Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 no to...vzgibi, nagibi, motivi, razlogi .... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 nagon Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Pojma nimam. Sicer pa.....rad bi spremljal eno novo življenje......ga ustvaril......mora bit poseben filing "ustvarit" življenje.....Pa nekaj zlo novega, še neizkusenega v mojmu lajfu bi to blo.....Baje ti precej spremeni pogled na lajf, me zanima.......Pa rad bi mel malega prijatelja, prijateljico......Pa da izkusim to...brezpogojno ljubezen. Pa da živim za še nekoga......Pa da te končno čujem "ati".... Pa bluzim......K če bi točn vedu zakaj in da ga želim, bi ga že imel.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 saj je Mick.. cist spesl filing.. in nekaj tko.. odstekano.. *znanega*. ko ti dojencek prvic telesno 'zagomazi' po telesu.. z vso ono popkovino se in vsem tem.. s tem da si ti, ki rojevas (no vsaj jaz sem bla) skor v nekaksnem transu, vsekakor pa si cist izmucen.. nic ne stekas, tud teb se odprejo vrata v nov lajf.. ne sam bejbiju. no eni pac tud niso (izmuceni in vse to, ampak sam recejo, ck... kar ni bil pr men primer ...) nagon, aliana, ja, to je itak 'baza'.. sam tud ohranjanje vrste, torej sirse, je nagon.. mas prav ja... poleg tega pa gre za ustvarjalnost..jaz res ze vem to... v bistvu so vse tvoje stvaritve tvoji otroci, ni pa nujno, da so tvoje stvaritve samo tvoji otroci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Da nisi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Ma ne, sam res.. to je tko težko povedat.. zakaj si želim otroka? Ne vem no, pa sej se ne odločiš za otroka zato, da boš nekaj ustvaril.. Sploh, ker prinese s sabo tud odgovornost.. Pol greš v trgovino, si kupiš barvice in papir in ustvarjaš.. Pač, ja, če si v neki resni zvezi, poročen ipd.. paše zraven nekak.. Nakaka izpopolnitev zveze al kaj.. Sam jaz pa.. ko mi tip ne gre glih 100% nujno v tole kombinacijo.. kaj pa lahk jaz rečem? Ej, v bistvu.. k mam rada živali, pa otroke.. pa k je fajn skrbet za nekoga, ga gledat kako se razvija, se učit od njega.. konc koncev je lahk ista fora - al mačka al froca, jaz zdele mačku glih tolk pozornosti posvečam in ljubezni dajem, kot jo bom enkrat otroku.. Ma ja, ostajam tam, na začetku.. nagon.. se mi zdi, da je vse ostalo sam poskušanje racionalizirat... Dejansko me pa ne briga za ohranjanje vrste, eden gor al pa dol pa tud za to ne, da bo nekdo skrbel zame, ko bom stara in onemogla pa da bom nekomu dajala občutek kaj vse sem zanjga nardila, pa da mi mora vrnit nekak... :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Ti kar kontracepcijo stran vrzi in ostani pri nagonu, pa bo, kar bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Otrok nam lahko da še večjo motivacijo za razvijanje duhovnosti! Je naš največji učitelj preko katerega se učimo velike skrivnosti in ljubezni Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ne želim, ker nisem pripravljena žrtvovati se in posvečati nekomu 100 %. sama sem prevelik egocentrik in froc, da bi zraven mela še enga. nop, ne bi blo OK, ker bi mu pojedla vse sladkarije. možno, da bi bla kul starš, sam to ni moja želja. ne rečem, nekaj malo nagona že imam, ampak čim vidim kakega dojenčka, se ne raznežim kot večina, ker začnem razmiščljati, da iz tega "stvora" lahko zraste pošast, če ga starši ne znajo pravilno usmerjati.priznam, razmišljala pa sem že, da bo žalostno, da svojim staršem ne bom darovala vnuka, da pač ne bo več našega priimka. smešno, ampak tako pač gledam na to.če pa ga bom kdaj imela, upam, da bom z otrokom prijateljica in da bom odštekana mama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Ti kar kontracepcijo stran vrzi in ostani pri nagonu, pa bo, kar bo Otrok nam lahko da še večjo motivacijo za razvijanje duhovnosti! Je naš največji učitelj preko katerega se učimo velike skrivnosti in ljubezni res je, od otroka se ful naucis. Macona, jaz sem tud sebe tko vidla, nisem imela pretirane zelje po otroku... mi ni nic kaj pomenil.vendar ko se je pa zgodil, se je pa tud zelja zgodila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Želeti si otroka, načrtovati ga ali ne... zame to sploh ni vprašanje in tut ni blo nikol. K si enkrat v situaciji, ko si otroka želiš in uspeš še partnerja prepričat, da je to neki kul, pol ti pa sodobna medicina reče, da nikol ne boš mogel imeti otrok... Men se je takrat sesul svet. No, ampak zdej sm najbolj srečna mamica na svetu (hvala Bogu!!!) . Moja pikica je moj in še nikol prej nism bla tok srečna, kot sem zdaj, ko jo končno imam (pa čeprav mi na vseh ostalih področjih v življenju škripa in pač ne gre najbolje). Bom verjetno spremenila filizofijo in rekla: pusti, da se zgodi, kar se ima zgoditi... Grem pogledat mojga sončka, pridem koj nazaj Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Aja, še tole: Splošno gledano je (po mojem skromnem mnanju, če dovolite ) želja po otroku najbolj naravna stvar na svetu. Tako smo narejeni (ko vsa ostala živa bitja na tem planetu). Najbrž bo nekaj v zvezi z zagotavljanjem potomstva in nagonu, ki nas sili, da se življenje nadaljuje... No, tko, zdej sm dodala ščepec svojih filozofskih misli, zdej se bom pa umaknila, da ne bo tole moje filizofiranje prešlo v teženje... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Macona, jaz sem tud sebe tko vidla, nisem imela pretirane zelje po otroku... mi ni nic kaj pomenil.vendar ko se je pa zgodil, se je pa tud zelja zgodila. ja, nekako tako... ne spomnim se, da bi čutila kakšno željo po otroku, sploh se sebi (še) nisem zdela mamasta... ko sem izvedela novico tam na gin. stolu, sem kar nemo strmela in zagotovo nisem bila za kakšen film (kjer vse srečne zajokajo)... spomnim se, ko sem hodila proti domu vsa v tej 'novici' (še točno vem, da sem imela eno belo laneno krilo, črno majčko in črne sandalce) in sem postajala kar nekam ponosna in vsa taka vznesena (pa preplašena, kaj zdaj to prinaša in joj, nosečnost, pa joj, porod, pa joj, kar MOJ dojenček... ??!!??)... čez kakšen dan sem se fjakala z vlakom proti morju in imam eno fotkico, ko sem sedela tam na enem kamnitem zidu in čakala na avtobus in glodala neko sadje... ko točno vem, da bi sicer imela čik v rokah, kakor sem ga imela skoraj na vseh fotkah ... kar ck sem nehala kadit, nobene krize, nič kompliciranja... skratka - nisem vnaprej o tem, da bi bila mama, niti malo ne... ko pa sem izvedela, da sem noseča, pa sem bila takoj 'not' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 oj starina!!!midve sva na vibrah tapravih ko gre za taprave scene! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 đe me nađoh ne vem, js nagona nimam. pa mam rada otroke, male ljudi, sam.. pr men to ne dela . pa tud da se mi ne, še vedno mi preveč pomeni svoboda. sej če se zgodi, se bom znajdla, to vem, če ne, pa tud ok. sam ne bi se mu pa zavestno odpovedala.. v tem trenutku. edino skrbi me mal, da me nagon preseneti, ko bo moja biološka ura.., pa da je potrebno še kakšno zdravljenje ... sicer pa že veselo tiktaka, posebi nesojena nona jo dobro sliši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ma, jst tud po eni strani ne bi mela, ampak ko mam pa mojo nečakinjo v objemu... tak nor filing!!! Kaj šele, če bi bila sad mene in nekoga, ki ga ljubim. Nikoli ne reci nikoli. Mysti, jst te pa prov vidm z enim pegastim pobčem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Joj, si smotka! Pa tak luškan...a k vidš pegastga otročka, se zgroziš al kaj? Te bom po riti! Prov fejst bo. Jst sm se odločila, da ga boš mela in tko bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Najdeni 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 A ni čudno, da imamo otroke, preden se sami zavedamo?? Citiraj Bivanje je odprto v vse smeri. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 se režiš, mystica , sam to je pritisk!!! :xx!: ki pa ima, priznam, tud pozitivno stran, vsaj pri takih mandeljcih k sm js, k nimam prou dosti občutka za čas in pegasti otroci so pa ja luštni , spomni se pike nogavičke!! evo, tacga otroka bi mela, k se sam znajde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Sicer pa.....rad bi spremljal eno novo življenje......ga ustvaril......mora bit poseben filing "ustvarit" življenje.....Pa nekaj zlo novega, še neizkusenega v mojmu lajfu bi to blo.....Baje ti precej spremeni pogled na lajf, me zanima.............Pa da izkusim to...brezpogojno ljubezen. Pa da živim za še nekoga........ res..to mora bit en poseben občutek..ustvariš novo življenje z ljubljeno osebo.. ..to je to.. in gledaš kako raste, se razvija.. in res se velik naučiš od otroka.. .. da nekaj pustiš za sabo, se na nek način nadaljuješ.. jaz obožujem otroke.. ma ko vidm kakega, bi ga kr objela res upam, da bom nekoč mela otroka, no tko ene 3 Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Se kar strinjam s tabo rdeča hrenovka. Ko objamem nečaka in se mi nasmehne in me pogleda s tistimi očkami, res je lep občutek, toplo mi je pri srcu! Nekoč si želim imeti otroka z ljubljeno osebo. Bitje, ki bo najino. Ja, verjetno ti res spremeni pogled na življenje! Želim si to doživet! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2006 Ja, verjetno ti res spremeni pogled na življenje! Želim si to doživet! zihr clo... ja, je res za dozivet, tega se ne da povedat, to mors sam dozivet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 zihr clo... ja, je res za dozivet, tega se ne da povedat, to mors sam dozivet. :OO!: pestra barvno čustvena paleta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.