Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

xscratchx ob 13h sem zmenjena na kosilu s prijateljico. A če naročim pred 13h in recimo pojem nekaj minut kasneje a to šteje ali ne?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>xscratchx ob 13h sem zmenjena na kosilu s prijateljico. A če naročim pred 13h in recimo pojem nekaj minut kasneje a to šteje ali ne?
Kozmična, hoj hej haj!

Vse šteje! Ne gre samo za trenutek, gre za približno en dan (kot sem slišal, to je z druge, mordas bolj leve roke) Ampak kot pri vseh rečeh se vprašaš tudi tu - ali nate kaj vpliva, kako močno vpliva, avpliva pozitivno ali negativno itd. Skratka - ali gre to skupaj s tvojim načinom življenja ali ne.

Sicer eni pravijo, da se ne je še ob prvem in zadnjem krajcu, torej skupaj 4 krat na mesec. Hmm, če se potem ne prenajedo, ker so bolj lačni - so pojedli vsaj manj hrane. Za 4 dni?

Lasno, da luna ima svoj vpliv. Ampak različen na različne ljudi.

Pick

P.S. Ampak še nobena, za katero sem slišal, da hujša po luni, se mi ni zdela suhcena...

P.P.S. Premišljujem celo o tem, koliko bom pustil, da luna vpliva name ...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Haha, morta v stirih minutah pojest! :P :P :P ;)

Ja saj tole me je zaskrbelo, je bolj nobel restavracija ampak nisem zih, če imajo toliko hitro postrežbo in če že, potem bom jaz proglašena za Pujsa meseca, če bom vse zbasala vase :vragec:

Pa Bog ne daj, da me tam vidijo žret k Pujsa.

Piko, kaj mi zbijaš moralo? Že tko nisem čist pr' sebi. :fiju:

Sicer pa x:Xx k te že dolgo videla nisem.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Piko, kaj mi zbijaš moralo? Že tko nisem čist pr' sebi. :fiju:

Sicer pa  x:Xx  k te že dolgo videla nisem.

Ravno nasprotno, hotel sem, da uživaš na kosilu, da ti ne bo zraven še luna štela grižljaje! Ne se dat, ne se vplivat luni, ker potem lahko postaneš občutljiv po počutju glede na luno, eni zelo slabo vozijo - saj res, pazite se po cestah takih viznikov danes popoldan! - potem te ponoči tudi lahko nosi luna ...

skratka menil sem, da je bolje, če imamo sami nitke in vplive v rokah in se ne pustimo toliko luni...

Še enkrat, prijetno kosilo!

Aja, po moje tisti grižljaji, za katere mislimo, da so "grešni", tudi delujejo slabše, kot bi sicer. Kadar si človek privošči, naj si zares privošči. In ne, da nekje v sebi jamra, kako ne bi smel. Tisto ne bi bilo "privoščiti si", če si pravzaprav ne privošči. Ješ vse tisto, a si ne privoščiš?

Pa še nekaj nizkolaloričnih x:Xx z jagodnim prelivom!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Z luno se postim, če 'pade' dober urnik. Če se polna ali prazna luna zgodita ob treh zjutraj :o|o: , ma ni šans. :xx!:

Lahko se odrečem vsakemu obroku, razen zajtrku. Tako da včasih trajajo moji posti od zajtrka do zajtrka, nekajkrat na leto. :palec:

Jaz pa tud tedaj - pol pac produzim in recem, se boljs! :)

sam danes se ne postim, ker bi bilo itak cist kul, da se mal zredim oz. okrepim, jem pa 'zdravo', pravzaprav je ravno obratno - jaz sicer zjutraj ne jem, jabolko mi redko zadisi prek dneva (mi je nekak 'premrzlo'), no danes sem pa ze jabuk pa celo stekco (1/3) prepecenca z avokadom gor.

sem spet videla cez praznike, kolk prevec jemo, mi smo pravzaprav zelo malo, pa mi je tko delala prebava, da sem si mislila, pismu kaj pa oni, ki RES jejo?

To se nikol ne spucajo, madonca.... Treba treba, kaksen dan si oddahnit od vseh teh jedi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no, da se pofockam! za zdaj mi zelo dobro gre! ampak, ce sem do zdaj zdrzala brez tezav pa res ne vem, zakaj ne bi se teh par uric. pocutim se fajn, res nobenih problemov! zanima pa me kako vi preprecite smrdljiv zadah iz ust?! mene to itak zelo moti. stalno si tlacim cigumije v usta, ce imam obcutek, da imam zadah. sicer pravijo moji najblizji, da ga sploh nimam (razen vceraj popoldne in danes zjutraj, seveda), se meni zdi, da mi pac smrdi iz zelodca. :xx!:

no, to mi ni prevec vsec, bom pa bolj tiho pa bo x;)x !

lea, cigumiji na prazen zelodec niso najboljsa resitev, ker ti pospesujejo delovanje in s tem kislino

in s tem zadah. mogoce metin caj, materina dusica...kaj takega.

jaz sem uspesno prespricala post z vcerajsnim vecernim radicem in danasnjim zajtrkom. xrolleyesx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

O, pridne punce, Michelle, Lea!! :palec:

Michelle, odpri temo avokado, sem jo ze jaz hotla - ce se ti da in imas cas. jaz tud shizim nanj, sam ga samo v solato dajem (namest krompirja), sicer si ga pa kar na kruh namazem oz. polozim rezine, ce se ni cist... mazast.

