žiga 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 No mene pa zanima kaj mate raj TUŠ al pa BANJO. Zakaj? No raspište se! Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 aja no pa js mam ful rajš banjo zato k lahk uživaš pa še del časa traja pa še vedno se not mal račke potaplam lp Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 hehe kera tema ... jst mam najraj tuš-bano ( uno bano k se zapre da vse ne šprica naokol)... sj drgač je nimamo, bi mi blo pa to najbl... se lohk kopaš... pa tud relaxed tuširaš in ti ni treba pol brisat poplave za sabo ... bi pa mela enkrat jacuzzi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Doma definitivno tuš!!! Prvič je manj za pucat in še bolj temeljito se lahko posvetiš temu zoprnemu opravilu in drugič je veliko bolj higieničen, pa še precej manj časa ti vzame.Za razvajat pa banja seveda(jacuzzi še bolš ). Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 največkrat tuš , drugač pa za razvajanje in sproščanje pa sexanje v jacuzziju..mmmmhmmmmm... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Ja ja banja/kad za sproščanje in razvajanje čeprav je mogoča tut masaža pod tušem...je pa tuš drugače bolj praktičen, tako da pri meni tuš, kad pa vsake toliko časa, sploh kadar si vzamem več časa (in potem zraven še olja, pa svečka ne sme manjkat)...jakuzzi pa seveda ena stopnja višje mmmm (sam tega pa žal ni doma , razn če bi kdo zraven s slamico v vodo pihal ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Uf, glih zdej grem pod tuš za 20 min. Tuš je najs, banja pa še bolj, sploh pa v dvoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Osebno mam najrajs tus..... obozujem pa jacuzzi! In ko bom bla enkrat velika ga bom tud jest mela pa seveda bo zravn se savna........ no to je itaq ze zdej tolk pocen zadeva da bo pol cist đabe!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Oboje!! Banja je bolj aktualna poyimi, ko po celem dnevu zunaj na mrazu takooo paseee , z mehurcki ali z oljcki! Poleti pa seveda 5x na dan tus / da spere svic Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Ponavad se tuširam ( ene dvakrat na dan, po fitnesu nujno).V banjo grem enkrat na 14 dni...Jacuzzi me nervira, ne maram.Seks v vodi mi je dost mim.To je to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Tuš sveda uporabljam dnevno, ampak vsaj 2x tedensko pa banjo za relax,kopam se najraje sama, z različnimi kopelmi, bolj so barvaste bolje je, pa z peno,...kak sex v banji mi je čisto mimo, prevelika gužva Obožujem pa tudi vroče jacuzzije. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Jaz obožujem dolge vroče kopeli, vsak večer kakšno uro ali dve preživim v banji... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Morš pazt d novš plavalne kožce dobla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.