Skoči na vsebino

A smo vsi nezemljani?

Guest leeon

Recommended Posts

Tisti, ki ni rad na svojem planetu, ne ceni dovolj samega sebe, kamoli šele druge . :C: Tisti, ki niso za ta planet, niso tukaj, verjemite !Kam boš šel, ko si duša, si izbereš, preden prideš na svoje željeno mesto. :vio: Ina karkoli se ti dogaja, se ti dogaja, ker si si tako želel/ali si želiš. Izkušnje so pač včasih tudi zelo trpke , v trenutku, dokler jih ne uvidimo tlorisno. Ko spoznamo, zakaj smo neko izkušnjo prestali, vemo, da je bila samo nam namenjena in dobra. Napredek je v dobrem vedno, če upoštevamo božanskost našega edinstvenega bitja, kar pa vsakdo med nami je. x;)x
Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ?
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 53
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa tiste gospe ne bi oznacila za ...kakorkoli ze pac. Ona ima pac taksno mnenje, na podlagi tega, kar je prebrala in slisala in tudi tako vidi oz. "vidi" pri svojih strankah, kaj pa vem.

Drugo vprasanje, ki se mi postavlja, ko je nekdo rekel, da je Nezemljan svobodnjak, da pomaga itd... KAKO PA TO VES? Ne morem bit veliko na netu, nimam casaa citirat... toda, ni nujno, da so nezemljani samo DOBRI. Oz. drugace : zakaj bi edino Zemlja bila kraj trpljenja in dvojnosti, zakaj mislis, da ni kje zunaj nasega planeta hujse, slabse, zakaj bi "prisli k nam na Zemljo samo dobri Nezemljani?" To se mi zdi nekaksna utopija in sladko upanje.

ne, nisem gledala prevec fantasticnih filmov, ki opisujejo marsovce kot unicevalce vsega na Zemlji. Je pa teoreticna moznost, da to drzi : Nezemljnai niso nujno duhovno visje razviti. Res samo teoreticna moznost, ker NI DOKAZA, da sploh obstajajo med nami, ker tega ne mormo preverit.

Najprej spoznaj samo sebe nato si dobro oglej svet naokoli in poišči odgovore v mozaiku naše Zgodovine. Zagotavljam ti 100% zanesljive informacije, vendar jih moraš sama prepoznati. x:Ix Odgovori so vse okoli tebe...Recimo, da so kod "kode", ki so postavljene v vsakodnevnih malenkostih. Ko boš prepoznala prvo boš zadihala zrak svobode, naslednje so duhovni podvigi. Na koncu te čaka dolgo zamolčana resnica in neskončni vir energije(naš izvor). x^x

Preberi:

"There were giants in the earth in those days; and also after that, when the sons of God came in unto the daughters of men, and they; bare children unto them, the same became mighty men which were of old, men of renown."

"The Nefilim were upon the Earth in those days and thereafter too. Those sons of the gods who cohabited with the daughters of the Adam, and they bore children into them. They were the Mighty Ones of Eternity, the People of the Shem."

Mislim, da sem ti dal prave napotke. x;)x

Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija.

Tisti, ki ni rad na svojem planetu, ne ceni dovolj samega sebe, kamoli šele druge . :C: Tisti, ki niso za ta planet, niso tukaj, verjemite !Kam boš šel, ko si duša, si izbereš, preden prideš na svoje željeno mesto. :vio: Ina karkoli se ti dogaja, se ti dogaja, ker si si tako želel/ali si želiš. Izkušnje so pač včasih tudi zelo trpke , v trenutku, dokler jih ne uvidimo tlorisno. Ko spoznamo, zakaj smo neko izkušnjo prestali, vemo, da je bila samo nam namenjena in dobra. Napredek je v dobrem vedno, če upoštevamo božanskost našega edinstvenega bitja, kar pa vsakdo med nami je. x;)x

Hi hi....itak, zato je vsakdolžan sprejeti odgovornost zase. Brez iluzij in lažnih upov. Zato ste tukaj, da se nekaj naučite, oziroma, da pridobivate izkušnje. Leteti v oblakih je prelaganje odgovornosti, in zanikanje svojega obstoja na Zemlji. Potrudite se raje, da boste nekaj dali življenju na tem planetu, in ne bežati pred realnostjo. Vsi smo tukaj z namenom, eni imajo večje odgovornosti, nekateri manjše, ampak vsi jih imamo. Na našem svetu je nekaj hudo narobe, in večina vas gleda stran, namesto da bi se soočali z dejstvi in pomagali razodeti resnico človeštva, da dobijo vsi možnost velikega koraka človeške rase. Vsak individum je del tega mozaika, in vsi nosimo v sebi naš obstoj, zato se moramo boriti, da bomo lahko en dan zadihali svobodo. :inlove:

Dedek mraz ne obstoja!!! x:Dx

Resnica je samo ena, vse ostalo so iluzije.

