Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 berem, sem mislila, da si ful ubodla 10 hudih za 2 jurja al kaj tacga, ti pa tole...Ki vsake pol leta ena zacne jamrat, pol se pa 5 strani v dnevniku pogovarjamo. namrec - pomerjanje, iskanje rpave cote....se spomnis, kok smo mel ze za povedat??pa o VEDNO prekratkih kavbojkah pa taksnem.... Evo nadaljevanje , najdla v ta prvi štacuni v Šiški , glih tak k sem mela v planu. Normalna majčka, bombažna z dovolj dolgimi rokavi, fajn kroj - ne vrečast, pa ne brezvezen, pa brez bleščic, ampak vseen obliko ma lušno za 1.785,00 SIT . So me pa poučil, da res ne znam nabavljat , da se to kupuje jeseni, da je zdaj že s kratkimi in , se prav direkt iz bunde na kopalke, pol jesen se pa prodaja ono, kar je za prehod . Sicer pa sonček zunaj, mater je fino , sem se čist zbudila in prišla do energije. Žulje sem prej s flajštri pa vato imobilizirala , pismu mam občutljive parkeljčke, vsaki čeveljčki me ožulijo, še japanke, pa cokli . Sem bla že nesrečna, kako naj grem sploh ven dons, ko smo tlele na obisku, dragi sicer v službi , jst pa čevlje, ki so me ožulili včeraj v silni želji po majčki , pa salonarje. Salonarji glih niso za v Mostec . Bi bila pa definitivno opažena . Skratka se bom navatirala, ker Marsasto - Liine čudežne hip hip hip strašni trik žavbice nimam, pa na sonce, filat akumulator . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 se prav direkt iz bunde na kopalke Ja, glih vceraj sem hotla napisat, da zdajle se bunim, da bunde, ck ck - bom pa ze klela vrocino. a zhulje si pridelala? med daj gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 Ma ti spemarji niso resni no! od vseh viager in penis enlargementov in inkrizov sperme in vsega zivega, me zdaj zasipajo celo s predlogi o spremembi spola! :xx!: Blazota, cesa vsega ne rpesene moj inbox. kdo mi vse ne pise: dons mi je sama allbrightova. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 moj mali varovanec iz indije mi je pisal There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 kdo? ...dons mi je sama allbrightova. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 http://www.grafologiecr.cz/r_archiv/allbright.jpg tale dama There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 ja, ta. A mas varovanca, to je pa lepo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 a zhulje si pridelala? med daj gor. Sem tule zasledila, da je modni trend . A med? Prav, grem zdajle mal namazat si . Kok so mi takile naravni recepti všeč . Smo imeli super krompirjev golaž s tremi barvami paprike za kosilo . Tašča skuhala , ni ona iz vicev . Pa mal sem šla proti Mostecu pogledat tule , ožuljena ampak res čist z vato obložena, se je kar dal hodit . In jasno je Cyberček pač moral opraviti svoje, in to na eni travci nasproti hiške, kjer je bila pred njo ena familija. So bli glih zunaj in ko so videli, kaj se pripravlja, so utihnili in se skoncentrirali, jasno, da sem pridelek pospravila , oni so se pa oddahnili od hude napetosti. dons mi je sama allbrightova. Te je vprašala, če je ta prava situacija na nebu za kakšno novo reformo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 ne, ponudla mi je spremembo spola. :lol: (ne saj ne, ne vem kaj je ponujala tokrat ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 ja, ta. A mas varovanca, to je pa lepo! ja, se mi je glih pohvalu, da je naredu vse izpite in da je bil na nekem predavanju in kalachakra initiacijo(karkoli je že to ) od dalai lame There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 wow! (*mora bit dbest filing!! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 še slikica http://www.amchi.org/modules/coppermine/albums/Sera%20Jhe/normal_Lobsang-Dawa-02.jpg There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 to so malid iz tibeta, ker se doma ne smejo učiti..jih pošljejo v indijo... tukaj je vse lepo razloženo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Aliana poznaš igralca in pevca, ki sliši na ime Miguel Bose', je igral v nekaj Almodovarjevih filmov, sicer pa mislim, da je bil največja zvezda španske scene osemdesetih vsaj v Italiji. Skini si z neta dol album Bandido iiiii, lejga, kako si se pa ti name spomnu.. Ja, sem ga zadnjič našla v matadorju od Almodovarja pa si posnela par komadov.. Linda pa Morena mia sta mi hudo dobre Aja, cel album? Ni slaba ideja, bom. Thanx Prišla v Ljubljano prejle.. Ful izkoristla