Helena 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bravo punce, zelo fajn! res zdrzte, brez veze, da ne bi... Tudi jaz sem prvič letos zdržala na nek način. Pojedla 2 jabolki in 2 mandarini cel dan. Pa sem prijatelju in prijateljici kuhala kosilo špinačko s pire krompirjem in sojinimi polpeti. Onadva sta jedla, jaz pa pila vodo in ni mi bilo težko zdržati. TO "Shujšala" 2 kilci Bravo punce Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 te stisnem ob zid cez cas s tistimile 'kilcami' - le glej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 no tko... pa mi je ratal. sem ful vesela! vsaj tork sem prčistla. in počutim se super! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Delno mi je uspelo... sem vmes pozabila da je post ..mi pa tehtnica kaže 2 kg manj... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 oona men tud 2 kg mn. pa ful fajn občutek, k res čutim, da sem se mal prečistila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> te stisnem ob zid cez cas s tistimile 'kilcami' - le glej! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 2 kg Ne morem verjet... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Boste videle, kok boste vesele in fit, ne sam, ker boste suhe, pac pa... lahkotnost, vse...Pa vidis, da ti brez tezav uspe in da deluje. Pa ti da to nov elan.Sam na kile se pa ne sme gledat, pa pristevat pa odstevat 0.45 kg ali je bilo al kako ze....Pusti pri miru, zaupaj vsemu temu procesu, ce se ze gres.Odsteval pa vse bos pa pol oz. se bo samo sproti.Je tud caka - ce bos samo takole 'tehnicno' gledal, aha, tolk cajta, dve luni, torej 3 do 4 kg - to je brez veze.Rezultata ne omejuj na posamezne faze.... saj ne gre vedno v istem razmerju vse...Najtezje pa je jasno v zacetku oz. tik po zacetku.Ker najprej grejo pac tiste kile dol, nismo pa se 'cist v stosu', poleg tega pa se organizem se bori, matra s tistim, kar ima, mrzlicno dela zaloge, ko 'sluti', da se nekaj dogaja novega in bogve kako bomo jedli od sedaj, 'si misli'. Pa vse taksno. Pa ful nas je, ki smo shujsali na tak nacin.Mene ste vidl nekateri zdaj, da sem kar fit - no redki pa ste me videli debelo.A Helena pa ve, ker je videla mojo 'debelo' fotko.Enkrat sem odhajala od nje, me gleda zamisljeno in pravi, ej ne morem verjet, da si ti kdaj bila debela. Da sem prav sla in nasla tisto fotko, ko me je bilo za 1/3 vec. V bistvu za vec kot 1/3 vec. tako da se zdaj veckrat pomislim: eejjjjjjjjjjj!!! yes!!!!! Kaj sem dobro tole ubodla, za LAJF dobro..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 kewl! pomlad kaj je narobe z 2kg? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> kewl! pomlad kaj je narobe z 2kg? Ful se mi veliko zdi... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 od tega 'ostane' 1 do 1.5 kg.To je normalno, sem ze Cigancici (mensezdi) mal nazaj tole rekla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>od tega 'ostane' 1 do 1.5 kg.To je normalno, sem ze Cigancici (mensezdi) mal nazaj tole rekla.joj,sem pa vceri kr naenkrat bila lacna,zvecer.zelodec me je zacel boleti in zvijati,mogoce ker sem pila donat.po telovadbi sem pa kot en psihic zacela hitro pospravljat doma,da ne bi sla jest. eh,sej je mimo.ponavadi mi ni problem,ker niti ne mislim na hrano.tud uni posti z luno v levu,pa v biku mi niso delali problemov.hm...imam pa obcutek da me je telo vceraj prosilo za hrano.ni bila psiha,prav scemelo me je v trebuhu.pol sem se ,okrog 10h odlocila da grem raje spat(ponavadi grem okrog2h)tko da sem prezivela.ufff Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Tale lunin post sem kar z lahkoto prestala, samo malo me je zeblo.Sem se pa pozabila stehtati, tako da ne vem (in me v bistvu niti ne zanima), koliko sem šla dol. Važno, da je občutek fajn... lačna pa še vedno nisem.Drugače sem čisto zadovoljna, če ostane od vsakega posta pol kile manj, počasi tudi to nekaj nanese. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Meni tudi uspelo! Še vedno nisem nič jedla, mi sploh ne paše. Si bom kasneje eno solatko naredila, da dam nekaj v želodček. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ful se mi veliko zdi... tud odvisno kok maš za stran dat... če te je že tko sama kost pa ne ješ velik...nimaš kej velik zgubit... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 to je res. Ko se je Mitja z mano postil, ni zgubil niti kilce mensezdi... ni kar hujsal, no, to hocem rect... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Jaz po luninem postu se nisem imela 2kg manj Tokrat kaksna deka vec kot 1kg. Samo sem zadovoljna! Nikoli ni slo vec dol...tako da sem ze navajena Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 , super, frajerke! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 naslednja je v sredo ob 1.17 ponoči... se pravi da v sredo ne jemo... šele v četrtek zjutraj.... (al pa tud ne... ) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Jaz se pa krajcev ne grem Good luck Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 hi hi hi pa nič.... jz bom probala.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Ti kar, potem pa na MSN in porocat teti Michelle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Nč jest!! Vso srečo tistim, ki ste se odločili. Jaz že včeraj nič nisem! Uuu, dvojna doza!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 kewl... jz bom pa dons pridna, pa jutr po moje probala še v službi zdržat... doma bi pa kšno zelenjavno juhco pol nardila bomo vidl če bo ratal. mišelka... bova čwek čwek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Jaz bom mela tud dons post Od zdaj naprej vsak tednen! Če sem zdržala tolk dni, bom pa tud po en dan na teden Srečno vsem vztrajnim Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.