Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

blazota dons x:Ox

ejjjjjjjj! moj avto brenchi, brni, kot da bo ekslpodiral!!!!

:O: :OO!: ... dobra si, da si se vsedla not in kar peljala! ... tole pa res smotan, no xcrossfingx

strahotne krche... da je blo za znort. .... grozota. :xx!:
jaz tud... kar na lepem dons ob enih 4h al kolk me je čist zvil, da sem se kar na tla sesedla (še dobr, da sem bla doma takrat in ne kje v kakšni štacuni al pa v razredu...)... pred kakšno uro (aja! saj si ti tud prav tele ure omenla... a nisva tole že mele enkrat enak neki... xscratchx ) sem se komej spet normalno pokonc lahko postavla...

dopoldan me je tamala povabla v kavarno na vročo čokolado, pa neko feng shui zadevo za obilje mi je kupila (sem šele kasnej poštekala, da materinski dan pa to :8):), čeprav je čist fuč, da komaj gleda in kašlja sto na uro... ampak tamala je res že od nekdaj tko sprejemljiva za domačo lekarno... mi je nikol ni blo treba prigovarjat, naj pije čaj pa med pa limone pa... mi reče 'veš kaj, najboljš, da zdele res velik tekočine spijem, pa tist olje od Tine bi si mal zmasirala od iglavcev, zvečer si bom pa solno kopel nardila...' ... no, jaz pri njenih letih nisem tkole...

*

mi je uspelo tud okna pomit dons in balkon mal u red spravit. nekaj sem tud zimske šuhe popucala in v škatle spravila, pol je blo pa konc veselja s pomladanskimi akcijami, ko me je zvilo... no, nekaj je pa le blo... kolk enih vreč gre v kontejner sam od mene... včasih mam res prav beden filing, kolk je to enih odpadkov...

free, nakladač x:o)x x:px

Deli na socialnih omrežjih

hec mateja!! :eek:

ne sam krchi (jp, vsaj 1x je blo tocno tole), se odpadki. prej razmisljala in clo s frendico govorila, da to je pa tumaxh.. kaj sele oni, ki sploh ne razmisljajo... ko natlac v ene smeti 3 plastenke vode pa se mal... pa nic ne stlac, nic ne posortira, sam mece une smeti... :sick:

me je kar mal zmatral tole dons... sploh ne stekas... predno do tebe pride, da je pr teb to, da si TI vir za glihakrsnjo eksplozijo... x:o)x

odstek - podobno kot zadnjic one varovalke (ki so mi pol res sesul x:px x:Dx).

evo in glih dons eem *ugotovila*, da sem rpavzaprav uranovc. x!x hec. xDDx

Dasa - kot tamala nasa. :P :D ;)

ursa je tud taka (ribja cist) - ustrezljiva in vse to... xokx

lepo. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

En pofočk nahitr x;)x sem že dva dni v pojstli :inocent: pa nisem bolan pa sam tud ne

Marsa, mogoče je kontakt ključavnica, če ključ lahko potegneš ven tudi če ni cilinder v začetnem položaju, mogoče ne obrneš ključ na začetek in ostane kontakt, ki ti obremeni zaganjač in akumulator :o|o: glede današnjega hrupa je pa lahko ventilator xnckrivx mogoče pa samo najstniške muhe xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

ah kje onix, zagotovo ni bil ventilator. a tolk slabo mnenje mas o moji presoji pa filingu? :|||

ej, zujil in brnel, ne 'ventilatorsko', zracno, al pa mehanizem nek zgolj (poznam tud to), pac pa.... hm... laufa avto se dalje, no, ugasnjen... kaj tacga se ne, no... x:o)x

elektrika je shopala... tud je blo vse elektricno, vsakic me je streslo, ko sem se dotaknila vrat al cesa...

nisem panik sploh, sam... prav panika me je zagrabla.. v hipu vrtela cifro od elektr.

mah. odstekano.

pa sem take plane se mela dons...

zdaj mi je pa vse dol padlo... se mi zdi boljs, da sem doma pospravljena lepo.

pa se brez casha sem. z avtom pa nimam zivcev pa energije. x:o)x

ejjj. odstek.

muhe, muhe, ja.. to najbrz nou nikol vec. sam je blo. xDDx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hec mateja!! :eek:

ne sam krchi (jp, vsaj 1x je blo tocno tole), se odpadki.

