Skoči na vsebino

Hujšanje z Luno

Recommended Posts

js se morem pohvalit da sem se uspešno zredil.... (torej načrtovano) in postavil nov osebni rekord...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

zdajle pijem sedmi ali osmi caj od srede zvecer.... take gromozanske pol litrske salce imam.... predvsem postnega asicevega in caj iz koruznih laskov. sta fajn, taka sladkasta! vceraj sem spila se en donat, sstanetovi soli sem se pa odpovedala...ne vem...nekak mi ni sedla vceraj. drugace sem si namrec sem pa tja par zrnc stopila v ustih. vceraj pa ne. nisem imela nobenih problemov z lakoto. sploh je nisem cutila ves dan x?x zdaj se pa sprasujem, a je to v redu, da me takole na *ukaz* telo uboga??!! ker, ce si potem kaj *bistrega* moj um izmisli, mu potem telo kar slepo sledi al kaj?? ker vem, da ni vedno najbolj pametna tale moja pamet x!x x:Dx ja, ja, zato pa je treba intuicijo vklopit, valda! no, zdaj vem, da mi tole koristi... biti tako *paradoksalno* ativno pasivna. volja in prepuscanje.

no, vidite! tole je pa posledica mojega posta x:Dx FILOZOFIRANJE x:Dx

mogoce mi pa vseeno skodi :vragec:

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...