Piko 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Odgovor na vprašanje "zakaj je marsa neumna" je tak: Ker sta Betz in Patrickolenc zelo dobra prijatelja! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perun 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Hehe,ce bi bla Marsa res neumna,bi ta forum z jeze zaprla,ampak to kaže na njeno duhovno veličino , za kaj se tu pravzaprav gre????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Nič ne bom poskušal dokazovati, da sem pameten. To bi bilo neumno dejanje. Po drugi strani vidim, da nekateri (celo Marsa) pametujejo o svoji neumnosti (Če si dovolj neumen, ne moreš tega nikdar uspešno dokazati)Car! Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ...celo Marsa....Ti bogca! Bognedaj da bi ivnmarsa cvekala v kakih homoseksualcih! tudi zame to vse velja. sam res, ko pridem kam na urad in se zaženem, da bom neky vprašala, pol pa tok zakompliciram in zmedem samo sebe, si verjetno res mislijo, da sem z Lune padla. tud bluzim okol, ker se mi ne da ustavit mimoidočih, ker se mi en zdi, da ne zna, drugemu se mudi, tretji mi ni všeč. dokler mi ne dop.... in končno vprašam za pot. in pol si mislim, kje bi že lhako bila, če bi takoj vprašala. no ja, nekako raje pridem sama do stvari in tudi za kakršnokoli pomoč ne prosim rada, ker ne želim biti nikomur v breme. jao, kake čudne nazore mam. o računalnikih pa sploh ne bi. ja jaz tud mal zato, ker nocem bit v breme, mal pa zarad ene bedaste neke trme al cesa..... prav ne da se mi vprasat, nekak hocem sama resit al kaj zadeve.(drugac je pa skupni imenovalc pri naju za tole devica - no ti mas sicer bolj mocno, sam jaz je mam tud nekaj)... Hehe,ce bi bla Marsa res neumna,bi ta forum z jeze zaprla,ampak to kaže na njeno duhovno veličino , za kaj se tu pravzaprav gre????? drugac pa bi to mroda kazalo na impulzivnost, uzhaljenost itd., bi bilo pa tud neumno, ja. za kaj gre?povprecje provokacij na lnf, sodim, manjse kot drugje, vsekakor dvomim, da vecje.. ce ni Pravega odziva, ni tolk lustn.skratka, vsake tolk uleti kdo (vcas kaksen 'star' clan, vcas kdo ki mu nenadoma gre na zhivac, vcas kak.... bliznji od kakega clana, ki mu najeda da je ta tolk tu... in tako dalje...) s kaksno tako - da kok smo butasti, da kok sem jaz butasta, da smo "cist za Luno" (mislijo da to bo pa groza od groze ce bodo to rekli, jaz pa raje jemljem to kot kompliment, najbrz bo to zato, ker sem neumna )...v glavnem preizkusajo folk, pa pac mene, kao no da vidmo.in jaz sam upam, da ne bo kdo srdito uletel in s tem padel na finto.Jaz gledam tko - ena tema med tisoci.v x krat vec temah mam velik manj za pocet, skratka, kot tule. Car! To pa to! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 in jaz sam upam, da ne bo kdo srdito uletel in s tem padel na finto.A sm se dobr držala, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 zadnje cajte se v glavnem v teh kontextih vsi kar dobro drzite. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Ja, sej morm rečt, da se trudm, da ne bi tok pizdila...res, k itak nima smisla...sam men pritisk naraste, tko, da probam zignorirat. Pa tud ostali so pridni, pa me ne provucirajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ker je pac LAHKO....ni nujno, Mantis. ce bi bila tema mantis je neumna, je najverjetneje ne bi bilo vec. zame mi je pa dost vseen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Tole grem pa prec prevert...mantis, sej lohk, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 sam tolk da vids ce LAHKO. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 bolje biti neumen in celo življenje z nasmehom na ustinicah, kot pa pameten skrit za 4mi stenami in zabubljen v svojo znanost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Boljs ja, Klarus, sam se neumnim ne rata vedno met nasmeha na ustih. Mantis, kot sem ti ze 10x rekla, prevec si resna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ne vem, zakaj se nočete sprijazniti? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!! Itak da smo tle same budale.Aj to treba extra omenjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 potem pa ne ve noben bog več kj bo..... joj se jaz teb narezhim patrick.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 aja pa res sploh opazla nsiem, dokler nisi rekel....take so mu ocitno vsec.no men se je rpejsnja zdela zlo posrecena, ta pa ni vec izvirna, konc koncev... da ne govorim o 'okusnosti'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ne vem, zakaj se nočete sprijazniti? S čim pa? Da smo neumni ali da smo pametni? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Itak da smo tle same budale. Aj to treba extra omenjat Pred mnogimi, davnimi leti je bila ena članica, ki je imela nick 1Budala. Na koncu si ga je spremenila v Budha. (Ampak začela je s Pokowc.) Budala, Buda ... nismo vsi budale. Eni nas imajo za "norce". Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Pred mnogimi, davnimi leti je bila ena članica, ki je imela nick 1Budala. Na koncu si ga je spremenila v Budha. (Ampak začela je s Pokowc.) Budala, Buda ... nismo vsi budale. Eni nas imajo za "norce". Vprašanje je kdo je nor?"Oni" ali mi? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 "Oni" ali mi? Napisal sem: Eni nas imajo za "norce".Glede na naslov teme bi moral napisati: Eni se imamo za "norce"! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Napisal sem: Eni nas imajo za "norce".Glede na naslov teme bi moral napisati: Eni se imamo za "norce"! Torej smo vsi malo nori. Vsak na svoj način... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Po drugi strani vidim, da nekateri (celo Marsa) pametujejo o svoji neumnosti si pa kar nekam gobcen tud ti tule .... no saj kako pa ne bi bil, v TAKI temi, a ne. po mojem si jo med dvestopetdesetimi neprebranimi prvo uochil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 si pa kar nekam gobcen tud ti tule .... no saj kako pa ne bi bil, v TAKI temi, a ne. po mojem si jo med dvestopetdesetimi neprebranimi prvo uochil. Ali je prav Marša ali Marsa? Če doslej še ni bilo povsem jasno, tole je moj predlog:marša Marsa! x:o)x (marša je ženska oblika moškega naziva maršal) (naj bo za dokaz, da včeraj nista imela zraven nič ne ponedeljek ne polna luna!) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 ... hehe ...Betz, tole še moram dodati -meni se zdiš pod tanko in krhko plastjo raskavih in praskajočih besed ena gladka in mehka duša!Glih kontra moji realnosti, ki trdo vsebino obujem v mehke besede. Sicer pa je pred "Z" črka "Y" ! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 kul, marsal, tko kot tito al pa eminem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.