cashy 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Če pa bi rekle, da ima premajhnega, bi izpadle, da imamo mi svojo tako raztegnjeno in "obrabljeno", da nam je vse premajhno. Na, zdej pa maš! po mojem ste pri tem zato tiho, da se vam kolegice ne bi smejale, kako ste nesposobne najti bolj obdarjenega fanta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Ja, al pa to, chasy. Joj, zdaj sem se spomnila še ene! Enkrat v eni družbi se je en tip hvalil, da ko se mu dvigne, ga ima velikega kot boca od laka za lase. Pa ga kolegica zabije nazaj: "Ma pol vsakokrat, ko se ti dvigne, rabiš transfuzijo, ker ti zmanjka krvi za ostale organe?!?" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 sovrazim 'spolni humor'... namigovanje na spolnost... da se komu dvigne pa taksno... da se to v velikopoteznem hvaljenju gobca...me prec odbije.ne delam psiholoskih analiz - a ma tok majhnega, a je tolk zakompleksan zarad cesa druzga al je res pa je preprosto tok tup tip, da misli da mi je ravno to point... no ker men je to recimo idiotsko... se s tem ukvarjat... al pa sploh tko blazno. pac taksen kot si si. in, ce mas kratke noge? debele, presuhe? predolge? ce en sam o tem razmislja, pomen, da se skoz ukvarja s tem, torej se skoz ukvarja s svojo moskostjo - ce je je dost, velik, prevec, se pac s tem in se mu to zdi pomembno, ljubkovanje ega = nekaksno na tem pac nivoju obcudovanje svoje potence...ce pa se skoz ukvarja s tem v 'premajhnem smislu' , pa je kljub temu to ego.... ker mu je to tolk pomembno. da ne bomo palamudil pa o centimetrih pa tole, pa da vseen ne bomo pusiji, ce si ze vse upam(o?) rect, bom pa rekla sam to:se se ni zgodil, da me tip ne bi zadovoljil tud v taksnem smislu... da bi bla premajhnost kak problem. pa sem mela prilko (saj to ni nic lepga, sam povem, je pac dejstvo) ne sam enga al pa dveh... hm, izkusit. upam da nisem bla prevec nazorna in... naturalisticna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ob taki nekrščanski uri....prav zadržana in zapeta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Lia, saj jaz SEM taka (tud), ves... v eni temi pisem tipcki, v drugi pa da sovrazim tole tipckost. pac sem dvojna, kot vsakdo, pravzaprav, sam da jaz to priznam, al morda, to opazim in me tud zabava, ne obremenjuje. ne maram take... neke zhenskosti pri tipih, kot je ukvarjanje z velikostmi... kozho kaksno, da ne bo gub. pa taksnim...dec naj bo dec, ipak, ceprav bi se dal kaj povedat tud na tole temo in tud 'dec', s tem ne mislim, da se ga mora napit v gostilni, pridt dam pa rect, med odpenjanjem pasu, kje si baba? :||kao, da bo taprav dec. v bistvu je to usmiljenja vredno - v obeh smereh. ker namrec jaz nisem sam svoja vagina, zlo blazno dalec od tega.sem tud moj majnd, pa moja energija, pa moja kozha, pa moj humor. sam tipi so pa zgleda drugacni cist... kakšna tema pa je pej ta ok..20 cm. tocno tolk, ce ne ni sans. a je to boljs? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Narava nas je različno obdarila,tako nas,kot tudi ženske in pomembno je samo,da pravega najdeš(za vsako vtičnico se tudi vštekar najde).kolibri ali kondor,to je vprašanje? joke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.