Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

:palec: cestitke vsem "prezivelim"-ha ha.jst tud prezvela.danes se pocutim superca.sicer me je zvecer prijela neka manjsa slabost.ampak sem se takoj spravila telovadit,a sem se tolk zmatrala.pol je pa prisel mz domov,pa sem pol se neki cajta "telovadila" z njim.hi hi-prov fajn.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

Da samo povem, da mi še vedno ne potegne lunin post, pri vseh postih, ki sem jih delala.

Pa vem, da je super in učinkovit... :palec:

Ampak enostavno se ne morem spravit .. :sori:

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Ja seveda, ampak na njih se psihično in skorajda tudi fizično pripravim, vem kaj hočem in vse je nekako dolgoročno.... Gre za večjo stvar, cilji in rezultati so veliki...

Takole na malo pa... kaj vem... morda mi je rezultat po enem dnevu premajhen, premalo vreden odrekanja.. Vem, da zveni skrajno trapasto in nezrelo.. ampak verjetno bo kaj takega...

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Ja, saj... zato pa pravim, da je cist hecno, da si kar tezko predstavljam... po drugi strani pa stekam, nekak... :)

Ampak saj ni tko brez veze... ker pomeni, da pac sproti skrbis, se cistis - in to je ta prednost... Pa ni neka drasticna metoda to, nikakor ne more skodovati... in tako dalje...

To bi prakticno skorajda morali, vsaj 1x mesecno, idealno bi bilo 2x, na mlaj in scip. Ali pa vsaj vsake toliko, kaj jaz vem, enkrat na cetrtletje... tok da mal... odpnes snovi iz sebe. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xokx

Jaz sem tedaj ene... 6 morda ali 7 tehle zaporednih... nekaj takega, no, morda tudi vec... in dejansko je sele tedaj sla tezha dol in pol skoz sam se dol... :)

Potem pa sem obdrzala - niti ne vec furala posta - a se tako naravno vcasih postim, ko mi zapase, ali sem na zelenjavi samo... ali tko - po filingu. :)

Ampak je pa dbest - ko vidis, ne sam da ti gre, ampak vidis da se RES ful dobro pcutis. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

El Nino, to ni prava tema! Mi se tuki trudmo shujšat, ti nas pa zezaš, da si se zredil! To lohk mi tud, en, dva, tri! x:)x x:Dx x:Dx x;)x Joke!

Mislim, da bom imela v sredo kar post, pa čeprav je le krajček. x:Dx

Scio mi nihil scire

no jz morm pa ninčija vseen pohvalt k se tko pridno trudi, da pol še sanja kako je 2 kosila. x:Dx x:Dx

jutr pravš tina? eh po moje mi nav ratal... čeprov bi se lahk potrudla... we'll see.

spet se mi je na bolš poslabšal

tudi jaz sem se prejšnji teden navdušila nad luninim postom :palec:

lakota je bila sicer kar nadležna, ampak počutje je pa super. zato bom imela danes, in če se bo le dalo tudi na naslednje lunine mene, sadni dan. za čiščenje, hujšanje na srečo ni potrebno x8Dx ...

<{POST_SNAPBACK}>

Če je ratalo Marsi bo tudi nam, kajne punce  x;)x  xokx

Marsica ima en picek voljice sicer... xDDx

Sicer pa - just do it!!! xyesx xupx

:palec: s pa pogumna, helena, me veseli, ko si se oglasila. x;)x :vragec: x:Xx

Picasso

Pametno! :palec: x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

ja, so bolj ucinkovite, kar se tice hujsanja samega... saj sem tud (po nekaj krajcih) sam na mlaje pa scipe...

Picasso

na splosno rajse takrat, ko ima obcutek, da se kaj dogaja.

mlaje in scipe namrec ful cutim, tehle vmes pa pac ne...

sicer bi bila raje najbrz vsak teden isti dan brez hrane, ce bi zelela en 'cistilni' dan...

ampak odkar sem na tej akupresuri za druge stvari in je stranski ucinek ta, da skoraj nisem vec lacna, ze itak manj jem...tako, da stalno pocasi hujsam. opazam po oblekah pa po komentarjih.

se moram enkrat nekje stehtat v bliznji prihodnosti...zdaj me je zacelo ze zanimat! x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

saj hujsanje z luno ne pomeni samo hujsanja z luno v smislu men...

Lahko hujsas po luni, ko je z neptunom... in podobno...

takrat ko ti zapase, morda nisi porajtal, vendar mozno je, da je luna v vodnarju in to tebi sede na neko luno (mislim da jo celo imas xDDx) ali asc... in tako dalje, prepleteno. :)

In ko pravis - pocASI a vztrajno hujsas oz. grejo kile dol, samo potrjujes, kar sem rekla... ko se proces zacne, grejo 'kar same dol'... xsuperx

Pa se nekaj: saj veste, ko mi je mama rekla, 'ok, sam TOLK suha kot si bla, pa nikol ne bos', in sem jaz sam:

Se bolj bom! xupx x!x xyesx

Tako je (tudi) s tem...

mal tekme je cist OK, sploh ce pol zmagas. xDDx x8Dx :vragec:

Picasso

:onfire: juhu evo se mene na postu danes.ful je dobro,ko jih das par skozi sploh ne mislis vec na hrano.kr samoumevno se mi zdi,da pac danes telo ne rabi hrane,ker je ima se od prej zadost.upam da se vsi tko dobro danes pocutite.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

v soboto zvecer sem gledala popovo vizito na pop-tv-ju po porocilih in so govorili o luninem postu. med drugimi je govorila tudi meta malus, ki pravi, da moras na polno luno cimvec piti, medtem ko na prazno luno pijes cimmanj :eek: in jes puste mlecne izdelke. samo to. kaj menite o tem x?x

ko imam jaz lunin post, ne jem nicesar (ce je zelo kriza mogoce eno jabolko) in samo pijem. to se mi zdi smiselno, da pa jes pusto skuto in nemastne jogurte xscratchx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...