Marsa 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 ne diraj slava dok spava..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 eh mogoce pa ne bi. prvic je samo eno mnenje, drugic so pa samo besede..... ene chrke skup dane. jaz ne morem vplivat na mnenje drugih v zvezi s sabo, razen tolk, da pac skusam bit cimbolj jaz in da tako vplivam nase, na svojo pojavo.in ce ma kdorkoli kakrsnekoli pripombe, bog pomagaj. ne rabim bit vsem vsec al pa pametna. odvisno je tud od tistega, ki sodi.tako da po svoje mi je bolj vsec da pise neumna kot pa ce bi pisalo pametna. sicer sem pa ze zdavnaj ugotovila, da ne samo, da ima vsakdo pravico, da mu nisem vsec (ali da si o meni misli kar zeli), pac pa, da imam JAZ pravico, da mu nisem vsec. x!x ker ne vem, zakaj bi mu morala bit.. recimo kar tam enmu.....ne vem no... men je to tolk totalno nepomembno, da se lahko samo nasmejem...mene ne more kr tm en prizadet al pa me v bad spravit.... ce mi nc ne pomen. tko nekak. (instrukcije so ble tole )OOOOO Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ne morem verjet, koliko strani ima ta tema :wOOt: :wOOt: Sem jo preletela, pa nisem opazila konkretnega argumenta Buuuu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Ne morem verjet, koliko strani ima ta tema :wOOt: :wOOt: Sem jo preletela, pa nisem opazila konkretnega argumenta Buuuu. si nben ne upa..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Le kako bi si? Marsa je pa le ena taka maščevalna, vražja baba Če bi kdo, jo že vidim tkole: http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/g015.gif (upam, da ne bo kak novopečeni mislil, da sem resna)... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Le kako bi si? Marsa je pa le ena taka maščevalna, vražja baba Če bi kdo, jo že vidim tkole: http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/g015.gif (upam, da ne bo kak novopečeni mislil, da sem resna)... ni panike za take misli.... lohk pa odpremo posebiu temo>ZAKAJ MICHELLE MISLI DA NI RESNA x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Jah, v bistvu...naj majo mal rešpekta... Sam zdej si zajebu, ker si citiral in ne morem zbrisat, da nisem bila resna. Lahko pa lažem. Al pa lažem, da lažem. Uh.Ne, ne, ni treba, hvala za predlog Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 Samo mi nea gre v glavo zakaj bi kdo marso mrzil mislim, nobeneha še ni nadrla, vedno je lepo mirno reagirala in če jo je kaj moztil, človeku povedla v obraz in ni oprabvljala za njim kot kaka hinavka Mislim, ,meni je prav fajn Nimam nobenih pritožb sam pohvale Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 joj, ne začni... sam sem enkrat tako not padu, da sm laufal domow vsak dan da sm ujel... hujše kot droga :xx!: in pol ko fernando uno prevara, se pa še začnem.... groza...Pardon, ampak Tale post je pa mene sedaj skoraj do solz spravil! Od smeeeha! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 psssssst!!!! marsa preži! ------> v nizki prezhi cakam da napadalno planem. Michelle, (pazi se! ) behy, a dej!!! () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 v nizki prezhi cakam da napadalno planem. Michelle, (pazi se! ) behy, a dej!!! ()ja če pa je res Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BITLEZ 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 men se zdi marsa res mal čudna,ampak usak človk ma drgač možgane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 men se zdi marsa res mal čudna,ampak usak človk ma drgač možgane definitivno drži to o možganih, o kapaciteti mislim...zato se pa ti zdi čudna... pa,.. zato se pa men ne Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 definitivno drži to o možganih, o kapaciteti mislim...zato se pa ti zdi čudna... pa,.. zato se pa men ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 ...zato, ker ni? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 kera marsa? Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 mogoc si pa ti avtor, c c c - pa si se zanjo s 4. nickom vpisal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 mogoc si pa ti avtor, c c c - pa si se zanjo s 4. nickom vpisal. saj baza logira IPje Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 vem. (*sam js ne brskam po tem, nisme vohunski tip - prelena pa prevec ssaboukvarjalska ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 cebelarji na barikadah? http://www.prague-life.com/media/pics/velvet-revolution.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 mogoče... sicer mam pa res že od samga začetka težnje po prevzemu oblasti na forumu... v undergroundu (v čebelarskem podforumu kjer ni tolk folka..hehe:D) organiziram masovni protest proti trenutni vladavini zlobne adminke, da končno zavlada pravica in red na tem forumu (beri Namaar ). My time will come... x:Dx x:Dx cebelarji na barikadah? http://www.prague-life.com/media/pics/velvet-revolution.jpg :D :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lost one 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 potem kar sem prebrala marsinega,je čist v redu oseba...tist k je to temo odpru---mogoče se pa njemu mal trga.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Marsa pa res ni neumna...Drži se Marsa!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Thank you very much!! Lost one, si hecna - kero temo si prec nasla. Ta tema je men pac ena od ta cvekastih, mi je cist vseen, ce je, pravzaprav se mi zdi zabavno, k je tko otrocje postavljeno. skratka, cist simpaticno. Mal jo pa tud nalasc puscam, kr naj bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Sam če bo oblast kurceva, potem bomo kenslali enega za drugim.Se pravi, sedaj nimamo oblasti ampak ??????????? Mogoče hipije? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.