Onix 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Amber Pisano ponavadi pomeni tudi živahno in neenolično, itaq se celo življenje učimo, če ob tem še služimo - toliko bolje Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Amber, čestitke za službo pa kapo dol za pestro poklicno zgodovino Tebi se ni za bat, da se boš v neke toge kalupe zabubila, a ne? Prej sem se fejst "užgala" z nekom, (mater jim nesramno!), sem dala v črno luknjo in ful deluje! sem že pomirjena... Komaj čakam, da bo sonček in 20 stopinj Ahhhh Bulančkanim pobože in Pa enga posebej za Cosmo, k me je tko lepo pozdravla Ja, pa še za vse lunatke (ko bi mami vedla, kakšna radodajka sem... ) Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Ja res, so zelo različni poklici Tako je naneslo. Slikarstvo sem študirala za dušo. Upam, da bom kmalu našla eno službo v zvezi z umetnostjo. Ta služba, ki jo bom začela delat sedaj, je pa ena od bolj nenavadnih. Pa ne ljubim obiskovanje zobozdravnika, ravno nasprotno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 amber...ti si faca.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2006 amber...ti si faca.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 amber...ti si faca.... Itak, če se pa z mano druž. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Itak, če se pa z mano druž. Hehe, to je pa treba znat, takole piskrček pristavit... A ja, pozabla rečt, da si prav fletkana na konjičku... (sam ne objavlat fotke od vsake priložnosti, ko boš kakšnega konja jahala, bo spet škandal... ) A pozdravla si se? Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Hehe, to je pa treba znat, takole piskrček pristavit... A ja, pozabla rečt, da si prav fletkana na konjičku... (sam ne objavlat fotke od vsake priložnosti, ko boš kakšnega konja jahala, bo spet škandal... ) A pozdravla si se? Ja, ni vsak konj za javnost, ne? Ma, ka pa vem, grlo neki nagaja, ampak je zmeri bolš, tko da...ni panike. Sm ko rožca. Po moje me je mal vrgu tale tempo....menjava službe, kar naenkrat ob 5h vstajat, pa se je organizem mal zbunil, zdej se pa počas prvaja in je vse kul. Tenks. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Ma ja, stresi... smrt za imunski sistem...Sam da si bolš Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 pikica, maš še ene 40 min da priletiš na pijačko There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Ja, ni problema, bom pa s ta hitro metlo prletela. Uživita. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 boma, sa jutri se pripravi na dež There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Je tuki že 3 dni predpriprava...gor zgleda že vejo, kaj se prpravla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Je tuki že 3 dni predpriprava...gor zgleda že vejo, kaj se prpravla. počaki da se razgovorim, pol bojo še prekle padale There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Itak, če se pa z mano druž. .... Ja, ni vsak konj za javnost, ne? ...mam zapovedano počivanje.... :xx!: ...glih se mi da.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2006 komy sem spravla avto do mehankarja. :|NI vzgal, jasno....mitja porival,. premal operativnega placa.... sva ze skor obupala,. pa sem rekla, dajva ga do tjale do klancka prirint, pol pa udri...no in je v zadnjem hipu pa zagrabil.. in je vzgal.. iz 2.in je zdaj tam avto. se mi gre za ta avto, ker mam dobr filing - jaz pa na tej bazi funkcioniram v lajfu. tko da, drzte pesti, da bo vse smooth. pa taksno.vse zivo sem zrihtala dons...mela ploden dan.blazotno sanjala (sam bi blo sam eno nastevanje, pa nic pametnega/konkretnega, pa nit ne nalozhim v sanjah). nekdo je jamranje prej omenil; grozotn me zapestje boli (ceprav ni vidt - komaj tipkam ) blazotno me stopalo boli... nadstrahotn krvavim (pluton, niti ne rabm se pofockavat kam tko, ker je itak defolt) maternico/jajcnike mi bo raznesl (~~) celo desno stran mam cist plavo (ne stekam, kako da ne leve, kjer sem padla blazno) roke cist naseckljane (zhiloreznica scena, pa je *sam* od macke) zhulj je pa OK. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 žulj je pa OK funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2006 ejj! res! bi ze komisija morala bit, ce sem ga SPLOH mela! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Dam kar tlele: dobila sporočilo iz Londona.. Bachove kapljice so po 2100 SIT komad, ful različnih vonjev. Če bi kdo mel, sprejemam OS-e do jutri popoldne... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ja, res jih je iz Anglije ful simpl in poceni za dobit ... ne vem, sicer, v kateri lekarni boš naročila, ampak meni so jih pošiljali najkasneje v petih dneh direktno v nabiralnik in več kot pol ceneje kot pri nas. (različnih vonjev? a to se po vonjih zbira... rešilno zdravilo precej po alkoholu diši ... no saj... ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 No pač.. različnih imen (sem direkt SMS prepisovala ) nimam pojma drugač kako to sploh zgleda.. Tole, no... products Ne, frendici prideta iz Londona sredi aprila in mi prineseta.. Pa ko smo se zadnjič menili, če kdo rabi lahko še zanj naročim... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ja, ja, tukaj sem jaz kupovala funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Itak, če se pa z mano druž. V Piki je združeno najboljše: razumevanje, humor, prijaznost... je naj, naj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 zaj glih sn dau printat tazadnjo seminarsko, ck že ruži kaka zmaga sam tale me pa je jeba***priden Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2006 hocem nujno bachove. nedotiko pa tak. reshilca. evo mene. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts