Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

*aja aakhut, lepo se imej, pol se pa res mal spocij, neprestano tale ritem je kar ubitacna scena xcrossfingx

:vragec:

morgen.... x:Dx x:Dx x:Dx

13 ur spanchkal.... x^x x^x

zdele pa chajchija...pol pa zhbojnk nazaj u postlco... x:)x x:)x

zlomk....tralala

pa 777 jutranje/vechernih x:Xx -ou tjakaj... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tolk da veste......če boste čez 14 dni dvignili keš na bankomatu, ki ni od vaše banke......boste plačali provizijo......80 sit, se mi zdi. :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tolk da veste......če boste čez 14 dni dvignili keš na bankomatu, ki ni od vaše banke......boste plačali provizijo......80 sit, se mi zdi. :o|o:

drnovshek mora pach od nekod dobit sredstva za svoj najnovejshi klub neuvrshchenih x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:o|o: mi imamo tole lopovščino od vedno.

Stane pa točno 2 evra. :O: :xx!:

Takole da se kar potolažite.

Najbolj beden bančni račun, brez limita, morda homebanking (klik), izpiski, in druga šara, pravice do taks... te stane v Italiji čez 100 evrov letno. :O:

:xx!:

Smo te pogrešil, Valkira..

Blo kul, slike wau.... :palec: :palec:

Evo, zdaj pa mal še za seminarsko pobrskam, bi rada jutri na govorilne kako idejo prinesla, pa pogledat, če je kaj pametnega na TV...

PA sej to majo po tujini že ful, mensezdi... :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sam info, da nou suprajsa......Pa tud če so mel, ni vse fajn kaj je s tujine, ne x;)x

mash prou....sam poglej kak sranje smo iz anglije pa rusije fasal

sploh se pa pochas zhe navad na to, de europa ni vech tujina.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

:eek: :wOOt:

x:Dx x:Dx x:Dx

pa ne morem verjet... Vidva se strinjata??? Nekak, no x:o)x x;)x

Ja, Mick, strinjam.

loesje

Spet nazaj -

:eek: :wOOt:

x:Dx x:Dx x:Dx

pa ne morem verjet... Vidva se strinjata??? Nekak, no x:o)x x;)x

Ja, Mick, strinjam.

no...ne vem, che se bo on z mano...ampak

jst sm meu u mislih komunizem x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

:o|o: mi morš vse veselje pokvart :C:

bi te lohk pochas zhe izkushnje nauchile,

de se ne gre tkole kr na hitr vnaprej veselit... x:Dx x;)x

zlomk...tralala

nhja, večni otimist x:o)x

Nič na TV, neke razočarane gospodinje al kaj..

Grem kak divx not vtaknit, mejte se x:Xx

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona

slišala po radiu. :xx!: bedno.

skub skub skub na vsakem koraku, saj.... nic nepricakovanega... :|||

ja, ponekod ze majo...

ja, prima razstava je bla od Amis (zdaj ste ze napisale xDDx) in sem prav vesela, da sem sla, pohvale in cestitke Amis se tu. x^x :palec:

In tak 'pro' event - celo program, glasbica, pogostitewv.... x^x x8Dx

tko da, fajn. xDDx

pa dober cvicek je bil. xDDx

sam sem ga sam en deci pa pol spila. :vio: x;)x

tko da je bil lusten vecercek, par lunatkic srecala, pa se eno znanko, ki sva se sam na videz poznali, pa najprej nisva postekali od kod..

mater cist kamor pridem, koga poznam....

pa ce pridem v berlinu v kafich, pa srecam enga iz subicke. :P

so me ze frendi zezal.. ko sem koga pozdravla, da je ziher iz subicke...

a nc ni pol po tv-ju, pravte.... :|||

bi mi pasal si kaj pogledkat.....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hahaha, kako znanost se lohk nardi le iz tega kar sm slišal na tv in pač spomnu lunatke, če rajš gredo na kavo za tisto provizijo..... x;)x

xrolleyesx

K. Čapek

Kot ponavadi si povedal sam slabe četrt resnice.......iz dveh umazanih krožnikov, dveh žlic, vilic, nožev, posode in lonca pa para kozarcev..... x;)x xcivx

