freia 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Bljah... migrenski vikend :xx!: dobesedno in po teh "seansah" z migreno sem še kakšen dan ali dva čisto out... taka čist izmučena, brezvoljna in prav tečna grem mački tečnarit, ona me težko zatoži... lepo se mejte! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 oprosti, sam... a nimas tega kar mal skor prepogost? nekaj zrihtaj s tem, madonca... boga, v glavnem, upam da cimprej mine Sam pol mojga življenja. Tenks. pika pikica...pobož.... Bljah... migrenski vikend :xx!: dobesedno in po teh "seansah" z migreno sem še kakšen dan ali dva čisto out... taka čist izmučena, brezvoljna in prav tečnaUpam, da si bolš. Evo, mene ne boli več. Mah, ful mi ni za k zdravniku zarad tega it no. Sej sm že rekla, da sm bla, pa me ni jemala resno in mi je rekla, nej aspirin vzamem. :xx!: Pol pa ne grem več. Itak je zihr kaka psihična fora...morm mal pr seb, v glavi, porihtat, pol bo pa nehal. Kva sm dons pridna neki. Itak zjutri bla na radiu 6-8, zdej pa že skor 3 ure v ta drugi službi in skoz neki delam, kopiram, pišem...za ožent sm. Nasledn tedn pa že zares na radiu. Sej sm se že ful naučila, k tele prometne informacije so pa kr jeba. Tolk stvari za narest, da boh pomagi, ampak mi gre, jebemo, sej nism sam lepa. Vzdržite se prosim odvečnih kometarjev ob moji zadnji opazki. Hvala. No, pol grem damu ob 12h, pa kosil spackat, pol mam zobarja (pridna, a ne, k redno hodm...štima vse!) pol mam pa še predavanje na faksu in pazte tole....gremo dons na POP tv, k gremo gledat, kako se 24 ur snema...tko, da če kje v odzadju vidte eno u iber fejst črnolasko, k bo jezik in osle kazala, sm to definitivno jest - d žlehtnoba. Kseni, kva to neki berm, da si vsa shujšana in prelestno postavna? Fovš. Pridna si, svaka čast. Amiska, za bolš počutje. Matr, sej zdej je pa res zadn cajt, da gre na bolš, no. A smo za? A gremo štrajkat prot planetom, če ga misljo še kej naprej biksat? Bom sestavla peticijo, vi sam podpište. Kva sm neki šaljivka dons, a ne? Lep dan, ldje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ..a Pikica je na radiu???ej, zdej so pa zlodeji dobili se medijsko moc... slabo se nam pise... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 Pozabila sem ze prej napisat: DAISY je javila, da je ze bila operirana (ze v petek ali v soboto) in je ze za njo. Da je vse potekalo OK, samo da jo rama boli (jasno ), a da je dost 'zadrogirana', da potem ni blo tko grozno. Kot kaze, ne bo kar prec sla ven, nic ni napisala, kdaj, samo da bo 'mal dlje trajal'. Sem ji napisala, naj javi, ce bo kaj rabla (kako hranco ) in da naj se drzi in da fajn, ko je bila operirana ze rped mrkom.Tko.zdaj ji bomo lohk pa mal zdravilne energije posiljal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Pozabila sem ze prej napisat: DAISY je javila, da je ze bila operirana (ze v petek ali v soboto) in je ze za njo. Da je vse potekalo OK, samo da jo rama boli (jasno ), a da je dost 'zadrogirana', da potem ni blo tko grozno. Kot kaze, ne bo kar prec sla ven, nic ni napisala, kdaj, samo da bo 'mal dlje trajal'. Sem ji napisala, naj javi, ce bo kaj rabla (kako hranco ) in da naj se drzi in da fajn, ko je bila operirana ze rped mrkom.Tko.zdaj ji bomo lohk pa mal zdravilne energije posiljal. sem mislila nanjo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 (saj ji bom kasnej se en sms poslala, pa bom javila, da navijata tud vidve. ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 saj se mi je cudn zdel, da nis nc reagirala, ko je tak interen stos. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 zdaj ji bomo lohk pa mal zdravilne energije posiljal. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 (saj ji bom kasnej se en sms poslala, pa bom javila, da navijata tud vidve. ) Kaj smo pa vsi ostali , ementalerjeve luknje . Kakšnega pohanega piščanca, al kaj je že rekla, da rada je, ji nesi . Fino, da je za njo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 ja nisem mogla napisat da cakam, da se vas vec nabere. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Marsa, če bosta kaj na liniji še z Daisy, jo še v mojem imenu pozdravi, pliz funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 absolutno, Mateja, ves da bom, saj pravim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 zdaj ji bomo lohk pa mal zdravilne energije posiljal. ve kera kj je razen anansa še dobr jest, da se ti kri čimprej resorbira? mi je v učki žilca poknala, pa grdo zgleda There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Daisy Jaz pa še vedno v pižami.. Bluzim tle po netu in maile pišem.. jao, američani trapasti, od 15 on-line trgovin ni ene, ki bi v Evropo pošiljala izdelke Zdaj pišem maile nekim dobaviteljem, mogče bi se prek Londona kaj dalo zrihtat.. Otroke mam dans dve urci pa en sestank za tole vikend službo.. Drugače pa frej. Bi se lahko spravla kaj pametnega počet... