cigancica 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 cestitke vsem "prezivelim"-ha ha.jst tud prezvela.danes se pocutim superca.sicer me je zvecer prijela neka manjsa slabost.ampak sem se takoj spravila telovadit,a sem se tolk zmatrala.pol je pa prisel mz domov,pa sem pol se neki cajta "telovadila" z njim.hi hi-prov fajn. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Da samo povem, da mi še vedno ne potegne lunin post, pri vseh postih, ki sem jih delala. Pa vem, da je super in učinkovit... Ampak enostavno se ne morem spravit .. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 To je pa res hecno... pa saj si 'ta dolge' delala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Ja seveda, ampak na njih se psihično in skorajda tudi fizično pripravim, vem kaj hočem in vse je nekako dolgoročno.... Gre za večjo stvar, cilji in rezultati so veliki...Takole na malo pa... kaj vem... morda mi je rezultat po enem dnevu premajhen, premalo vreden odrekanja.. Vem, da zveni skrajno trapasto in nezrelo.. ampak verjetno bo kaj takega... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Ja, saj... zato pa pravim, da je cist hecno, da si kar tezko predstavljam... po drugi strani pa stekam, nekak... Ampak saj ni tko brez veze... ker pomeni, da pac sproti skrbis, se cistis - in to je ta prednost... Pa ni neka drasticna metoda to, nikakor ne more skodovati... in tako dalje...To bi prakticno skorajda morali, vsaj 1x mesecno, idealno bi bilo 2x, na mlaj in scip. Ali pa vsaj vsake toliko, kaj jaz vem, enkrat na cetrtletje... tok da mal... odpnes snovi iz sebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 No, jaz sedaj vem, da zmorem in bom to redno prakticirala. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Jaz sem tedaj ene... 6 morda ali 7 tehle zaporednih... nekaj takega, no, morda tudi vec... in dejansko je sele tedaj sla tezha dol in pol skoz sam se dol... Potem pa sem obdrzala - niti ne vec furala posta - a se tako naravno vcasih postim, ko mi zapase, ali sem na zelenjavi samo... ali tko - po filingu. Ampak je pa dbest - ko vidis, ne sam da ti gre, ampak vidis da se RES ful dobro pcutis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Pa še mal moje hvale, no Včeraj dopoldne pojedla dva kivija in banano, pol pa sam še voda. Počutim se čist u redu, no ja, mogoče bom šla malo prej spat , ampak PONOSNA sem pa ful nase. Bravo jst!! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 O, hej, Strelka!!! Ej, ful dobro, tale post pa je res bil za zapisat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Tnx. Ane? Po tako dolgem času, ma se vidi, da je luna v levu Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Moj - sicer uspešno prestan - lunin post se je pa danes zaključil po službi s tortico v prijetni družbi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>če ga on in dobi kšno kilo je smisel dosežen. hehe mislim da mi je uspelo :D dobit eno kilo, against all odds... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 El Nino, to ni prava tema! Mi se tuki trudmo shujšat, ti nas pa zezaš, da si se zredil! To lohk mi tud, en, dva, tri! Joke!Mislim, da bom imela v sredo kar post, pa čeprav je le krajček. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 no jz morm pa ninčija vseen pohvalt k se tko pridno trudi, da pol še sanja kako je 2 kosila. jutr pravš tina? eh po moje mi nav ratal... čeprov bi se lahk potrudla... we'll see. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Danes je tudi lunina mena, sicer je krajec, ampak se vseeno držim.Če je ratalo Marsi bo tudi nam, kajne punce Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 tudi jaz sem se prejšnji teden navdušila nad luninim postom lakota je bila sicer kar nadležna, ampak počutje je pa super. zato bom imela danes, in če se bo le dalo tudi na naslednje lunine mene, sadni dan. za čiščenje, hujšanje na srečo ni potrebno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Če je ratalo Marsi bo tudi nam, kajne punce Marsica ima en picek voljice sicer... Sicer pa - just do it!!! s pa pogumna, helena, me veseli, ko si se oglasila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 jaz bom pa samo ob polnih in praznih lunah...ce bom, oz. kadar bom Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Pametno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 ja, so bolj ucinkovite, kar se tice hujsanja samega... saj sem tud (po nekaj krajcih) sam na mlaje pa scipe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 na splosno rajse takrat, ko ima obcutek, da se kaj dogaja.mlaje in scipe namrec ful cutim, tehle vmes pa pac ne...sicer bi bila raje najbrz vsak teden isti dan brez hrane, ce bi zelela en 'cistilni' dan... ampak odkar sem na tej akupresuri za druge stvari in je stranski ucinek ta, da skoraj nisem vec lacna, ze itak manj jem...tako, da stalno pocasi hujsam. opazam po oblekah pa po komentarjih.se moram enkrat nekje stehtat v bliznji prihodnosti...zdaj me je zacelo ze zanimat! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 saj hujsanje z luno ne pomeni samo hujsanja z luno v smislu men...Lahko hujsas po luni, ko je z neptunom... in podobno...takrat ko ti zapase, morda nisi porajtal, vendar mozno je, da je luna v vodnarju in to tebi sede na neko luno (mislim da jo celo imas ) ali asc... in tako dalje, prepleteno. In ko pravis - pocASI a vztrajno hujsas oz. grejo kile dol, samo potrjujes, kar sem rekla... ko se proces zacne, grejo 'kar same dol'... Pa se nekaj: saj veste, ko mi je mama rekla, 'ok, sam TOLK suha kot si bla, pa nikol ne bos', in sem jaz sam:Se bolj bom! x!x Tako je (tudi) s tem...mal tekme je cist OK, sploh ce pol zmagas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 prav mislis je res, ampak ti to obvladas, pa lahko to ugotovis, ce rabis spremljat. jaz sledim samo luninim menam, ker samo to cutim, zraven pa se vidim, da je za ziher... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 juhu evo se mene na postu danes.ful je dobro,ko jih das par skozi sploh ne mislis vec na hrano.kr samoumevno se mi zdi,da pac danes telo ne rabi hrane,ker je ima se od prej zadost.upam da se vsi tko dobro danes pocutite. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 v soboto zvecer sem gledala popovo vizito na pop-tv-ju po porocilih in so govorili o luninem postu. med drugimi je govorila tudi meta malus, ki pravi, da moras na polno luno cimvec piti, medtem ko na prazno luno pijes cimmanj in jes puste mlecne izdelke. samo to. kaj menite o tem ko imam jaz lunin post, ne jem nicesar (ce je zelo kriza mogoce eno jabolko) in samo pijem. to se mi zdi smiselno, da pa jes pusto skuto in nemastne jogurte Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.