dan. Z očitom šla dopoldne na tržnico, po oradice in zelenjavo in jagode, ful nabavla.. pol sva nardila kosilo (mami je še zmeraj nekaj boga, ena viroza jo čist zdelala), se je on javil za pospravt, jaz sem šla pa motor na sprehod peljat še mal.. Končno dobila trojanske krofe sanjala od pusta o njih.. (hihi, kaj smo se hecal z enimi bajkeri tam na trojanah, ko sem celo škatlo prinesla ven iz trgovine in pol ugotavljala kako naj to na motor namontiram Mal so se shladili med potjo pa večino sladkorja je odpihnilo, ampak vseen kul ) Pol se zapeljala do frendice, nesla krofe celi familji, kofetkala in nazaj domov.. Podpisala list za dohodnino, pripravla račune, ostalo bo oči naredil je rekel.. Spakirala mačka in evo me v LJ Jajc si ravno dajem na glavo, bo za čez noč.. Zverina je zaspala tamle na postelji, spet so cel dan renčali in pihali en na druzga z domačima dvema.. Jaz grem pa mal brat vas še... Pomlad je Zdaj pa čist zares... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 še slikica neverjetno!!!! totalno me spominja na jana (sco), dbest timovega frenda (btw, (so)avtorja schtraufenpachta ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 joj, kako hitro je minil dan, pa nič konkretnega nisem postorila. no ja, skuhala sem kosilo, obesila cote, bila na dolgem sprehodu, spala dolgo popoldansko spanje, malo prej sem se lotila referata. mislila sem si, da bo težko, pa bo kar na izi. končno ena stvar v življenju, za katero sem se prepričala, da se ne smem sekirati, da naj si vzamem na izi. zato sem si tudi "upala" zabušavati ves dan brez slabe vesti. saj se da napisati 5 strani v enem dnevu. ugotavljam, da nisem več tako organizirana, pridna, vestna kot nekoč, ko sem se začela učiti in vse delati že kak teden pred drugimi. zdaj vse prelagam do konca, kolikor gre. jutri zjutraj prideta starša na obisk (brez brata ), ker gresta še k sorodnikom v Grosuplje, pa sem vmes ustavita pri meni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 .... .... ruby.....no, držim pesti, da bo naročilu zadoščeno.... durh marš neka gužva in akcija....sej pravim, člouk še počivat ne more...se že kaj takega zgodi, da je treba okrog šibat pa kaj pošlihtat. ....in ker ne gre, da bi skoz vse za druge rihtala, sem si včeraj prvoščla en koncert za svojo dušo....in danes bla na tekmi....sončne žarke se je pilo kar vmes.....zdej pa menda končno mir od tega norenja naokrog.....in srčno upam, da se bom danes kaj naspala, ker je že cel teden kažin s tem.... pozdravčke vsem...se vam tolk dogaja, da ne morem vsega komentirat.....ah, ja...pe še merkur se bo obrnil mar ne...? se mi je zdelo....nekaj čudnega u zraku..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 blazota dons se odpeljem s parkirisca, avto normalno vzge... vendar.. prehitro sem ga ugasnila al kaj (sam al naj se zdaj vozim mimo Litije do mercatorja) pac, vzigas, jasno... no in se sparkiram pred tamalim mercatorjem, stratesko, vseen, ceprav je tko super spet vsakic vzgal (3x-5x od vceraj zvecer), UGASNEM motor. ... se sekundo posedim.... pa neki soundi hudi... kot strahotno naglas v blokih nekaj z enimi mashinami delajo.. motece, brnece in vse... in stopim iz avta!! ejjjjjjjj! moj avto brenchi, brni, kot da bo ekslpodiral!!!! zuji!!!!! ono.... x!xprav paniko sem zacutla... kar vroce mi je ratal... ej avto je zujil, brenchal in brnel... se kakih 10 minut.. al pa vsaj 5, po tem, ko ugasnem motor.... ropota, brni in zuji skratka.... glihkar mi ga bo razneslo v glavo... ej v lajfu ne gjnavarim nikogar v soboto, recimo mehanika, sam... ko mi hoce eksplodirat avto pred faco, takoj klicem elektricarja... milijardkrat zvonim (:xx!: ki ne maram gnjavt).. se ne oglas,. ono pa kar brni.. ze 5 minut... folk gleda. same zhenske.. punti in taksno... nobenih maherjev. klicem janija, se oglas (hvalabogu) - dam poslusat na mobi sound.. pravi ves kaj nared - odpri haubo in iztakni pri akumulatorju... jaz pa sam da sem vrata odprla, me je vsakic streslo (NE, stane, ni sol, a vse je blo naelektreno od onega!) in me je blo strah, da zdaj iztikat... kaj pa ce me strese.. kar kleme zdaj al kaj, razno.., a rabim rokavice... milijardo scen teh cez misli...hocem odpret haubo, ne gre. nekaj se zatika... in da bom vidla rocico, jezicek za odpret, z glavo zhdim 5 centimetrov stran od izvira brnenja.. da bom odprla in iztaknila tisto.. in ko mi je koncno le uspelo (medtem ko je ono se kar