Mal limone, soli, lohk tud cesna in petersilja...

A jaz ga najveckrat kar samega, sam mal limone gor kapnem.

lea pij ful metinega caja...

Lohk grickas brinove jagode (ce nimas ledvicnih tezav), zvecis petersilj...

Lahko pa si splahujes usta z okisano vodo (domac jabolcni kis pomesas z vodo).

Lahko tud zavres en deci vode, pa vrzes not par klinckov, pa si s tem splahujes usta.

A najboljse je pitje cajev - mete, melise...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

seveda (*sem se mal gruntala, kaj bi se kaj bilo varianta)!!! Lea, ves kaj se pij - janezev ali kuminin caj, poleg tega je pa se izvrstno za prebavo. xyesx

Picasso

a vodo z limono :eek: ? meni to naredi se bolj obupen okus in zadah! tako mi zakisli zelodec, ne, ne, to mi samo se poslabsa stanje. umivanje zob je varianta, seveda, samo tega v sluzbi nekako ne morem poceti vsaki dve uri. se mi zdi, da bi mi sstanetova sol tule lahko pomagala xrolleyesx ?! bom malo eksperimentirala cez 14 dni. se ze veselim!

sory ker tkole kapljam...

a sem pomislila zdajle, da bi bilo zelo kul recimo po koncanem postu si naribat jabuk in gor potrest cimet - dbest, po mojem. xyesx

Picasso

Jaz sem tudi bila pridna. Tele lunce sicer obrnem po svoje in tudi, če bi se post moral začeti ob enih (kot tokrat), startam s postom že isti dan zjutraj pa potegnem kar na dva dni.

Jaz sicer vse kombiniram z donatom. Ugotovila sem, da donat krasno odpravi kruljenje v želodcu in te nekako nasiti. Jasno, da ti prečisti čisto vse in so rezultati na tehtnici čudoviti x:o)x .

Pa še ena dobra stvar je pri teh postih...želodček se zaradi posta malček skrči in tudi po prenehanju postenja ne moreš pojesti toliko, kolikor si prej. Tako,da je učinek večkraten. S temi lunami se da uravnavat težo, ne da bi bilo treba striktno spreminjati prehranskih navad. :palec:

Dbest Sati, donat je dbest izbria, veckrat ga prav predlagam in me briga ker gre kao za reklamo - zaradi mg in ostalih mineralov in rudninskih snovi.

Dobro si postekala post! :palec:

Picasso

ja vmes, ko sem jaz *carala* odgovor, ste vmes ze uletele na veliko. ja, hvala za vse variante! meta odpade zaraddi homeopatskih zdravil. tudi vsi zeliscni caji. janez in kumina so pa varianta, seveda. za kis ne vem, no... ko sem bila otrok sem imela tezave s kislino in se danes mi nekako ne sedejo prevec kisle reci. sicer res samo splakujes. zdaj sem v sluzbi in to odpade. saj pravim: cez 14 dni bom tole poskusila. zdaj sem sla v to totalno nepripravljena, oborozena samo z veliko volje in sadnim cajem. vse ostalo se mi je zdelo nepomembno. saj dejansko je!

zdajle grem pa kupit donat! res, tudi meni ful pase!

Enkrat na teden met post je zelo dobro za telo in dušo - ni pa to nevemkaka dieta. Najbolj ugodni dnevi za post so pa 11. dan naraščajoče in 11. dan padajoče lune. V najosnovnejšem pomenu je post mišljen tudi brez vode. Če pa ne gre, pa je ob teh dnevih priporočljivo jesti sadje.

Glede diete - sicer pa se vsaka sprememba širi od znotraj navzven, tako da če si noter "počistiš", bodo tudi navzven pozitivne spremembe. Pa mogoče bolj zdravi apetiti - in dolgoročno tudi shujšaš. Za hitre diete pa itak vemo, da imajo ravno nasprotne učinke - kratkoročno shujšaš, potem pa dobiš nazaj dvakratno porcijo. Zato je po moje res boljše v življenje vnest kake trajne spremembe - spremenit način življenja namesto vedno novih diet.

aha, no meni nikol ni pretirano nihala - 'prej' (stetje pred tamalim) od nekako 56 - 58 kg, tudi do 60, nikoli cez 60...

(*potem vmes do 73), 'zdaj' vseskozi (ze 10 let) med 52 in 55 (razen zadnjic sem clo do 51 prisla)...

Jaz to kar naravno se vmes tkole mal postim... kot zival, v bistvu... pac, manj jem in tko... ne grem sploh na Luno (ceprav se seveda izkaze, da je potem ipak po Luni :))...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jaz sem uspesno prespricala post z vcerajsnim vecernim radicem in danasnjim zajtrkom.  xrolleyesx

Ja včeraj niso stregli zadosti hitro :vragec: ...nisem bila jaz kriva xrolleyesx x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

O, Titania, zivjo in dobrodosla! :vio: :palec:

(*prej sem imela dolgo odprt obrazec za komentar -Sati), pa nisem videla, da si ti vmes komentirala).

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...