lia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 e daj nehaj....a ti pa kr na FORD forum ....in kak je kaj tam.....dobri letniki, k gledajo umetniški pa čustveni odnos do fordov, al gledajo luknje v podvozju čitala ja,....drgač mam pa materiala za knjigo napisat... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ...(muky account varianta )... Free a ni kul? a te zabavam? ka sn si naredu zdej... makarone, take podolgovate.. cez pa: narezan avokado s cebulo, cesnom, garam masalo, zeliscna sol, in ingver... kr neki sej bi blo dobr, ce bi cebulo in cesen prej poprazu ane... tko sm pa mal bols segrel sam.. hm, liinga posta se ne da citirat evo, tko pa skorpijonke carate free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ma čebulo in česen se popraži bol zarad okusa, ni pa mus There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 kul. se ze vozakas...jao jao... se zamislm nad sabo... zenske avto, motor, pa se kej... jst pa kolo OK, tole sem zdajle skor umrla od smeha tis tok faca, free Eeeej, vozila sem se!!! Sicer sam do Leclerca pa en krog čez Ljubljano, ampak!!! Kok kul!!!! Pa kupla si prvo pomoč novo, majo neko akcijo v Leclercu (da ne omenjam idiot, ki si je izmišljeval mere za velikost prve pomoči za motoriste, motorja v lajfu od blizu ni videl poskušala stlačit tisto škatlo pod sedež pa totalna kriza.. pol se odločla in pustila ves orodje zunaj, itak je neuporabno in stlačla vse skup in komaj zaprla.. Sam da je, za policaje. Itak total neuporabna stvar drugač ) No, šla že skor po temi nazaj. Prsti so mi mal zmrznili.. Mami nekaj bolna, sem se javla in skuhala kosilo. Pa ostanem tle še jutri, grem dopoldne na tržnico po ribe, pol bomo pa dohodnino reševal. Bla že dons na tržnici, si končno kupla novo torbico. Neki tko simpl in uporabnega z velik predalčki.. sam kok mi grejo pa na živce uni prodajalci tam jaz tolk ne maram, da mi siljo tam neki in ponujajo in lezejo za mano.. ko bom najdla, bom že povedala, no... Pa mami sem tri tulipančke prinesla.. že za jutr mal.. Nič, očitno bomo gledal Sanjsko žensko sej! no ja, sej kr gre ... skozi grlo... ma čebulo in česen se popraži bol zarad okusa, ni pa mus no ja... sej so izjeme aja js sem bla še najbol srečna, ko so odplavale stran free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 sej! no ja, sej kr gre ... skozi grlo...vaja dela mojstra, ane no ja... sej so izjeme očitno pri men ne There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 sej ti pravm, mam OS, mam telefon, mail.. kaj se cs. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 vidim, da men danes klikerji sploh ne delajo več There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 haj kakšne mate klele dons astra, a kar takele je ven metal ... swašta :xx!: ... jasn, da jest ne bi tvojga stila ubrala, razen, če se mi tud kakšna taka sprememba zgodi (kar je pa tud možn... živi bili pa vidjeli )... marsa - fordov forum ... lepa reč, zdej bo šefica visela na enem forumu tam (sam, da je naša fiesta okej , da dela, kot se zagre) ***pravkar dobila fotkice Gaje... čist taprve ... kakšne šobice, kot da bi žvižgala ... pa dudo si tlači z obema rokcama v usta, ma daj nehi ***dons sem bla večerna varuška. odplesala in odpela celga mačka murija ... tamal se je razkomotil na mojih rokah... z eno roko je držal dudo tko mal postrani (just in case), eno nogico je nekak namontiral na mojo roko in me s stopalčkom mal priganjal boj na poskok, s prstki druge roke me je pa pod pajsko žgečkal, ko je nekaj mečkal in prijemal majico, usta so mu lezla v tak postrani smeh, očke čist nastežaj odprte od čudne scene ... pol pa pleši zbrano koreografijo in poj, če morš! mal sva prekrške delala in pila čaj tud, ko je mama rekla, da ni žejen (spil pol flaše na eks) ... zej mam pa dost dojenčkov za ta teden ... kolk fajn, da grem pol lohk domov, kjer me pričaka blažen mir... Matevžev ata je že na poti iz Nice ( ) in enkrat sred noči bo uletel domov ves utrujen in padel direkt v kakšno nočno previjanje in hranjenje *** Daša ful kašlja. Kar doni. Mi je kar čudno, ker nisem navajena, da bi bla tamala bolna. Mi je rekla popoldne, da si včas pa