alef 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Kaj je za vas ugled?In avtoriteta?Kakšni so vaši kriteriji za to, kdo je za vas ugleden?Imamo kar nekaj tem ki se tega dotikajo, nekaterebolj, druge manj...Ugled posameznka kot človekaUgled posameznika kot funkcionarja, delavca, pripadnika neke institucijeUgled neke ustanoveUgled je lahko tudi maska za katero se skriva marsikaj. Lahko je tudi zlorabljen, lahko se ga izgubi...Ima danes ta beseda sploh še kakšen pomen in vrednost? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Zame ugled ne pomeni čisto nič drugega, kot projekcija, ki jo človek, ustanova,...želi ustvariti in s tem narediti vtis na opazovalca. In na drugi strani mora biti pravi opazovalec, ki želi nekoga poveličevati in to potem še promovira. Pa imamo ustvarjeno situacijo - UGLED! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2006 Kaj pa ugled ki ga nekdo pridobi z dejanji?Ali to še obstaja?Dejanja (dobra dela, kakorkoli že jih imenujemo) ki NISO storjena z namenom pridobivanja ugleda?Dejanja ki sma prinesejo ugled, ne samo neko sliko ki jo nekdo želi ustvariti Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Kaj pa ugled ki ga nekdo pridobi z dejanji?Ali to še obstaja?Dejanja (dobra dela, kakorkoli že jih imenujemo) ki NISO storjena z namenom pridobivanja ugleda?Dejanja ki sma prinesejo ugled, ne samo neko sliko ki jo nekdo želi ustvariti nj....nj.....njtkole direkt nashga drnovshka napadatnj....nj....nj zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Sorry, meni tale beseda ugled, kar ne gre nekako skupaj s tem kar ti želiš slišati. Ugled po moje tudi ne izključuje možnosti, da nekdo naredi določeno dejanje iz istega razloga, da projicira nekaj na ljudi in s tem nase,...kako je dober,.... Vzor...to bi pa bilo čisto nekaj drugega. To bi bil pa lahko Drnovšek v tej situaciji, ki sedaj je... Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Aha, iz seminarske, potem pa razumem, zakaj nič ne razumem. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2006 nj....nj.....njtkole direkt nashga drnovshka napadatnj....nj....nj zlomk....tralala A ti ga pa lahko?Ja, to je točno tisti "ugled" ki men ne potegne najbolj...Postavljat si spomenik... Sorry, meni tale beseda ugled, kar ne gre nekako skupaj s tem kar ti želiš slišati. Ugled po moje tudi ne izključuje možnosti, da nekdo naredi določeno dejanje iz istega razloga, da projicira nekaj na ljudi in s tem nase,...kako je dober,.... Vzor...to bi pa bilo čisto nekaj drugega. To bi bil pa lahko Drnovšek v tej situaciji, ki sedaj je... Kaj hočem slišat(prebrat)?Samo to - kaj je za vas ugled.Ne definicij iz slovarja, ne seminarskih nalog.Kdaj je za ugledom ki ga ima nekdo res "nekaj" ali je to, kot ti pišeš, samo projekcija ki naj bi jo mi videli.Kako to ločit?To bi želel prebratKoliko "ugledov" je lažnih, koliko pravih...Koliko je "uglednih" samo zato ker jih ljudje take hočejo videt...Vzor...Vzor ni nujno nekdo ki je ugledenAli obratno Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Izraz zlo dobr si napisala in tud utemeljila, a se tule ne strinjam s tabo... nekomu dol visi za ugled, pa ga spostujejo, zhanje dolocen UGLED med ljudmi, lohk cist preprostimi, svojimi sosedi itd. - brez njegovega najmanjsega truda v tej smeri..pac pa je bil plemenit, srcen, pomagal, bogve kaj, da je ustvaril to situacijo, kot pravis, vendar BREZ namena... ja, alef, to se obstaja. drgac mamo pa tako temi avtoriteta kot tud karizzma mensezdi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 men se pa zdi ugled zelo relativna stvar. Ugled si itak delamo sami z dejanji, ki so za nekoga pozitivni, za drugega pa negativni, spet relativno, če povem preprosto, nekomu se zdiš full super, karizmatična, močna, uplivna oseba, drugemu pa čist kontra... al pa najbol tipičen primer v sloveniji, če ma en mlad človek dobr avto pa zna denar vohat in delat, ima že za mnogokatere stare ljudi ugled "mafijca" nepridiprava,mutna posla... za tiste, ki pa vejo kakšna je situacija si pa car in sposoben, podjeten mlad človek... no ja mal sm zafilozofiru, ampak je res relativna ta stvar "ugled" p.s. mene boli kurac, kaj si drugi mislijo oz. za moj ugled! ne živim od ugleda... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 saj to je tud lohk svojevrsten ugled.... jaz sem pela v bandu ciao picke. a je to ugledno? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Tukaj moram povedati, da slovarske definicije ugleda nisem poznala, no sedaj ga, sem pogledala kaj pomeni Po definiciji, je ugled - zelo dobro mnenje, ki ga ima več ljudi o kom zaradi njegovih lastnosti, dejanj.. Seveda Marsa, da se strinjam s tabo oz. s tem kar si napisala, da nekomu dol visi, pa ga spoštujejo zaradi dejanj, jaz sem samo napisala tudi drugo opcijo, ki obstaja pri ugledu. Sem se pač osredotočila na to... Ugled je lahko zelo varljiv... Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 ja saj.. sam ne stekam, ugled da je sam DOBRO mnenje, saj to je cist mnim v bistvu.. ta in ta ma tak ugled..torej lohk tud negativen.samov sin ma tak ugled.. grozn pac... hm hm... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Kok si lušten odgovorila. Prav simpatično. Sem se že ustrašla, da bom morala zdaj tukaj na vse kriplje zagovarjat svoje mnenje in še podajat primere ugleda, ki ni zaslužen...potem mi pa takole spustiš. Cool, kdor zna zna. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Sem se že ustrašla, da bom morala zdaj tukaj na vse kriplje zagovarjat svoje mnenje tud jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2006 men se pa zdi ugled zelo relativna stvar. Ugled si itak delamo sami z dejanji, ki so za nekoga pozitivni, za drugega pa negativni, spet relativno, če povem preprosto, nekomu se zdiš full super, karizmatična, močna, uplivna oseba, drugemu pa čist kontra... al pa najbol tipičen primer v sloveniji, če ma en mlad človek dobr avto pa zna denar vohat in delat, ima že za mnogokatere stare ljudi ugled "mafijca" nepridiprava,mutna posla... za tiste, ki pa vejo kakšna je situacija si pa car in sposoben, podjeten mlad človek... no ja mal sm zafilozofiru, ampak je res relativna ta stvar "ugled" p.s. mene boli kurac, kaj si drugi mislijo oz. za moj ugled! ne živim od ugleda... Tipično slovensko(al pa ne samo slovensko... )Tako nekako, ja...Dober in drag avto, uspešno podjetje, lepa in velika hiša, pa kup denarja...In za večino ljudi je to ugleden gospod, spoštovan...Ko mu gledajo v oči.Ko mu pa ne je pa mafijec pa baraba, lopov...Al pa...Nekdo je ugleden gospod, priden, delaven, vsem pripravljen pomagat...Doma pa pretepa ženo in otroke...Ampak tega nihče noče videt, ker je pač ugledenPo nekih kriterijih... Jaz tud mislim da tisti pravi ugled še obstajaKi pride brez truda, sam, od ljudi Karizma...To ni toKarizmo je imel tud Hitler, pa Stalin... Avtoriteta...Včasih gre skupaj z ugledom, sta povezanaNi pa nujno Tukaj moram povedati, da slovarske definicije ugleda nisem poznala, no sedaj ga, sem pogledala kaj pomeni Po definiciji, je ugled - zelo dobro mnenje, ki ga ima več ljudi o kom zaradi njegovih lastnosti, dejanj.. Seveda Marsa, da se strinjam s tabo oz. s tem kar si napisala, da nekomu dol visi, pa ga spoštujejo zaradi dejanj, jaz sem samo napisala tudi drugo opcijo, ki obstaja pri ugledu. Sem se pač osredotočila na to... Ugled je lahko zelo varljiv... Žal, ja...To me je tud spodbudilo da sem odprl to temo sam ne stekam, ugled da je sam DOBRO mnenje, saj to je cist mnim v bistvu.. Kdaj so pa začel pisat SSKJ?Takrat je mogoče to še veljalo, zdaj že dolgo ne več...Knjiga ni življenje Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2006 a bo sedaj bolj razumljivo, alef?ker pri tebi imam skoz občutek da če nekaj ni napisano striktno tako, kot bi želel ti, se delaš kao da ne razumeš, ali pa negiraš.zakaj pol sploh sprašuješ?tak način komunikacije kaže na to, kot da imaš v sebi zabetonirana načela, za katere iščeš potrditev od zunaj... Razumljivo...Si zelo dobro opisal kaj je to ugled, iz česa izhajaDa so različni kriteriji, pa tud različna videnja...Nekdo je za nekoga ugleden, za drugega lopov.Zabetonirana načela?Ne, BobnarMogoče dajem tak vtisKer meni ni NIKOLI dovolj ZATO!Vedno hočem vedet ZAKAJ? