Skoči na vsebino

Napoved za 6. teden

Marsa

Recommended Posts

marsa, hvala za napoved!...prebrala danes....zanimivo, da neptuna čutim na predelu tretjega očesa...zmeraj, ko mam tam en tak čuden filing, se nekaj z neptunom dogaja......

sicer pa mam zgleda sonce pa merkurja v okolici natalnega saturna...sem pozabla v kateri hiši se dogaja ta meeting.....se mi pa res riše in piše.....odmik od čustvenih scen treniram že od lani...pa učim se razločevat kaj od tega je moje, kaj od drugih, kaj pa nek kolektiven vpliv al pa nebesni...kakorkoliže....mislim, da bo kr ok.....

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Jest lohka sam rečem ta je tale "ludi" teden,....in pripravlja teren za očitno še bolj"ludi" prihodnji teden.......pozitivno,...ne vem kdaj,...ampak v prejšnjih tednih sem morala spet nek premik pr seb narest....ja se učimo,...modrimo počas! x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Marsa' post='632600' date='6. Feb 2006 ob 16:36']in je rekel, da ga je ful matrala.

shit. xcrossfingx[/quote]

[color="#6600CC"]Bom jaz tudi matrana x:Ix , ker je tale zob zadnjič popravljala, pa sem imela že zadnjič slab feeling, sem "vedla" da bi blo treba povrtat, pa je nekak s svojimi pripravki "nalimala" plombico gor. No zdejle je pa dol padla x:Dx . Mah mal bo za potrpet, pa mal bom zvezde vidla zjutraj x;)x , pol bo pa mir :palec: .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

zdej sem vidla, kolk maš dobro uro objave..... :palec: ....pa tega smeška sem ti hotla prilimat......

...uf... ne gre... :sori: ...prav škoda....pa tak dober pujs je....

No, zgleda, da tale luna v raku tokrat ne bo tako težila, kot običajno... x^x

Čeprav imam težav tak kup, da komaj ven glavo molim...se počutim neverjetno dobro, odločno in polna zaupanja v prihodnost...

Vse, kar me doleteva zadnje čase pa samo kot opomin, kako bi lahko bilo, če bi bilo... :o|o: ...da se malo spustim na zemljo...in morda spremenim prioritete.

in ugotovila, kje vse sem izgubljala energijo...česa vse sem se oklepala.Saj pravim, fizično čiščenje sproži proces čiščenja tudi znotraj sebe.

Z vsakim kosom navlake, ki sem jo neusmiljeno zabrisala v smeti, se mi je odlepil tudi kos čustvene navlake. Pluton je naredil svoje... :o|o: ..čeprav je mal tečno, da mora stara bajta pogoret, da se postavi nova... xrolleyesx

Intuicija pa dela 100 na uro.Kar nekako vem...delam, potem pa mi sami občutki pridejo na plan..pa pravim aha, a to je to :eek:

In v trenutku sem se osvobodila nekih vezi :palec: ..še sama bila začudena, ko sem kar naenkrat občutila olajšanje...in ni več bolelo. No,pa je šlo...sem si rekla, malo še brskala po sebi, da kaj pa je zdaj, kje pa travma pa tako...pa nič.
zdaj, ko tole pišem, se je dvignila megla in je sonce posijalo na mojo mizo.Narava je natanko opisala moje občutke.Ne tavam več v megli, izgubljena. Natanko vidim Pohorje..malo sem pomislila, huh, tole bo pa napor, povzpeti se gor...je strmo in spolzko. Sam vidim pa vrh...in vem, kam sem namenjena... x^x

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='Amis' post='633030' date='7. Feb 2006 ob 10:20']....zanimivo, da neptuna čutim na predelu tretjega očesa...zmeraj, ko mam tam en tak čuden filing, se nekaj z neptunom dogaja......[/quote]
res zanimivo, da tolk cutis neptunov vpliv, si ze vecX rekla.. pa v bistvu ga ne bi tolk 'smela'..... aja, a ga mas na soncu al kaj? al pa kje v blizini kakega al pa ma kaksen tak aspekt mocen? ker sicer nimas nic v ribah, se prav je dost nenavadno, da tko mocno deluje, ce bi bil zgolj generacijski pr teb...

[quote name='silki' post='633038' date='7. Feb 2006 ob 10:30']Jest lohka sam rečem ta je tale "ludi" teden,....in pripravlja teren za očitno še bolj"ludi" prihodnji teden.......pozitivno,...ne vem kdaj,...ampak v prejšnjih tednih sem morala spet nek premik pr seb narest....ja se učimo,...modrimo počas! x:)x[/quote]
ti mas res velikX podobno kot ich, silki. :)

[quote name='Pujsa' post='633062' date='7. Feb 2006 ob 11:11'][color="#6600CC"]Bom jaz tudi matrana x:Ix , ker je tale zob zadnjič popravljala, pa sem imela že zadnjič slab feeling, sem "vedla" da bi blo treba povrtat, pa je nekak s svojimi pripravki "nalimala" plombico gor. No zdejle je pa dol padla x:Dx . Mah mal bo za potrpet, pa mal bom zvezde vidla zjutraj x;)x , pol bo pa mir :palec: .[/color][/quote]
upam, da ni/ne bo bolel (nisem postekala, kdaj mas to), vsekakor da se cimprej skulira. xcrossfingx

[quote name='astra' post='633624' date='8. Feb 2006 ob 11:24']...
in ugotovila, kje vse sem izgubljala energijo...[/quote]
:o|o: a ne...