tud ona lohk privošči mal tega... *** jihaaa vikeeend funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Dr čer Malce sem utrujena od zlaganja, prelaganja, nakladanja, pakiranja, zavijanja, stran metanja itd.... sem že ful strenirana pri grande selitvah, če kdo rabi profi svetovalko, sem na voljo ...tole bila že 3 večja selitev frendic v zadnjem mesecu... na koncu bom ostala sama ... no ja ta tazadnja se je preselila bližje meni, ena je šla čez lužo, druga v Pariz .... men je pa še iz Bežigrada do Šiške daleč Smo imeli pa eno grande črnogorsko foro, ko sta 2 modela nosila sušilni stroj iz kleti gor na kombi, nista spraznila kondenzatorja za vodo in sta kar nosila, medtem ko je veselo voda kapljala, pa se jima ni dalo tega ven zlit, ko sta že tako fino stroj držala, za piko na i sta seveda notri nosila še vso perilo in vse skupaj naložila na kombi kdor ima stil, pač ima .... Trebušne mišice nas ful bolijo od smeha, ko smo ugotovili, kako je selitev potekala....Vmes je potekala še reševalna akcija sejving garažna vrata, šef je klical iz ČG, jaz koordinator na čisto drugem koncu mesta, vse se je mudilo, ponavadi moj oče uleti in reši te zadeve, danes je pa žal bil odsoten....sem ful tuhtala, kje naj koga snedem, da bo lahko dvojna garažna vrata ročno odprl in zaprl....pa sem se spomnila na sošolca iz OŠ, kwa me je bil vesel no ja vsaj slišala sva se Mislim, za kaj mene vse ne kličejo, prav zares....usluga servis... Jutri še finiširamo zadevo, potem je pa s selitvami konec za 1 mesec. ...eh res en zblojen dan...zgodilo se milijon malih zadev.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Astra, Lia ... se valjam skoraj od smeha.Marsa, dobr zgledaš Cosma, lahko bi odprla svetovalni servis za selitve Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 škoda, ker nisi prej povedala Cosma mrbit ti ne bi blo treba stran metat.... mi pridemo pa odpeljemo..... ***** Mateja absolutno dojenčki so najlepši pri sosedu mene je zadnjič do kosti streslo ko sem enga sam po telefonu slišala rjovet, se je tako drl, ko da bi ga s kože dajal **** ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Kaj se jaz vam narežim... A veste, da sem se ga danes po doooolgem času en malček nabrljala? En hudooo dober liker sem fasala. Saj veste, punce, kako je z likerčki, so tako lepo sladki, pa smo mimogrede "sproščene"... Grem kar pod tuš pa spat, kdo bo pijano babo prenašal?! Lahko noč! (bom probala čez vikend vas kaj brat, da ne bom v ponedeljek čisto zbegana) Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Igral tarok. Prvič v lajfu naredil napovedanega valata (igra v tri). Zaslužu skor 8 čukov. Nočko. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Dost bo za dons šihtka, grem mal štefnat po BTCju, da vidim, če še znam , kr tko en mal, drugač bi pa kakšno bombažno majčko rada, če nou, pa nou, briga me, grem mal v izvidnico v civilizejšn. [/color][/size]Kakšno doživetje , pismu, ne morš verjet, sem se počutila, kot da bi me en par let v prihodnost prestavu . Iskala sem NAVADNO bombažno majico ali polpuli, brez napisov po celem blagu, pa ne s 3/4 rokavi. Investirala 2,5 uri in 3 žulje - 2 na levem parklju, 1 na desnem, pa nič. Ne moreš verjet, da v celem BTCju nisem najdla. Onih zadev, ko jih primeš, pa nisi ziher, al imaš plastično vrečko v roki al pulover, nisem hotla niti gledat, majčk pa kr ni blo, al so bla pa one za stare mame, 3m široke, pa ravne od gor do dol . Ugotavljam, da sem čist iz nakupovalne forme, ker se še v trgovini nisem znašla, kje je kaj, je bilo vse nekaj pomešano, nekaj s kratkimi viselo, pa nekaj z dolgimi, pa ena kiklca za vmes. Pa se ne zdim sama sebi glih najbolj butasto bitje na svetu , da ne omenjam moje 7-letne trgovske prakse .Pa tudi razmere se spreminjajo, včasih mi je bilo skoraj vse všeč, pa nisem imela denarja za stvari, no saj ga tudi zdaj nimam , ampak sem se pač namenila nekaj nabavit, pa nič všeč, tudi če bi mi dali, vem, da ne bi oblekla . pac pa sem pred 15 minutami ubodla tv (cosmicka - zdaj cakam da me zvrcne da ga pripelje, ko bo morda mim uletela).Cosmic, kok si ti ena fajna deklca , res, učbenik za to, kako se vskoči