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2006 a ne bi bilo pri sebi tut zanimivo razčistit ZAKAJ je ta zakaj?ker meni ni dovolj ko nekdo vztraja pri ZAKAJ?je kaj naredil sam za to?ker najlepše je srkat znanje od drugih... Tudi toIščem, zato sprašujemSaj vsi srkamo znanje od drugihIn ga dodajamo svojemu Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Sem se spomnila tistega kitajskega reka: Z denarjem lahko kupiš položaj, ne moreš pa ugleda. Jaz tale izraz "ugled" razumem kot mnenje drugih o nekom. Mnenje pa si drugi ustvarijo na podlagi dejanj tega človeka. Nekdo ima na primer slab ugled, ker ne vrača izposojenega denarja ali ker se je že večkrat ujel na kakšni laži... itd. Nekdo pa ima dober ugled, ker naredi, kar obljubi, ali ker je točen... itd. To, če ima nekdo ful keša ali kaj takega... to se mi zdi, da nima veze z ugledom. Mogoče ima ugled med nekimi svojimi poslovnimi partnerji, ker je mogoče toliko fer, dosleden, sposoben v svojem poslu, da mu zaupajo kot poslovnemu partnerju... Drugače pa mislim, da za en splošni ugled bolj štejejo druga dejanja. Ugled - vzgled. Zdaj mi je padlo na pamet tole: "Kdor ima dober ugled, nam je lahko za vzgled." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2006 Mene ne zanima ravno definicija ugleda, kaj pod to besedo piše npr. v SSKJ.Kaj je zame ugled imam razčiščeno in ne sprašujem po tem kaj ugled je.Zanima me bolj to kako nekdo vidi ugled.Koliko je zlorab ugleda, koliko si upamo kritizirat nekoga ali nekaj kar ima "ugled".Pod masko ugleda je nekaterim marsikaj dovoljeno.In zaradi ugleda ki ga uživajo si malokdo upa pokazati s prstom nanje.To sem imel v mislih.Meni ugled in avtoriteta posameznika ali institucije ne pomenita nič.Pri tem mislim na ugled ki velja v javnosti.Pri meni velja le moj osebni pogled in pa izkušnje Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ugled, WTF ? (Izraz), tvoj komentar mi je zelo všeč ! Mislim popolnoma enako ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dominikca 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Ful dobra tema. Ne samo ugled z različnih zornih kotov (že prej omenjeno: mnenje o nekom v obraz vs. za hrbtom), meni se zdi pomembno tudi, koga vprašaš o ugledu nekoga. Na to misel me je napeljalo razmišljanje o mojem očetu: okolica mu pripisuje precejšen ugled. Nekateri zaradi tega kar dela, drugi mogoče zaradi avta, denarja, obleke, tretji npr. zaradi tega kar pove, itd. Ne da bi ravno "gradil" intenzivno svoj ugled, ampak pač nekateri ga vidijo zelo zelo pozitivno. Jaz pa ga poznam še z nekaterih drugih zornih kotov, vem da ne dela on sam, vem, da je ves zapufan, vem, da ima avto kakršnega pač ima ker vozi včasih take stvari, da tak avto pač rabi; denarja tako in tako nima nevem koliko, cote nič posebnega. Vem, da je aktiven povsod kjer je med drugim tudi zaradi svojih koristi in veselja, itd. Nič skrajno pozitivnega in nič skrajno negativnega. Samo poznam drugo plat in vem, da zna biti prekleto nebogljen in nemočen (v gatah pred omaro: kaj naj danes oblečem? in te scene )In definitivno ga nekako nimam za uglednega. Jasno da ga spoštujem, ampak ugled... hm. Vem tudi, da podobno kot jaz razmišlja še več ljudi, ki ga poznajo. Tako da se mi zdi, da je ugled vezan na tisti dobro mnenje, ki ga ima "javnost" oziroma okolica, gledano širše, v množini. Pa ugled je pomojem vezan tudi na tiste širše usmerjene dejavnosti ali lastnosti ("za javnost"). Ker najbrž ni dovolj če znaš npr. dober vice pravit. Al pa če imaš smisel za oblačenje. Ali če znaš dobro kuhat. Ali če vsak dan pojstlo postelješ. Ampak res striktno vsak dan. x!x Se mi zdi, da je ugled ena polprosojna maska, ki jo pred človekom držijo drugi, da bi videli, kar želijo videti. Ker če si je človek zaslužil ugled s tem in tem dejanjem/lastnostjo, potem pa ja ne bomo razpravljali o njegovih človeških pomanjkljivostih. To je moj pogled na ugled. Očitno sem danes filozofsko razpoložena, mi bo pri pisanju magistrske