... zdej bi se pa že skor lohk nehala čudit tej najini sinhrosceni x:Dx x:px
evo in glih dons eem *ugotovila*, da sem rpavzaprav uranovc. x!x hec. xDDx
aja, pa res! sej jest sem tud, v bistvu... uran mam zlo bliz sonca in plutona, zdele pa je sploh akcija, ko je v opoziciji. žarnice in varovalke kupujemo skupej s kruhom in jogurti... en predal mam sam te robe xDDx
Dasa
... ma ja, fajn mlada ženska je. tud če ne bi bla moja hči, bi to rekla. a niso fajn teli tamladi :palec: x^x

Sesuti ventilatorji v kombinaciji z delojočim motorjem znajo pravi noise performance nardit xrolleyesx Se bo električar lahko še zabaval z ugotavljanjem napake :o|o:

Najstniški avtomobili kar čutijo kdaj se lahko zabavajo z lastniki, v mojih primerih so začutili tudi koliko denarja imam, ponavadi glih za servis

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

sinhrosceni

x:Dx x:px jp. ;)

ja saj sem si misloila, da devica pa rak nouta dovloj (pa se spomnila, da mors met pluton okol, aha mas pa tud uran, aja ker si ta generacija tud, evo no fino x;)x xcheersx)

Jp, tamali, ti mas sploh sreco, ko je Dasa tok res fejst punca (no saj ma tud po kom bit - po teb, sam je pa tud po seb taksna ze. :))

noise performance

jp. x:o)x vsaj, pa se kaj. x:px

prav zblojena sem.

vcer hotla v mizz., se dobr da si premislila, kaj ce bi me tam tko krchi zvil? :sori:

dons mi pa tud ni do zura... pa tud zmatrana sem... do 8h nisem mogla zaspat. aja. pol me je pa pes zbudil. :|||

tko da sem zlo mal spala dons... pa nekam sem oshamuchena. :|||

Jooj x:px x:Dx :2src: kok so se strahotno in nadsmrtno resno pticki dons kregal tule! x:o)x x:Dx x8Dx

Picasso

ja saj sem si misloila, da devica pa rak nouta dovloj (pa se spomnila, da mors met pluton okol, aha mas pa tud uran, aja ker si ta generacija tud, evo no fino x;)x xcheersx)
devica pa rak nouta dovolj x:Dx... ma kolk ti včasih posrečen pišeš... se tolk narežim x:Dx :palec: ... xcheersx
no saj ma tud po kom bit - po teb, sam je pa tud po seb taksna ze. :))
x:Dx :palec:
Jooj x:px x:Dx :2src: kok so se strahotno in nadsmrtno resno pticki dons kregal tule! x:o)x x:Dx x8Dx

xcivx :2src: ... sam majo pa res ene odštekane zadnje čase... 2x ta teden, ko sem parkirala avto (ob enih 11h zvečer), so tolk na ves glas nekaj čivkali, ful zavzeto in na ves glas... sploh nisem vedla, da majo tud nočne debate xcivx xcivx xcivx

Sem prišla nočko rečt x:)x

Gledala Hanibala pa moram rečt, da mi je enka ful boljša bla.. Fight club tud jaz šele na polovici vidla, pa pol brezveze.. No sej sem ga že enkrat..

Zdaj mam pa na TVE, majo ful hudo muzko.. je neka žurka v zvezi z Andaluzijo, Andalucia te quiere, koncert al kaj, ful muzke že 2 uri.. Flamenko tko in drugač pa še vsi ostali znani španski pevci.. pa vmes ful hudi posnetki Andaluzije in turistične informacije.. bom po moje kar prižgan TV imela še nekaj časa x:)x

Joj, Marsa :sori: Tko sem jaz bla vsa panična, ko mi je auspuh dol padel.. Ko je ropotalo tko grozn.. Sam to pa zdej ni več sam štarter :o|o:

Ma nič, si dam kapco na glavo (še zmer jajc gor) pa v postlo..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

to ze kr neki casa :eek:

le kwa jim je??? x?x

majo bioritem spremenjen al kwa? x:Dx :sori:

devica pa rak nouta dovolj x:Dx... ma kolk ti včasih posrečen pišeš... se tolk narežim x:Dx :palec: ... xcheersx

x:Dx :palec:

xcivx :2src: ... sam majo pa res ene odštekane zadnje čase... 2x ta teden, ko sem parkirala avto (ob enih 11h zvečer), so tolk na ves glas nekaj čivkali, ful zavzeto in na ves glas... sploh nisem vedla, da majo tud nočne debate xcivx xcivx xcivx

aliana

jao.. ce jezdej 1 uletu kle prvic naforum in je vidu tole: Ma nič, si dam kapco na glavo (še zmer jajc gor) pa v postlo..

x:Dx x:Dx x:o)x

Dobro jutro!!