in pomaga drugim. Kok sem važna, da te sploh poznam evo pa sem jim uspešno pokvarila dan Lia, da prosim če en post pred svojimi za crknit od smeha opozoriš , kok me narežiš vedno Zvečer šla na Viktorjansko žurko en mal pogledat, počebljala z obema, kakšne face , slišala en kup duhovitih resničnih detajlnih zgodb. Se družila z dvema fajn osebama, za kere zadnje čase ni blo glih cajta . Uživajte, jst bom tudi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 jutro...pobož Daši in vsem kašljajočim... pri nas se tole tudi še vedno nadaljuje. sem upala, da bo sonček (pa se oblači), bi šla jaz mal se pasit na kakšen hrib... no bomo vidli popoldne...zadnje čase sanjam me neke čudne more tlačijo, v bistvu sanjam tisto, kar se odločam da storim v real lajfu, pa ni prijetno... jp spljoh ne... okna bi bilo dobro pomit, pa kopalnico, pa likat, jaz pa brez volje in energije.. ob 9 bi morali v Ilirsko na tekmo, pa jo bo mala tokrat ven spustila - tole zmagajo gredo v povratne tekme brez poraza, potem so samo še povratne tekme - drug vikend najhujša - Žalec Celea ... sem ravno imela na msn razgovor z njenim trenerjem, luškan tipček, pa pravi odnos ima do deklet (predvsem najstnic)... se mi je javil ker ga muči, kako je ljubica njegova. Pujsa kaj če bi ti namesto da se tam po Btc trudiš prišla do mene, sigurno bi našla takšno majčko ki ti je všeč pa še sestlico bi videla... spljoh nisi domiselna jaz sem si ubodla srajco za 2000 jurja, ful je dobra... pa en pulover za 3500 pa kavbojke za 5000. Sem šla iz številke 34 na 29 verjetno danes nesem en kostimček (oblekla samo za tastov pogreb), krilo k šivilji - minimalno 10 cm noter za vzet... pa v knjižnico moram it. pa bratranca nekje ulovit - imam občutek da ima nekaj kar rabim... no da vidim kolk bom danes čarala aja predverajšnjim imela klic iz Srbije prepozno javila, na računu pa premalo denarja za povraten klic, me prav zanima kdo se je zmotil v cifri (oz. ozadnje klica) očitno nič pomembnega da ni bilo ponovitvenega... škoda mejte se maksimalno lepo in mamice lep umirjen dan vam želim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 govorila sem o kavbojkah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 sem opazila ja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 dan.... čist zblojena zadnja dva dneva....in ker je blo treba skoz šibat pa urejat ene zadeve, sem šla zvečer še na koncert....nekaj pa mora bit za dušo. pol se je treba pa še s kom kej zapričat, pa kaj popit.....doma pa ne zaspat. pol noči se vrtela kot kakšen ražnjič....zdej sem pa ko zombi...... sam zunaj je pomlad..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Kakšen sonček!!! http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/f015.gif Pravkar sem prišla iz teka!!! Božansko Pa me res mal tale prihod pomladi daje Cez 3 urice pridejo prijateljice k men, smo se odlocile, da bodo kar prespale Sej si res zelim sprostitve!Pa v bistvu komaj cakam, da si grem ogledat smučarske legende Pricakujem kul dan! Pa zanimiv večer http://www.cosgan.de/images/midi/musik/d020.gif Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Ksenia - a pol na otroškem oddelku kupuješ... jst sm vedno mislila, da je številak 36 too much presuha, pa je bla kao za perfect postavce... Včeri mela en zlo pester dan... spet sem mal Batmana civilizirala... je bil tak sonček in sva šla v mesto... prva frka je bla že ko sva parkirala in je hotu sam un listek vzet pa sva se pol ure jebala s tistim liskom... ni in ni hotu pokapirat, da mora bit na armaturi... že tam sva se skregala, tulila, jokala... ... lep začetek najinega popoldanskega druženja... pol sva šla na banko... tam jim je spoliru tla... ležu na tleh, pa se vleku... spet frko naredu pri otroškem bankomatu... spet teženje, tuljenje, jok...... greva v Maksi po copate (v vrcu so jih izgubili)... nisem hotla dat več kot 3 čuke za telovadke, zato sem se hotla hit ven pobrat, pa ni šlo... spet se je ulegel na tla in plazil... zagledal igrače in spet teženje, tuljenje, jok... pol sm že čist popizdila... in mislim, da se je kar ustral k je vidu da sem besna k pes... clo igrače ni več hotu...... greva naprej v Mass (po copate)... nama da prodajalka celo kišto raznobarvnih telovadk na izbiro... in naš se upali na najbolj kičaste copate z rožicami... nisem ga mogla prepričat... prov mi je kva sem mu pa sploh izbiro dala... tko da pol sem kupla dvoje copat... te ta kičaste pa še ene neutralne... ... kičaste copate je nosu vso pot v roki... k kašnega ljubljenčka... ... sva šla v Ahata... tam spet totalno štalo naredu... jst sm si pa hotla podmus ene uhane kupit... pa sem ga mogla podkupit za 10 minut miru, da greva po en mini avtoček, če me bo pustu mal pri miru... tko pol je blo par minut miru... celo ful ful lepe uhančke sem si ubodla (Lapis lazuri) - rabim modre ... in ker obluba dela dolg sva šla spet v Maksi... tokrat po igračo... vseen je vidu mojo resno faco... in mislim, da se je tokrat zavedu da ne serjem denarja, zato je pustu, da mu jst povem katere igrače si lahko privošči in katere ne... to izbiranje je trajalo ziher ene pol ure... na koncu si je izbral orglice... in mi celo pot igral ... totalen talen ... pol sva šibala v avto, da nama ne poteče parkplac (2 uri)... in vozi kuči...... te 2 uri sta se mi zdeli dolgi ko hudič... včasih sem lažji 9 ur v službi kot pa 2 uri s tamalim...res, čist nič jasno mi ni blo k sva bla tko hitr doma, jst pa že čist zgonena...... pol pa še ni in ni hotu spat... tko da sem jst ob 9h z njim zaspala... :xx!: ... zbudila ob 4h in se mučla nazaj zaspat...... zjutri pa itak bujenje že pred šesto ... bomo vidli kaj me še čaka... ....... Sorry , sej mogoče ni bilo mišljeno, kot full smešno, sam se tko dobr bere Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 ... danes je v istem elementu - žvat... sem ga že najvla k babici... Aha, si se znajdla. Pametno Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 ... lepa reč, zdej bo šefica visela na enem forumu tamja saj sem ze hotla napisat, da nc, da zdaj me bo mal manj tu, ker nom mela tolk cajta. ce moram nujno tam zdaj sodelovat mal. Jiiiiihh... rokce... pod pajsko zgeckale pa tole.... se jaz se cist napalim, dojencki so pa res tolk srckani.... a ze spi v svoji postli fotrcek? je srecno ze prispel?Upam da bo Dasa hitro ok, a saj, poznamo take Jacke, to se pocajta dok reces xex. Smo imeli pa eno grande črnogorsko foro, ko sta 2 modela nosila sušilni stroj iz kleti gor na kombi, nista spraznila kondenzatorja za vodo in sta kar nosila, medtem ko je veselo voda kapljala, pa se jima ni dalo tega ven zlit, ko sta že tako fino stroj držala, za piko na i sta seveda notri nosila še vso perilo in vse skupaj naložila na kombi .... tole sem ze vcer umrla od smeha. Marsa, dobr zgledaš O hej!!! Thanx! (*ti mas take hecne intervalcke,s ams e mi ful dopade, ko prikapljas vsake tolk ) mrbit ti ne bi blo treba stran metat.... mi pridemo pa odpeljemo..... x:Dx A veste, da sem se ga danes po doooolgem času en malček nabrljala? dbest, sam ce nimas macka dons. Zaslužu skor 8 čukov.Pih! Kakšno doživetjeberem, sem mislila, da si ful ubodla 10 hudih za 2 jurja al kaj tacga, ti pa tole...Ki vsake pol leta ena zacne jamrat, pol se pa 5 strani v dnevniku pogovarjamo. namrec - pomerjanje, iskanje rpave cote....se spomnis, kok smo mel ze za povedat??pa o VEDNO prekratkih kavbojkah pa taksnem.... Valkira - tamal je pravi Kozorog, sta kar taprava vidva, morta bit tezka modela, trmasta oba ko shus. Ksenia pa kao cist skup zllezla.... ze manj kot 30 pa to. hahaha!!!no pr men je sve isto - 38-39, pa je mir. aja ne - hlace pa mam 28, 29. tko kot je treba. Michelle, fajn se mej dons 'na Kosirju'! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Ja čist me je skup potegnil - tolk da sem postala že skor nevidna tole spada pod neko današnje moje razmišljanje tko da ne grem na sprehod, odločitev padla, grem zdejle okna pomit... mam velik dela, tko da da bom neki hitela pa pol kao eno uro v naravi, pa potem neki hitela - nema veze... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 ce je tale zhurba kakorkoli povezana z mano, ti jo prepovedujem. x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 ne ni... ker ga ni, grem v akcijo v ponedeljek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts