freia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Marsa, brinovček ali dva rukni... pomaga Če ne drugače, se pa vsaj manj sekiraš... Ne, resno, za probat je Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 evo da pove, da sem včeri spoznala micka Blagor tebi.... Jaz grem pa jutri na tist Koširjev poslovilni žur. Da slisim Neisho v zivo, Kocko, pa une 2 ameriski skupini, no pa Siddharto, k je ze dolg nisem...mogoce bo pa zabavno. Pa se pridejo prijateljice k men, tako da bo mogoce tudi kaksna kapljica alkota. Ma bomo videli, kaksne volje bom. Sem pa pogledala ponovitev Trenj Vedno, ko vidim Mrkaića, se spomnim, ko je Svetlana Makarovič rekla, da LJUDJE so tisti, ki so socutni do drugih, ki so dobri in tako dalje....ostalo, kar je zanič so pa človekarji. In potem jo je novinarka vprašala kdo je človekar ( se mi zdi, da je bil ta izraz ) je pa iztrelila kot iz topa: Mićo Mrkaić Danes imam pa cel štuk za pospravit....počasiiiiiiiii Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 dobiš inštukcije saj res, Klarus, a nis rekla da je riba sestra... tamle si pa napisala, da ma 30. rd. (lepo praznujte )aja ne.. napaka, zdajle sem se spomnila: luno v ribah si rekla a ne... Marsa, brinovček ali dva rukni... pomaga Če ne drugače, se pa vsaj manj sekiraš... Ne, resno, za probat je vem, nimam ga... mam sam en snopc, sicer domac, tak blag cist ok, sam mi ne pase....thanx! sem avokado mela v hladilniku nacet, pa sem si to na oni suhi kruhek natlacla pa mal soli gor (limone mi je pa zmanjkal), pa je blo dbest. pol sem pa se mal jogurtka spila... in sem skor ze super. ... jaz mlek al pa jogurt vedno iz 1 deci salck pijem. ker mam dost. al pa si pac 2x natocim. ko sem bla majhna, sem vedno puscala, ker so mi dal v skodele blazne. jaz mam pa tele svoje merice. caj pa v tavelke skodele, 3 deci.in posebna mora bit, ce sem 'bolna' al pa ce mi sam pase pit caj. zelena je za zdravt (take kmecke shalce, me frenda vedno heca, men so pa vsec ), ko pa caj z mlekom, je pa vedno v tarumeni shalci. ko je kakao, pa v tavijolicasti al pa tud v rumeni. take fore... pa ne maram velikih kozarcev (razen modrih plasticnih autenthics, 3 deci - iz tega pa cedevito pijem al pa iz tarumenih takih, 2 deci) Blagor tebi.... kul, da gres... saj mu privoscim, da ma za na konc en event, ce je ze tko grenko moral ono olimpijado pozret. :|||pa tko, ziher bo zhur, vidim pise kao neko presenecenje, najbrz bodo oni igral al pa kaj tacga. lepo se mejte! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Blagor tebi.... Jaz grem pa jutri na tist Koširjev poslovilni žur. Da slisim Neisho v zivo, Kocko, pa une 2 ameriski skupini, no pa Siddharto, tole se pa sliši zanimivo... Neisha v živo... Kocka me niti en zanima, Siddharta tudi ne, ampak Neisha sicer pravijo, da ima napačne temelje petja, in da bo v 2 letih pri takem načinu petja brez glasu...pa vseeno, za slišat je ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 a res, a z grlom poje?hm, nism bla pozorna, mroam enkrat s takim ushesom poslusat. mam eno sposobnost ze od majhnega, da se sam prestavim...zato tud lohk tolk stvari razumem, ko kdo napise, kaksno blazno potrpezljivost mam pa vse to, ker sem tolk ribicasta ribica no to je sam to. hkrati lohk vidim iz sebe in iz druzga. vidim drevo cist zumirano, hkrati pa se ves gozd oddaljen.pa tko kot sem pela vecglasno, lohk razmisljam v vec plasteh..recimo mam lohk hkrati v glavi planete ene osebe, pa druge, pa kako je to glede na tranzite zdaj, pa se na mojga recimo - pa vmes se razveja do kakih starih mam in sosedov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 saj res, Klarus, a nis rekla da je riba sestra... tamle si pa napisala, da ma 30. rd. (lepo praznujte )aja ne.. napaka, zdajle sem se spomnila: luno v ribah si rekla a ne...ja oven z lunio v ribi asc pa dvojček...hehe mama je dvojček, fotr pa riba... There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 ene skorpije so pa res obsojene na ribe. velik.mitja prav da blazota!!!! njegov brat je riba, sin je riba, jaz sem riba, en sodelavc je riba in ce se s kom blazno poszteka, je oni ziher riba. po 2. strani nas pa skoz simfate. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 očitno nam nekaterim res ni živet brez rib šimfamo pa itak vsakega There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 pa tko, ziher bo zhur, vidim pise kao neko presenecenje, najbrz bodo oni igral al pa kaj tacga. lepo se mejte! Ja ja, 100% bodo oni presenečenje Sem potegnila ven to iz enga ( pa niti ni bilo potrebno veliko dela) Ja Cashy pridi Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 sam res , ribe so blazota ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Fajn, da ste se nasmejali, moj nasmeh je bolj grenak... Saj v resnici me je zadel v živo, sem glih zadnjič gledala eno fotko z maturantskega, kjer sem slikana od blizu Sam sco smo pa mu tega ziher ne bom pokazala. Men je tut zrel obraz všeč...na drugih .. Kak tempo mam zadnje čase , še dobro, da imam zjutraj tisto urco miru za čaj in net Danes dala naredit fotke, ki sme jih posnela na svojih potovanjih.Sem se odločila, da bodo visele na stenah v jedilnici. Petek je ________ Marsa, kak avto? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 šimfamo pa itak vsakega Ja ja, 100% bodo oni presenečenje Sem potegnila ven to iz enga ( pa niti ni bilo potrebno veliko dela) no saj po mojem so kar namenoma tko namignil, saj je jasno v bistvu.... no ja.... ziher pa ne mormo bit ne. ja, fino, pejt, saj vidim da te Pomlad razganja, tvoj cajt pa to. ziher se bos mela super. *** jaz pa: klical avtoelektricar. rotor fuch (ena lamela). na starterju. brez veze popravljat. najboljs da 'nov' star starter. saj se dobi (teh fiest je ogromno), sam to ni tko, jutr pa to. mislim tumach. pa rabla bom nadnujno avto, zdaj najbolj, ko bom selila pa itak gre ze brez tega ful enga schtraufenpachta za to avtomobilskega in sploh mobilnega. :||||je pa tok fer tale moj avtoeletricar (brat od janija, mehanika mojga). ze zadnjic mi NI NIC RACUNAL - ker kao ni popravil (ker ni ugotovil tedaj, ker to je tko malkrat kao, da sploh ni pomislil, da navadno so krtacke). In zdaj se je ukvarjal vec ur (ze okol klical za starter in kogovska da bi oni lotal clo pa taksno oz. za menje al ga naj on lota, tega nisem razumela dobr) in mi SPET NE BO NIC RACUNAL - ker napaka NI odpravljena...da je mal prestavljal pa brusil pa mal poprckal, tko kot zadnjic, pa da zdaj spet vziga in da to je pac improvizacija... in nisem bla bebo, ko sem ugotovila, da ce je tko pa tko, da pa vzge - res je tko, njemu je tud vzgal, ko ga je mal rolal sem pa tja, najrpej pa ne. in zdaj spet 30x vzge ponavljajoce..je fajn tipo res, se nisva se vidla, sam po telefonu