Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

evo zdajle sva se se slisali z daisy. x:Xx xsrcx

me veseli, ko je slisat zelo kul, sva se clo mal smejali pa tak... xDDx

je rekla, da se ma cist kul, da nc ne rab, da bere pa taksno, da okol siba in da je ne boli tako zelo, razen zoprno je, ker je tolk potrganih vezi, mehko tkivo pa se delikatnejs in dlje obnavlja.

Drugace pa je precej gladko in za tako zadevo dost nebolece slo skoz.

Lepo se vam zahvaljuje za vse misli in pobozhe, dons in/ali jutri se nam pridruzi pri reset. in meditaciji, torej okol 20h dons in okol 12h jutr. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tle je pa kar nehal... piha pa tko odstekano je, pa cist tmurno, kot bi dons bil mrk. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, ker tako govoriš o mrku, me bo še strah ratal!!! :OO!: :icon15:
Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

ta hip je zacelo dezevat tule.

In že prenehalo, pa mal sončka sem videl xrolleyesx zgolj aprilski napovednik x;)x

Malček me vest peče :inocent: kar je po svoje dober znak, še jo imam :eek: ampak vsa druga čustva ubogo vest kar pregazijo x:Ix

Končno sem se naspal od vikenda, zdaj pa dva dni prbl. normalnega ritma, pol pa spet obisk dobim :2src: x:px

Divja pomlad se obeta :onfire: x:px x:)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Tu dežuje kot za stavo ... kot sem rekla, sonce je pozabilo na Postojno in okolico. xrolleyesx

aja, pri nas je pa blo prbo sivo, pol pa sonček, zdej je pa veliko vetra, malo oblakov in modro nebo x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

tle je pa kar nehal... piha pa tko odstekano je, pa cist tmurno, kot bi dons bil mrk. :)

Ja, točno.. tko mrakobno že cel dan. sem prejle ugotovila, da mam ful luči prižganih sredi dne.. sam je tko temno drugač..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ah ne vas bit... vcer sem ves dan to napoved pisala, pa sem morda se mal v tem pa omenjam skoz. :)

men se pa kar frzmaga met luci sred dneva, se mi zdi pol kar se bl temno. x:o)x

Picasso

tle je tud prej vmes blo cist rumeno, a sam na 1 strani, tolk da je posijal, okol kamniskih pa cist sivo blo (na 2. strani, vidmo jug in sever, ker mam na J in na Z okna pa balkno)

Picasso

Kle je tud sonce :eek: xDDx !!

Jst pa grem zdele iz službe direkt k frizerju x^x , končno xrolleyesx , potem pa direkt v savno, da si novo frizuro pokvarim :o|o: . Eh, kwa čmo.

Support bacteria, they're the only culture some people have!

potem pa direkt v savno

x:o)x odstekano mal. xcivx

ampak pac, tko mas, saj stekam.

Picasso

joj jaz pa mensezdi glih nom mela cajta! xokx

(x^x x8Dx x;)x)

Picasso

xsingx :onfire:

mam ze avto na broju! xsuperx

pa ne mros verjet no, v soboto mi je se skor v glavo explodiral, nujno nov strater (rezervni deli, to ni tko hitr), a dons, v torek, ga mam ze doma, ze vse zrihtano. xokx

Vprasam, kok sem pa dolzna, pravi NIC!

sam nisem sljivila, vsilila sem mu dva jurja.

ce to ni usluga kot se shika potem pa jaz nisem marsa. x^x

mater sem dobre. xsingx xcivx xDDx

Picasso

:palec: dbest! maš res mojstre okol sebe x:)x

jaz pa glodam riževe kruhke, neki lačna, sam s polnim želodcem ne bom mogla meditirat x:o)x x;)x

pa kruh sem hotla spečt.. že vse namečem not v kruhomat, ko ugotovim, da nimam kvasa.. :o|o: oz. sam polovico v eni vrečki suhega.. Ma ja, sem mal moke stran vzela in stresla tist kvas not, pa da vidmo kaj nastane..

