Marsa 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/6/"][b]Napoved za 6. teden[/b][/url] - [b]6. - 12. februar 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 [color="#FFFF66"]Sm sam začela brat, pa me je minil, pa sm na hitr preletela...jok, občutljivost...eh, nom do konca.[/color] [color="#CC0000"][size=4]Ta teden se boste kraaaaaaasno počutili. [/size] [/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 *sem mislila, da me bos vprasala, ali naj jo preberes, pa sem ti ze mislila napisat, da rajs ne, ker pol nous mogla spat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Sej sm že zdele ene 3 ure odspala, tko da ni panike....ampak bi lohk bla tole pol podzavestna fora, k bi se res v postli preobračala in nate misnla. Ne, pa sej sm si pol misnla, kok sm smotana, kle se matraš, jst pa pol skos sikam. Trotl babji. No, pa sej, hvala bogu, da me večina, k bere napoved, pozna, pa me bolj z rezervo jemlje. Pridna si bla! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 ma ne, ti nis tolk pogost oz. bolj v zadnjem cajtu, sicer je blo pa ze dost takih, sanjalico v tem kontextu pogresam(o). tko pac je, en sam bluz, z vseh strani je sam to, tko da ne bo moglo bit drugac... po 2. strani pa bos vedel/vedla, da je pac to tko... jaz mam rajs tko.. da se ve, kako je, pol pa se lohk 'tolazis' pac s tem, plus se s tem, da je to sam trenutno torej.. ker nekdo se bo pa cist ufural... da se mu ze cist blede. bo prisel, prebral, pa bo pomirjen, vsaj z njim ni nic narobe, je pac bolj obcutljiv. jp, dons sem bla pa res pridna, tooolk zadovoljna, da nimam tega za ovratnikom. pa se gor je ze. ne pa tko kot zadnjic, ko sem do 2h jo pisala, cist zblojena ze in sesuta (ali se dlje), pol je pa NI BLO!!!! ker ne vem kaj je blo - al sem jaz kaj zamutila, skratka, nekaj.. ne spomnim se vec... no dons je pa gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Ja, je gor Uf... OK, pol se očitno ni pametno it jutr pregovarjat glede honorarjev.. ker se bomo skregal in stepl.. kar mogoče ne bi blo slabo Mah kaj vem, po moje bom šla vseen, pa probala bit skulirana.. Hehe, včer sem si kupila baldrijanove kapljice Bom spala, klinc gleda planete WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 o si tvegala. namenoma nisem izpostavljala biznis scene, to pa zato, ker v tko zmedenih obdobjih ob tko odstekanih vplivih preprosto ne morem tega svetovat (da me noujo ganjal pol ), vendar sem skor 'upala', da me bo tle kdo pobaral - namrec, lohk so pa uspesni deali v smislu kratkih dogovorov, nic posebnega - recimo nic zlo dokoncnega al tko pomembnega ni zdaj kul - v smislu drasticnih sprememb jobov (ce ni blo ze prej, v drugih obdobjih, tko zastavljeno).. pac pa je kul za honorarne zadeve, enkratne zadeve, postranske itd. ipd..., ono ko uleti, pa izkoristis, pa ti se pade kak dodaten € - ni pa izkljuceno, da kasnej ne bo kaj ratal iz tega (brez da bi tko skusal ze v osnovi zastavljat, pa betonirat, ziherirat in podobno). elasticno in gibljivo, dojemljivo.. umetniski, kreativni sestanki, to pa, ja.. sam ja, skregal se boste pa morda tud.. sam je treba pravocasno ustavt, ce bi slo v taksne vode oz. presodt, ce je pravi trenutek, zagrabit val. tko nekak. ce pregovarjanje, poudarek na custvenih notah, splosnemu dobremu... prepricljivo podat, argumentirat, carat..... pa se bo dal.... navdusit za svoje stvari... ne pa za ob zid stiskat, pa za do konc lajfa pa za do konc sveta se zdaj nuujno zment, postavljat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 hehe, jaz bom ta teden delala in se učila