se menla (ko sem prisla po avto, mi ga je jani tedaj predal), pa cist steka, kaj hocem. je rekel da je dober avto, da je res skoda ga odpisat, sam da za nov starter je skoda dajat cash, ko sem pa vprasala, ja a ni loterija, starega, pa je rekel, da ni nujno, da lohk zlo ohranjenga in lepga dobim.In da bova oba stopla v akcijo. Lohk pa pridem ze po avto in bo vzigal pac tko. bo. pol pa mal ne bo najbrz enkrat spet. in zdaj moram v akcijo za starter. kako naj se lotim tega sploh, mi ni jasno.... fordov odpad kaksen... eno cifro sme mela od enga prav za forde, pa sploh ne najdem...a ni bedast... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Men je tut zrel obraz všeč...na drugih .. s tabo pa ziher nam šla na kavo, da bi ti takole veselje nardila da b se potle naslajala *** mater sn dans strupena, me resno skrbi , da se ne vgriznem kam, sn v trenutki hin mea culpa ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 sam res , ribe so blazota Men je tut zrel obraz všeč...na drugih .. kako kaj avto?glih 1x ko si tole pisala, sem se tamle jadala. :|||| Petek je ja no, saj vem no. nehaj ze tezit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Koooooooooooooooooooooooneeeeeeeeeeeeeeeeeec Viiiiiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeeeeeeend .....in to podaljšan Grem zaj na tehničnega Mejte se lepo, mujceki Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 in zdaj moram v akcijo za starter. Da zrihtaš tele vije vaje, čeprav je pa fajn vedet, da loh rabljeno - se pravi ceneje dobiš dobro, pa da je tko,kot imaš feeling, da avto ni za odpis .Saj ti gre, si vidla, kok si z nadzvočno hitrostjo stanvanje najdla . Dost bo za dons šihtka, grem mal štefnat po BTCju, da vidim, če še znam , kr tko en mal, drugač bi pa kakšno bombažno majčko rada, če nou, pa nou, briga me, grem mal v izvidnico v civilizejšn. Mejte se Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 Thanx za spodbudo! ja, mi je tolk svec, ce me kdo razume... tud po telefonu je tezje... pa nisem hotla zapravlat njegovega denarja (ker je on klical, rabim ga pa jaz, pa ze zadnjic, sam ni pustil da ga nazaj poklicem, ko sem mu rekla, da saj ga jaz rabim in da ce ga nazaj poklicem).. pol pa naropotam... pa mislim da me ITAK JASNO ne razume... vseh mojih med in nad in pod stavkov. pa mi je svec, da je Taprav. da po meri onega ki mu pedena, gleda. je rekel, da lohk pac tud popravlja (njemu bi to blo boljs, da vsaj dela pa zasluz, ne pa tkole, da se djabe drka :||), a je fer... se so taki in pr majstrih mam pa res sreco. tud zato, ker sem sicer skromna pa prjazna, sam tud nisem z vsem in vsakim zadovoljna. pa ne tolk da se spoznam, kot da dajem tak vtis, ko znalsko tam kaj recem, pol pa pac..... zacuda vecini to ustreza (ker drgac navadno folk ne mara, da si 'prevec pameten' ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 skorpije ljubijo ribe! ene skorpije so pa res obsojene na ribe. velik.mitja prav da blazota!!!! njegov brat je riba, sin je riba, jaz sem riba, en sodelavc je riba in ce se s kom blazno poszteka, je oni ziher riba. po 2. strani nas pa skoz simfate. res je! blazno vredu smo! skorpijam je pa najbols k jih ujet ne morjo do konca! sam res , ribe so blazota marsa kako kej pralni stroj!? (mal se mi bere , pa vprasam... ) ha hahahah hahah hahh no saj po mojem so kar namenoma tko namignil, saj je jasno v