O, kok sem pa fajn volje danes, čist ready za tale reset.. Ko mi pri prejšnjem mrku ni niti mal potegnilo.. Grem se stuširat..

loesje

Spet nazaj -

a ne no! xokx

to je noro, kaksno sreco mam pa res z majstri in to je TOLK pomembno! xokx

a ne, jaz tud dobre, pa ne sam zato (avto pa to), sem recimo dobila blazotna darila tud (x:Ix) in taksno...

in itak sem dobre, ce kaj DELA. xDDx x;)x x:px

ce pa ne dela, sem pa slabe, sam to pomen da moram pac zrihtat.

in tko pol pac zrihtam. x8Dx pa je. xDDx

Picasso

Samo da se pofočkam...

za Daisy :detelca:

in za Misty seveda :detelca:

Marsa, kul :palec: :palec:

jaz pa v polnem pogonu, nisme imela niti za ribji bluz časa... x;)x

Popravljam, kar mi je retro Merkur zj**** xrolleyesx ..kuhinja še zdaj ni fertik :xx!: ..danes bi moral mizar prit, pa ga ni bilo.Potem pa sem mal zapravljala, kakšen nov krožnik, pa prte, pa vse tako...in en kul tepih, tak neuničljiv za 5 jurjev sem dobila... x^x

Kolk sem zmatrana :xx!:

Mejte se, grem zdaj še mal kristale očistit, pa tako, da bo mrk kot se spodobi pričakan... x^x x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Svašta. Prej bla na pevskih, prov uživala, po dolgem času. :palec:

Najedla sm se k pujs. x:px Pa še palačinke me čakajo. :o|o: x:Dx Uf. x:)x

Jutr mamo na faksu prvič predavanje za radio. Ma pa baje Ljerka Bizilj...eni so jo ful spluval, kok je bič, eni pa, da je prjazna, morm sčekirat jutr. x;)x

Še 3 dni, pol pa zares. V ta drugi službi sm pa tud že dobila študentko, k jo uvajam. :palec: Tko da...dogaja, zdej si morm v roku 1 mesca nov job za popoldne dobit, držte pesti. :palec:

Pa enga lupčeka za Daisy in Mysty. x:Xx

včeraj me fliknilo dol z neta...in nikakor nazaj...danes ista scena ves dan....pol je blo pa skuženo, da je moj račun. nekaj trokiral in je blo treba ves sistem ene dvakrat naložit....zdej pa spet dela.....

naspidirana in našponana sem tako, da komaj krotim "konje"....cel dan v akciji, vse laufa 100na uro....pa še kulirat se moram vmes, ker se mi zdi, da sem tik na tem, da mi prekuri sistem...ne vem kam z vso to energijo....dobila nekaj super idej za ureditev....jutri pa risat naprej....skratka laufa......upam, da bom lahko spala.....

pobože in pozdrave vsem... x:)x

grem napoved pogledat

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

cao mudelka :vio: :palec:

ojla folk x8Dx dobr jutr

tolk da se javim mal, k vas zihr vse ful skrbi x:Dx x:px

lajf po starem, nč tko pretresljivga glih, malo gore, malo dole......se mam kr fajn u bistvu x;)x

mal sm vas pogrešala lunatke, sam se da preživet tud x:Dx

grem čaj ruknt pa spušit enga pol se pa zaženem u nov dan z ful gasom....

mejte se :palec:

Yes, v tem času, ko sem se odklopla in resetirala, so mi mail poslal.. S seznamom še parih londonskih trgovin, kjer prodajajo tisto torbo, ki bi jo iz Amerike rada.. Mogoče pa še uspe.. xcrossfingx

loesje

Spet nazaj -

Fajn :palec: mobilna moraš biti kakor koli pač že je.

Jaz pa garaška danes(nekaj štihala v vrtu, sejala solato,špinač in petršilj)

in se ubadala z zlaganjem drv..tudi pomembno opravilo.

In zdaj me blazno bolijo roke..

kdo ve zakaj???

še tole - pride sosed danes mimogrede s šopkom - pljučnika. Jaz pravim..o fino..hvala..glih te rabim za čaj x:Dx x:Dx on kar v šok(jaz pa sem mislil jih za vazo prinesti x:Dx x:Dx )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...