Skoči na vsebino

zakaj je marsa neumna

betz

Recommended Posts

Priznam, da sem totalno neumna!

xsingx ...I've been waiting for this moment for all my life... oh, lord... ...hecam se, sej nisi... samo precej, totalno pa ne!! x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

xsingx ...I've been waiting for this moment for all my life... oh, lord... ...hecam se, sej nisi... samo precej, totalno pa ne!! x;)x

Joj, prov zavohaš me.... x:Dx A unga z rumeno pa nis prebral, a? Sm prej kako sumoborsko varianto prčakvala. :vragec: x:Dx

Samsonajt je đek. :palec: x:Dx x;)x Skor moja ta nartabolš prjatlca. x:px x:o)x x^x

Skor moja ta nartabolš prjatlca. x:px x:o)x x^x

...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iiiiiiiiiiiiiiiiii x:Xx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

A je samsonka? Pismo, kaj nism tega prej vedu? :C: x:o)x

..sej sn lezbača... x:Dx x;)x

Frank Zappa

• 9 months later...
marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!!

naj kdo odpre kontra temo,,,

če jo jaz me itak ne boste jemali resno,,, x:Dx

Zaupaj svoji osebni moci; to je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

CC

kwa pa zey ti to rabš ?

hehe, stara kljuka! x:px

ocitno racunas na moj smisel za humor na svoj racun.

sam ga nimam. x:Dx

in sem ful uzhaljena zdaj. x:px

sem hotla ze zarimat nazaj, pa se mi ne da 5 ur rime iskat da bo fora. xDDx

v poeziji je vse lohk, podpichja, nadpichja, obpichja in tako dalje. :D :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...
marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!!

To pa ziher ne more trdit en k ma napisane 3 poste :eek:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

ciao mikica! x8Dx :palec:

lepo k si prisla besedo zame rect. x;)x x:Xx

se te pa spomnim, ves, te dolg ni blo okol, lepo ko si spet mal tu! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To pa ziher ne more trdit en k ma napisane 3 poste :eek:

:D hehe al pa si edino tak ki ima samo 3 poste napisane upa to rečt... :vragec: :vragec:

:) šalo na stran, le zakaj bi kdo rekel da je marsa neumna... :) hell najlažje je nekomu, ki ti ni všeč rečt, da je neumen... x:px zakaj nebi raje rekel neumno se mi zdi k pije pivo in zravn drži čik... :D razen tega je pa pretty smart girl tale Marsa o keri tako (ne)kritično govorite...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 3 weeks later...

betz al whatever je sam 3 poste napisala, pa se nc se ni pol oglasla....skrajno neresno in neumesno ... x:)x skoda da ne obstaja smajli ki poka od smeha zarad takih mnenj posameznika... nc hudga.

MARSA je razgledana, prijazna in pametna...

mislim,da nima pomena se kregat... mogoce si se ji kaj zamerila al pa ti je le nevoscljiva,...? ampak se sam smejat takemu smesnemu mnenju xDDx xDDx xDDx ...

pa se naj oglasi ce si upa

VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM.

• 3 weeks later...
nima noben pripomb čez marso

ves da ne, k jih lohk zbenam. x:o)x x:Dx

pa OS-e pol lohk berem pa pojma nimas, kwa se vse lohk pocnem. :vragec:

se ti obesim za ovratnik pa je konc, me mas dozivotno za vratom, mascevalna k shus. xDDx

a ni dobr, kwa vse lohk? xcivx :vragec: xDDx

lohk tud skenslam dok reces kex teme kot je ta...

ce se mi da.... xsingx

x:Dx

ma ne, jst ze itak povsod bluzim...

v omenjeni temi pa ne vem ce sem se sploh kdaj pojavla....

ne vem ce se tud bom. x:o)x xDDx

aja Susana, kok lepo k me tko lepo vids! x8Dx x:Xx (*v resnic sem mal manj vse to kar pravis x;)x x:px)

Nino, kok si okostenel. ce bi me torej ob dveh stikih 2x videl bruhat (cokolado jest, bel cukr met doma itd.), je to to. ne mros met vec drugacne slike o men.

torej, pol mi ne preostane druzga k te gledat kt 16-letnika, k mu je treba mal pamet posolit vsake tolk. xDDx x;)x

Picasso

OS-je lohk bereš :eek: :eek: :eek: al to sam tko mal, strašiš :inocent:

uporabi inteligenco, intuicijo in pikec (kolkr ga pac mas) znanja psihologije. x;)x :vragec: xcivx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...