Cel mesec sem mojo malo not držala ker se pari. Včasih mi je ušla, danes tudi in je že akcija. Mladi bojo, sigurno. To bo zame prvič, upam da jih bom lahko vse oddala. xrolleyesx Pa da jih ne bo velik. Bodo pa čistokrvni črnuhli z zelenimi očmi, ata je tudi tak!! xDDx No vsaj to! x;)x

Jaz sem pa kar malo polomljena danes, še vseglih. Včeri sem si kopel naredila ob 11 zvečer, sem skor not zaspala, pa kpl generalko.

Danes grem pa nekam na izlet, še ne vem kam, ponavadi kar pičim, pa se usput spomnem.

Na mojem avtu bo pa treba sprednje bremze zamenjat, že močno ružjo. Mi ni to nič všeč. Ne vem kam naj ga peljem, verjetno kar k našemu mehankarju, čeprav zna kar orenk upalit pa včasih se mi zdi da je malo šlampast. Upam, da sedaj ne bo. :vragec:

Kako čemo? Lako čemo.

Končno dobila trojanske krofe x:px sanjala od pusta o njih.. (hihi, kaj smo se hecal z enimi bajkeri tam na trojanah, ko sem celo škatlo prinesla ven iz trgovine in pol ugotavljala kako naj to na motor namontiram x:o)x Mal so se shladili med potjo pa večino sladkorja je odpihnilo, ampak vseen kul x:o).

Jaz sem pa letos tok enih krofov da en rečem požrla x:px :inocent: okol pusta. Sem res totalno sladkosneda ugotavljam, zdaj me je pa še čist napadlo vse to. Še dobr da sem vsaj mal izbirčna tudi, da čist vsake sladkobe ne pojem tudi, ker če ne bi se širina z nadzvočno hitrostjo približevala višini :wacko: . Sam če bi šla pa skozi Trojane, bi pa ziher se ustavla.

Sem dobila slikco, kako cukr s tvojih krofov frči šoferjem na šipe x:o)x

xupx .... x:Dx .... ruby.....no, držim pesti, da bo naročilu zadoščeno....

durh marš neka gužva in akcija....sej pravim, člouk še počivat ne more...se že kaj takega zgodi, da je treba okrog šibat pa kaj pošlihtat.

Imaš divje, ja, upam, da si se vsaj ta glavno že pozdravila x?x :detelca:

in stopim iz avta!! x:o)x :O: :bomb: ejjjjjjjj! moj avto brenchi, brni, kot da bo ekslpodiral!!!! zuji!!!!! ono.... x?x x!x

prav paniko sem zacutla... kar vroce mi je ratal... ej avto je zujil, brenchal in brnel... se kakih 10 minut.. al pa vsaj 5, po tem, ko ugasnem motor.... zdaj iztikam???? halo...

a pol grem hladnokrvno v mercator, nabavim stvari (kako bomo pa dam nosil, me ni zanimal, bomo ze, ce smo to, lohk vola nesem xDDx)... skratka... se usedem pol v avto (ejjj, odtaknila sem nekaj, da je nekaj nehalo!!! x:o)x), prizgem, vzge. x:Dx in se odpeljem.

drugac sem mela pa od kakih 5h pa do kakih 8h take strahotne krche... da je blo za znort. tolk, da se mi niti tavzentke ni dal skuhat... in sem en.. ibuprofen al kaj (pac kar je blo).... 4. dan ms.... ne morem verjet... kot pred porodom, se hujs... rojevanje.... grozota. :xx!:

Noro :ph34r: , jaz bi parkirala avto in laufala kokr bi mogla daleč, pa še evakuirala vse vsaj 10km okol :O: . Mater, a veš da si dobra , loh bi vse raznesl tam :o|o: .