bistvu.... no ja.... ziher pa ne mormo bit ne. ja, fino, pejt, saj vidim da te Pomlad razganja, tvoj cajt pa to. ziher se bos mela super. *** jaz pa: klical avtoelektricar. rotor fuch (ena lamela). na starterju. brez veze popravljat. najboljs da 'nov' star starter. saj se dobi (teh fiest je ogromno), sam to ni tko, jutr pa to. mislim tumach. pa rabla bom nadnujno avto, zdaj najbolj, ko bom selila pa itak gre ze brez tega ful enga schtraufenpachta za to avtomobilskega in sploh mobilnega. :||||je pa tok fer tale moj avtoeletricar (brat od janija, mehanika mojga). ze zadnjic mi NI NIC RACUNAL - ker kao ni popravil (ker ni ugotovil tedaj, ker to je tko malkrat kao, da sploh ni pomislil, da navadno so krtacke). In zdaj se je ukvarjal vec ur (ze okol klical za starter in kogovska da bi oni lotal clo pa taksno oz. za menje al ga naj on lota, tega nisem razumela dobr) in mi SPET NE BO NIC RACUNAL - ker napaka NI odpravljena...da je mal prestavljal pa brusil pa mal poprckal, tko kot zadnjic, pa da zdaj spet vziga in da to je pac improvizacija... in nisem bla bebo, ko sem ugotovila, da ce je tko pa tko, da pa vzge - res je tko, njemu je tud vzgal, ko ga je mal rolal sem pa tja, najrpej pa ne. in zdaj spet 30x vzge ponavljajoce..je fajn tipo res, se nisva se vidla, sam po telefonu se menla (ko sem prisla po avto, mi ga je jani tedaj predal), pa cist steka, kaj hocem. je rekel da je dober avto, da je res skoda ga odpisat, sam da za nov starter je skoda dajat cash, ko sem pa vprasala, ja a ni loterija, starega, pa je rekel, da ni nujno, da lohk zlo ohranjenga in lepga dobim.In da bova oba stopla v akcijo. Lohk pa pridem ze po avto in bo vzigal pac tko. bo. pol pa mal ne bo najbrz enkrat spet. in zdaj moram v akcijo za starter. kako naj se lotim tega sploh, mi ni jasno.... fordov odpad kaksen... eno cifro sme mela od enga prav za forde, pa sploh ne najdem...a ni bedast... vikend! no, pa sej, mogoce kako fajn babo spoznas na servisu you never no... [/color]...Grem zaj na tehničnega .... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 marsa kako kej pralni stroj!? (mal se mi bere , pa vprasam... ) ha hahahah hahah hahh OK, tole sem zdajle skor umrla od smeha tis tok faca, free Eeeej, vozila sem se!!! Sicer sam do Leclerca pa en krog čez Ljubljano, ampak!!! Kok kul!!!! Pa kupla si prvo pomoč novo, majo neko akcijo v Leclercu (da ne omenjam idiot, ki si je izmišljeval mere za velikost prve pomoči za motoriste, motorja v lajfu od blizu ni videl poskušala stlačit tisto škatlo pod sedež pa totalna kriza.. pol se odločla in pustila ves orodje zunaj, itak je neuporabno in stlačla vse skup in komaj zaprla.. Sam da je, za policaje. Itak total neuporabna stvar drugač ) No, šla že skor po temi nazaj. Prsti so mi mal zmrznili.. Mami nekaj bolna, sem se javla in skuhala kosilo. Pa ostanem tle še jutri, grem dopoldne na tržnico po ribe, pol bomo pa dohodnino reševal. Bla že dons na tržnici, si končno kupla novo torbico. Neki tko simpl in uporabnega z velik predalčki.. sam kok mi grejo pa na živce uni prodajalci tam jaz tolk ne maram, da mi siljo tam neki in ponujajo in lezejo za mano.. ko bom najdla, bom že povedala, no... Pa mami sem tri tulipančke prinesla.. že za jutr mal.. Nič, očitno bomo gledal Sanjsko žensko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 marsa kako kej pralni stroj!? (mal se mi bere , pa vprasam... ) ha hahahah hahah hahh ... ja, nc, - o pralnem stroju nc novga, pac pa sem pred 15 minutami ubodla tv (cosmicka - zdaj cakam da me zvrcne da ga pripelje, ko bo morda mim uletela).pa avto prpelala dam in bla clo tok predrzna, da sem parkirala na pumpi vmes in kupla cike (pa ceprav jih mam in se mi sploh ne kadi). da vidmo... pa se petek je.in, smo se odpeljal, spodaj pa *stratesko parkiral*. ma da vzge jutr! