Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

ja saj zato - ce mors bit skoz na broju, ce recimo delas s strankami al kaj tacga.. je logicno da si mors pa pac pogosteje umivat lase... mislim ze ce v sluzbo hodis, ze zarad sebe, da mas boljsi filing... vcas sploh nimas umazanih al mastnih, sam tko nekak... vsak na svoj konc strli al pa kaj tacga.. ze zarad oblike torej...

ce si pa doma al pa ce kaj tacga prckas bolj, one man band, pa ni sile.

ce nisi glih ono umazan, so tamali zllo odprti pa se porajtajo ne - glavno da si prijazen pa da se majo lustn, kaksne mas pa lase, jim pa ni tolk pomembno.

kot je vseen, ce jaz pisem napoved z umitimi al pa svinjskimi lasmi. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, sej, točno to :palec: bolj važno, da se mamo fajn in se zabavamo, ne pa da dobr zgledam.. pa niso umazani, sam štrlijo vsak v svojo smer..s špangicami se pa ne počutim, sem tko.. polizana pol..

* glihkar dobila SMS, da so mi še zadnji honorar izplačal iz televizije :palec: No, sej je trajalo, ampak vsaj je. Kul... Po moje najboljš, da grem takoj evre kupit, drugač bom en kup stvari našla, ki jih 'moram' kupit x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O Bog, globoko se ti zahvaljujem, da si moškim podaril takšno dozo razsvetljenosti in modrosti... xsrcx

Ker kako pa bi drugače me uboge reve?

xcivx težko bi nama bilo, bez ove mudrosti....

Moj gospod je včeraj sklenil, da pa je vendarle treba malce sodelovati pri kuhinji in opremi.prišel prej iz službe, ravno pravi čas,

:vragec: e daj nehaj, tvoj tudi taki...pride zmeraj pravi čas

da je dal električarju navodilo, kako naj luster v jedilnici montira :xx!: .Pa nič hudega, sem že poklicala malarja, da pride zakitat tiste luknje in malce pobarvat strop, glavno, da smo ga potem prestavili na pravo mesto x^x

kako sem ga občudovala :2src:

x8Dx te kr vidim kako se ti je kadilo iz nosnic

ko je razkoračeno in ponosno stal v kuhinji in razlagal...nad delovno površino rabim veliko svetlobe, dajte luči tukaj in tukaj...očitno se je odločil, da bo večkrat skuhal kavo, ker kaj drugega se zdaj ne spomnim, da obvlada... x:px

Potem pa so majstri šli in je ostal brez dela, no, tiste težke škatle nosit vendar ni za gospoda njegovega kova...pa se je odločil, da gre v IKEO po stole.Da je doma pozabil poličko, s katero bi lahko primerjal barve lesa ni pomembno, ker itak ima v glavi barvo, kot je rekel....

:vragec: aha...sam v keri glavi

hvalabogu imam bistrega otroka, je Sara takoj pogruntala, da mora z njim...je rekla mami, tega ne moreva dopustit, da bi sam izbral stole...

:vragec: ubogi otrok :sori:

Doma sem zmolila tri zdravamarije, da bodo prvi trije stoli, ki jih bo zagledal, vsaj približno tisto, kar bi jaz imela....gospod namreč kupuje po gosposko...ne bo se vendar utrujal in pregledal sto stolov recimo.To ti samo naredi zbrko v glavi, pa potem ne veš, kaj bi. Jaz seveda delam po kurje in hodim sem in tja po trgovini, primerjam barve, ceno in udobnost...čista izguba časa in energije...

mala je bila nekaj obupana okoli njegove izbire, pa sta potem par stolov slikala in mi jih poslala na mail, jaz pa sem sedela za računalnikom s telefonom v roki... x:Dx

Izbrala sem dva modela...in mu prepustila odločitev.Naj se ve, kdo je gazda v hiši x^x

:o|o: to pa itak...gospod ima zmeraj prav tud če nima ma pa še najbolj :vragec:

Sem si rekla, očitno so tiste zdravamarije pomagale xsrcx , bo treba tole večkrat x;)x

Prideta domov in mala zgine takoj v svojo sobo z besedami....mami, jaz nočem slišat tvojega komentarja, sama se zmenita, jaz nimam nič pri tem... x:Dx ...priznam, malce me je zaskrbelo :sori:

Moj lev stoji sredi sobe in pravi, malo sem te presenetil, tista dva stola se mi nista zdela v redu, pridi, da vidiš, kako lepe stole sem izbral. Res so lepi. Da je les v barvi bukve, mi pa imamo javor, je res nepomembna podrobnost, pa itak se vidijo samo noge, ker imajo stoli ves ostali del v snežno belih preoblekah. Pa še perem jih lahko. x^x malce se je zaskrbljeno oziral okoli in iskal, k čemu pa bi ti stoli lahko pasali, pa potem odrešitev. K stropu x!x ...ki je bel... x:Dx Ko sem bedasto vprašala, če se te preobleke pri pranju ne skrčijo, me je samo očitajoče pogledal, da s takimi gospodinjskimi podrobnostmi se pa on res ne ukvarja...