:OO!: :0: četrti dan že, pa take bolečine? Uf smotano, jaz sem imela te full boleče zadeve hvalabogu vedno samo prvi dan par ur, takrat sem sicer mislila, da me bo raztrgalo, ampak sem vsaj vedla, da je ta dan, pol bo pa mim. No upam, da je že mimo...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

dopoldan me je tamala povabla v kavarno na vročo čokolado, pa neko feng shui zadevo za obilje mi je kupila (sem šele kasnej poštekala, da materinski dan pa to :8):), čeprav je čist fuč, da komaj gleda in kašlja sto na uro... ampak tamala je res že od nekdaj tko sprejemljiva za domačo lekarno... mi je nikol ni blo treba prigovarjat, naj pije čaj pa med pa limone pa... mi reče 'veš kaj, najboljš, da zdele res velik tekočine spijem, pa tist olje od Tine bi si mal zmasirala od iglavcev, zvečer si bom pa solno kopel nardila...' ... no, jaz pri njenih letih nisem tkole...

:2src: za prvo zelo lepo x:)x :palec: , vroča čokolada :2src: x:px x;)x :palec: , za drugo pa zelo zelo pametno x8Dx :palec: . Je full let v prednosti pred nami x;)x :palec: .

Včeraj zvečer smo prišli domov. Cyberček padu dol in spi že cal cajt xcivx :P . Ker je bil en cel dan od doma, ni mogel tko prav zaspat kot doma, ker je imel skoz učke pa ušesa vklopljene, je vse moje premike skeniral, da ga ne bi slučaaaaajno kar tam nekje, ne doma pustila :inocent: . No in potem jasno, da ni naspan, tko kot bi blo treba.

Jaz imam hude plane dons x8Dx , se bom šla soboto x:Dx , za pospravt celo stanovanjce, na zrak treba s Cyberčkom, kolo nameravam napast, nekaj za dušo narest , pa dohodnino še sfiniširat, sej res x:)x . Fajnsko bo, pa CDje svoje bom spet nadlegovala, pa kaj če je kej fajnga še po TV x:Dx x;)x .

Upam,da je :vragec: fajn x;)x

Mejte se

Ojla :sori:

Sem bolj boga danes. Prijateljice so sle, peljala sem psa, da se zbrihtam. Alkota nisem pila od 1.1. in ga najbrz ne bom do poletja x:o)x Sem Martini, pa potem Breezerje, pa Bandidos Ice, pa borovničke...skratka obup. Ko enkrat začnem, je očitno vseeno, kaj vase vrzem. Danes bi pa saaaaaaaam jeeeeeeeedla pa pila Coca colo ( moja "maček pijača" :sori: ).

Kako je bilo, sem napisala ze v Koširjevi temi...ogromno ljudi skratka :palec:

Videla sem ful znanih ljudi, danes dobila ze SMS, ce sem kej "visoka", ker ne pozdravljam, pa te osebe niti videla nisem xrolleyesx S Cashyjem se nisva najdla, škoda :sori: Je bilo tam vsega too much.

Domov smo en kilometer pa pol hodile blazno dolgo in pele ( sem izstopala, ker nimam posluha xrolleyesx ).

Me smo se imele fajn :palec: x;)x Sej se imamo zmeraj s temi puncami, tudi ko ni alkohola, razlika je predvsem v tem, da jim jaz ko sem trezna prizanesem z mojim petjem.

Danes pa počivanje. Gledanje TLP-ja, pospravljen imam vse, pes je zrihtan, predelano imam tudi vse ( razen tisto, kar čaka na zadnji trenutek)....zato bom delala 0.

x^x

Lp xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

.. Sam to pa zdej ni več sam štarter :o|o: ..

jah.. v bistvu pa najbrz je, sveen, ker je sam s tem pac frka, .. v bistvu pa je blo tud jasno, da gre za eletriko, vzig.. tko da lohk je kaksen kabel iz starterja.. al pa kaj atcga.

a si mela jajc gor? dela ne? x8Dx

men clo enka ni bla nic psoebnega (Hanibal), me zlo preseneca ene par vlog, ki so jih ponudili hopkinsu.... se vseen pa mi je (Hopkins) bolj hanibal kot pa picaso. x:o)x

Na mojem avtu bo pa treba sprednje bremze zamenjat, že močno ružjo. Mi ni to nič všeč. Ne vem kam naj ga peljem, verjetno kar k našemu mehankarju, čeprav zna kar orenk upalit pa včasih se mi zdi da je malo šlampast. Upam, da sedaj ne bo. :vragec:
Izraz, bremze pa kar poprav, to je nad pomembno - ce je tvoj tak... drag, ti lohk dam kontakt svojega, ki je spica (LJ)-

Noro :ph34r: , jaz bi parkirala avto in laufala kokr bi mogla daleč, pa še evakuirala vse vsaj 10km okol :O: . Mater, a veš da si dobra , loh bi vse raznesl tam :o|o: .

