Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 evo zdajle sva se se slisali z daisy. me veseli, ko je slisat zelo kul, sva se clo mal smejali pa tak... je rekla, da se ma cist kul, da nc ne rab, da bere pa taksno, da okol siba in da je ne boli tako zelo, razen zoprno je, ker je tolk potrganih vezi, mehko tkivo pa se delikatnejs in dlje obnavlja.Drugace pa je precej gladko in za tako zadevo dost nebolece slo skoz. Lepo se vam zahvaljuje za vse misli in pobozhe, dons in/ali jutri se nam pridruzi pri reset. in meditaciji, torej okol 20h dons in okol 12h jutr. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 ta hip je zacelo dezevat tule. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 tle je pa kar nehal... piha pa tko odstekano je, pa cist tmurno, kot bi dons bil mrk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Marsa, ker tako govoriš o mrku, me bo še strah ratal!!! :OO!: Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ta hip je zacelo dezevat tule. In že prenehalo, pa mal sončka sem videl zgolj aprilski napovednik Malček me vest peče kar je po svoje dober znak, še jo imam ampak vsa druga čustva ubogo vest kar pregazijo Končno sem se naspal od vikenda, zdaj pa dva dni prbl. normalnega ritma, pol pa spet obisk dobim Divja pomlad se obeta Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Tu dežuje kot za stavo ... kot sem rekla, sonce je pozabilo na Postojno in okolico. aja, pri nas je pa blo prbo sivo, pol pa sonček, zdej je pa veliko vetra, malo oblakov in modro nebo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 tle je pa kar nehal... piha pa tko odstekano je, pa cist tmurno, kot bi dons bil mrk. Ja, točno.. tko mrakobno že cel dan. sem prejle ugotovila, da mam ful luči prižganih sredi dne.. sam je tko temno drugač.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 ah ne vas bit... vcer sem ves dan to napoved pisala, pa sem morda se mal v tem pa omenjam skoz. men se pa kar frzmaga met luci sred dneva, se mi zdi pol kar se bl temno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 tle je tud prej vmes blo cist rumeno, a sam na 1 strani, tolk da je posijal, okol kamniskih pa cist sivo blo (na 2. strani, vidmo jug in sever, ker mam na J in na Z okna pa balkno) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 sonce ti ga že pošiljam There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Kle je tud sonce !!Jst pa grem zdele iz službe direkt k frizerju , končno , potem pa direkt v savno, da si novo frizuro pokvarim . Eh, kwa čmo. Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 potem pa direkt v savno odstekano mal. ampak pac, tko mas, saj stekam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 mogoče se še kdo pridruži na resetiranju http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...0&gopid=663932& Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 joj jaz pa mensezdi glih nom mela cajta! ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 mam ze avto na broju! pa ne mros verjet no, v soboto mi je se skor v glavo explodiral, nujno nov strater (rezervni deli, to ni tko hitr), a dons, v torek, ga mam ze doma, ze vse zrihtano. Vprasam, kok sem pa dolzna, pravi NIC!sam nisem sljivila, vsilila sem mu dva jurja.ce to ni usluga kot se shika potem pa jaz nisem marsa. mater sem dobre. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 dbest! maš res mojstre okol sebe jaz pa glodam riževe kruhke, neki lačna, sam s polnim želodcem ne bom mogla meditirat pa kruh sem hotla spečt.. že vse namečem not v kruhomat, ko ugotovim, da nimam kvasa.. oz. sam polovico v eni vrečki suhega.. Ma ja, sem mal moke stran vzela in stresla tist kvas not, pa da vidmo kaj nastane.. O, kok sem pa fajn volje danes, čist ready za tale reset.. Ko mi pri prejšnjem mrku ni niti mal potegnilo.. Grem se stuširat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 a ne no! to je noro, kaksno sreco mam pa res z majstri in to je TOLK pomembno! a ne, jaz tud dobre, pa ne sam zato (avto pa to), sem recimo dobila blazotna darila tud () in taksno...in itak sem dobre, ce kaj DELA. ce pa ne dela, sem pa slabe, sam to pomen da moram pac zrihtat.in tko pol pac zrihtam. pa je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Samo da se pofočkam... za Daisy in za Misty seveda Marsa, kul jaz pa v polnem pogonu, nisme imela niti za ribji bluz časa... Popravljam, kar mi je retro Merkur zj**** ..kuhinja še zdaj ni fertik :xx!: ..danes bi moral mizar prit, pa ga ni bilo.Potem pa sem mal zapravljala, kakšen nov krožnik, pa prte, pa vse tako...in en kul tepih, tak neuničljiv za 5 jurjev sem dobila... Kolk sem zmatrana :xx!: Mejte se, grem zdaj še mal kristale očistit, pa tako, da bo mrk kot se spodobi pričakan... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Svašta. Prej bla na pevskih, prov uživala, po dolgem času. Najedla sm se k pujs. Pa še palačinke me čakajo. Uf. Jutr mamo na faksu prvič predavanje za radio. Ma pa baje Ljerka Bizilj...eni so jo ful spluval, kok je bič, eni pa, da je prjazna, morm sčekirat jutr. Še 3 dni, pol pa zares. V ta drugi službi sm pa tud že dobila študentko, k jo uvajam. Tko da...dogaja, zdej si morm v roku 1 mesca nov job za popoldne dobit, držte pesti. Pa enga lupčeka za Daisy in Mysty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 včeraj me fliknilo dol z neta...in nikakor nazaj...danes ista scena ves dan....pol je blo pa skuženo, da je moj račun. nekaj trokiral in je blo treba ves sistem ene dvakrat naložit....zdej pa spet dela..... naspidirana in našponana sem tako, da komaj krotim "konje"....cel dan v akciji, vse laufa 100na uro....pa še kulirat se moram vmes, ker se mi zdi, da sem tik na tem, da mi prekuri sistem...ne vem kam z vso to energijo....dobila nekaj super idej za ureditev....jutri pa risat naprej....skratka laufa......upam, da bom lahko spala..... pobože in pozdrave vsem... grem napoved pogledat you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 cao mudelka ojla folk dobr jutr tolk da se javim mal, k vas zihr vse ful skrbi lajf po starem, nč tko pretresljivga glih, malo gore, malo dole......se mam kr fajn u bistvu mal sm vas pogrešala lunatke, sam se da preživet tud grem čaj ruknt pa spušit enga pol se pa zaženem u nov dan z ful gasom....mejte se free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Yes, v tem času, ko sem se odklopla in resetirala, so mi mail poslal.. S seznamom še parih londonskih trgovin, kjer prodajajo tisto torbo, ki bi jo iz Amerike rada.. Mogoče pa še uspe.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 revolucija! mam ze avto na broju! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 a ne no! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Fajn mobilna moraš biti kakor koli pač že je. Jaz pa garaška danes(nekaj štihala v vrtu, sejala solato,špinač in petršilj)in se ubadala z zlaganjem drv..tudi pomembno opravilo.In zdaj me blazno bolijo roke..kdo ve zakaj??? še tole - pride sosed danes mimogrede s šopkom - pljučnika. Jaz pravim..o fino..hvala..glih te rabim za čaj on kar v šok(jaz pa sem mislil jih za vazo prinesti ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts