Skoči na vsebino

zakaj je marsa neumna

betz

Recommended Posts

betz

Če se gre za tvoojo provokacijo ,upam da bodo komentarji kr deževali kot iz škafa.Vsejen mislim da si mal velik

pretirala.

Pa bodite v cvetju. :2src: x:Dx

DELITE SVOJE ZNANJE Z DRUGIMI, TO JE DOBER NAČIN DA DOSEŽETE NESMRTNOST!
Deli na socialnih omrežjih

"zakaj je marsa neumna?" xDDx

zato ker ma reva pomanjkljivo izobrazbo? :8):

*

drugac pa, dobrodosel/la, Betz! :palec: xDDx

xsuperx

**

Nols, hvala, a to ne bi bla... *pametna* xDDx x:px poteza od mene, niti me ne moti, kar naj bo.. morda se kdo kaka jajchka vrzhe.

:vragec: x:Dx x:px

xcivx xsingx xmusicx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa je neumana

zdajle sele opazila vecpomenskost v lapsusu.. x8Dx xDDx

nehumana IN neumna... xideax xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

xsmx

ko sem vidla da je cosmin zadnji komentar, sem bla prepricana, da je marsa neumna zato, ker bedasto ne gre ze na ono massazho ze! xrolleyesx x:o)x (:sori: x:Ix :8):)

x:Dx

Picasso

marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!!

Bi znal bit res, da sm, ja. xyesx Ja, tud taki loji mormo živet. x;)x Sam, veš s čim se tolažim? Jezus je reku: Blagor ubogim na duhu, kajti njih je nebeško kraljestvo. x:px Pol se pa vse zgliha,a ne? x:Dx :lol:

hehehe ne men se zdi hecno, ker mi avtor teme, ne pusti komentirat x:o)x v bistvu je sam odgovoril na zastavljeno vprašanje x:Dx ...btw jest grem jutri zjutraj heheheh

na mal, da ne bo mimo teme x:Dx x:Dx x:Dx

Žabe na levi spravi na desno in zabe na desni spravi na levo ... zaba lahko preskoci le eno zabo, no da vas vidm,sej ni tok tezko.

Žabe

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ej, cosma, jst se vdam...pa kaj men to daješ za rešvt, k sm neumna, no. xrolleyesx Nč, se grem kr jokat. :C: x:Dx x:Dx x:Dx

Marsa, zato s mi pa všeč, k zmer k jst kej neumnga rečem, ti še kšno bl neumno prbiješ, pol pa jst vseen ne izpadem tok neumna. x^x x:o)x x:Dx

Pika, to je snov tretjega razreda, drugo poletje in valjda ti ne znaš k si v drugem razredu šele x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!!

a za pikico tu tudi velja????

ne znam, če je glih neuma. dejstvo pa je, da hodi na isti faks kot jaz (torej jađe) in se tako KOT JAZ ne odjavlja...

(se mi je že zgodlo, da bi skoraj poslala sporočilo pod njenm nickom. v zadnje trenutku sem preprečila KATASTROFO.!!!)

http://waltm.net/mermaid.gif

:eek: :OO!: Ne verjamem! Kdaj se je pa to zgodilo???? :switz: Dobr, da nis os-ov brala...same kurbarije! x:o)x x^x x;)x

Nič ni rekla, da jih ni! Mater si trapasta! :vragec: xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ah, zdej si se že itak zaribal...men je že poslala izsiljevalni os, da morm mastne pare plačat, da novjo na forumu zvedl, ker vse me je že nabrisu...od morenota do ubilbiseja. A čem ji plačat? :inocent: x:Dx x;)x Aja, ti si bil tud omenjen...prpravi pare, odvetniče. :lol: x:Dx xsmx x;)x

Nič ni rekla, da jih ni! Mater si trapasta! :vragec: xcivx x:Dx

ha, ha ....nisem rekla, da jih nisem..

ena sobota je bla-v avli spodaj, na sproti kavomata... PUPA odjavljaj se, da ne dobimo res kake prilike brati OSe. (od takrat se tudi jaz bolj..)

http://waltm.net/mermaid.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...