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 joj, čez vikend moram napisati referat pri literarni teoriji, pa še en drug referat, ki ga moram v torek predstaviti - pa ne no, ne maram govoriti pred publiko, tudi če je samo 10 ljudi - in še stvari bi naj preselila iz ene sobe v drugo. ja, pa še starša prideta v nedeljo (upam, da bo brat tudi zraven ). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 skorpije ljubijo ribe! aja js sem bla še najbol srečna, ko so odplavale stran There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ves strup sem porabila.... evo me ...že predem k mica, maca življenje je lepo....jedla jagode...ananas ...melone vrtel me je en čili letnik 1928....koji šarm, kakva eleganca....ma bil prijazen, ni omenjal mojih gub na vratu, čelu in slabšega tonusa kože na obrazu...prav tako ga ni motilo, ker nimam piercinga v popku in obrveh skratka bilo je prav zanimivo fajn, prvič sem se lahko nasmejala sama sebi od srca..... kaj se to za ene oslarije obremenjujem...večina tam jih tud plesat ni več mogla pa kaj sem jst za en srečko.... lahko pojem, plešem in se sladkam **** danes sem vse Lijake dala na dieto....leča v juhi, čičerika in polnozrnate testenine , repincl...... popoldan izredno stanje....tamala škrtica predno šla na trening vzela jurja iz svoje zlate zaloge in si nakupila velik masten sendvič, čipsa , cukra ta druga jokala na sedežni: "Ni salame v hladilniku.... Ta tretji kuhal eno staro pozabljeno suho klobaso..... nič ne bo z zdravim življenjem....popolnoma onemogočeni normalni psihosocialni odnosi...kakor da sem jim pečene miške postavila na sredo mize, pa kobilce v solati....že pri kosilu so enoglasno ugotovili, da lahko sam eno petino tega skuham, ker kaj več ne bo šlo po grlu skratka bolj carski praženec pa čežana evo pa sem jim uspešno pokvarila dan ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 skorpije ljubijo ribe! res je! blazno vredu smo! skorpijam je pa najbols k jih ujet ne morjo do konca! jako nerodna reč.....če odkrito povem mi ribe nkul niso potegnile v to smer....fatalne privlačnosti..... ribe me ponavad niso lovile, so zbejgnile sam, da smo se uočili ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2006 ....tamala škrtica kok me zabavas, stara! mi je pa to znano. Oj, Lia, NUJNO MORS (x!x) prebrat Dnevnik jadrana Krta. saj najbrz si ga itak ze. tam so take fore dobre kaksne, da dol pades. moja mat je rekla, da sem jaz kot Jadran krt (zato ker je skril racun za telefon ).. no zanj sta tud tastaradva govorila, da je totalen skrtuh. * dobivchkala tv ... impresionirana nad avtomobilckom bla enim.... dons pester dan.aja to je pa za v dnenvik, jasno (ceprav je ze po vsem forumu to ): dons sem se vclanla na ford forum. (drugac nikje ne sodelujem, sam na enem avto necem sem vcas pa na moj pes al kaj je ze blo tam.... (muky account varianta ) Free a ni kul? a te zabavam? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts