betz 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Končno nas je nekdo razkril....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sotlerx 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 betz Če se gre za tvoojo provokacijo ,upam da bodo komentarji kr deževali kot iz škafa.Vsejen mislim da si mal velik pretirala. Pa bodite v cvetju. Citiraj DELITE SVOJE ZNANJE Z DRUGIMI, TO JE DOBER NAČIN DA DOSEŽETE NESMRTNOST! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 (cimprej zbisat tole brezvezno temo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 "zakaj je marsa neumna?" zato ker ma reva pomanjkljivo izobrazbo? * drugac pa, dobrodosel/la, Betz! ** Nols, hvala, a to ne bi bla... *pametna* poteza od mene, niti me ne moti, kar naj bo.. morda se kdo kaka jajchka vrzhe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 a ne, cisti odstek? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ja saj pAc.. jaz pa pametne, pa smo glih za skup. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 marsa je neumanazdajle sele opazila vecpomenskost v lapsusu.. nehumana IN neumna... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Sami čudaki smo tukaj. only fools and horses. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Mogoče je pa ubilbse "od mrtvih vstal"?A to se mi zdi malo verjetno - ubilbse je vsaj obvladal slovenščino, tale tič pa očitno ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ko sem vidla da je cosmin zadnji komentar, sem bla prepricana, da je marsa neumna zato, ker bedasto ne gre ze na ono massazho ze! ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!!Bi znal bit res, da sm, ja. Ja, tud taki loji mormo živet. Sam, veš s čim se tolažim? Jezus je reku: Blagor ubogim na duhu, kajti njih je nebeško kraljestvo. Pol se pa vse zgliha,a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 hehehe ne men se zdi hecno, ker mi avtor teme, ne pusti komentirat v bistvu je sam odgovoril na zastavljeno vprašanje ...btw jest grem jutri zjutraj heheheh na mal, da ne bo mimo teme Žabe na levi spravi na desno in zabe na desni spravi na levo ... zaba lahko preskoci le eno zabo, no da vas vidm,sej ni tok tezko. Žabe Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ej, cosma, jst se vdam...pa kaj men to daješ za rešvt, k sm neumna, no. Nč, se grem kr jokat. Marsa, zato s mi pa všeč, k zmer k jst kej neumnga rečem, ti še kšno bl neumno prbiješ, pol pa jst vseen ne izpadem tok neumna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Pika, to je snov tretjega razreda, drugo poletje in valjda ti ne znaš k si v drugem razredu šele Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Te pa vredi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!! a za pikico tu tudi velja???? ne znam, če je glih neuma. dejstvo pa je, da hodi na isti faks kot jaz (torej jađe) in se tako KOT JAZ ne odjavlja... (se mi je že zgodlo, da bi skoraj poslala sporočilo pod njenm nickom. v zadnje trenutku sem preprečila KATASTROFO.!!!) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 :OO!: Ne verjamem! Kdaj se je pa to zgodilo???? Dobr, da nis os-ov brala...same kurbarije! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 :OO!: Ne verjamem! Kdaj se je pa to zgodilo???? Dobr, da nis os-ov brala...same kurbarije! Nič ni rekla, da jih ni! Mater si trapasta! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Nič ni rekla, da jih ni! Mater si trapasta! Ja, no, sej veš, da sm butasta, pa preveč zinem. Nč ne skrb, tvoja nespodobna povabila mam posebi shranjena. Se prav, da na faksu nč več na forum it. Damn. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Še dober, da je povedla. Teb še sam spodobna pišem! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ah, zdej si se že itak zaribal...men je že poslala izsiljevalni os, da morm mastne pare plačat, da novjo na forumu zvedl, ker vse me je že nabrisu...od morenota do ubilbiseja. A čem ji plačat? Aja, ti si bil tud omenjen...prpravi pare, odvetniče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Nič ni rekla, da jih ni! Mater si trapasta! ha, ha ....nisem rekla, da jih nisem.. ena sobota je bla-v avli spodaj, na sproti kavomata... PUPA odjavljaj se, da ne dobimo res kake prilike brati OSe. (od takrat se tudi jaz bolj..) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 plačat? Aja, ti si bil tud omenjen...prpravi pare, odvetniče. Tolk sram pa me tud ni, da sm te..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.