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 Uh Klarus! ja, ananas je gud, ne spomnim se nic tacga zdajle, akr bi blo se bolsje.kaj pa kaksne borovnice? to bi blo po mojem tud kul, sam kje to dobit...... sok..... jaz tud nc... sto milijonov telefonov, mailov, osev in sms-ev. pa cim imam kaj nujnega, mi OBVEZNO zmanjka baterije na mobiju. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ma učko sem si fulars sčohala..zdej pa mam..to so še posledice žura There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 ma učko sem si fulars sčohala..zdej pa mam..to so še posledice žura x!x sam ejjjjjjjjj!! kako sem lohk pozabla (pa se clo mal me se boli oz. drazhi)... namrec, ponoc sem se hotla pokrit z deko, ki mi je zdrsnila z ram, pa me je zeblo, pa se mi je zmaknila spod prstov in sem se s prstom/z nohtom TOTALNO v uch udarla...... da sploh nisem mogla nazaj zaspat in se mi je se 1/2 ure solzil.. in sploh ga nisem mogla odpret, sem se ze ustrasla, da sem se ranila, da nom nic vidla.. prav tko, z nohtom.. se zdaj me boli...pa sploh nisem povezala oz. cist pozabila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Lp, Daisy tudi od mene in naj čim prej okreva... a je treba kakega dunajca s **ponfrijem** nest???? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 sem ze poslala sms, da pozdravljamo (sem vsako nastela poimensko) in posiljamo + energy in poboze in tud dunajc + pomfri ni manjkal, mi je ratal v 1 sms vse stlact. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 prvkar zadela 5 dvd-jev upam sam da bojo dokaj ok filmi There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Drdan Kaki lepi dan in kaki fajni dnevi za mano. Nč posebnega dogajal, meu pa sn se ful fajn.......Mal več sn morau skrbet za bakico, k so starši na dopustu, cashy, haha, sn tud jst zgubu živce mal, k je bla en dan tečna k hudič, sn mal zaklel na glas, pol pa je bila užaljena, men pa blo žal. Smo porihtal pol, k tak nima smisla, prestara in preobčutljiva je, da bi imelo smisla kaj preveč resno jemat al pa se prepričevat, je pač k je. Pa je blo pol fajn vseen......Mal pa ji nagajam nalašč, da trenira možganske vijuge, to pa izjemoma in večinoma sam men ne zameri, k ona "že ve kaki sn", tak da ni blema..... Pa ful dobre šuhe sn si kupu Pa enih par stvari za kopalnico, malenkosti, sam ful koristnih, veri zadovoln. Pa tehničnega sn naredu bez blema.....no o tem mal kasnej v "konjičkih".... Pa počas v omarah zimsko v letno garderobo menjujem, počas.....No, pa ena ful fajna bejba mi je družbo delala, pa me razvajala, morm rečt, da me iz dneva v dan pozitivno preseneča No, pa športat sn začeu, me vse boli, pomal......ampak od zdej naprej pa redno, nema više trtemrte Sam gvihte mam mal pretežke, majo kakih 10 kil, morm nabavt ene 5 kilske, dost zame. Pa ene dobre teniske, z unim gelom, da amortizira pritisk, morm kolena šparat....No, tko.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 za Daisy. Naj čimprej pozdravi. Na pomlad rado celi vse..dober čas izbrala. Pozabila omeniti, da skoraj povzročila požar -dušila zelje (zeleno in rdeče - vsakega posebej) se vrgla na telefon, prvi pogovor še nekako preživel, potem pozabila na zeleno zelje..drugič zazvoni - umaknem z ognja rdeče zelje..(še vedno pozabila na zeleno) in čvekam...potem pa mlajša v kuhinjo...mami.....kaj se tako kadi???In niti mi kapnilo ni, kaj bi lahko neki tole bilo(če sem pa ja zelje dol dala )..dva dni smrdelo po bajti...nič pomagle čistilne akcije..Danes se poznala konjunkcija lune in urana..bili dve uri brez elektrike(in elektro se dolgo niti sanjalo ni, kje tiči vzrok)..Sem pa blazno lena danes..nekaj je v zraku..ta lenoba..ziher nalezljiva Čestitke klarus Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 da skoraj povzročila požarle pazi, prejle sem to napisala v napovedi (rintamo ) Klarus!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Ja nič...pol pa napoved brat pa je se ni.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2006 ja ne, ni je se, tisto sem pac glihkar napsiala. zdaj moram sam se merkur pa sonce do konca, onidve sem pa ze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts