent: :o|o: x:o)x pa sem rajš šla v šoping x:o)x xcivx x:px

There is

One Mind,

One Truth,

Morning... Dans me čaka cel dan faksa pa še varstvo za povrh xcivx

moram še nekaj s frizuro ukrenit :o|o:

Upam, da se kaj sonce pokaže.. Uživajte! x:Xx

Jaz bom še kar v zimski bundi vztrajala :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O, ferbci babji. x:px Jebač je en policaj, k sm ga včer prvič in zadnjič v življenju vidla, tko, da si ne neki domišljat! :vragec: x:Dx Itak je pa Pika s policaji opravla. x;)x

Kreh, kreh. Jebemo, mam uno suho grlo, k maš filing, da boš kašlu, pa ne. :o|o: Grrrrrrrrrrr. :vragec: No, sej bo. Jutr mamo na firmi razgovor s študentkami in kumi čakam, da ena prevzame, k zdej, k nom kmal več delala tuki, se že prov veselim, čeprov me pa skrbi, če bom dobila hitr drugje, da bom lahko normalno žvela. :o|o: Sej se bo vse pošlihtalo tko, k je treba. :palec: Itak.

Dons bomo dohodnino spedenal, je treba počas oddat. Tolk bom naštepala stvari not, da majo, da mi en milijon vrnejo. :vragec: Res. x:px x:Dx

Zjutri bla na radiu 2 uri, zdej 4 ure v pisarni, pol spet za 4 ure na radio, pol odbojka ali sestanek (se morm se odločt) tko, da bom nekje med pol 10 in 10 doma. :o|o: Cew žur, a?

Ok, vsem želim lep dan, pa fajn bodte, smejte se, izkoristite dan, ne ljudi, pa se beremo. xsrcx

Glede na to, da bi šla na pir z mano.........dobra izbira. x:o)x x:Dx

mah sej sem kupla darilo za sestrco, ko ma rd...tak da sem s tem zaklučka x^x

pijačka še zmeri vela xrolleyesx x:px xcivx :inocent:

Kreh, kreh. Jebemo, mam uno suho grlo, k maš filing, da boš kašlu, pa ne. :o|o:

enkrat sem bla na ene predavanju, ki ga je mela ida baš :vio: in je povedla, da ko veliko govoriš voda in pitje čisto nič ne pomagajo za suho grlo in glasilke....grlo se more osvežiti s slino...to pa narediš tako da z zbki malo podrsaš po jeziko, kar spoži slino in si s tem lepo osvežiš vse skupaj :palec: x:)x

There is

One Mind,

One Truth,

pijačka še zmeri vela xrolleyesx x:px xcivx :inocent:

Valjda, pa še v centru oba delava x;)x :palec: Dans mi ne paše, k grem na "lomljenje" k manualnem, v četrtek pa bi že šlo.... x:)x

K. Čapek

Valjda, pa še v centru oba delava x;)x :palec: Dans mi ne paše, k grem na "lomljenje" k manualnem, v četrtek pa bi že šlo.... x:)x

zmenjeno, men tu jutri paše x^x :palec:

kako lomljenje je to :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

Dejta se klele tkole javno pecat. xrolleyesx x:Dx Sm vama kr fovš...jst bi tud šla mal čvekat z vama. x:px Ej, Mick, da ji ne bi slučajno moje čokolade nesu...k je ne je. x:Dx Res. Brez veze pol. :o|o: x:Dx

Mah, prehlajena sm Klarus, res. Ni od tega...bom se pa slinla, za vsak slučaj. x:Dx

O Bog, globoko se ti zahvaljujem, da si moškim podaril takšno dozo razsvetljenosti in modrosti... xsrcx

Ker kako pa bi drugače me uboge reve?

Moj gospod je včeraj sklenil, da pa je vendarle treba malce sodelovati pri kuhinji in opremi.prišel prej iz službe, ravno pravi čas, da je dal električarju navodilo, kako naj luster v jedilnici montira :xx!: .Pa nič hudega, sem že poklicala malarja, da pride zakitat tiste luknje in malce pobarvat strop, glavno, da smo ga potem prestavili na pravo mesto x^x

kako sem ga občudovala :2src: ko je razkoračeno in ponosno stal v kuhinji in razlagal...nad delovno površino rabim veliko svetlobe, dajte luči tukaj in tukaj...očitno se je odločil, da bo večkrat skuhal kavo, ker kaj drugega se zdaj ne spomnim, da obvlada... x:px

Potem pa so majstri šli in je ostal brez dela, no, tiste težke škatle nosit vendar ni za gospoda njegovega kova...pa se je odločil, da gre v IKEO po stole.Da je doma pozabil poličko, s katero bi lahko primerjal barve lesa ni pomembno, ker itak ima v glavi barvo, kot je rekel....

hvalabogu imam bistrega otroka, je Sara takoj pogruntala, da mora z njim...je rekla mami, tega ne moreva dopustit, da bi sam izbral stole...