Boga NI, bog je v prenesenem pomenu naš izvor ali univerzalni um.

Imamo ljudi na Zemlji, ki se okoriščajo resnice, in jo obračajo na vse sorte načine, da nebi prišli do našega izvora. Vsi smo prebivalci Vesolja, in nam je dana možnost da to spoznamo, in ugotovimo, da je Vesolje mesto ustvarjeno za življenje. To pomeni, da je POLNO ŽIVLJENJA. Ampak dokler razmišljamo o kolonizacijah in suženjstvu, in o tem da smo najbolj pametni, nam ne bo dana možnost, da bomo sprejeti med ostale xNNx vrste življenja. xsrcx

Vsi imamo takoimenovane nadnaravne moči ali božanske kot želite jaz jim pravim metafizične, vendar so dovoljene samo tistemu, ki jih spoštuje. xyiyax

Negativizem je iluzija, za vodenje ljudi.

Jaz bi rekel da so dokazi, problem je v tem da ne moremo vsi do njih. Po moje smo "mi zemljani" na splošno še zelo duhovno nerazviti. Večina ljudi, ki je na glas govorila o tej temi, je na zaprtih oddelkih. In zagotovo niso vsi nori. Če bi se vi srečali s kakšnim, bi šli na ulico in se drli: "Jaz sem spoznal nezemljana!!" ?? V primeru da bi, bi vas hitro odpeljali saj vemo kam..

Vse dobro..

Zato pa je potrebno, da se združimo in skupaj prelomimo dezinformacijo in zaviranje pred razodetjem resnice, kdo smo in kakšen je naš namen. xokx

Ta takoimenovana naša "realnost", je ustvarjena iz laži, materializma, egoizma, in vse ostale izpeljanke. Naša inteligenca je dosti več kot si lahko vsak človek sploh predstavlja. Vsak dan se človek bori za preživetje, (material, strah, poželenje, svoboda), skratka z mehanizmom politiziranega sveta. Življenje je dosti več kot en dober avto, ali lepa hiša. Vendar za to spoznati, moraš izgubiti navezanost na material in vodilni položaj. Praktično najdeš razmejre ali ravnotežje v sebi, ki te pripelje neomejeno daleč. Seveda, je potrebno biti siguren v to kar počneš, čene je vse zastonj.

Pa kaj ne opazite, zakaj država ne podpira razvoj uma (v šolah) ali človeški razvoj. (Cenzura naše Zgodovine je nepopisna, ampak tega ne vidiš, dokler ne greš sam listat po zgodovini). Zadnjih 60 let pa je obup, od hladne vojne naprej, vsi šolski programi so usmerjeni samo k politizaciji in materializmu. Sej se bo končalo vse to, prej kot si mislite, ampak bomo še veliko pretrpeli. Zato prej, ko človek spozna kakšen je njegov namen in kam drvi, prej bo popravil svoje napake.

Osebno mislim, da bomo zabremzali točno pred prepadom. (upam, pa na boljši razplet dogodkov).

ps

Kar se tiče nezemljanov; Človek mora najprej zaživeti z bitji na Zemlji, potem ga čaka vse ostalo.

Vsi imamo takoimenovane nadnaravne moči ali božanske kot želite jaz jim pravim metafizične, vendar so dovoljene samo tistemu, ki jih spoštuje. xyiyax

Hej, hej, AmonRaa, to pa ne bo čist res xrolleyesx , jih je žal preveč, ki imajo te sposobnosti že od rojstva močno razvite, pa jih ne uporabljajo v dobre namene... In jim je 'dovoljeno'. Ah, pa sej tud ti to veš x;)x .

Će vas zanima tematika si oglejte državni poskus razodevanja resničnih informacij.(šteje se odziv ljudi na predstavljeno gradivo). Brez zamer seveda, radi 60 letnega prikrivanja. x:px

Nadaljevanka Taken Stevena Spielberga, na kanalu A, po polnoči od pon. do petka, samo še ta teden traja.

Hej, hej, AmonRaa, to pa ne bo čist res xrolleyesx , jih je žal preveč, ki imajo te sposobnosti že od rojstva močno razvite, pa jih ne uporabljajo v dobre namene... In jim je 'dovoljeno'. Ah, pa sej tud ti to veš x;)x .

Kdo pa je rekel, da imajo metafizične moči? Imajo to, kar ima vsak povprečni zemljan, samo s to razliko, da jih znajo boljše uporabljat kot ostali. Skratka obstoja določena tanka meja, ki je ne morejo prestopit z izkoriščanjem. xDDx

Mantis, ko boš nehala tekat naokoli in iskat odgovore naokoli, obsojat druge, boš spoznala da so bili odgovori vedno v tebi.

Preberi še enkrat kaj si napisala, pa boš videla, da nekaj ne štima.

Pikica....jst se tut počutim, kot da sm zlune padu x:Dx

:palec: lepo napisano. sej je tezko sprejemljivo, da vsak k je na zemlji, je "mojster", le da vecina ljudi raje tega ne ve oz. noce vedeti, ker je velik lazje igrati igrice mucenikov, bolnikov, garacev, odvisnezev... :xx!:

Če smo al pa če nismo, men je to totalno nepomembno..

:palec:

ok, jaz se velikokrat počutim kot da ne spadam na ta svet x:Dx :vragec:

hehe js tud... u bistvu kdo pa sploh spada sem? xDDx vsak slej ko prej oddide.

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Ne vem kaj si mislil s tem tekanjem, sojenjem in nejasnostmi. Odgovori vedno v meni? Hoces reci moji odgovori, tako kot so zate tvoji odgovori v tebi in tako v vsakem posamezniku? Kaj pa ce se ti to samo dozdeva? Kaj ce sem vsem, ker je to pac danes "in" ? Zdrava skepsa ne skodi, ker danes je vsak drugi otrok indigo (ok, pustimo nasega Indiga:), vsi vse vejo, vse vidijo... Kaj ce si samo domisljajo??? Pa pride ena na regresijo, pa je bla bogve kdo vse... Tud ti zase ne mores ziher vedet, ker v nas notir je predvsem domisljija, ker ne moremo otipat in zares videt, ce glih nismo shizofreni ali jasnovidni : si jasnoviden? Jaz nisem.

Veš kaj je prav in kaj je narobe? Veš kaj vpliva nate in kaj ne? Siguren sem da veš, poskrbi, tudi, da začneš delat vse zavestno.(hoja, govor, pogled na materialni svet). Poskusi za en mesec, da se usmirjaš na zavestna dejanja(ne podzavestna ali avtomatska), ti garantiram, da boš prišla do odprtih vrat. Zmedena si zato, ker razumeš dosti več kot ostali, samo te jezi, ker ostali tega ne opazijo in ne naredijo nič, da bi bilo boljše. Zberi svoje moči, in se osvobodi nerazložljivih dogodkov v realnosti. Sama poglej vanje, ne pričakovat odgovora, ker boš naletela na zaprta vrata.(sama prepoznaj).

To pa še ne pomeni, da si nezemljanka... xDDx Ampak normalna zdrava zemljanka, ki hoče nekaj več(svobodo). Zanesi se na svoje občutke, ko jih uglasiš, bodo delovali 100% točno. Ti si pomembna(kot vsak posameznik) noben drug, odgovore poišči v sebi!

:palec: lepo napisano. sej je tezko sprejemljivo, da vsak k je na zemlji, je "mojster", le da vecina ljudi raje tega ne ve oz. noce vedeti, ker je velik lazje igrati igrice mucenikov, bolnikov, garacev, odvisnezev... :xx!:

:palec:

hehe js tud... u bistvu kdo pa sploh spada sem? xDDx vsak slej ko prej oddide.