:OO!: :0: četrti dan že, pa take bolečine? Uf smotano, jaz sem imela te full boleče zadeve hvalabogu vedno samo prvi dan par ur, takrat sem sicer mislila, da me bo raztrgalo, ampak sem vsaj vedla, da je ta dan, pol bo pa mim. No upam, da je že mimo...

saj zarad drugih me je bolj skrbel kot zarad sebe, k sreci so bili 3 avti na parkiriscu in nobenga cist zraven mene. folk (tistih par) pa so v varni razdalji stran stal pa gledal. x:o)x

Sam nimam kaj pobegnt! mam da zrihtam! avto, frka, jaz lastnik. moram uredit zadevo (vish TUD zato nisem hotla met avta, izpita.... ker ne mors, kot na stopu, preprosto it, ko mas dost..... te poklicejo dam, a je vas tistle kup pleha, ki guzvo dela na onem parkiriscu? pa ce druzga ne, mi je ze to zoprno)...

jp. cist odstekan, mela vecX to, ampak sam 1., 2. dan - v zacetku...

Vis jaz se pa ne bi na trojanah ustavla, plus da krofov sploh ne maram. pojem povprecno enega na dve leti. x:o)x

Jaz imam hude plane dons x8Dx , se bom šla soboto

ah jaz sem jih mela tud... :|| zdaj bo pa nenadoma kar 13h, tko kot da bi zhurala.

pa ful sem sanjala, cist odstekane sanje...

Picasso

izraz....če bremze ružijo, pol je več kot skrajni cajt, da tole mehanik pošlihta. če ti bo zavorne ploščice požrlo do konca, je lahko pri zaviranju cel kažin. pa še diske ti lahko strajba.

js pa ne morem verjet, kako se odrasel folk lahko tako bedno in otročje obnaša....pa zakaj sem zmer znova presenečena nad tem. očitno sem res prevelik individualist, pa ne rabim, da me kdo skoz "za rokco drži"....to je utrujajoče. nobenga mira, da bi člouk lahko dihal....pa ne maram, da men "dihajo za ovratnik".....nč....folk je včasih čuden.....

današnji plani...sprehod s frendico...vsaj ena pametna reč.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

da se javim..totaaaaaaaalni žur, pijanka v nulo(no vsi smo se dokaj lepo obnašal :inocent: ) spremenila mnenje o rirbcah xcivx očitno res niso vse tak smotane x:o)x x^x :inocent: sem se v nulo začvekala z eno sestrino prijatlco, ki sem jo vedno tretirala kot eno tako avško xrolleyesx in to je bil tak pogovor, da se mi še zdle zdi neresničen xsrcx huh :vio:

začuda me ne boli glava, sam čikov pa se ne pritaknem vsaj en dan xrolleyesx čist preveč smo skadil x:o)x

in kaj ta oseba pocne, mislm kdo je sploh?
neka ameriška nevemžekaj x:o)x
a to tvoj patner?
ne to je en fantiček, ki mu plačujem šolo v indiji :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a si mela jajc gor? dela ne? x8Dx

men clo enka ni bla nic psoebnega (Hanibal), me zlo preseneca ene par vlog, ki so jih ponudili hopkinsu.... se vseen pa mi je (Hopkins) bolj hanibal kot pa picaso. x:o)x

Vis jaz se pa ne bi na trojanah ustavla, plus da krofov sploh ne maram. pojem povprecno enega na dve leti. x:o)x

Mam še x:)x Sem dala tokrat dva rumenjaka, da je mal več mase prišlo.. Bom pol proti večeru dol sprala, saj ne grem nikamor. Ma ja, si dajem zdaj tole kar vsak vikend al pa vsak drugi gor, razmišljam, da bi spet mal dolge lase probala, sam je pogoj, da se mi ne začnejo cepit že takoj..