Doma sem zmolila tri zdravamarije, da bodo prvi trije stoli, ki jih bo zagledal, vsaj približno tisto, kar bi jaz imela....gospod namreč kupuje po gosposko...ne bo se vendar utrujal in pregledal sto stolov recimo.To ti samo naredi zbrko v glavi, pa potem ne veš, kaj bi. Jaz seveda delam po kurje in hodim sem in tja po trgovini, primerjam barve, ceno in udobnost...čista izguba časa in energije...

mala je bila nekaj obupana okoli njegove izbire, pa sta potem par stolov slikala in mi jih poslala na mail, jaz pa sem sedela za računalnikom s telefonom v roki... x:Dx

Izbrala sem dva modela...in mu prepustila odločitev.Naj se ve, kdo je gazda v hiši x^x

Sem si rekla, očitno so tiste zdravamarije pomagale xsrcx , bo treba tole večkrat x;)x

Prideta domov in mala zgine takoj v svojo sobo z besedami....mami, jaz nočem slišat tvojega komentarja, sama se zmenita, jaz nimam nič pri tem... x:Dx ...priznam, malce me je zaskrbelo :sori:

Moj lev stoji sredi sobe in pravi, malo sem te presenetil, tista dva stola se mi nista zdela v redu, pridi, da vidiš, kako lepe stole sem izbral. Res so lepi. Da je les v barvi bukve, mi pa imamo javor, je res nepomembna podrobnost, pa itak se vidijo samo noge, ker imajo stoli ves ostali del v snežno belih preoblekah. Pa še perem jih lahko. x^x malce se je zaskrbljeno oziral okoli in iskal, k čemu pa bi ti stoli lahko pasali, pa potem odrešitev. K stropu x!x ...ki je bel... x:Dx Ko sem bedasto vprašala, če se te preobleke pri pranju ne skrčijo, me je samo očitajoče pogledal, da s takimi gospodinjskimi podrobnostmi se pa on res ne ukvarja...

Res sem hvaležna, ker kaj pa bi jaz brez gospodovega magic toucha...

Nekje ponoči mi je šla skozi glavo bežna misel, kako imamo pametno oblast, da ne moreš imeti strelnega orožja kar tako pri roki... x:px

drugače pa...mi mamo se fajn :palec:

Astra

Per aspera ad astra

O Bog, globoko se ti zahvaljujem, da si moškim podaril takšno dozo razsvetljenosti in modrosti... xsrcx

Ker kako pa bi drugače me uboge reve?....

Astra

tale je pa za v anale x:Dx x:Dx x:Dx

si me spravila v dobro voljo in fajn, da znas tudi malo drugace pogledat na stvari :palec: xsuperx :vtz: x:Xx

sicer pa: a ves, da imajo celo ikeo na internetu? sicer res ni kot v zivo, ampak lahko marsikaj predvidis in izberes. vsaj izbor malo zmanjsas.

zmenjeno, men tu jutri paše x^x :palec:

kako lomljenje je to :inocent:

Ok. Če nama gre tud jutr ven greva na pir....vin, no......tam okrog 17.00 npr?

Manualna terapija. Neki me zeza roka (hrbtenica verjetn), pa sn morau nehat igrat basket, pa bi ga spet rad, če bi šlo.... :inocent:

K. Čapek

.. preizkušam kaj se da iz sojinih kroglic nardit, mi jih je zanč mami podtaknila, ker ni vedla kaj naj počne z njimi x:o)x

x:Dx in kaj si ti pocela pol z njimi? kwa je ratal? :irs:

Drgac sm pa dons prvič v lajfu konja jahala....in to policijskega...jihaaaaaaaaaaaa.

xokx hudo, ti pase. x;)x x:px

do novembra bo skos depra!

x:Dx

.. filing celo fenomenalen xokx ...

razturas valkira! xokx

hjao, pa tri tedne sn tam mimo se fijakal občasno xrolleyesx

si mi ti ena riba

pismu pa tedaj ko sem se glih nate spomnila 1x v avtu med voznjo, je blo glih na tem delu... sem te intuitivno nekje zaznala. x;)x xDDx

ja kaj - jaz riba? ocitno si ti, kako naj vem, kje stanuje tvoj dleodajalc. x:px x:o)x

do enih uspela delat, pol sem se pa začela trest...ostali del dneva preživela v simbiozi s kavčem...čaj se po novem kuha v velikem loncu.....vročina mal padla...upam, da bom spala danes. ne prenašam dobro bolezni, pa tega, da moram ležat pa pr miru bit....upam, da bo jutri že kaj boljše, drgač je nevarno, da v sitnobo zapadem. to pa res ni ok.......