Poskusi ta občutek (tuje) pripadnosti združit v enega. Ti garantiram uspeh. Lahko začneš celo vplivat na prostor/čas. xsrcx :palec:

Sama sebi neboš verjela kaj si zmožna, sam ne se ustrašit, nadaljuje brez meja. x;)x Meje so samo izmišljene, in ucepljene preko verskega sistema(medijev- knjig, časopisov, šole, ljudi,....) xDDx

Zavest je fantastična!!! Večja je zavest, temvečja je inteligenca.

Mantis, znaš toliko angleščine, da ti pošljem priročnik o jasnovidnosti?

Originalni priročnik, ustvarjen na znanstveni podlagi. (drugače dosegljiv šele nekaj let, pred tem je bil vojaški tajni projekt ) x;)x

Nekateri ne rabijo priročnika, ker ima prirojeno jasnovidnost. Drugače, pa obstoja verjetnost, da se jo vsak nauči uporabljat, ampak je potrebno veliko dela na sebi, brez nobenih tablet, sprememba načina prehranjevanja itd itd. x:)x

Edino telepatija je pa res prirojena pri vsakemu, iz tega pa izhaja tudi jasnovidnost.(dostop do univerzalnih informacij in pogled skozi čas, v kateri koli obdobje v zgodovini človeštva,...) Sej vidiš šele ko začneš gledati, do takrat, pa iščeš odgovore in se potrjuješ z ostalimi. x:Ix

Boga NI, bog je v prenesenem pomenu naš izvor

In če našga izvora ni, potem tud nas ni :eek:

Življenje je dosti več kot en dober avto, ali lepa hiša. Vendar za to spoznati, moraš izgubiti navezanost na material in vodilni položaj.

Kdo je že učil, da "Ne nabirajte si zakladov na zemlji, kjer uničujeta molj in rja in kjer tatovi vlamljajo in kradejo; nabirajte pa si zaklade v nebesih, kjer jih ne uničujeta ne molj ne rja in kjer tatovi ne vlamljajo in ne kradejo. Kjer je namreč tvoj zaklad, tam bo tudi tvoje srce".

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

In če našga izvora ni, potem tud nas ni :eek:

Kdo je že učil, da "Ne nabirajte si zakladov na zemlji, kjer uničujeta molj in rja in kjer tatovi vlamljajo in kradejo; nabirajte pa si zaklade v nebesih, kjer jih ne uničujeta ne molj ne rja in kjer tatovi ne vlamljajo in ne kradejo. Kjer je namreč tvoj zaklad, tam bo tudi tvoje srce".

Prevelik pomen dajemo materialu, prav radi denarja ali čustvenih vrednot. Če bi bil dosegljiv za vse, ne bi bilo razdora v na Zemlji, in bi na tak način lahko resnično razvijali inteligenco, pravim jaz. Material, te zavira v življenju, prav radi navezanosti do njega. Samo en nalivno pero izgubiš, pa imaš negativni izračun, čustvo, ki ga je potrebno koregirat. (podzavest je kanta za negativna čustva, in avtomatizacijo). Zavest je inteligenca, zato se trudim, da delam čimveč zavestno, in na tak način sem poln energije. Pravi znak(vsaj pri meni) pri nekaterih je zvišana telesna temperatura, spodbujen obrambni mehanizem in uravnavanje metabolizma in neskončna energija. xsmx

Sploh nisem komentiral besedila iz (biblje?).

Uglavnem, "nebesa" je še stari izraz za Vesolje. Večina ljudi misli, da takoimenovani "bog" vpliva na ljudi, in si zapisuje njihove grehe? Hehe....noben si nič ne zapisuje, samo, ker se na drugače ne da ukrotit nekaterih ljudi, je bilo potrebno zapisat/uzakonit tako stvar. Nezemljani prinašajo takoimanovana sporočila, in univerzalne zakone na Zemljo. Tudi naša Zemlja je bitje(planetarno), prav tako Sonce, itd itd.

