Pika Pikica 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Priznam, da sem totalno neumna! Na eurokrem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Priznam, da sem totalno neumna! ...I've been waiting for this moment for all my life... oh, lord... ...hecam se, sej nisi... samo precej, totalno pa ne!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 ...I've been waiting for this moment for all my life... oh, lord... ...hecam se, sej nisi... samo precej, totalno pa ne!! Joj, prov zavohaš me.... A unga z rumeno pa nis prebral, a? Sm prej kako sumoborsko varianto prčakvala. Samsonajt je đek. Skor moja ta nartabolš prjatlca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Skor moja ta nartabolš prjatlca. ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 A je samsonka? Pismo, kaj nism tega prej vedu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Spet ircate! Mick, a ti dam cifro? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 A je samsonka? Pismo, kaj nism tega prej vedu? ..sej sn lezbača... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Joj, prov zavohaš me....jp, prec prletel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!! naj kdo odpre kontra temo,,,če jo jaz me itak ne boste jemali resno,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 jasno, kero temo si nasel, osvezil! kontra cemu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Zaupaj svoji osebni moci; to je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.CC kwa pa zey ti to rabš ? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 c-c-c ne rabim, mam kar tko za foro sam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 hehe, stara kljuka! ocitno racunas na moj smisel za humor na svoj racun.sam ga nimam. in sem ful uzhaljena zdaj. sem hotla ze zarimat nazaj, pa se mi ne da 5 ur rime iskat da bo fora. v poeziji je vse lohk, podpichja, nadpichja, obpichja in tako dalje. :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 komot. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Jp, ciao! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 marsa je neumana res res res največja mona na svetu.hehe pika pikica še bolj in patrickolenc ti nemaš pojma vsi ste zarukani!!!!!!!!!!!!! To pa ziher ne more trdit en k ma napisane 3 poste Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 ciao mikica! lepo k si prisla besedo zame rect. se te pa spomnim, ves, te dolg ni blo okol, lepo ko si spet mal tu! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 To pa ziher ne more trdit en k ma napisane 3 poste hehe al pa si edino tak ki ima samo 3 poste napisane upa to rečt... šalo na stran, le zakaj bi kdo rekel da je marsa neumna... hell najlažje je nekomu, ki ti ni všeč rečt, da je neumen... zakaj nebi raje rekel neumno se mi zdi k pije pivo in zravn drži čik... razen tega je pa pretty smart girl tale Marsa o keri tako (ne)kritično govorite... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 betz al whatever je sam 3 poste napisala, pa se nc se ni pol oglasla....skrajno neresno in neumesno ... skoda da ne obstaja smajli ki poka od smeha zarad takih mnenj posameznika... nc hudga.MARSA je razgledana, prijazna in pametna...mislim,da nima pomena se kregat... mogoce si se ji kaj zamerila al pa ti je le nevoscljiva,...? ampak se sam smejat takemu smesnemu mnenju ... pa se naj oglasi ce si upa Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 nima noben pripomb čez marsoves da ne, k jih lohk zbenam. pa OS-e pol lohk berem pa pojma nimas, kwa se vse lohk pocnem. se ti obesim za ovratnik pa je konc, me mas dozivotno za vratom, mascevalna k shus. a ni dobr, kwa vse lohk? lohk tud skenslam dok reces kex teme kot je ta...ce se mi da.... ma ne, jst ze itak povsod bluzim...v omenjeni temi pa ne vem ce sem se sploh kdaj pojavla....ne vem ce se tud bom. aja Susana, kok lepo k me tko lepo vids! (*v resnic sem mal manj vse to kar pravis ) Nino, kok si okostenel. ce bi me torej ob dveh stikih 2x videl bruhat (cokolado jest, bel cukr met doma itd.), je to to. ne mros met vec drugacne slike o men.torej, pol mi ne preostane druzga k te gledat kt 16-letnika, k mu je treba mal pamet posolit vsake tolk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 OS-je lohk bereš al to sam tko mal, strašiš uporabi inteligenco, intuicijo in pikec (kolkr ga pac mas) znanja psihologije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 pomojem jih ne moreš in sam strašiš kwa pa je tebe tega strah a se splača videt Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ne izzivaj usode.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 pomojem bi bla presenečena, kaj vse se najdeah po mojem pa ne bi bla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.