a dej! :sori: nc boljs al kaj! shit ja, sco ne mara da ga polozhi tkole kaj... :|||

Pocajt! :detelca:

odtegnitveni sindrom

x:Dx

Bunde bom danes pospravila

hehe :sniky: jaz pa ne padem na tole finto tehle zgoraj, kot vsak let, ko ze jaknce tenkcane nosim, pol moram pa bundo oprano in pospravljeno ven stauhat spet. :|||

Dons bomo dohodnino spedenal

saj res! :sick: se tole... :|||

Moj gospod je včeraj sklenil, da pa je vendarle treba malce sodelovati pri kuhinji in opremi....

...

...

xokx Hahaha, umrla sem od smeha zdajle!!! xsmx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

evo mene iz prestoljnice, cela frka... torej nič uredil ker je imel kirurg nujni operativni poseg, sedaj prenaročen na april... bog ve, če bo takrat tole uredil. Upam, da ker je ful razjarjen (je kot un pacient v Naši mali kliniki - torej brez zob)

slabe volje sem, pa ne zaradi tega... mogoče mi pa Plutonček štalo dela...

grem jaz kuhat, gospodstvo leži, tamala pa prehlajena zraven - en film gledata

sem tam samo pošiljala afirmacijo jim kateri datum naj ne bo (ker ne mislim več svojega odklopa prestavljat ;))

glede mize in stolov - peljala sem ga v salon, mu pokazala kaj mi je všeč, se strinjal, doma ko je sestavljal mu ni bilo nič prav... kot da je prvič videl to zadevo...

sita spola na m trenutno :xx!:

x:Dx x:Dx Astra, ti si faca x8Dx

Marsa, vodi dodala en kup začimb, da je imela mal okusa, skuhala kroglice not, jih odcedila in vrgla v paradižnik - tunino omako, ki je od kosila ostala.. Glede na to, da sem totalno impro se šla, je blo zlo dobr x:)x

Jooj, se moram pohvalit x:)x Mam špegu nazaj namontiran v avtu :palec: Sem šla aceton kupit, da sem fajn sčistila vse in drži :palec:

Lase si grem oprat zdele, nujno.. Kaka pa hodim to po svetu, no :o|o: Špricam eno predavanje, da mam mal frej, pol bo varstvo do zvečer. Kuham neko mineštrico...

Sonček je xsingx Pomlad x:)x Sem šla mim cvetličarne in tulipančke zagledala.. Si šla kupit enga.. gospa sicer neki protestirala, da jih ma v kompletu po 10, sam sem rekla, da nimam dost velike vaze pa da bi jaz točno in samo enga.. dobila x^x

Pa mačku bi morala novo ovratnco kupit.. na tole je očitno alergičen :o|o: Prejle ugotovila, da si je ful dlake okrog vratu spraskal, ma kar luknjo :sori:

Hihi, motoristke lezejo iz zimskih lukenj x:)x Že dobivam sporočila kje in kdaj bi se kaj dobili x8Dx

loesje

Spet nazaj -

... torej nič uredil ker je imel kirurg nujni operativni poseg, sedaj prenaročen

:o|o: xrolleyesx :xx!: xrolleyesx

(xcrossfingx)

Marsa, vodi dodala en kup začimb, da je imela mal okusa, skuhala kroglice not, jih odcedila in vrgla v paradižnik - tunino omako, ki je od kosila ostala.. Glede na to, da sem totalno impro se šla, je blo zlo dobr x:)x

Jooj, se moram pohvalit x:)x Mam špegu nazaj namontiran v avtu :palec: Sem šla aceton kupit, da sem fajn sčistila vse in drži :palec:

xokx x^x

xokx x8Dx

*

ne govor! xrolleyesx ves kaksna sem jaz ke v glavo, sam sem hotla do jutr nekak 'zdrzat' (si nocem prepogosto prat, ker pol pades v ta ritem, da mors 2x skor tedensko, no jaz pa si 1x... tko no, na ene 5 dni, vcas tud 6, vcas pa tud 4, odvisno, kako pa kaj)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x mah sej jaz tud glih razmišljam, če ma smisel.. itak mam sam varstvo dons, mi ni treba bit neki ful lepa.. bom rajši jutr... se rajš spravim mal brat zdele..

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...