(kje vse SI jo zgubljala! x:px x:Dx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa...neptuna mam v sco...in je zlo blizu sonca, na katerem se sonči merkur.....ne vem orbisa napamet....bi pa po poziciji sklepala, da bi kar lahko bil oseben in ne le generacijski....v ribah mam pa kirona.....

sam glih ugotavljam, da mam kar tri planete, ki so sicer generacijski, v bistvu pri meni osebni.....pišuka....pr men je vse osebno al pa sploh ni.....zaj*.... :vragec: x^x

Ježeš,....a je to tud neptunovo maslo v scorpiji?,.....sem si rekla evo dons nova napoved bo,....pol mi pa kapne,...japajade, sej ni pondelk,...pa včer ne nedelja,......za popiz.... no, se že vsaj navsezgodaj sama seb režim x^x

Marsa,...veliki X x?x ....nimam pojma xrolleyesx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

...a v raku maš lunco? ...pestro...:ermm:

[quote name='silki' post='634097' date='9. Feb 2006 ob 12:15']...a v raku maš lunco? ...pestro...:ermm:[/quote]
ne...v dvojčkih...na zadnji stopinji...pa že mal rakovskih lastnosti dobi.... :xx!:
oona pravi, da me tale dvo luna mal dribla......js pa vem sam to, da kadar je luna v raku, to men res ni fajn....vse drugo še nekam gre....no, pa v tehtnici mi tud ne paše......

[quote name='silki' post='634039' date='9. Feb 2006 ob 10:29']sem si rekla evo dons nova napoved bo,....pol mi pa kapne,...japajade, sej ni pondelk[/quote]

x:Dx x:Dx x:Dx

[color="#6600CC"]JST tut mini razočarana, k ni blo nove napovedi x:Dx x:Dx x:Dx . Pol mi je pa kapnil, pa hvala bogu da ni dan za napoved, da je jutri petek x;)x [/color]

[quote name='Amis' post='633974' date='9. Feb 2006 ob 08:07']marsa...neptuna mam v sco...in je zlo blizu sonca, na katerem se sonči merkur.....ne vem orbisa napamet....bi pa po poziciji sklepala, da bi kar lahko bil oseben in ne le generacijski....v ribah mam pa kirona.....

sam glih ugotavljam, da mam kar tri planete, ki so sicer generacijski, v bistvu pri meni osebni.....pišuka....pr men je vse osebno al pa sploh ni.....zaj*.... :vragec: x^x[/quote]
aha no saj sem postekala, da ga mors met ocitno pol na soncu al pa kaksnem drugem osebnem...

[quote name='silki' post='634039' date='9. Feb 2006 ob 10:29']Marsa,...veliki X x?x ....nimam pojma xrolleyesx[/quote]
k je odvec bil - veliX - velik(ok)rat. xDDx

[quote name='Pujsa' post='634191' date='9. Feb 2006 ob 14:10']x:Dx x:Dx x:Dx

[color="#6600CC"]JST tut mini razočarana, k ni blo nove napovedi x:Dx x:Dx x:Dx . Pol mi je pa kapnil, pa hvala bogu da ni dan za napoved, da je jutri petek x;)x [/color][/quote]
*citat iz vcerajsnjega dnevnika xDDx
[quote name='Marsa' post='633647' date='8. Feb 2006 ob 12:16']...
najprej me je stisnil, da moram napoved napisat x:o)x x:px, pol sem se pa spomnila da je sam sreda. xDDx. ...[/quote]

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx ...kaj nardi en praznik sred tedna...tle pr nas smo tud vsi čist nekam zmešani....enim je ponedeljek, enim se zdi, da je že danes petek....skratka: vsota vsega skupaj je zblojada.... x^x

x:Dx x:Dx :palec:

...kok fajn, da ni sam mene "trofnl",... xDDx Marsa, škoda, da si tok hiter ugotovila, da smo "šele" sred tedna xDDx :palec:

[quote name='Marsa' post='633749' date='8. Feb 2006 ob 15:04']upam, da ni/ne bo bolel (nisem postekala, kdaj mas to), vsekakor da se cimprej skulira. xcrossfingx
:o|o: a ne...[/quote]

[color="#6600CC"]Dons imela zjutraj x^x , en mickeno zaskelelo samo - full manj, kot sem si mislila x:)x , tako da je tole tvoje pomagalo :palec: . Je pa rekla, da je že ornk bogi zobček, da če se še enkrat odkruši bom rabila kronico :eek: . Sem se odločila da ne, da sem že itak Svinjska princeska, s krono al pa brez in je ne rabim xzobkox xflirtx :P .[/color]

aha no fino. :palec:

... no in je pa tud ze petek, tko boste kmal docakal 'novo napoved'. :o|o:
sam se tam po dnevniku boste mal solatk pritozevanja bral. x:px

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...