dyamant 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Tolk sram pa me tud ni, da sm te..... fak, kaj sem jaz zamudla..... bo še prilika, ni fore.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ha, ha ....nisem rekla, da jih nisem..ena sobota je bla-v avli spodaj, na sproti kavomata... PUPA odjavljaj se, da ne dobimo res kake prilike brati OSe. (od takrat se tudi jaz bolj..)Sobota? To je mogl bit pa res že dooooooolg nazaj, k letošnje šolsko leto namreč še nisem bla na sobotnih predavanjih...se pravi lansko leto enkrat, rečmo aprila??? Mickeni, nism tok švoh, a ne de? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 jojojoj...kake stvari... hehehehe ej vi vsi norci, pridruzuje se najvecja budala...taka naivna...kaj me sprejmete?ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 daj ne seri. jaz sem na tem forumu kak mesec---> zleda, da si malo in love.... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Tantrica, težka bo, ne vem, če lohk kr vsak lole konkurira takim težkim budalam. daj ne seri. jaz sem na tem forumu kak mesec---> zleda, da si malo in love....A si ti zihr, da sm bla to jst? Ker res nism bla na faksu v soboto že ohoho časa....če sm pa že bla, je bil pa kak drug dan, vsekakor med tednom. 100%. Pa, ne, nism zalublena...si ne morm tega prvoščt, k take budale pa tud ne vzame vsak! Kdo je pol zaljubljen, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Mickeni, nism tok švoh, a ne de? Švoh? Kot da bi sanjal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Švoh? Kot da bi sanjal..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Pismo....kaj če sem pa res samo sanjal? Norc k sem...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Nisi, nisi, k mam posnet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 japajade. o.k. potem sem si pa zmislila.... mislim, da je bilo 28.1. 06 ob 13. 29... nešto tako... ipak nije bitno.. majke mi, da sobota, če se ne motim... (možno pa da si ostala prijavljena od petka ali ka jaz vem... tudi če se ugasnejo računalniki, si še MENdA vedno prijavljen). jaz sem bila v začetku celih 14 dni prijavljena. sploh nisem te odjave vidla... dobrodošli v svetu NORCEV!!! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Nea kaži okol, neb rad mel gužve..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ja, dyamant, možno. No, pa sej ni nč tazga šokantnega gor. Vse bi se dal preživet...sej sam une os-e, kjer me folk hvali gor hranim...teh je pa kakih...hm, let me think. Nič. Pol tak veš, da mam prazno. Mick, sori, sm že po mejlu poslala. Pa telefonsko zravn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Hm. Zakaj pa bi samo Marsa imela ta privilegij da je neumna Tudi jaz sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Tantrica, težka bo, ne vem, če lohk kr vsak lole konkurira takim težkim budalam. A si ti zihr, da sm bla to jst? Ker res nism bla na faksu v soboto že ohoho časa....če sm pa že bla, je bil pa kak drug dan, vsekakor med tednom. 100%. Pa, ne, nism zalublena...si ne morm tega prvoščt, k take budale pa tud ne vzame vsak! Kdo je pol zaljubljen, a? o gre gre.. huda konkurenca...heheheajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Mick, sori, sm že po mejlu poslala. Pa telefonsko zravn. Maš pa visokokapacitetni mejl...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Hm. Zakaj pa bi samo Marsa imela ta privilegij da je neumna Tudi jaz sem Sej sm vedla, da bojo pa kr vsi naenkrat hotl bit v elitni družbi. Jst bom kr članarino začela pobirat...klinc, neumna sm, to pa še ne pomen, da nism iznajdljiva. Mickeni Gmail...g kao Gače trgajoče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 fuk, ej, no shith.. res, ravnokar sem se prestavila do teh računalnikov. in ugotovim, da sem že kar prijavljena. nimam pojma od kdaj. od danes definitivno ne. da ne boš slučajno kdaj mojih os brala... ali pa pošiljala sporočil pod mojim nickom, sam toliko, da ti je jasno. res, pizda, od danes se odjavljam. kjerkoli, kdajkoli in s kom koli... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 kaksna nad bedasta tema!! sam saj je fajn... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 kaksna nad bedasta tema!! sam saj je fajn... Tvoja (naša) norost ali kdaj je kdo prijavljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ja, nč, dyamant, jst se na faksu sploh ne prjavlam več. Klinc gleda, bom že do doma počakala tiste pol ure. Kva je bedasta, prov vorngi tema je. Skos se o men pogovarjamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 tema kot tema... ribja čorba (se mi močno sviđa): kako je leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepo biti glup. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 ko ze glih o men govorimo - koncno moja tema, da lohk lapam, in clo postavljen je vse ze tko, da ne more bit bruke..hujs ne more bit, skratka, kot da sem neumna, in nehumana. aja, no sem hotla rect, riblja corba pa to.. in riiba skorpijon da obstaja... bunka oranzna...,.zandjic na morju pa postekam.. riba skorpijon je riiba - skarpena! itak.. naj kdo spodbija, ce si upa, zna in ima argumente. no.to.zato sem neumna..... da napeljem na temo nazaj, ce sem ze moderator. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 jah pikica je slavna!!!!!!!!!!!!!!!!!!lahko avtogram? hehe norci, uzivajte!!!!!!!!! ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 jah pikica je slavna!!!!!!!!!!!!!!!!!!lahko avtogram? hehe jurja. Ej, marsa...ni sam tvoja tema, če še nis opazila, takoj za tabo piše, da sm jst pa še bl, tko da...ne ti men! Jst sm moderator! Za tole sm se pa clo prpravljena stepst! Boš ti men v zele skakala, packa jedna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!! Ubogo bitjece Na tem planetu obkroženo s cca. 6 000 000 000 neumnih če ne bi bil tolk neumen bi se mi smililo Internet je res krasen prostor. Zaradi anonimnosti si si končno lahko superpametni dajo duška, pa jih okolica ne izobči. Betz, daj še koga naštej, da se ne počutimo zapostavljene al pa celo pametne Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.