Skoči na vsebino

Koliko denarja

alf

Recommended Posts

Denar! Oh....koliko se govori o tem. :xx!: :o|o: :xx!: :o|o: :xx!:

Ne upam si pomislit, kaj doživljajo ljudje v skrajnem pomanjkanju. :C:

Bom pa šla poslušat predavanja od Mateja Sedmaka :palec:, ki je šel okoli sveta brez denarja. Razmišljam o tem, da mi lahko da en nov pogled na svet.

x;)x

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 68
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

razmišljam pa, od kje enim tok denarja, pa nič kaj ne delajo.

heh, denar se da zaslužit tud kako drugače ne sam z delom in mutnimi posli... ne bit tok ozka, pa ne obsojaj takoj, sej nerečem veliko svežepečenih bogatašev je lahko mafijskega izvora, ampak ne gre posploševat!

eni smo rojeni z nosom, ki voha denar :lol: x;)x

honor and respect

ja no to je... ampak ko ma poklic... sej lahko sam... sej ko ma tvoj otrok poklic si ti že v penziji al pa se ji bližaš in bo itak meu več dnara kot ti, zakaj bi mu pol še devu?

to je malo preveč posplošeno.....ni vedno tako, da ima tisti, ki je pred penzijo manj, kot pa sin ali pa hči, pravzaprav je mnogokrat kar obratno..........sicer pa ne gre za to........zgrešil si moje bistvo, jaz pravim.recimo: če bom na stare dni imela dovolj denarja (do takrat imaš stanovanjski problem ponavadi rešen in tudi druge potrebe se ti zmanjšajo - lepa oblačila, nov avto...), potem ne vidim, zakaj ne bi dala nekaj tega denarja svojim otrokom ali vnukom. Tako ali tako ga bodo po moji smrti dobili, potrebujejo ga pa ponavadi prej, saj si morajo ustvarit dom, preživet celotno družino in izšolat otroke. Torej trenutno bo imel moj sin ali hči definitivno večje potrebe po denarju, kot jaz, ki bom verjetno z možem sama in bom imela manjše potrebe.

Malo sem zabluzla, upam, da razumeš, kaj sem ti hotela povedati.........še enkrat pa povem, da ne odobravam nobenega izkoriščanja staršev, to more biti njihova dobra volja.

a dej, svizec, ne zmišljuj se, ker te bo Seal tako okrog kepice, da se ti bo Lučka posvetila x:Dx

koliko denarja potrebujem sam? huh, kolikor ga je pač na razpolago x:Dx drugač sem pa zelo skromen fantek x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

• 2 weeks later...
Ti si ponos našga Swamijija x^x

men tut dol visi, če me bodo dacarji zaprli, bom vsaj imel hrano zastonj x:Dx x:Dx

xDDx xDDx xDDx

...še eden.. :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

oooooooooommmmmmmmmm x^x

... prej se mi pa zdi, da sem skos neki gledala na keš, se sekirala, škrtarila... privoščila sem si pa znatno manj... vse je bila potrata denarja, za vse mi je bilo težko dat denar (češ, saj ga nimam)... tko si skoraj nič nisem privoščila... keša pa vseen ni bilo... xnckrivx

tole se mi pa zdi znano :inocent: pa ja ne pri sebi x!x x?x :O: x:Ix

sam zdej so drugačni cajti, tudi pri meni x:px x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

• 2 years later...

ojla,

vsem v info, ce ne veste! lj.barcelona s CLICKAIROM je ful poceni, vse skupaj je:

1. Buscar vuelo 2. Seleccionar 3. Pasajeros 4. Pago 5. Confirmación

SELECCIÓN DE BILLETES A continuación le mostramos los vuelos disponibles en la(s) fecha(s) que ha indicado.Ida Liubliana(LJU) a Barcelona(BCN) Vuelo Fecha Salida Llegada Tarifa Web

XG 1336 Vie 04 Jul 2008 17:00 (LJU) 19:00 (BCN) Adulto €43,00

XG 1336 Lun 07 Jul 2008 17:00 (LJU) 19:00 (BCN) Adulto €43,00

:2src: :2src: :palec:

gremo!

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...