K. Čapek

x:Dx x:px

ampak se pa morte skoz bockat modeli... xDDx

**

joj kaj zadnje cajte tamal poslusa, nad na glas totalen hardkor nek metal blazen. x:o)x

joj boga moja mat. x:o)x x:px

ce se ze men trga, pa sem bla bobnarka pa v cao p. sem pela... pa se mi mesha, kaj pa sele moja mat!!! x:Dx

ojojojoj... :o|o:

te tenke stence... me kar srce zaboleva, ko si predstavljam, da k sosedu cez se tud tko slis kot k men v sobo.... blazota! x:px

pa kok se derejo modeli! xrolleyesx (x:Dx x;)x x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
joj kaj zadnje cajte tamal poslusa, nad na glas totalen hardkor nek metal blazen. x:o)x

joj boga moja mat. x:o)x x:px

ce se ze men trga, pa sem bla bobnarka pa v cao p. sem pela... pa se mi mesha, kaj pa sele moja mat!!! x:Dx

ojojojoj... :o|o:

te tenke stence... me kar srce zaboleva, ko si predstavljam, da k sosedu cez se tud tko slis kot k men v sobo.... blazota! x:px

pa kok se derejo modeli! xrolleyesx (x:Dx x;)x x:px)

ima, da ruži! glasba se posluša naglas ali pa zraven zaspiš (vsaj jaz!). naj kar model uživa, prav v njegovi koži bi bla - puberteta in to ... x:Dx :vio: sosedje pa naj pač potrpijo, oni tudi ziher niso tihe miške. x:Dx jaz najraje dam naglas in s ful basi ob enajstih zvečer, da delam sive lase cimri, ki je ne maram. x:Dx :vragec: saj včasih pomislim na lastnice, sam če me še do znaj niso vrgli ven, me verjetno v bližnji prihodnosti ne bojo. x:Dx

ima, da ruži! glasba se posluša naglas ali pa zraven zaspiš (vsaj jaz!). naj kar model uživa, prav v njegovi koži bi bla - puberteta in to ... x:Dx :vio: sosedje pa naj pač potrpijo, oni tudi ziher niso tihe miške. x:Dx jaz najraje dam naglas in s ful basi ob enajstih zvečer, da delam sive lase cimri, ki je ne maram. x:Dx :vragec: saj včasih pomislim na lastnice, sam če me še do znaj niso vrgli ven, me verjetno v bližnji prihodnosti ne bojo. x:Dx

ma saj vem, saj se midva dava.... na fula in jasno base (itak, jaz ne maram dretja in rezkih soundov, razen kaksnih solingov metalike ;) - ampak tastare, no nekak 'vmes' tprej basi pa bobni pa tak... ves kok to nabija po tehle stencah x:px x:Dx)..

sej zato je pa tolk tecno..

jaz shopam tu svoje, pa mu naj tezim da ma prenaglas? x:o)x

sam.. x:px

ne res, ne dretje, vrescanje... xrolleyesx

no saj, kot tzb pravzaprav. :lol:

Čist žalostna k nisem bla na razstavi :sori: ... sam res, tamalga sem mela že praznično oblečenega in spokanega v avtu, nakar se mi je lučka za benz prižgala in sem šla raj na bankomat pogledat kok mam... kr neki bad filing sem mela... no pol sem vidla zakaj k sem mela glih sam za benz (pol tanka)... prov žal mi je...

ma daj kompliciras...

kok pa rabis benza do vrhnike, avtocesta je pa 70 sit. :|||

ker drugac stekam, jaz tud ne maram hodit okol brez casha... se je ze zgodil, da sem si za ln party sposodla cash, ker nisem hotla jamrat da me zato nou.. pa da bi kaksna bogica bla pa tko.....

ma saj stekam no, to hocem rect... :palec:

sam vseen kompliciras. :)

ja, smo te pogresal.. sem kar mal mislila tud jaz da bos prisla, ceprav nisem bla nic v navezi z nikomer, sam amis je pac povabila, pol se pa nisem z nikomer nic menila.. sam pichila sem...

je blo lustno.

dons sem se nate spomnila, ko sem brskala nekaj in nasla ful enih fotkic pustnih od tamalega. :)

ti prima za jobek! xsuperx (x^x :vtz:)

Picasso

... ma ja... kompliciram, brezveze... sej to je bla bolj pika na I... vsega sem mela ob pol 6 že dost... najprej crknjena od vseh teh informacij v službi, pol me je pa še tamal doma čist zjebu... ene tri dni je tko poreden, da sem ga dons kr po rit

:vragec: ... je bil taka baraba, da ni za govort... sem ga komi oblekla in komi v avto spokala... pol se mi ni dal še s tem kešom ukvarjat... :xx!: ... baje mam že nakazan... sam prej pa še ni blo :o|o:

Jobek je :palec: , hvala... xsrcx

Upam, da se vidimo v sredo... bi vas res rada videla x:Ix x:o)x

o sploh nisem opazila (sem hotla it ravno nekaj napisat se xDDx)..

saj vem... , saj zato ti pa pravim, da bi te mal sprostil morda in tko, po 2. strani pa stekam in je tud prav v bistvu... tko si se pac pocutla, tko si zacutla, in ja... pika na i.. pa se casha nimas... ko si ze itak izcrpan in tak... (jaz tud se nisem mela casha dop., vendar pop. pa je bojda ze bil oz. ziher kao xDDx)

ja no ce je odgovorno delo, jasno da te mal zdrma.. cist stekam in bravo! res se se men dbest zdi! xokx xyesx

pa tko, se mi zdi da ti nekak tud pase pa to.... bodo lohk skratka nekatere tvoje lastnosti fajn do izraza prisle... in potenciali...

ja, jaz sem mislila pridt.. :palec: xDDx

pa se tam si spesl nekje napisala (v eni pac off temi, ker si vidla, da nisem vidla), thanx, ker morda res ne bi vedla sploh. :)

ti zdaj mal odspi, mal vtise da prebavis pa vse to... mah, kul no, sam da se mal zadaptiras. xokx

sem pa hotla napisat, da se mi zlo fajn zdi... ko so vse lunatke, brez izjeme (no morda razen mene x:o)x) ful dobr zgledale, ampak cist zares...

nom nic nastevala posamicno, ker... pac.... njihova stvar, kaj je NJIHOV dnevnik, jaz lohk sam svojga pisem. :)

pa tud ni potrebe, nastevat, ker, kot receno, brez izjeme so vse dobr oz. clo super zgledale... xsuperx xyesx

ne nakladam... vsaka po svoje... nekak v najlepsi kozhi....

prav prijetne pojavchke..

tam je tud ona scena, tko resna bolj, veliki prostori so me tud vedno nekak utesnjeval (a ni hec, namest da bi me majhni)...

pa jaz se ne znam obnasat, bogve ce ne padem v kaksen krohot pa kaj tacga, schtraufenpachtskega pa tak. x:o)x

vse so ble pa take nekak... nezhne... lepe, tko zlo fajn... da sem se pocutla..... tko nekak ne-nezhna. x:o)x xDDx

Picasso

Ni mi bilo jasno, kaj je meni danes, da sem se tukaj tako razpričala. Zame čisto preveč. xrolleyesx

Luna v Dvojčkih!!! Jupiii!! x:Dx

No jaz grem sedaj počasi v posteljo, kao en film še pogledam, pa grem spat. x:o)x

Danes sem imela predavanje iz Nemščine. :fiju:

Ne smem si več dajati negativnih afirmacij.

Nemščina je zakon, je the best, je full lahka pa še uporabna. Ljubim sklone, Prateritum pa še Perfect zraven, pa da ne rečem, besede so pa itak čisto lahke za zapomnit. Ich liebe Deutsch zu lerne. x:Dx

Baje, da imam kot dvojna Devica talent za jezike. No sedaj je pravi čas, da se pokaže. x^x xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...