hi hi...npr. naša prelepa Zemlja se imenuje Gaia. x;)x

Bog kot ga pojmuješ, je entiteta...Nekateri rečejo bog nezemljanom, nekeri rečejo planetu Zemlja, nekateri Soncu, ali kakšnemu drugemu planetarnemu bitju oziroma svetlobnemu, s katerim so navezali stik, vendar Stvarnik samo ustvarja svetove, in življenje na njih, za ostalo mormo sami prevzemati odgovornost, seveda z zakoni, ki so bili izdani kot priročnik za materialno življenje. Naš izvor je eden in od tam izhajajo vsa bitja v fizičnem svetu. Ostalo je mešanje identifikacije. Ti lahko komuniciraš z vsakim bitjem v tem univerzumu, in če boš to poskušala, neboš ostala praznega srca. xDDx Poskusi, vsako delo na sebi in poskus komunikacija z višjim jazom, te pripelje do velikih spoznanj, in pregled sveta, ki je okoli tebe z razumevanjem. To je, to začutiš brez dvoma, kadar se dogaja, je preveč intenzivno...Takrat ugotoviš spoh kdo si v resnici in končno odpreš vrata zavesti na višjo raven. Spoznaš bitja, ki so bila ves čas okoli tebe,...Samo pa je drugi problem, odvisno je zopet od tebe, če sebe ne spoštuješ dovolj, ti to nebo dano...Ker moraš prevzeti totalno odgovornost za to, in uskladit s tem življenjem, ki ga živiš na Zemlji. Zemljanka si zato, ker tvoje učenje poteka na tem planetu, in ne skačeš iz enega na drugega skozi reinkarnacije...Potem bi bila samo zmašnjava... Če si dodeljena na Zemlji, si samo Zemljanka in nič druzga...

Sorry, če ti govorim direktno, prej ko boš začutila tvoj svet, prej boš v njem srečna. In boš nehala iskat poti nekam drugam.

Lahko pa si seveda misliš, da si Marsovec, ali Venerjanka, kar želiš, skušal sem ti povedat, da to nima smisla...Če pa želiš, odločitev je samo tvoja, kaj boš razmišljala in kaj ne.

Če bi bila Nezemljanka, bi imale misijo, katero bi izpolnjevala že od malih nog. Seveda ti najboljše veš, kakšno je bilo tvoje življenje...Sigurno bi bila pripravljena sprejeti vsako odgovornost. Nebi iskala poti ven...

Pa sigurno nebi tega govorila naokoli, ker pravim mešancem grenijo življenje, da si predstavljat ne moreš... :o|o:

Zaznajo njihovo povezavo z vesoljem, preko elektromagnetnih valov....mah, nebom nadaljeval, uglavnem tako da veš...

Včasih se spozabim in me zanese... xsrcbumx Misli mi letijo prehitro... xhypnox

Uglavnem vsak ima kup dela v tem življenju... x;)x

Zame je pomembno da ugotovim kaj stoji za mojimi napakami in jih razvozlam....in postavim v zavest.

In da znam analizirati svoje življenje...ter ugotovit, kaj sem pripravljen sprejet in kaj ne.

LP

mank ko analiziraš za nazaj bolš je...sledi vojemu srcuxsrcx (no lahka rečeš tud svojemu čutu..), včasih se je pač treba vreči v neznano x;)x treba je samo zaupati vase x^x

kar je pa če bol pomembno za preteklost, da se oprosti vse, sam pozabit se ne sme nikoli

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Nekje sem prebral:

Vsak atom našega telesa je bil nekoč del neke zvezde... xsrcx

Toliko o materialnem delu našega obstajanja.

Kaj pa duh?

Del česa je bil?

Ali duša, kakorkoli že to imenuješ?

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Glede sestave Vesolja ti povem, da je vse sestavljeno iz atomov ogljika, to je bilo mišljeno s tem kar si povedal. MI smo del celotnega Vesolja, in vsega kar je v njem. To je zelo dobro vedeti za tolmačenje realnosti. x;)x

Iz tega izhaja, da je vse eno.

Energija, duša, pa je del našega izvora ali univerzalnega uma. Vsaj tako se mu reče. Od njega lahko dobiš katerokoli informacijo, v zvezi z vsem kar je zapisano v času.(ene vrste baza podatkov)

Univerz UM

Da nebo posploševal, bom raje napisal takole, da: Ogljik je eden od 6ih najpogosteših elementov v Univerzumu. Ogljik, vodik, železo,...

Skratka molekule ogljika se vežejo med seboj s pomočjo vodika in tvorijo našo sestavo. Na kratko, smo iz ogljika, in voda nas drži skupaj, da ne razpademo. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...