popoldne kar prav prišlo se mi zdi. Lp, lep vikend vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2006 Ful dobra tema. Ne samo ugled z različnih zornih kotov (že prej omenjeno: mnenje o nekom v obraz vs. za hrbtom), meni se zdi pomembno tudi, koga vprašaš o ugledu nekoga. Tako da se mi zdi, da je ugled vezan na tisti dobro mnenje, ki ga ima "javnost" oziroma okolica, gledano širše, v množini. Pa ugled je pomojem vezan tudi na tiste širše usmerjene dejavnosti ali lastnosti ("za javnost"). Se mi zdi, da je ugled ena polprosojna maska, ki jo pred človekom držijo drugi, da bi videli, kar želijo videti. Ker če si je človek zaslužil ugled s tem in tem dejanjem/lastnostjo, potem pa ja ne bomo razpravljali o njegovih človeških pomanjkljivostih. Dobro povedano. Podobno o ugledu razmišljam tudi sam.Ljudje vidijo kar želijo videt.Je pa ugled lahko tudi posledica ali produkt neke tradicije ali zgodovine.Tu mislim predvsem institucije ki uživajo določen ugled.In javnost potem vidi predvsem masko.Ker ugled je VEDNO maska.Bolj ali manj prosojna. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Dobro povedano. Podobno o ugledu razmišljam tudi sam.Ljudje vidijo kar želijo videt.Je pa ugled lahko tudi posledica ali produkt neke tradicije ali zgodovine.Tu mislim predvsem institucije ki uživajo določen ugled.In javnost potem vidi predvsem masko.Ker ugled je VEDNO maska.Bolj ali manj prosojna.Vidim, da je tukaj govora bolj o ugledu institucij, firm... Ena institucija ima na primer dober ugled, ker že vrsto let dobro dela in si je z neko kvaliteto pridobila dobro mnenje uporabnikov... Alef, ne razumem, zakaj naj bi bil ta ugled maska, in to prosojna. Itak, če institucija (firma) ne bo več dobro delala, bo hitro izgubila ugled. Po mojem ima ugled (renome) samo do tedaj, dokler dobro dela. Ugleda se po mojem ne da "odglumiti", in tudi ko ga enkrat pridobiš, ga moraš neprestano obnavljati z nadaljnim kvalitetnim delom. Tudi se mi zdi, da se ugled težje pridobi in lažje izgubi. Saj poznaš tisto: "Dober glas gre v deveto vas, slab pa še dlje." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2006 Alef, ne razumem, zakaj naj bi bil ta ugled maska, in to prosojna. Tudi se mi zdi, da se ugled težje pridobi in lažje izgubi. Saj poznaš tisto: "Dober glas gre v deveto vas, slab pa še dlje." Zakaj je ugled maska, oziroma zakaj jaz tako mislim?Ker je ugled VEDNO nekaj kar mi vidimo, ampak nikoli ne vidimo vsega.Zakaj ima nekdo ugled?Je nastal brez da bi se trudil zanj?Ga je ustvaril in ga vzdržuje da z njim nekaj prikrije?Ravno prosojnost te maske pove koliko je ugled pravi.Bolj kot je prosojna, več vidimo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2006 ne drži. nikakor. če ga ti tako vidiš je problem v tebi, ne v tistemu ki bi naj ta ugled imel. nič se ne naučiš iz tega o čemer se debatira, ampak stalno napeljuješ k sebi v svoj vaern in zakompleksan pristan.spet ti bom ponovil kar sem že rekel:tvoj problem je, ne od dotičnega. in na tebi je, da se prepričaš kaj za tem stoji (če stoji). ni nujno da bo tebi všeč, nekomu pa morda je in zato ni nujno da bo ugled na nekih temeljih tudi zate predstavljal isto. ti bi najraje vse na pladnju, da lahko skritiziraš.potrudit poiskat razloge pa ti je pretežko.ker pol se zna zgodit, da ugotoviš da pa nekdo res je vreden svojega ugleda. kar pa je morda hudo za tvoj ego. ker to morda nisi ti, ki bi si želel bit. Bobnar Kaj je pa s tvojim egom?Iščeš nekoga ki ima probleme večje kot ti?Pa si našel ravno mene? Namesto da analiziraš(in to slabo, totalno mimo... ) moje pisanje, raje napiši SVOJE videnje ugleda.To me zanima, od tebe in od drugih.Nimam nobenih problemov z razumevanjem in sprejemanjem(priznavanjem) ugleda.Ja, včasih mi res ni všeč kar stuji za nekim ugledom.O tem sem pisal v neki drugi temi.Maska...Jaz ga vidim kot masko.Lahko je neprozorna, lahko pa povsem prozorna.To je moje videnje, ne boljše ne slabše od drugih.V nečem imaš pa prav.Nisem tak kot bi želel biti.Trenutno.Ampak to je moja stvar. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.