kot nora in ne bom mela časa za sanjanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 [quote name='aliana' post='632258' date='6. Feb 2006 ob 00:17']Hehe, včer sem si kupila baldrijanove kapljice[/quote] ha, kok si skladna z.. namenoma nisem tud omenjala srcnih scen... ker ne mors v en teden vsega stlacit.. pa tud, da ni TOLK tega, nanizanja vseh teh tezav in zoprnij, pa sem to nekak v mislih (seb ugodila, da je ipak tu) vkljucila v premocne telesne reakcije, razburjanje, nervozo itd. ker med drugim tud - srce je bolj resna scena, pa da se ne strasi folka... no ja, ti si zarad spanja, je pa dbest baldrijan za cist vse tezave na podrocju srca oz. srcne cakre. podobno kot caj bele omele. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Skladna, a ne? Čaki, zdaj me mora sam še prst začet srbet, da še alergijo pokrijemo, pa bo Mah biznis, v bistvu zastarane zadeve... To tist, ko so mi še od oktobra in novembra honorar dolžni, pa mi je v petk bivša sodelavka neki povedala (eh, bedna scena, šla vprašat kako in kaj, pa so jo v bistvu ven vrgli na konc ) in sem rekla, da grem jutri še jaz mal povprašat.. Pol bom pa tečna postala in zagrozila s tožbo, dost mam tega WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2006 aja to je pa tecnejsa scena... ker gre za staro... bodo mutil najbrz... :||| ja, ne se dat, ves s cim zagroz - da jih bos javno razkrinkala... najprej jih lohk tle, pol pa lohk se se koga ali kaj vklopi... no dvomim da se bos za kaj tacga dejansko odlocala, sam glede na to, da bodo blefiral, blefiraj pac tud ti - morda bos pa res tolk impulzivna in mela preprost dost, da bos pac... nekaj Pravega nardila. 'se alergijo pokrijemo'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 [color="#6600CC"]Spet divji teden , no pravilno, sicer bi nas lahko še kap, od silne spremembe . Glede hrane pa tega, sem skenslala čist, jem zelo lahko hrano , tekočo samo do četrtka, tako da ne bo kakšnih drisk in podobnega [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Hvalabogu spet normalen divji teden.....thanks Marsa Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 ...nenaspanost, utrujenost...meditacija... slikanje, fotografiranje, prireditve... ...prebliski...komunikacija... še in še.... malce sem izmozgana, pa skos se neki motim, ko govorim ...namesto motivirani sem rekla, mutirani... namesto na njihov račun, rečem na njihov način .... in pol sama sebe poslušam skozi neko meglo, kake gluposti klatim tole najbrž spada v one komunikacijske zblojade.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2006 Ojla punce! ste kaj zaspane? jaz sem, cist zblojena pravzaprav, komaj se zbudila..... aja tko kot ti Cosma... jaz se tud motim se pogosteje pa tud megle je mal.... mislim v glavi, drugac pa bo kot kaze dons lepo. v bistvu komaj cakam, nekaj tko pomembnega al pa tko dobrega se mi je sanjal, pa sem se prehitro prebudila, upam da se spomnim cez dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 jaz imam danes ob 16h izpit Upam, da bom dobila tista ta "prava vprašanja" Sicer pa me glava boli, kar ni nekako "normalno" pri meni in slabo sem spala...kar sredi noči sem se zbudila in gledala v strop...probala zaspat in se premetavala iz ene strani na drugo ...potem pa je prav kmalu zazvonila budilka Takle mamo http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Joj, kako sem sita teh scen počasi... Bluz, pa nemir...pa tiha zalost in strah ves čas...dost mam tega raziskovanja same sebe in poglabljanja, sem že cel vodnjak naredila.. ...