Ja, to pa res x:o)x Picasso.. Sem gledala zanč, sicer je bil čist OK film, pa me ni motil, da je Hopkins, sam nisem pa imela občutka, da Picassa gledam.. Španc xrolleyesx x:o)x (ma ja, pa mal več od zgodbe sem pričakovala.. sej ni bil point njegovga lajfa sam v tem, da je na vsake 3 leta žensko zamenjal :o|o: :inocent: )

MAh saj men tud redko krofi, sam letos cel pust in to nisem niti enga pojedla, ker sem hotla 'taprave', Trojanske.. pa ni blo nič od njih.. Pa sem že takrat mela idejo, da prvič, ko grem na motor, grem do Trojan. Saj to bolj fora v tem, da je treba najdt eno destinacijo x:o)x Pa proti morju (čez Postojno) je zdaj še ful premraz, tle so pa noro fajn ovinki pa prazna cesta je bla x;)x

Heh, moji današnji plani.. en kup stvari, ki bi jih lahko pa vprašanje, če se mi bo dalo.. Spala do 12h xcivx OK posodo pomijem, to gotovo.. Naprej pa odvisno od navdiha

loesje

Spet nazaj -

Pospravila vse končno :inocent: , pismu sem pa porabila cajta xrolleyesx , ko da bi z mikroskopom pucala. To se mi zdi vedno tko zanimivo, kako včasih v tren oka vse pospravim, recmo 1,5 urco, včas se pa vleeeeeeeeečem, ko megla. Sam sem se rajš dons mal zbrcala, ko da ostane svinjsko še kar, pa pol že čudne volje vstaneš :o|o: , z mislijo, joj že spet nisem, pa kdaj bom x:Dx . Pometla pred svojim pragom :fiju: , zdej se pa loh še drugih lotim x:Dx .

Centralno izklopila :palec: , se kar da živet tkole par urc brez, zvečer bo spet v akciji sicer, ampak fino, da je ratalo bolj toplo. x:)x . Zunaj ptički žvižgajo xcivx , kok jih je fajn slišat :palec: , življenje se vrača x:px :palec: .

Mal kasneje bom notri še posteljnino prinesla. To pa bom pogrešala. Ko daš zračit na svež zrak xsuperx , kakšen fajn svež vonj je potem, kakšen užitek zaspat v tem vonju, se loh vsi Silani in Lenorji skrijejo :greenko: .

Aja, že zjutraj vidla en zvezdni utrinek, ko sva šla s Cyberčkom en krogec, ta straniščnega x:Dx . No, če jaz nimam sreče, sem jih res že fullkrat vidla. Jasno, takoj investirala xwizardx xcrossfingx .

Zdaj pa šibam ven na sprehod, pa verjetno na kolo, končnooooooooo

Hudo, kar 6 je že ura :eek: jaz pa bluz že cel popoldne.. Pomila posodo. Posesala. Pa neki se igrala s kruhomatom, sem samo testo zamesla not in pol ven pobrala, dala pečt v pečico.. Nastalo 5 mini koruznih štručk.. Diši čist drugač, kot iz avtomata :palec: Pa omarce sem se spravla pospravit, zmetala stran za eno vrečo čajev in čokolad s pretečenim rokom.. Itak, kaj mi pa folk nosi čokolado, ko vejo, da ne jem tolk tega.. Pol mi pa ne uspe vsega sprot oddat, se pa pokvar :o|o:

Ma sej sm kr neki pridna bla..

Zdaj grem pa končno Cien anos de soledad do konca prebrat...

loesje

Spet nazaj -

izraz....če bremze ružijo, pol je več kot skrajni cajt, da tole mehanik pošlihta. če ti bo zavorne ploščice požrlo do konca, je lahko pri zaviranju cel kažin. pa še diske ti lahko strajba.

Ja to mi je frend reku, da lahko diske obrabim. In da to pa zna biti...! Sem se danes raje sparkirala. Ruži že zelo.xrolleyesx

Marsa,

sem se spomnila nekoga, ki je expert za to pa ne ožuli preveč. Jutri ga peljem kar do Sinterja, pa še blizu mi je!! Drugače pa hvala za ponudbo in bi bila vesela, da mi pošlješ še vseeno njegovo cifro, če se da, ker morda mi pa še kaj prav pride.

x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...