Marsa 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Sem dobila vabilo v cetrtek popoldne, v petek pa naj bi bilo ze snemanje...Pa me ni zanimalo... no, ocitno so vseen dobil svoje strokovnjake. Jaz se vdrzim komentarja tule, ker tega nacina ne poznam...Bi pa lohk nesramno nekaj rekla, pa ne bom. Recimo na meni je fajn viden ucinek na lastni kozi preizkusenega posta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 na meni tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 ali z drugimi besedami (ki sme jih uporabila v temi duhovnost - modna muha...?) - ce mi prodajas energetske majice, mas da pucas od energije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Nč jest od zdele naprej! (do jutr do 23ih) Vem, da mi bo ratalo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nč jest od zdele naprej! (do jutr do 23ih) Vem, da mi bo ratalo! jaz imam tudi tak namen (pa kar do četrtka zjutraj) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Jaz pa glih razmišljam, a bi še en krofek al' ne?! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Misli si, da si v Londonu, imaš še pol ure časa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 no pa da vidmo kako nam bo šlo. zjutrej sem en zelen čajček... namest malce bo tud treba neki toplega ... pa bo... doma se ne smem predolg zadržvat... ampak sej na srečo mam še predavanja popoldne... tko da k domov pridem grem lohk kr spat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Danes sploh ne pogrešam hrane Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Drzte se, danes se bomo dobro cistili, pa dost lahkotni bomo, tako da - go for it! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 jaz tudi tole danes...samo mislim, da bom bistveno vec pila kot zadnjic, ne glede na napotke mete malus se mi zdi neumnost, da ne bi pili. zadnjic sem imela cisto 'motno glavo', pomanjkanje vode.sem zjutraj pol ska/po vode, na poti v sluzbo pa se nakupila vode in limone in to bo to.se nic ne pogresam hrane, pa navadno ful zajtrkujem, ampak danes pa...klokotam Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 hm..men ni glih najbolj jasno,zdej po vec kot petih postih ,sem ugotovila da sem vse skupi sla dol nekje 2kg samo.prej je zgledalo da sem sla vec,pol se je pa vrnilo.cudno se mi zdi,ker se nisem nic prekrsila.danes valda se tudi postim,sam mi gre malo na zivce da ni takega ucinka kot sem zelela.sicer kar se tice boljsega pocutja,je,sam....ne vem zakaj gre ta moja teza tko tezko dol. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 saj to je normalno... vsak post shujsas recimo kilco do dve, a 'ostane' od tega sam kaka kilca... ene pol je realnega, recimo, takole od oka...Torej - normalno je, da se mal ali do pol razlike pridobi nazaj, sploh cisto na zacetku...Nadaljuj, opazuj, porocaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj to je normalno... vsak post shujsas recimo kilco do dve, a 'ostane' od tega sam kaka kilca... ene pol je realnega, recimo, takole od oka...Torej - normalno je, da se mal ali do pol razlike pridobi nazaj, sploh cisto na zacetku...Nadaljuj, opazuj, porocaj. cudno mi je ker sem predlani se tud drzala teh lun in sem po stirih postih,v enem mesecu,shujsala 4 kg.zdej pa se 2 kg ne.mogoce sem pa takrat imela sreco.danes je sesti post zaporedoma-letosnji.sem mislila da bo kej bolj sla teza,ker se mi zadnje cajte kr nabira okrog pasu.pa ful mal jem,se moz se mi smeji,ker tko malo jem on pa full.pa je on zmeri bolj suh,jaz pa zmeraj bolj okrogla-jeb*** Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 bogve kaj je... morda pa tvoj organizem 'noce hujsati', ker se pripravlja na materinstvo - al kaj tacga... nikol ne ves...Al imas slabse ciscenje v tem obdobju - zaradi tega ali onega razloga.Al pa sepac premalo gibljes...Al pa vec stvari... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>bogve kaj je... morda pa tvoj organizem 'noce hujsati', ker se pripravlja na materinstvo - al kaj tacga... nikol ne ves...Al imas slabse ciscenje v tem obdobju - zaradi tega ali onega razloga.Al pa sepac premalo gibljes...Al pa vec stvari...uff,materinstvo sm se kr mal ustrasla.ja mam mal strahca ah,res ne vem.gibljem se...bomo vidli.mogoce bo kej boljse.postim se vseen ,tudi ce ne gredo kilce dol.je ze dobro narediti to uslugo telescu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 saj sem vedla, da se bos 'kar mal ustrasla', oprosti, hotla sem pac podat se kar en vidik, ki pac... kaj jaz vem, vcasih je nase telo inteligentnejse, kot si mislimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 kaj sem jaz zabluzila....grem mirno na kosilo, in se po solati in na sredi ribe spomnim, da se postim. halooooooooo?! totalno sem pozabila!!!!spomnila sem se pa ful slucajno, ker mi ful nekaj ni pasalo jest, mi je slo tezko dol, se mi je zdelo ful odvec....kaka krava. no, po moje sem naredila vec skode kot koristi.razen, ce je moje telo toliko inteligentnejse, da bo znalo kaj napravit s tem... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 nic hudega. Nisi se tolk v tem ritmu, morda te je telo na finto vrglo, mal ti izkloplo onole... odlocitev... Si pa opazila, da 'je nekaj *narobe*'.Bos pa drugic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 ja. ampak mi je ful .... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Kako vam gre?Meni tko no...cel dan ze pijem postni caj, edini "prekrsek" je bila pomaranca. Zelodcek se pa kar oglasa Samo kar naj se!!! Mislim, da bom zdrzala...cez kako urco grem se na en sprehod, da bo se hitrej minilo! Good luck vsem! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Jaz se tudi še držim. V bistvu ni krize. Klokota bi rekla Tinka . Upam, da grem čimprej spat heheheh, jutri pa papica njam njam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 jaz sem pa jedla prejle.Ampak modro... pa cist mini (glih tolk, da mi je zapasal pol se vec, torej cist premal je blo, a je vseen glih prav). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 ne morš verjet... men tud uspeva... zaenkrat še nč pojedla... edin 2x sem si madal bal z limono nardila... za kosilo in večerjo... he he he.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Bravo punce, zelo fajn! res zdrzte, brez veze, da ne bi... Jaz sem jedla pa sam melancan - da potolazim, da ne bo kaksnih slin po kakih pregrehah... melancan pa je... tolk specificen, da... ni panike, po mojem... Ce ti rata, da se ne naslajas v smislu, da te cist ziritira, si lohk priklices energijo okusa, hrane... ce ti rata, da te to cist ne razvname za hrano. Npr. zgleda da mi pasejo grencine... ko melancan in to...No in pomislim prejle na articoke... kar tko si jih rpedstavljam, priklicem si okus... in mi direkt zacnejo onele 'zleze' v ustih delat... ono... ko se ti spodbudi, ko jih jes.No to sem mislila...Ko sem se postila, mi je prvic bilo strahotno, ko sem tamalemu kuhcala spinacko na putrcku. Mesche'.A pol... nekako mi je vonj ze dal vse, energija sama te hrane, ki sem jo pripravljala. hecne zadeve so tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.