če bo šlo tko dalje, sam upam, da do nafte pridem... In ribe komaj prihajajo...!!!!! * pridna Marsa Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 A spet bom cel teden stanovanje pucala? Pa nč spala...že dons je blo za znort'.... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2006 [quote name='sončk' post='632348' date='6. Feb 2006 ob 09:57']jaz imam danes ob 16h izpit[/quote] drzi se! [quote name='astra' post='632478' date='6. Feb 2006 ob 13:16']Joj, kako sem sita teh scen počasi... Bluz, pa nemir...pa tiha zalost in strah ves čas...dost mam tega raziskovanja same sebe in poglabljanja, sem že cel vodnjak naredila.. ...če bo šlo tko dalje, sam upam, da do nafte pridem... In ribe komaj prihajajo...!!!!![/quote] ja, in ribe komaj uletavajo! "Do nafte!" [quote name='oona' post='632490' date='6. Feb 2006 ob 13:38'] A spet bom cel teden stanovanje pucala? Pa nč spala...že dons je blo za znort'....[/quote] a ne? nc spala, cist zabuhle oci, meglen vid, zblojena scena... prej sem denarnico zgubila v trgovini, pa cel schtraufenpacht zagnala, je bla pa pod ruzakom... pol sem nekaj pozabla, pa sla nazaj, za namecek pa je mal manjkal, da bi mimino hrano iz konzerve po nesreci v pepelnik z vilico stresla namest na njen kroznik! alergije pa (se) nimam, najboljs da si dam kuscarcka gor da bo mir. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 [color="#6600CC"]No vsaj z nespečnostjo nikol nimam problemov. Zaspim, kjerkoli, kadarkoli . Tko da topogledno nobena napoved ne deluje. Mah, je že mal bolš, sam da je več svetlobe, mene tema pa sivota ubijata za pop. zdej bo zmer daljši dan, toplejš, pa sneg zgine počas, tut če je obdobje morskih psov [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2006 podganjih piranj. jaz tud dobr spim v lajfu, sam rabim manj spanca, pol pa veckrat haram ponoc pa mam zato mal odstekan ritem. sam redko da sem pa pol cist zgazhena zjutraj, da bi nejasno vidla pa tak... no dons pa ja. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 [color="#6600CC"]Ah Marsa no, si mogla [/color] Še vedno pa bo marsikdo tarnal o zobobolu (in o težavah na tem področju); [color="#6600CC"]Zob se mi je odkrušil , no saj sem itak v petek naročena .[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 [quote name='Marsa' post='632494' date='6. Feb 2006 ob 13:44']alergije pa (se) nimam, najboljs da si dam kuscarcka gor da bo mir. [/quote] Jaz tud ne (sem se pa prejle mim tebe peljala pa razmišljala a ti uno kremo dostavim, ko jo nosim že en teden v žepu s sabo, pa se pol nisem odločla ) Bla ful pridna, zrihtala en kup stvari že, uno teženje za keš sem pa na jutri prestavla.. nisem danes take volje.. V bistvu sem ful dobre, pa mi ni, da bi me kdo v slabo spravil.. [quote]Ukvarjajmo se z glasbo ali s slikanjem in fotografiranjem ali obiščimo takšne prireditve.[/quote] Evo, tole grem pa popoldne ž Pa baldrijan očitn deluje, sem spala ko mucek WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2006 *jutri se oglasim (bi se ze dons, pa mam nekaj). mislim, oglasim, te poklicem, itak. thank you! aja, jaz sem pa prej fotke gledala tud. tamal kak cukrcek je bil, pa ene par mashkar, ko sva zimprovizirala z mitjo recimo pol ure pred eventom. pa je luschy... moram poskenirat enkrat nekje mal tehle fotkic... Pujsa, men pa zobni kamen sam od sebe se odkrusil (sem ravno razmisljala, da si moram it mal spucat spet), tamal je bil pa pr zobarci (majo super sistem, pa jih kar v soli poklicejo med poukom oz. ce majo kaj vmes frei) in je rekel, da ga je ful matrala. shit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.