:o|o: to pa res ni v njegovem resorju

Res sem hvaležna, ker kaj pa bi jaz brez gospodovega magic toucha...

Nekje ponoči mi je šla skozi glavo bežna misel, kako imamo pametno oblast, da ne moreš imeti strelnega orožja kar tako pri roki... x:px

drugače pa...mi mamo se fajn :palec:

:o|o: vsekakor ...mi tudi...sam ponoč sem razmišljala naj še eno zine pa ga kr golimi rokami.....

:palec: Astra, ne daj se....kmalu ga bo poklicala domovina in višji cilji.....gostilniška in rekreacijska omizja....

x8Dx Pa res nič ne prebereš, sam pakunge so drugačne.....

Vsemogočni je pravičen sodnik, mene je moj gospod učil teraso pucat....v svoji zagnanosti je potem obležal za tri tedne , ga je položil lumbago, od takrat naprej mam mir.....kakor nardi stara je zmeraj prav, boljš kakor šiba božja x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

aliana xokx

a to je se tist od tedaj? x:Dx x:o)x

jp, poznamo tole, cimprej €. xyesx

Lia!!!

Kul ko si uletela, sem glih ti mislila napisat semle pridt:

ona kremca je :eek: xwizardx

namrec: zadnjic sem dobila blazen zulj (ampak ogaben, tik pod blazinco na srednjem clenku desnega prstanca, ko sem besno s klescami trla mandeljne in sem strla 4 pa zakasirala nagrauzen zhulj x:px)..

in se spomnim, da sem tam na pildku prebrala, da je tud za to.

ogromen mehur je bil, kak cm premera al pa 8mm, cist pravilnega kroga... cist izbocen, kakih 3mm nad kozho.

ej, ENKRAT sem si namazala, zvecer (pa se to sem hitr sprala doll ker mi grejo na jetra mastne roke)... in je drug dan cist usahnil.

Mitja sploh ni mogel verjet - si se moral prav potrudit, da si videl, da je sploh kdaj bil!!!

xsuperx kaj tacga pa se ne (tko da se dobr da je cifra zraven)

res se 1x hvala za tole!!! x:Xx x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx ...lia, kakšen super recept...če se hočeš koga mal rešit..... x^x :vragec: x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Ix xangx mačke sam vprašte, men teorija laufa 100 na uro....v praksi pa komaj še žvim...

x;)x sme veseli da nucate , pa da vam je dobro sedl...

mi sme danes spet z jasminom oboroženi...mamo zvečer spet pospešeno valovanje bokov inu obujamo spomine kak so nas ene močne black magic hands masirale s sandalovino....

:vragec: ma same oslarije mi grejo po glav.....

x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Ix xangx mačke sam vprašte, men teorija laufa 100 na uro....v praksi pa komaj še žvim...

x;)x sme veseli da nucate , pa da vam je dobro sedl...

mi sme danes spet z jasminom oboroženi...mamo zvečer spet pospešeno valovanje bokov inu obujamo spomine kak so nas ene močne black magic hands masirale s sandalovino....

:vragec: ma same oslarije mi grejo po glav.....

x:px

super...dokler ti grejo oslarije po glavi si še živa.... x:Dx :palec:

ups...kaj sem glihkar naklofala....šit...men ne grejo sploh oslarije po glavi..... :o|o: :O:

super...dokler ti grejo oslarije po glavi si še živa.... x:Dx :palec:

ups...kaj sem glihkar naklofala....šit...men ne grejo sploh oslarije po glavi..... :o|o: :O:

pajade x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

pajade x:o)x x:Dx

žalostno...vendar resnično....mogoče sem pa že zombi sam tega še ne vem..... :wOOt:

žalostno...vendar resnično....mogoče sem pa že zombi sam tega še ne vem..... :wOOt:

al te pa dat v vrtec za 2 dneva...s kakimi 5 letniki....uh pol šele bi ble oslarije :D

There is

One Mind,

One Truth,

Poleg Butla je na tem forumu najkoristneje brati Micka, ženske zapomnite si to, če vam bo potreben kak nasvet x:Dx

js ga bom rajš poslušala, micka seveda x^x x8Dx

There is

One Mind,

One Truth,

Guest mačona

ma, s temi lasmi so vedno problemi. xrolleyesx Aliana, ne sekiraj se, ker bo še slabše. včasih se mi zdi, je boljke, če se kak dan sploh ne pogledaš v špegel. xrolleyesx da si ne kvariš morale. :ph34r: :blink: vsaj pri meni je tako.

spomladanska utrujenost me že daje, komaj sem se spravila na faks. že sem ležala na postelji in si 10 X premislila, ali se mi bolj splača spati ali iti na faks. pa sem se prepričala, da mi bosta zrak in sonce koristila.

ta vikend se cimra odseli, midva pa se bova presdelila v njeno sobo, ker je večja. :palec:

midva pa se bova presdelila v njeno sobo, ker je večja. :palec:

xokx

xsuperx

Boby, x:px x;)x

jp, pomladka. xcivx

Picasso

OJ vsem skupaj - vidim, da dogaja(se narežala Astrinim skritim nagnjenjim - bi nekaj z golimi rokami in tako, pa Liinim receptom - sploh tisto o pucanju terase..)

Evo - ugotavljam, da sem človek, ki vleče nase hecna dogajanja.

Ampak da pridem do tega naj omenim, da sem bila pred dvema dnevoma kar pri volji, da tudi jaz koga zadavim..pridemo domov in gospodič okrog mojega ljubega plastičnega kostanja z žago...Si nor?? boš vse kaj je dobro fental...in potem izgine..ter se čez hipec pojavi z motorko...Se ti je čisto zmešalo??

leze po lojtri..jaz zraven in ga kar hočem strest z nje(zrave pripombe o urejanju sosednjega dvorišča padale) in skoraj mi pade veja na glavo..tak..pa kostanj zgleda, kot da je vanj treščilo.

nadaljevanje.....

Včeraj imela delodiš -blazen in cel dan nekaj sadila(hortenzije, irise..se smukala okrog vrta..grabljala travo..skratka čudovit dan bil)potem nekaj kuhat in nazaj ven.

Se spodaj preobujem(v kletnih prostorih gojili nehote tudi miši in to zdaj že drugo rundo - jim nastavila strupa..bog pomagaj..)vlačim in lomim veje in potem hitro nazaj v copate..

Se mi zdi, da so mi zokni nekam dol zlezli - pa nič časa, da jih potegnem nazaj..samo skoz se mi zdi da je nagneteno nekaj pri prstih...

bi nadaljevala??

Ok..po dveh celih urah me pokliče mati in kooončnooo si vzamem čas, da izvlečem nogo iz copata. Zokni popolnoma na mestu...ja v kaj hudiča pa sem dregnila vsake toliko?? Se sklonim in potipam...nekaj mehkega...malega....

Miš.

Kričala do onemoglosti..moji družinski člani so prepadeno buljili vame - kaj neki mi mati pravi po telefonu???

mati zgrožena...kaj se ti zgodilo...

jaz skačem kot pink ponk žogica...mater - dve uri sem imela miš v copatu....

Logično,da je bila vsaj v nezavesti. Od vonjav mojih ji itak druga ni preostalo..in od panike niti copat nisem bila sposobna ven zagnati..

Tak da - zdaj bo treba paziti pri obuvanju x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Miš.

x:Dx x:Dx x:px

(*pa to ni res, ne glede na to, ce ne gre za domace, gre vedno za - zivali! x:px x:Dx)

Picasso

Mah to ni več res, no, jst mam tega tempa pa stresa počas dovolj, še bolj me skrbi, da ga ima še bolj dovolj moje telo. Morm na neke preiskave, neki blemi mi ne dajo miru. Grrrrrrr :o|o: In kaj grem zdej delat, k sem končno doma......večerja, pol pa delo :xx!: Mah, sn kar vreji streniran, sam vse kar je preveč. Pa pravi zdravnica, da očitno nič ne sportam, k mam tud kar visok srčni utrip, to pa ponavad pomen slabo kondicijo........Pa spet sm propušu :mex: :o|o: ......Bemu sunce, k sn jezen.....Mal bolj konkretn bo treba življenjske navade menjat, se mal disciplinirat, pa se drugih navad navzet.......Pa o nekem avtogenem treningu je neki bluzla, mamo kako temo na to? Nč, hvala bogi, da je pomlad, grem si po bicikl zdej en dan, pa ene konkretne teniske, pol pa začnem športat spet.....če ne me še ki res pobere.....po možnosti sred najlepšega :inocent: x:px :vragec: x:Dx No, sam kak pir pa vin pa si bova že prvoščla jutr, ne klarus? x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Imamo (upam) popravljeno mašino za kruh....popravilo 'samo' 35 evrotov...., šel kondenzator, baje... :vragec:

Mašina ima malo več kot eno leto..jasno, samo da je šla garancija mimo :o|o:

Nova pa stane 120 evrov :bomb: , glih toliko, da stare od daleč nisem zašlatala v kanto :vragec:

samo da je šla garancija mimo :o|o:

mislim sam a ni svinjsk! :bomb: izpades kmet, bebo, krele, ce se kao pol razburjas, ker 'je itak jasno'. sam glih zato se pa razburjas!!!!! mater! :mad2:

x:Dx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...