laufalo) odpret haubo... gledam one cevi...,. kaj naj zdaj iztikam???? halo...potem plaho pac tam mal prcknem.. nic, se vedno ono shopa... in pol se mal prckam, iztikam... in. mi rata. se ugasne ono. ejj po kaksnih 5-15 minutah, ne morem presodit. nad odstekana izkusnja.a pol grem hladnokrvno v mercator, nabavim stvari (kako bomo pa dam nosil, me ni zanimal, bomo ze, ce smo to, lohk vola nesem )... skratka... se usedem pol v avto (ejjj, odtaknila sem nekaj, da je nekaj nehalo!!! ), prizgem, vzge. in se odpeljem.a je jasno komu, kaj se je to zgodil??? (*pol mi je blo pa skoda spet sam za 1km se ustavt, pa sem sla se en giro, kakih 23 km, po obvoznici... da ni kar sam priziganje in ugasanje...) drugac sem mela pa od kakih 5h pa do kakih 8h take strahotne krche... da je blo za znort. tolk, da se mi niti tavzentke ni dal skuhat... in sem en.. ibuprofen al kaj (pac kar je blo).... 4. dan ms.... ne morem verjet... kot pred porodom, se hujs... rojevanje.... grozota. :xx!: in noben mi ni povedal da je dons fightclub... pa sem ga zdaj 4/5 zamudila.. brez veze. :|||pa glih kaj tacga bi mi pasal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 in pol si jst mislim da mi je hudo.... ti pa taka bušca kaj naj rečem loto pa neka pade sedmica pa ubodi nova kola....ne morš se takle špilat , sej bi ti rekla zamenjaj avtomehanika sam to je pa že tumač.... meen se je vžgal na avtocesti. se je odšraubala bencin pumpa...jst 140 na prehitevalnem pasu, pa tiščim na gas se mi ful mudil, avto pa kr krepaval.... **** pa nea me zdaj straši....men pred porodom ni blo nič hudega....hm smo listje grabli pa komaj do prodnišnice stigli....glede na opisano, da te nea ki mena hvata....maš čuda stvari na razpolago za omiljenje teh težav, od razno raznih kloster zeliščnih kapljic, do novodobnih čudežno mineranih in svakojakih reči....pa na sumu te mam , da si se rahlo razvadila...celo zimo nič migala, se nič ne pohvališ z obiski fitnesa.....muvid hitr ubodi karto za fitnes, na Triglav te itak ne bomo spravli ****Kaj me trka danes....bemu..človeška neumnost res nima meja ..... :xx!: voda je ziher v mejah dovoljenih onesnaženih vrednosti.....sam tisto kar cepci merijo.... danes sem videla rezultate meritev na vodovodni vodi po nemških večjih mestih, sledovi kokaina, estrogenov in drugih hormonov, antibiotikov pol pa bod vesel....banda tretja svetovna se bo začela zarad pitne vode , ker je bo tok malo! ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 in kaj ta oseba pocne, mislm kdo je sploh?http://www.grafologiecr.cz/r_archiv/allbright.jpg tale dama a to tvoj patner? še slikica http://www.amchi.org/modules/coppermine/albums/Sera%20Jhe/normal_Lobsang-Dawa-02.jpg free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 :meen se je vžgal na avtocesti. se je odšraubala bencin pumpa...jst 140 na prehitevalnem pasu, pa tiščim na gas se mi ful mudil, avto pa kr krepaval....a daj! men pa pri kakih 100 na avtocesti (ker maruti ni mogel 140 ) oljno pumpico razneslo in krepalo vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 ja, vesoljci! krchoslava ....(NE, stane, ni sol, ... a je jasno komu, kaj se je to zgodil??? drugac sem mela pa od kakih 5h pa do kakih 8h take strahotne krche... ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2006 in kaj ta oseba pocne, mislm kdo je sploh?ma nic, no saj pravim, men pisari pa tezhi sto na uro. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 men se je pr 240 zic ukol ubrnu, pa sm potnika na zadnjem sedezu (namest volana) za usesa vleku... mal desnga, mal leuga, in tko naprej....da smo sploh zavijal... k sm hotu pa sklopko al pa gas dodajat, sm ga pa u kolena brzu (refleksi pa to...). kako sm posspeske dobival, oz, kam sm ga za pospeske brcal, pa raj ne povem... no, se dobr, da se je pol sedez nazaj v prvotno lego postavil.. in sm mislu, ok, smo zrihtal zadevo...in sm valda se mal gasa dodal, tko na ene 270,5 ... sam ni blo lih tko. namrec brisalci so bli kar naenkrat na notranji strani namest zunanji... in to vodoravno postavljeni.... in ker nism meu sip, je sneg padu noter u kabino in sm valda brisalce uklucu. no, pol si lahk zamislte kako frizuro sm meu zarad tistih brisalcev...torej, ni se za hecat nad 200 brzine! a daj! men pa pri kakih 100 na avtocesti (ker maruti ni mogel 140 ) oljno pumpico razneslo in krepalo vse. (na marutiji se) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts